Публикувано на 30.07.2008 / 9:28

Пак смърт на път за Созопол

 

 

Служителите на КАТ недоумяват как е възможно на толкова широк път да се случват подобни инциденти. От началото на година бройката им набъбна значително. Сега посред лято трафика е още по-интензивен и когато платната не стигат шофьорите навлизат в нарещното и създават главоболия на себе си, и останалите участници в движението. "Приканваме за строга концентрация на пътя. Има много неподготвени водачи на МПС. Снощи се наложи даже да викаме и Пожарни автомобили", съобщиха от созополското звено на пътна полиция.

Росен Петров

Коментари 0 за
“Пак смърт на път за Созопол”

 1. В този момент (30.07. 12,30) пак е затворен пътя Бургас-Созопол (около Ченгене скеле) заради поредната тежка катастрофа !
  КАТ-аджиите няма ли най-после да излезете на улицата ?
  Аааа топло е правилно стойте си на климатик ха ха ха

 2. Всеки ден минавам по този път. Често някои карат и с над 200. Това шосе е един капан, понеже асфалта е хубав, пътя – широк, но няма мантинела и доста бързаци навлизат в насрещното. Мене понякога ме дострашава да изпреварвам, ако не виждам поне 300м от насрещното пред себе си. А мотор с под 200 няма…

 3. „Служителите на КАТ недоумяват как е възможно на толкова широк път да се случват подобни инциденти. “
  То не трябва да си КАТ-аджия за да се досетиш, че на този път стават ПРЕДИМНО ЧЕЛНИ УДАРИ (затова са толкова смъртоносни) Поради ВИСОКАТА СКОРОСТ (защото е 4-лентов пътя и главочите карат с повече от 150-180 км. в час и като се налага правят ИЗПРЕВАРВАНЕ В НАСРЕЩНОТО (няма къде и правят тройно изпреварване).
  Как не го разбра шефа на КАТ Созопол или от ходене до Палма де Майорка и от закупуване на поредната си луксозна кола не може да се досети каква е причината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *