Публикувано на 02.11.2020 / 19:19

ПАК ВИ ПРЕДАДОХА И ПРОДАДОХА!

ОЩЕ след третия ден на протестите, писах нееднократно какво ще стане и че вървят към провал – с фатално грешна стратегия, извращаване на фокуса и циркаджийска тактика.

Още тогава писах за клоунската роля на Ристю Иванов, както и за дърпането на конците на „отровните“ от Схемата по маниера – ремикс на „умните и красивите“ от 2014 година.

Бях ругана, оплюта и критикувана, заради истините, които пишех, блокираха ме за един месец моментално щом изрекох истината и за плашипутарника Радев, който се посра и като марионетка, движена от Други процеси, сви сърмите и абдикира от готвения от него иначе „нов проект“.

Знам още отвратителни подробности от задкулисието на ТАКА НАРЕЧЕНАТА „РЕВОЛЮЦИОННА“ опозиция, която вече се сви като шушумиги, очаквайки Боко Тиквата да ги насребри от Дувара, където клечат там, когато не ги виждате. Не е задължително с кинти, но пък СХЕМАТА по изборите МУ ще сработи.

Писах ви и че ВСИЧКИ по един или друг начин, наричайки се гръмко „опозиционери“, са всъщност патерици на Хунтата. Ако още не вярвате, ще видите какво ще се случи по и след изборите.

Истината е, че обслужиха Тиквата и днес той вече ликува, надиграл ги, и ръси поредните команди, включително и отлагане на изборите.

Отсега ви го заявявам – а тоя путьо „генерал“ Радев, който ПРЕДАДЕ огромната енергия на площада и се насра от шубе, мислейки единствено само за себе си и „втория си мандат“ – ще направя всичко за да не се спечели. Защото не заслужава!

Защото тези хора предадоха и продадоха надеждата и шанса за промяна!

А иначе ми е тъжно, много тъжно, че отново излязох права за ИЗМЕКЯРИТЕ!

Веселина Томова

Коментари 25 за
“ПАК ВИ ПРЕДАДОХА И ПРОДАДОХА!”

 1. Цирка свърши-А тези юнаци-ТРИО,ЧЕТВЪРТИО- явно изгладняха и се връщат да работят и да трупат пачки-А този фъфлещ Христо Иванов се скри като мишка-човек който има говорен дефект, който нсе може едно изречение да направи а след всяка дума ъка,почива какво можеше да се очаква-А къде е Румен Петков-всички“ борци“ за пРАВДА се скриха и млъкнаха-само подведоха хората и сега Бойко се хили от в къщи и им се подиграва-ВСЯКО ЧУДО СВЪРШВА БЕЗСЛАВНО -ТАКА ЧЕ както винаги-народа да духа студената супа-А новоизлюпените политици ще влязат в парламента, ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ПАК С РАДОСТ 3-МЕСЕЧНО АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ и смело ще дават пресконференции как искат справедливост-ГЛАСУВАЙТЕ ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ДЕПУТАТИТЕ, МИНИСТРИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ

 2. Към брата си

  Тежко, брате, се живее
  между глупци неразбрани;
  душата ми в огън тлее,
  сърцето ми в люти рани.

  Отечество мило любя,
  неговият завет пазя;
  но себе си, братя, губя,
  тия глупци като мразя. Какъвто народът, такива и управниците . Как пък не променихме манталитета си за тези 140 години, след като ни извадиха от калта. За трети път ни тикат срещу освободителите ни и този оскотял народ мълчи грозно под тежестта на един селски бандит и на един НАТОвски генерал. И около тях сволач всякаква, всеки мислещ само за далаверата и келепира и да напълни дебелото си черво. Такива сме, гледам го с болка всеки ден.

 3. Господа войници, старшини и офицери – бяхме предадени от генералите си, пак.

  1. Точно! Не съм вярвал, че Радев е поредната марионетка на краварите! Поднасям извинение за заблудата си!
   Ефрейтор Гунчев

   1. още отказвам да го повярвам, ако и че всички данни сочат в тази посока…много е гадно да те предадат…

    младши сержант от запаса

 4. „….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един к*р. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък!“
  (Бойко Борисов – Министър-председател на Република България)

   1. не го пиша за Радев а за ПРОЗТАТА ТИКВА…може би го ЗНАЕ от личен ОПИТ… за НАБИВАНЕТО КАЗВАМ…и не на АКЪЛ…

 5. Путьото и плашипутарникът е абсолютно еднакъв с тиквата.
  Кое ли е по противното, тоя наглец и лъжец, или тия безгръбначни, които му се кланят и кълнат и псуват всеки, който не го понася

  1. Чуй сирената на ленейката троле. Идва за теб. В Карлуково те чакат…..

 6. Най-големият плашипутарник е Бойко Тиквата, който ще надиграе всичи свои политически противници и българския народ с помощта на гласовете на своите чиновници, армия, полиция, ибрикчии-синекури, м@нгали и част от пенсионерите.

  1. С Мунчо са еднакво големи плашипутарници.
   Говоря за т.нар.президент.

 7. четох някъде че ВОЖДЪТ ша ни СПАСЯВА…само барон Мюнхаузен се е самоспасил дърпайки КОСАТА си от БЛАТОТО…очаквам БОЦЕ да си ПУСНЕ КОСАТА …а може и да си ПРИСАДИ…

 8. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  доц. Валентин Вацев:
  „Радев и Борисов не си дават сметка, че влизането в „Три морета“ е равносилно на война с Русия“
  Инициативата „Триморие“ е военно-политически проект за отхвърляне на Русия. Развоят на тази инициатива ще окаже влияние върху електоралните нагласи у нас и бъдещите коалиционни партньорства след предстоящите избори. „Всъщност, тук идеята е да се постави стена от държави – тампони между Русия и Западна Европа, и по-специално Германия. Защо в България се появиха тези непонятни за мен пертурбации – президентът ходеше някъде, пък го върнаха, пък от своя страна министър-председателят не крие своята амбиция да възглави участието на България. Предполагам, че уважаемите господа не си дават сметка, че ангажирането на България с инициативата „Триморие“, това е равносилно на война между България и Русия. Във всички случаи ние виждаме как определени сили се опитват да вкарат България в една барикада, да превърнат България в елемент от една барикада, която разделя по вертикалата, гледано от север на юг надолу Русия от Европа. Това е опит за изграждане на антируски кордон.“

  1. Бах мама му, как никой от говедата, които боготворят льотчика, не ще да види, че той излъга избирателите и феновете си русофили и се поклони ниско на така мразените от тях кравари!
   Малоумни фанатици.

   1. Пий си редовно хапчетата троле, че д-р Гълъбова пак ще те прибере на 4-ти километър…..

    1. Какъвто фатмакът такива и влечугите дето му правят свирки.
     Направи ли си чекия пред снимка на мунчо идиоте?

 9. сам хайдутин-ВОЕВОДА…двама хайдути-ВОЕВОДА и ЗНАМЕНОСЕЦ…трима хайдути-ЧЕТА с ПРЕДАТЕЛ…но МАЙ и ТРИМАТА са като ТРЕТИЯ…ЧЕТА от ПРЕДАТЕЛИ…след Северна Македония…СОРОС се настани и в България…купи и ТВ НОВА…догодина и в ПАРЛАМЕНТА…какво ли не правят ПОЛИТИКОПРОСТИТУИРАЩИТЕ за ПАРИ…ХЛЕБАРКИ…не МРАЗЯ ХЛЕБАРКИТЕ…ОТВРАЩАВАМ се от ТЯХ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *