Публикувано на 14.08.2019 / 14:15

ПАЦО ТЕРАСАТА – КОНСУЛ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ! КОЛКОТО ПО СЕ НАСЕРЕШ, ТОЛКОВА ПО КОНСУЛ СТАВАШ! НЯМА ТАКАВА КОЧИНА!

ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВНа закрито заседание на Министерски съвет Бойко Борисов направи бившия шеф на КПКОНПИ  Пламен Георгиев консул във Валенсия.

Няма такава кочина! Колкото по се насереш, толкова по консул ставаш!

Afera.bg

Коментари 49 за
“ПАЦО ТЕРАСАТА – КОНСУЛ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ! КОЛКОТО ПО СЕ НАСЕРЕШ, ТОЛКОВА ПО КОНСУЛ СТАВАШ! НЯМА ТАКАВА КОЧИНА!”

 1. Това назначение е най естествения завършек на сагата наречена Пацо терасата.
  Терасата доволна, Тиквата доволна… Дребен обществен скандал във фейса, който ще бъде забравен след 3 деня….
  Инак, престъпник назначен в прокуратурата, следва дълго недоволство, ако е изхвърлен и изритан отвсякъде, ще е гневен и може да си отвори устата за услугите които е вършил и ще се наложи да го самоубиват…. Много неудобства са това, кои водят до нови скандали…..

 2. Лицето има много рядка дарба – също като лицето Флорианов. Само като си отвори устата и почвам неистово да търся нещо за да замеря телевизора.

 3. Бай ви Тошо все пак имаше мярка, пък и контингентът от Правец и околните села беше ограничен по брой. Освен това от кумова срама ги пращаше да завършат някакво образование, а дипломатите задължително учеха дипломация, история, култура, езици, обноски, протокол… Такава диващина като сегашната никъде я няма. Карат през просото като за последно.

  1. Колко трябва да е важен проваленият шеф на КПКОНПИ ?
   1. Подиграха се на партията ГЕРБ, която беше принудена мълчаливо да му бере срама насред предизборна кампания, за да бъде скрит дълбоко няколко месеца.

   2. Подиграха се на Народното събрание, като вкараха оставката му извънредно, минути след подаването й, като последна точка преди ваканцията и я приеха без дебат, за да го скрият отново от публичност.
   3. Подиграха се на Висшия съдебен съвет, който беше събран спешно и извънредно, за да го възстанови като прокурор.
   4. Подиграха се на Министерството на външните работи, което го предложи по принуда и абсолютно необосновано за генерален консул във Валенсия, за да го скрият далеч.
   5. Подиграха се на целия кабинет, който го одобри в екстремно кратък срок, за да няма време за обсъждане, пак с цел да го скрият от публичност.
   6. Подиграха се на българската общност в Испания, като пращат там човек, който няма понятие от дипломатическа и консулска дейност, само и само да не дразни с присъствието си в София.
   Е, явно е много важен. И кой се подиграва с хора и институции ли? Има само един, който може да осигури тази светкавична поредица от абсурди – Бойко Борисов или Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ.
   Браво за ефективността! Но помнете – трупът е скрит, но уликите остават!

   1. Добре де, какво искате да кажете – че не във Валенсия а в Телавиф ли да го изпратят ???

 4. Живеем в една от най-идиотските пост-комунистически държави. Децата на партийци и милиционери продължават да строят „демокрацията“ без Бай Тошо. БКП си приютяваше партийната номенклатура и ГЕРБ прави същото. Боко Тиквата и гербавите изобщо НЕ са комунисти и мразят комунистите. Комунизмът като политическа система може да го няма, но комунистическите навици са живи…

 5. Лице като мазен тиган, поглед на безсрамен гербераст, дебела шия за носене товара на отгледана наглост, пихтия, сродна с Лилето, типичен Бойков клонинг, доказан национален вредител и престъпник.

  1. ДеБяляна Павлова/Лилито/ е горда собственичка на ХОТЕЛ в центъра на испанската столица МАДРИД

   1. Нищо не е един хотел за Лиляна. Бойко я обсипа с постове и пари. Направи е министър на европредседателството, без да има министерство. После й даде 3.5 милиона лева държавни пари за отлично справяне с тая синекурна длъжност. (Парите бяха отпуснати ‘на закрито’ от МС, както е ‘на закрито’ и назначението на Пацо Терасата за консул.) Бойко гази всички закони с Лиляна. Султаните са били ларж с жените от харемите си, но са раздавали свои пари и жените са си били само от харема, не са били омъжени като при Бойковите съчетания. Ларж, ларж е Бойко с метресите повече от султан и безсрамен, че не подбира коя с мъж, коя без мъж и раздава държавни пари и постове на калинките от харема. Смрад и разсипия от Бойковия харем и от разбитата държава.

 6. Както Поли от Симитли написа, че целият му кариерен възход започна с един телефонен разговор и подкрепи това си твърдение с линк, така след време може би ще прочетем, че някъде край Валенсия го е ухапал комар и му причинил западно-нилска треска, дето лекарите не могат да я лекуват и момчето ще си отиде ей тъй – за едното нищо.

 7. Кучетата си лаят,пожарите си горят,магистрали и заводи се строят,незаслужените заплати си вървят,бандити и разбойници денонощно бдят. ЩО Е ТО????

 8. НАРОДЕЕЕЕ, подиграват се с теб и ти плюят в сурата, а ти спиш като разпран!

  1. Консул във Валенсия е за предпочитане пред мишобиросване, нали?
   Мишо Бирата, съпругата на Мишо Бирата, Ваньо Танов бяха мишобиросани…

   1. Главатарят ББорисов се отплаща на Пламен Георгиев за прикритото убийство на Мишо Бирата. ББорисов не бе убит от атентата срешу него през 1997, а имало защо като СИК-аджия, само любовницата му Цветелина Карагьозова Бориславова. Спомнете си кой е днешния Борисов, за да разберете назначението на Пламен Георгиев за консул: „Бориславова пострада вместо него. Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал: „Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма „Ипон“ Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Атентатът е направен, за да сплаши човека от „Ипон“…“

    1. Любовницата пострада, не бе убита, после ББ я позлати с банки.

    2. Ипонеца по тва време е дребна риба, никой няма да седне да взривява коли заради него. Ако са искали нещо от него, просто са могли да кажат на Големия Маргин да го ошамари.
     Взрива е срещу Цеца Секса, която е не повече и не по-малко щерка на генерал Карагьозов от Първо Главно Управление.

     1. Може и да си прав, но пък ипонецът и от взрива извади дивиденти хитрягата.

 9. Гневът Господен в чума

  И здраво не остана посред чумата,
  защото чумавите го погубиха с’ зараза,
  прокудиха с кинжалите на глумата
  и разпнаха с ликуваща проказа!

  Тежко на чумави, радуващи за чума,
  тежко на бесни, гаврещи се с Бога,
  тежко на мамещи със Божията ума,
  гневът Господен в чума е без Бога!

  18, 35ч., 14.08.2019
  В навечерието на Успение Богородично

 10. Поредната демонстрация на пълен непукизъм и разпищолване на властта. След като ще преглътнете Гешев, що да не преглътнете и Пацо като новоизпечен дипломат. Ей на това му се вика диктатура на калинките и мутрите. След позорния списък на пишман посланици, утре ще видим някъде по света и тетка Цецка, Деса и кой ли още не. Че и външната министърка ще трябва някой ден да се пласира някъде на завет, както направиха с кака Руми, Митко Абаджиев, Николай Младенов, Писанчев, Сашко Йорданов, Едвин и още много безхаберници. Да ни излагат на воля пред света!

  1. И се чудим защо посолствата и консулствата на България по света са напълно безполезни, да не кажа и вредни за българите в чужбина. Всеки провалил се кадър, хванат да краде и да се възползва от служебното положение, се оказва на някое хубаво местенце в чужбина, където буквално не прави НИЩО! Само си прибира заплатата и се радва на живота. С нашите пари. А ние лапаме мухите…

 11. Какво толкова се рие по въпроса!? Лицето е слушало 3 песни на Енрике Иглесияс, чувал е дори за обвинения в сексуален тормоз Хосе Карерас или Пласидо Доминго, няма значение. А някой са чели само „Винету“ и то по веднъж и са онбашии на държава в Европейския съюз….

 12. По-интересният въпрос е – защо го правят, нарочно ли се закопават? Някак зорлем се осират баш като замириса на кметове.

  Най-вероятно ше има подаръци за опозицията като с леля Цецка. Да дойдат по-лошите, после л@йната удрят вентилатора, и Тиквата яхва протестите да ни спасява. Ъгейн.

  Матриале!?!?!? пак ли?

  Или Тиквата е толкова нагъл, че не му е зор за никакви схеми, просто един престъпник урежда друг престъпник за скрито престъпление. Корупцията и престъпленията на Тиквата и тикварите станаха рекордни, народ не излиза на протест, така че да почернее от гневни българи, тиквата си се гаври с народа, ехааааааааа!

  1. Флорес Флорес се гаври с Тиквата – първо напъва Шекер Ханъм да прекара кандидатурата на Пацо „на подпис“ през Министерския Съвет, а след тва пуска „новината“ в медиите. И сега Тиквата изглежда като употребен капут, въпреки че няма нищо общо с Пацо Терасата. Най-интересното е кво ще направи Тиквата с Шекер Ханъм – тая явно е тъпа кат крив кюнец и Тиквата има варианти – може да“я шиба през гащите“, може да я накара да прави „малки музикални форми“, и пр. Въобще, интересното предстои …

 13. Забележете – на закрито заседания са взели решението, дано да мине между капките и никой да не разбере за това решение, а то е от цинично до вулгарно! самозабравилите се мутро-тикви-калинки трябва да бъдат жестоко наказани за всички безобразия!

 14. Е, награда си трябва за онзи запис: “Щом съм казал,че няма да го закачам, значи няма! Аз да не съм Първанов?!!!“ Скри го, без да му троши терасата с чук. Мафиоти! Българоубийци! Изроди нагли!

  1. Аз такава гавра, такова нагло изхрачване в лицето на българското общество, не съм виждал даже и от отвратително наглите чревоугодници от БСП(к). Даже и ДПС не са правили чак такива гаври.
   Този път шайката наминаха себе си, дадоха поредния пример какво може да правиш в БГ и след това да се измъкнеш с почести, пари и сигурност.

   1. От 10 години, на 2 или 3 месеца, се случва нещо, за което казваме, написаните от Вас думи Г-н Анонимен. И нищо не се променя!

 15. Решението, публикувано в системата за правна информация на МС, носи дата 9 август (петък), т.е. е взето в ден, когато не е имало редовно заседание на кабинета.
  Законът за дипломатическата служба позволява по изключение за ръководител на задгранично представителство (посланик, консул,генерален консул )може да бъде назначено лице, което не е от състава на дипломатическата служба, ако това е „изявена личност,която се ползва с безспорно добро име и авторитет в Република България“.

  По-изявена от Пацо-нЕма!

 16. Наше момче, герберастче, не можем да го изоставим.
  Има специални заслуги към ГЕРБ и лично към Мен.
  Нали той унищожи записите Ало Ваньо по случая Мишо Бирата, заради които във всяка нормална държава щяха да ме вкарат в затвора за Покровителство на контрабандата.
  Аз си правя, каквото си ща, щото няма никой над мене, ама няма и народ около мене. Направих Шматката посланик в Израел, щото брани даже 3-те провалени от мен енергопроекта, дадох 3, 5 милиона на Лилето уж за Европредседателство, а то за сочни телеса, и да не ми циври за пари, та Пацо няма да направя консул. Нищо не е това за мене, само отплата за тази моя подметка.

  1. Терасата не е човек на Тиквата, а на Флорес Флорес (хората на Тиквата обикновено ги мишо-биросват). Явно Сеньор Флорес е напънал яко Шекер Ханъм, и тя му е кандисала.

 17. Едно време за такива лизачи на бкп даваха медал.Сега консул.Ба си държавата.А пък ние овцете чакахме да му съборят терасата.

 18. *УНИКАЛНИЯ ТОРМОЗ* ПАЦО С УНИКАЛНАТА ТЕРАСА УНИКАЛНИЯ ТОРМОЗЕН ПРОКУРОР ТУРА КУРА НА ПРО. *“ФОЛК’БАЙ’ХУЙ’С’ВАГЕН’ДАЙ’ТОУОТА’Ф16’АМА’НАНАЙ“* ОТ ХУЙ ТА НА ГЛОГ (ТЕРАСА -БАЛКОН ) ЧЕ Е ПО ВИСОК .КОМПИР ДА СИ НА ДНЕШНО ВРЕМЕ.

  ^^^ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ОТНЕ МНОГО НА 90 % ОТ НАРОДА ,ПОЧТИ ВСИЧКО НИ ВЗЕ А НЕ НИ ДАДЕ АБСОЛЮТНО НИЩО В ЗАМЯНА НО НА ЕДНА МАЛКА ЧАСТ 10%* „БОГОИЗБРАНА“* И „^БОКОПОМАЗАНА^“ ИМ ДАДЕ ВСИЧКО… ТОВА КОЕТО ОТ НАС ОТНЕ А ТО НЕ БЕШЕ ХИЧ МАЛКО 30 ГОДИНИ ВСЕ ГО КРАДОХА А ИМА ОЩЕ МНОГО ОСТАНАЛО ЗА КРАДЕНЕ И КРАЯ МУ
  ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВИЖДА ^^^
  ШЕФА 14 АВГУСТ 2019

 19. *УНИКАЛНИЯ ТОРМОЗ* ПАЦО С УНИКАЛНАТА ТЕРАСА УНИКАЛНИЯ ТОРМОЗЕН ПРОКУРОР ТУРА КУРА НА ПРО. *“ФОЛК’БАЙ’ХУЙ’С’ВАГЕН’ДАЙ’ТОУОТА’Ф16’АМА’НАНАЙ“* ОТ ХУЙ ТА НА ГЛОГ (ТЕРАСА -БАЛКОН ) ЧЕ Е ПО ВИСОК.

  ^^^ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ОТНЕ МНОГО НА 90 % ОТ НАРОДА ,ПОЧТИ ВСИЧКО НИ ВЗЕ А НЕ НИ ДАДЕ АБСОЛЮТНО НИЩО В ЗАМЯНА НО НА ЕДНА МАЛКА ЧАСТ 10%* „БОГОИЗБРАНА“* И „^БОКОПОМАЗАНА^“ ИМ ДАДЕ ВСИЧКО… ТОВА КОЕТО ОТ НАС ОТНЕ А ТО НЕ БЕШЕ ХИЧ МАЛКО 30 ГОДИНИ ВСЕ ГО КРАДОХА А ИМА ОЩЕ МНОГО ОСТАНАЛО ЗА КРАДЕНЕ И КРАЯ МУ
  ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВИЖДА ^^^
  ШЕФА 14 АВГУСТ 2019

 20. *УНИКАЛНИЯ ТОРМОЗ* ПАЦО С УНИКАЛНАТА ТЕРАСА УНИКАЛНИЯ ТОРМОЗЕН ПРОКУРОР ТУРА КУРА НА ПРО. *“ФОЛК’БАЙ’ХУЙ’С’ВАГЕН’ДАЙ’ТОУОТА’Ф16’АМА’НАНАЙ“* ОТ ХУЙ ТА НА ГЛОГ (ТЕРАСА -БАЛКОН ) ЧЕ Е ПО ВИСОК.

  ^^^ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ОТНЕ МНОГО ,ПОЧТИ ВСИЧКО А НЕ НИ ДАДЕ ПОЧТИ НИЩО В ЗАМЯНА НО НА ЕДНА МАЛКА ЧАСТ 10%* „БОГОИЗБРАНА“* И „^БОКОПОМАЗАНА^“ ИМ ДАДЕ ВСИЧКО… ТОВА КОЕТО ОТ НАС ОТНЕ А ТО НЕ БЕШЕ ХИЧ МАЛКО 30 ГОДИНИ ВСЕ ГО КРАДОХА А ИМА ОЩЕ МНОГО ОСТАНАЛО ЗА КРАДЕНЕ И КРАЯ МУ
  ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВИЖДА ^^^
  ШЕФА 14 АВГУСТ 2019

 21. КОНСУЛ !!!! – ЕДНО ОТ НАЙ „ХЛЕБНИТЕ“ МЕСТА …….. ЩЕ ИМА ЗА ОЩЕ ТЕРАСИ …..

 22. В района на Барселонската околия ГЕРБ има много Mucho Trabajo (излишни кинти за изпиране)
  Туй вили,туй хасиенди,туй кондоминос,туй дискотеки,публични домове с румънски и рoмски жрици ,складове с бело ,,туй хотели и тераси с барбекюта и жакузита,инвестиците имат нужда от надзор нещо като домакин

 23. А трябвяше дя га ряте в Барселона, за да му пази и поддържа къщата!

   1. Да ама докато пази барцелонският публичен дом да не изчука мис мокри цици и да ядоса евнуха буда?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *