Публикувано на 11.03.2008 / 22:18

Петър Пасев – Павароти нюха с камери голи баджаци в съблекалня на басейн “Приморски”

 

 

Оказа се, че в съблекалните на прехваления и новооткрит плувен басейн “Приморски” в морската столица бяха намерени монтирани камери за видеонаблюдение. Камерите са скъпи и качествени и са били забелязани от родители, чиито деца тренират в плувния комплекс. Те моментално алармират с жалби варненската и Главна прокуратури.

Общински съветници, сигнализирани за безобразието също правят проверка в съблекалните на плувния басейн и намират в двете съблекални на мъжете общо три монтирани камери. В женските съблекални също на открити монтирани камери.

Общинските съветници решават да направят констативен протокол, но им се обажда шефът на “Спортни имоти” във Варна Петър Пасев, който им държи сметка с какво право се ровят в делата на плувния комплекс.

По случаят предстои основна проверка и вече са алармирани зам-кметове и комисията по младежки дейности и спорт в Общинския съвет – Варна.

Шефът на “Спортни имоти” Петър Пасев е скандалноизвестна фигура във Варна. Години наред той се подвизава в общината като отговаряше за спортната дейност и влезе в конфликти с почти всички спортни дружества в морската столица.

Арогантното му поведение и пристрастност го направиха най-недолюбваната личност в спортните среди на Варна. Минавайки за доверено лице на варненският кмет Кирил Йорданов, Петър Пасев бе назначен наскоро като шеф на “Спортни имоти” благодарение на предизвестен конкурс, на който беше ясно, че именно Пасев ще спечели.

Преди провеждането на конкурса, влизайки в барчето на басейн “Приморски” същият Петър Пасев се провиква в типичния си нагъл стил: “Какъв конкурс за “Спортни имоти”?!Все едно Павароти да се явява на конкурс!”. Петнайсет минути по-късно, приличащия на Павароти единствено бе дебелото си шкембе Петър Пасев заспива на стола, пред около петдесет офиицални лица, сред които политици, журналисти и гости. Пасев спи дълбоко докато се провежда мероприятие по водно спасяване на басейна.

Сега за пореден път Пасев – Павароти влиза в небивал скандал с поставянето на камери в съблекалните на басейна. Предвид близостта си с кмета,  дали и този път ще спаси туловището си и ще продължи да дерибейства из спортните среди, остава риторичен въпрос.

 

Веселина Томова

 

 

 

 

 

Коментари 0 за
“Петър Пасев – Павароти нюха с камери голи баджаци в съблекалня на басейн “Приморски””

  1. pluvec, освен, че е перманентно заспал според твоите наблюдения, този Простак-пасев е и ежедневен нарушител на наредбите на общината! Всяка сутрин, Дебила-пасев, разхожда-изхожда своето куче-кралски дог, което е високо повече от 1 метър в маждублоковото пространство. С тези си действия Дебила прави 3 нарушения едновременно. Първо кучето е без повод, второ без намордник, и трето не му събира л…ната! Един ден, кучето му, което беше пак без повод и тичаше свободно, изплаши децата ми. Те отиваха на близката площадка.Не се знае, ако се случи пak това, дали няма да му направя муцуната на пихтия…

  2. Всеки Божи понеделник, на оперативката на Кмета, провеждащ се в Залата до кметския кабинет, въпросния господин – простак спи всеки път! Без изключение! В началото си мислех, че просто е била тежка неделната му вечер. Но вече дълго време Пасев спи на всяка оперативка на кмета. Свидетели са близо 100 човека, както и журналисти, отразяващи оперативките. И това под очите на кмета и не се намира никой, които да му направи забележка. Еми, в такъв случай го освободете – явно, че е перманентно заспал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *