Регистрация
Публикувано на 18.11.2016 / 13:06

ПЕТЪР МОСКОВ СЕ ИЗГАВРИ С ПРОКУРАТУРАТА ЧРЕЗ „АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ“. ВИЖТЕ КАК!

ПЕТЪР МОСКОВВчера единствена АФЕРА разкри подлото „активно мероприятие“ на здравния министър в оставка Петър Москов: НА 21.11., ПОНЕДЕЛНИК, ТОЧНО В 11Ч., ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ НА ПЕТЪР МОСКОВ. ВАРДЕТЕ ГО ДА НЕ ИЗДУХА!

И единствена АФЕРА оповести денят и часът на повдигането на обвинението на Петър Москов.

Сега пак единствена АФЕРА ще ви разкрие как вчера чрез „активно мероприятие“ на Петър Москов бе пусната новината и какво целеше ЛЪЖОВНАТА ТИРАЖИРАНА ИНФОРМАЦИЯ.

Първоначално, вчера първи новината, че на Петър Москов ще му бъде повдигнато обвинение „през следващата седмица“ пусна сайта „Правен свят“. Сайтът е свързан с Христо Иванов и т.нар. „умни и красиви“ „протестъри“.

На практика „Правен свят“ пусна напълно лъжовна информация по отношение на това за какво ще бъде повдигнато обвинение на Петър Москов и обслужваше единствено НЕГОВАТА ТЕЗА, включително и с неглижирането на аферата с ваксините „еувакс“.

АФЕРА написа вече, че знаеше кога ще повдигнат на обвинението на Москов поне от седмица назад във времето, но умишлено замълча, за да не издуха Петър Москов в чужбина.

Получил призовка да се яви в следствието, Москов впряга „отбора“ си за „активното мероприятие“ и чрез сайта, близък до протестърите“, „гръмва“ новината.

В описаното от „Правен свят“ всичко е лъжа, тъй като на Москов ще бъде повдигнато обвинение НЕ ЗА ОНОВА, КОЕТО ТИРАЖИРА ЛЪЖОВНО „ПРАВЕН СВЯТ“.

Моментално другите медии преписаха „новината“ на „Правен свят“ и така тиражираха лъжовна информация и манипулираха обществото.

Невярно е и това, че ще бъдат повдигнати обвинения „на още двама зам-министри“. АФЕРА ще ви разкрие сега, че обвинение ще получи ЕДИН зам-министър, освен министър Москов.

След като АФЕРА вчера оповести единствена часът – 11 часа в понеделник – 21 ноември – когато Москов трябва да се яви в столичното следствие, за да му бъде повдигнато обвинение, брилянтни източници довериха на АФЕРА, че Петър Москов е заявил пред близки служители от министерството, че смята да се покрие и ще изиграе журналистите и прокуратурата.

Така че в понеделник се очертава тежък ден – на котка и мишка ще си играят прокуратурата и Москов, както предупреди след неговото „активно мероприятие“ АФЕРА още вчера.

С разпространяването на дезинформацията, свързана с повдигнатото обвинение, Москов и кампания на практика се гаврят с прокуратура. Защото фактите, които са залегнали в обвинението, не са тези, тиражирани лъжовно от „Правен свят“ и обслужващи „активното мероприятие“ на Москов.

Москов прави опит с „подлагането“ си да се изкара като „чист ангел“, разчитайки, че следствие и прокуратура нямат право да дават подробна информация за досъдебното производство предварително.

Москов разиграва прокуратурата и смятайки в понеделник да се крие от медии и обвинители.

Впрочем, „Правен свят“ в „дописката“ си се изкара и че едва ли не те са били борци срещу аферата с ваксините, което също е лъжа, тъй като аферата бе разкрита от журналистката Валя Ахчиева в поредица от тв журналистически разследвания.

Не е за изпускане и факта, до който се добра АФЕРА – че Христо Иванов чрез Росен Плевнелиев е пробутван за служебен премиер.

Лошо е обаче, когато един „бъдещ служебен премиер“ обслужва лице, което трябва да лежи в затвора, като Петър Москов.

Afera.bg

Снимка: Благовеста Цветкова

Коментари 4 за
“ПЕТЪР МОСКОВ СЕ ИЗГАВРИ С ПРОКУРАТУРАТА ЧРЕЗ „АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ“. ВИЖТЕ КАК!”

  1. Вижте фотографията – този човек е сто процента или луд, или надрусан. Какво чудо ни налази, каква язва ни удари.

  2. Следете внимателно кои лица и как ще се намесят, за да се оневинят престъпления, да се прикрият престъпници и да се осуети справедливостта. Оттам трябва да започне потърсването на отговорност за причиненото зло на целия български народ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>