Публикувано на 28.07.2008 / 8:37

Пак заплашвали бат Бойко, Миков: не съм сигурен дали е свързано с работата му, или с миналото му

 

 

На въпрос на Николай Бареков, как ще коментира, че Бойко Борисов е заплашен и ползва засилена охрана, вътрешният министър Михаил Миков отговори, че от години вътрешното министерство заделя огромен ресурс за да охранява Бойко Борисов. “Не съм сигурен, че заплахите са свързани с неговата активна работа, или с миналото му!”, отсече Миков и остави Бареков замислен в трисекундно мълчание. Вътрешният министър призна, че бат Бойко се охранява и от други служби, не само от МВР.

На въпрос, ако заплахите са свързани с миналото му защо Борисов не ползва частна охрана, а ресурс на МВР, Миков отговори, че ако това е така, тези, които отговаряли за това решение, щели да си понесат отговорността. Михаил Миков каза и, че Бойко Борисов е част от ликвидацията на МВР с начина си действие и маниерите си като главен секретар. "Той по-скоро на Вас ви е колега, предвид честите му медийни изяви тук%, обърна се вътрешният министър към Николай Бареков.

Вътрешният министър каза още, че ексвътрешният министър Румен Петков също имал охрана, тъй като срещу него предвид заемания пост като министър на МВР, се взимали превантивни мерки.

 

 

Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *