Регистрация
Публикувано на 12.03.2019 / 8:20

ПАПИ VS МЮФТИИ 3:1!

БОЙКО БОРИСОВПапи Vs Мюфтии 3 : 1!

Още двама мюфтии ако Го погалят по главата и резултатът ще е равен.

Тони Стефанов

Колаж: Валдес Радев: Бойко Борисов опрости дълговете и на джедайския орден опасявайки се от намеса на Тъмната страна.

Коментари 41 за
“ПАПИ VS МЮФТИИ 3:1!”

 1. Въпрос над въпросите, както казваше Тато- защо ревете? Кой докара и постави падишаха на власт- въпрос с понижена трудност! С.Сакскобурготски, Бриго Аспарухов, БСП/ като цяло/ , с активната подкрепа на Меркел, Сорос, и т.н. Човек, който управлява/ силно казано / на принципа- аз ще си правя каквото си искам, пък на вас… е……л съм ви майката. И ако някой не е разбрал, толкова по- зле за него!
  Колкото до гласуващите за мафията- всеки един, който има някаква изгода/ най- често финансова/ гласува за тях!

 2. А циганските шамани, мешерето, там врачки и гледачки – нас що ни забрави? Ааа…, плащай… или ке го клатим тоз .. , как беше – естетически, етически, абе тоз, тоз…,какъв му думаш бе на тоз мир – ке го мандахерцаме мира , да знайш , бате!

 3. Мъчно ми е да гледам как ДПС изнасилва Герб!
  Точно това каза Бойко само че за БСП преди 4 години, но там пропагандата и цветистия език не им се отдава да му го върнат по подобен начин! Концепция, визия, ала – бала, народа пак не ги разбрал и пак Него избрал! Щото Той се грижи за мира! Бойко, ти си позор и проклятие за българския народ заедно с ДПС-арското келеме Горанов, което ти тегли ножа с дирижираното от него изнудване и общите ви говорители Цветанов и Красимир Велчев. Всички вие сте позорище, предатели, подлоги, безсрамни тъпи хищници.

 4. „Опрощаване на дългове със задна дата, та дори и с акт на Народното Събрание, е незаконно. Има установена практика Президентството да опрощава дългове на граждани изпаднали в тежко материално положение. Тази практика се ползва с подкрепа на финансовото министерство. Става дума за около 100 души на година, за обща сума едва ли стигаща до половин милион лева. Да се опростят 8 милиона на юридическо лице е неприятен прецедент. Не е правено дори в годините на тежка финансова криза“, коментира бившият министър на финансите Симеон Дянков.

 5. Някои ще гласуват ли за обединените патерици на боко тиквата да го еба.

  1. Цялата огромна герберска администрация ще гласува плюс починалите ни родители

  1. Няма ги! ВСимеонов сега вика, че опрощаването е сделка между ГЕРБ и ДПС, но не излиза от коалицията. Тогава за какво вика. Хем сърби, хем боли. Щом си против сделката, махай се от властта, която прави сделката. Лицемери келепирджии!

   1. Айде, не от властта, ПОНЕ ОТ ПЛЕНАРНА ЗАЛА ДА БЯХА ИЗЛЯЗЛИ ПРЕДИ ГЛАСУВАНЕТО, ЩЯХА ДА СЪБОРЯТ КВОРУМА /ЩОТО ЧЕРВЕНИТЕ ЛИПСВАТ/ И ГЛАСУВАНЕ НЯМАШЕ ДА ИМА, Т.Е. ЗАКОН ЙОК.

 6. Борисов и колектив показаха по абсолютно категоричен начин, че за тях Християнството и ислямът са еднакво важни, еднакво стойности ( „щом патриархът и мюфтията се разбират, всичко е наред“). Само че, ТЕ трябва да знаят, че в държавите, където господства ислямът, няма място за Християнството. В Ливан преди 40-50 години броят на Християните беше равен на броя мюсюлманите После настъпи бум на раждаемостта сред мюсюлманите, гражданска война между Християни и мюсюлмани, масова емиграция на Християните към европейските Християнски държави. Нека Борисов посочи, да каже колко Християнски храмове има в Саудитска Арабия, Кувейт и Либия; колко църкви се падат на 3000-те хиляди джамии в някогашния Християнски град Константинопол, днешния Истанбул. Който се опитва да седи на два стола няма как да не падне на земята. Борисов се нарича християнин най-безсрамно както и безсрамно се е настанил пред патриарха. Защо ли патриархът отиде на срещата за уреждане изгодите на мюфтийството? Толкова ли няма един човек в час да го запознае със случая или Борисов му е слабост и няма край тази слабост.

  1. Тиквата се води за христиенин но истенското му име е барух барах / юдеин та не се надявайте да защити християните , т.е никога

  2. Не питай Бокото за тия неща. Бившите и все още действащи ДС агенти и доносници са в една и съща масонска ложа. Най-паче доносниците. Как да си счупят хатъра? Генерал с генерал си хортува, нали така! Ами децата на тия генерали и доносници, на активните борци за нам кво си? Само погледни списъците на съветниците от герба в СГС и останалите общини, кметовете, началниците по МВР – да не изброявам всички институции. В България има 265 общини – по колко да умножим хрантутниците? Ами всичките набедени за „бизнесмени? Кой гласува за Тиквата, кой? Костинброд било афера, ами афера е я, ама чия, Цветаникът ли не знае? С писане няма да стане!

 7. Българи време е да кажем стига на този златушко-хераковски селски хитрец, лъжец, крадец, мошеник и завършен идиот. Той няма спиране опрощава милиони, раздава милиони, подарява милиони, разхищава милиони за собствените си удоволствия /ритане на топка по негова класификация, а истинската футбол , тенис, карти и други негови дивотии/ сякаш ги вади от собствения си джоб а не от нашият. Ако не го спрем навреме ни чакат мъки и страдания. Поколения българи ще плащат дълговете, които неговото неграмотно и безхаберно управление стовари на майка България. Вън тази измет от властта.

  1. Особено при отвратителното съвпадение на цялата история на това абсолютно незаконно опрощаване с 35-годишнината от атентата срещу вагон Майки с деца на гара Буново, съзнателно осъществен покрай Деня на жената и майката от хора, които бяха афиширани ислямисти. Нещо, което – без доза национализъм, от чисто човешка гледна точка, е отвъд всякаква нормалност и разбирания, включително на собствената им мюсюлманска религия и нейните здрави представи за добро и зло.
   Ще прощавате, но така не бива!

 8. Цв. Цв. и Тиквата въртят далавери с дръндарския алкохолик. Цялата работа е да се прикрие схемата на източване на българската държава от мюфтийството. Атакистите, патрЕотарите и фалшивите войводи какво правят в парламента?! Поддържат кворума и правят народа на прост. Да напуснат вкупом всички и никакъв закон не може да се приеме. Ама келепира за тях е по-важен от всичко…

  1. Нинова защо е извън, когато трябва да гласува отрицателно? Какво се правите на хитри?

   1. И като „гласува“ отрицателно, какво? Кажи бе умничке, какво следва? Аман от дебили в тази територия….

    1. Ами, глупако, законът ще бъде отхвърлен, защото ГЕРБ и Да ПА Съ нямат мнозинство. Ако ОП отсъстват, само ще бъде отложен.

   2. Валерката Симеонов днес в Сутрешен блок по БНТ призна, че дори и БСП да бяха в зала и да гласуват против, законът щеше да мине с гласовете на ГЕРБ, ДПС и Воля /проста аритметика, ама вие гербавите и простото събиране ви затруднява/. Само дето видния ПатрЕот не обясни защо не излязоха от пленарна зала /дори и само за това гласуване/, за да съборят кворума, който едва се крепи поради липсата на червените.

    1. Валери Симеонов нали щеше да подава оставка и атака и каракачнов от тях зависи да си оправят имигжа иначе никой няма повече да гласува за тях

 9. Мюфтийството просто събира диш хакъ от гяурите. Баце като стар рекетьор знае на кой да дава и от кой да взима.
  Докато не започнем да бесим предателите няма да има оправия!
  Това и като поздрав за ДАНС!
  А, забравих, ще закриваме ДАНС, защото мюслитата ще защитават националната сигурност!

  Боко, бял ден да не видиш!

 10. Браво на тиквата, тук вече не става въпрос за етническия мир, а за галактическия, нали?!

 11. Лордът срещу зеленото джедайче, наоколо извънземни от бара на Джаба. Иначе скоро резултатът ще се промени 4:1 папата идва май месец със специална цел да погали вожда по главата…

 12. Таината на Боиковото опрощаване на талибанските задьлжени се крие в посещението на ТУРСКИЯ МВР Министьр
  СЮЛЕИМАН СОИЛУ на 18.01.2019 в главното БГ мюфтиисво в СОФИЯ с главни мюфтия Алихаджи,именно на тази среща е имало представителите на ГЕРБ на които турски вьтр.министьр СЮЛЕИМАН е ПОИСКАЛ НЕзабавно опрощаване и забравяне на задьлженията на мюфтииски дьлг

 13. Господи, с какво толкова съгрешихме, та ни наказа така с този крадлив идиот ?
  изпълзелият от дъното на човешкия генофонд !

 14. Трима папи по главата
  галиха го,с тиха скръб,
  чули глас от висината :
  -Тоз е, безнадеждно тъп!

 15. ЗАЩО С НАШИТЕ ПАРИ ,ВМЕСТО ДА ВДИГНЕ ПЕНСИИ И ДЕТСКИ, БОЕКО ПЛАЩА ОСИГУРОВКИТЕ НА ИМАМИТЕ ?
  1.Защото имамите , ДПС и неговите народни представители и почетни председатели са много бедни и нуждаещи се хора;
  2.Защото някъде в тайни места „некои хора “ му държат досието от времето на бедна мутра и затворник в Чехия;
  3.Защото имамите явно трябва да се пенсионират масово, а просто нямат осигуровки за прослуженото в името на България време;
  4.Защото бащицата и негов личен приятел и враг на Православието-Ердаган го е помолил ЛИЧНО?
  Каквото и да е, този човечец си вкара силен автогол, който никой истински Българин няма да му прости на бъдещите МУ избори и ще го натика там от където е излязъл!

 16. На патриарх се докосва за символична целувка само десницата. Другите жестове издадоха, че ББ се смята за по-горен от +Неофит.

 17. Докога ще търпим откровени идиоти, случайно попаднали във властта, дошли от нищото, да държат държавата на напук на всякаква логика и трезва мисъл?

 18. Религията и религиозните институции са отделени от държавата, това е принцип на конституцията. Опрощаването на дългове е противоконституционно. Няма ли поне един грамотен човек да им каже на тия хора, че вършат противоконституционни действия ?

  1. И какво като им каже? На тях не им пука, не разбрахте ли, че българите плащаме масрафа, защото като етнос сме основни данъкоплатци; от нашите пари плащат на другия голям етнос – циган/к/ите – да раждат „избиратели“, а на третия основен етнос – туркоезичните – също от парите на българите-данъкоплатци се плащат дълговете. Като капак, по линия на здравната каса, личните ни данни се предоставят на Турция – това някой осъзнава ли какво значи? Някой разбра ли какво става с централните регистри от миналото лято насам? НЕ. И всеки си мисли, че не го засяга.

 19. Все пак БОИКО НЕМА направен “гоулем шлем“
  ,НЕ е гален само от ДАЛАИ ЛАМА -тибетски религиозен будистки лидер

 20. Вижте общественото мнеине, вижте анкетите по медиите – навсякъде с над 80% недоволство от това опрощаване на дълговете на мюфтийството. Няма ли значение това за управляващите, та вършат всичко напук на волята на народа, който тъпчат и мачкат?

  1. Защото са сигурни, че с рекет, купуване на гласове и фалшификации ще печелят избори НЕЗАВИСИМО от народния вот. За да им излезе крива сметката, има ЕДИНСТВЕН ИЗХОД-наказателен вот, НО НЕ РАЗПИЛЯН, защото само при голяма разлика горните три неща няма да им са достатъчни. Справка-избора на президента Радев. Махне ли се това проклятие ГЕРБ от властта, ще спихне бързо, защото се крепи на келепира от властта. И после в БГ ще има и истинско дясно, и ляво, и център, но на основата на идеи, възможност за избор на всеки без страх, притеснение и цензура.

 21. С твое позволение, линк към един страхотен анализ по темата на Велислава Дърева

  https://svobodnoslovo.eu/рекет/

  Няма закон. Има закана. Мюфтийството (ДПС) е класически рекетьор. „Хем ще ни опростите 8 млн. лв., хем ще ни платите държавна субсидия 5 млн.лв., хем ще си получаваме от Дианета 2 млн.лв., и тогава, може би, едва ли не, няма да се радикализираме, понеже ние сме гарант за етническия мир, ние до етнорелигиозната карта не се и докосваме и нивгаш не сме я размахвали, понеже ние бдим за националната сигурност“, казва мюфтийството (ДПС).
  Справка: Мюфтийството разполага с 4700 имота, които дава под наем и получава годишно 30 млн. лв. Наемател на мюфтийството се оказа – най-неочаквано! – Държавният куклен театър в Сливен. Построен с държавни пари и разменен срещу 2-3 апартамента от някакъв синкав кмет. Театърът плаща наем на мюфтийството, то си не мърда пръста да ремонтира театъра, покривът тече, сцената е прогнила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>