Регистрация
Публикувано на 03.06.2016 / 19:34

ПАНИКА СЛЕД ТЕФТЕРЧЕТО „ВЛАСТ-МЕДИИ=КИНТИ“. ПОРТНИХ БЕСЕН, ПРОКУРАТУРАТА СЕ ОСЛУШВА ЗА НАРЕЖДАНЕ, КРАЛЕВ ОПИТВА ДА ПОТУЛИ СКАНДАЛА

тефтерче власт - медии - кинтиСлед разкритията на АФЕРА за „тефтерчето „Власт – медии = кинти“, от което лъснаха черно на бяло финансовите преплетки на определени медийни особи, свързани с министъра на спорта Красен Кралев, ГЕРБ и ГЕРБ – кмета на Варна Иван Портних, и след като темата бе развита в предаването на Сашо Диков „Просто Диков“ по BIT телевизия, видимо настана гръмовно мълчание от страна на институциите.

Като изключим лицето Красен Кралев, което истерично реагира във Фейсбук, написвайки коментар, че „АФЕРА била клоака“ и така потвърди очевадния измислен мит, че „Кралев бил цар на пиара“ /ха-ха-ха!/ и сам си отряза главата.
Брилянтни източници на АФЕРА довериха, че ГЕРБ кметът на Варна Иван Портних, който е описан в тефтерчето на медийната му предизборна „координаторка“ и медийна наемница на Красен Кралев /пардон, на 87-годишната му майка, която го играе „медиен бос“/ – Росица Пенкова, бил бесен. Портних отдавна имал съмнения, твърдят източниците ни, че Пенкова не му представяла достоверни факти откъм кинтите, и сега с лъсването на тефтерчето, това се потвърдило.
От друга страна лицето Красен Кралев също било бясно, че редакторката на „независимата“ му медия признала пред Сашо Диков, че тефтерчето е нейно, и че тя го била писала. Кралев, твърдят наши спец. източници, пък се опитвал да потули скандала на „високо ниво“.
От трета страна, варненската прокуратура още изчаквала дали ще и „наредят“ да се самосезира за скандала с тефтерчето. Като се има предвид, че варненската прокуратура от години няма нито една проверка срещу най-високите етажи на варненската управленска власт, голямо треперене пада и там. Не, че от прокурорско-МВР-служби-община СИМБИОЗА може да се очаква нещо, но ако вземе, че „нареди“ Цацаров, варненските „чавдаровци“ ще се препотят как точно да си измият ръцете, че никой да не бъде засегнат от непипнатите години досега.
АФЕРА препоръчва на лицето Красен Кралев да внимава къде „лобира“ „на високо“ относно „тефтерчето“, защото неведоми са пътищата на АФЕРА. После да не стане като с декларациите му пред Сметната палата и да не пита „клоаката“ АФЕРА – кой ми … в гащите.

Afera.bg

 

Коментари 3 за
“ПАНИКА СЛЕД ТЕФТЕРЧЕТО „ВЛАСТ-МЕДИИ=КИНТИ“. ПОРТНИХ БЕСЕН, ПРОКУРАТУРАТА СЕ ОСЛУШВА ЗА НАРЕЖДАНЕ, КРАЛЕВ ОПИТВА ДА ПОТУЛИ СКАНДАЛА”

  1. Сладкото меченце на кака Вики! Ах, мечо, точно на теб да се упражнява варненската прокуратура, след като проспа толкова много други!
    А, пък мама, ами ако разбере, че е магнат…. И като я викнат и заразпитват и тя, горката, как да я спреш…. Какви ще им ги наговори, меченцето ми, горкото….
    Мечо, мечо, как само седна на меча.
    П.С. А колко ли още тефтерчета цъкат…..
    П.П.С. Лошото е, че много трудно ще стигнем до тефтерчето с Барозу, Дол, Юнкер, Сталинка и други строители на Обеднена Европа. Но, и те могат да случат на ПР от класа, никога не се знае.

  2. Tozi debelanko,otdavna e izvesten sas slagachestvoto si na politicheski sili…bezplatna mediyna kampanija/hop,Debelanko ,,edno stapalce,dokato ne stana minister I ne zapochna ,,da si vrashta,,dadenoto napred…ohljuv,koga shte stanesh Orel…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>