Публикувано на 18.11.2020 / 11:45

ПАЗЕТЕ СЕ, ЗАЩОТО Е СТРАШНО АКО ИМ ПОПАДНЕТЕ В РЪЦЕТЕ

Направи един амбициозен посредственик професор, сложи го началник на голяма и известна институция и му дай медийно време – това е съвременната байганьовщина приятели.

Травматологът, на който са му виновни пациентите и желае да обясни вирусологията на специалистите от трибуната на своето институционално величие.

Няма нужда да се спори по същество с тези фрустрирани от „плебса“ хора, пазете се, защото е страшно ако им попаднете в ръцете и това не е от днес.

Георги Дренчев

Коментари 59 за
“ПАЗЕТЕ СЕ, ЗАЩОТО Е СТРАШНО АКО ИМ ПОПАДНЕТЕ В РЪЦЕТЕ”

 1. Първо , уважаеми глупаци , пандемия няма . Това не ви ли стана ясно вече ? Хора умират всеки ден . 50 души на ден умират от рак , това не го съобщаваха по телевизията. Сега , който почине го пишат Ковид19. Всички тия професори , които ви ги дават по телевизията са МИЛИОНЕРИ, до един , без изключение. Най страшни са директорите на болниците. Жената на господина на снимката е директор на фармацевтична фирма , дали фирмата и не работи с Пирогов , на богато , така да се каже. Защо не се поинтересувате АФЕРА ? Репортажи имаше по темата , ама …какво от това. Поинтересувайте се и от благосъстоянието на другите членове на щаба.
  Много е лесно да издаваш ограничителни наредби , когато си на държавна хранилка. Мангъров понеже много лаеше и не го го привикаха в кериза, да лапа и да си трае.
  Искам да ръкопляскате , това е наистина едно страхотно представление.

 2. Хайде да ви дам пример, какво е реална пандемия .

  Това се случва в Лондон, един от най-големите градове на планетата за това време. А годината е 1665, много важен период, ама по друг повод.

  Та за 18 месеца умира около 1/4 от популацията на града, около 100 000 човека .

  „The Great Plague killed an estimated 100,000 people—almost a quarter of London’s population—in 18 months.“

  https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Plague_of_London

  Т.е. ако го преведем за официалните данни на Варна, за момента, половината от 18-те месеца, около 400 000, колкото тогава е бил Лондон, значи за пандемия във Варна може да се говори ако има около 50 000 мъртви ???

  За София, 1 300 000, значи около 150 000 мъртви, и по улиците на София, разбира се ???

  Т.е. Варна и София – около 200 000 мъртви ???

  Тогава икономиката естествено се е само-затворила.

  А сега го направиха глобалистчетата прекрасно познавайки „патерна“ на човешкия страх 🙂 . И шилетата доказаха, че знанието им е от по-висша инстанция 🙂 . Дори и някой от коментаторите на Афера го потвърждават, за сега са малцинство 🙂 . Ама знае ли човек.

  Т.е. по всички здравомислещи стандарти Ковид-19 истерията е КОНСПИРАЦИЯ, с цел отнемане на човешки права, което се случи и след 9/11 – Пейтриът акта и т.н.

  Ама шилетата наричат „конспиратори“ тия дето ги предупреждават за тая Конспирация.

  Ай вървете ми го обяснете тоя феномен 🙂 , освен със Стокхолмския Синдром, или от Матрицата 🙂 :

  https://www.youtube.com/watch?v=Zl_LJi_jlwU

  Та под0бно нещо се случило през далечната 1666-а, последната година на пандемията, след пожара на Пудинг Лейн, унищожил ситито на Лондон. Става най-големия трик по отнемане на човешки права, валиден и до днес – създаването на „сламения“ човек. Написан и във вашите лични документи днес – „айдентитито“ ви 🙂 . И така се родила „съвременната“ капиталистическа система, която направиля човешкия „лейбър’ пари, които той глупака да може да заема от бъдещето си 🙂 . Така, че лафа на Баце за „труда дето ще ви направи свободни“ не е точно без основание, не че психопата го разбира, но какво ли разбира едно зомби 🙂 . И Хитлер го е приложил на практика с концентрационните лагери, в които всеки затворник е имал уникален концетрационен номер. А какво ли е тогава единния граждански номер (ЕГН) и за какво е нужен, че ви се дава от раждането до смърта ви 😉 ???
  Буров бе написал нещо за трите фази на човешката глупост – на първата губи парите си, на втората – свободата си, а на третата му пада и главата !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=xWDDHTGgVhM

  https://www.youtube.com/watch?v=pfLwIorgIZQ 🙂

  Конспирация, пар екселанс жива и в наши дни. Малко, дори от юристчетата, я схващат 🙂 . Но безспорно, тя, ви дава възможност да сте в играта на кредита и хартиените пари на държавата. Иначе доста хора отдавна да са в затвора или роби, докато не изплатят дълговете си. Което вероятно е и целта на започващото почистване на системата от „лоши“ кредити. За планетарната говоря.

  1. Защо търсите логика и прилагате обосновани твърдения там, където става дума за друго? 🙂
   /Измислените, медийни неща могат да продължат вечно, само реалните имат начало и край./

   1. Подценявате силата на информационната война, уважаема. Ето ви една лекция да ви изясни модела, той е универсален. В конкретния слуяай е версията на КГБ, но се прилага почти перфектно от глобалистите. Те са неговите разработчици 😉 .

    https://www.youtube.com/watch?v=Y9TviIuXPSE

 3. А канадците ще си купуват гилотини, за да борят Ковид 19! За сведение смъртните присъди там са забранени от 1972г. Само не знам кого ще гилотинират, пардон лекуват – тези които са здрави или тези които са болни.
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/canada-buying-hydraulic-guillotines-for-covid-19-response-here-is-how-they-will-kill-you-for-refusing-their-new-universal-basic-income-system

 4. Балтов не трябваше ли да го разследват за кражби от здравната каса да го еба

 5. Тоя Балтов не бих му дал да лекува кокошките ми на село, а той шеф на Пирогов. Да се смея ли, да плача ли… Не знам хора. В Александров ска болница имаше един лекар с главно Л, казваше се Професор Виолета Димитрова, но Ангелов и свитата около него начело с Буланов я изгониха. Жалко, тя ги направи лекари а от тях не става и чеп за зеле!

 6. ПРАВИЛА НА КОРОНАТА.
  ОПРАВЕТЕ СИ ШИЗОФРЕНИЯТА. ЛИЧИ СИ..!!

  1/ Вирусът е супер смъртоносен, но 80% от хората го карат безсимптомно.

  2/ Вирусът е много опасен, но все още никой не го е виждал как изглежда.

  3/ Маските не предпазват от заразяване, но трябва да ги носим.

  4/ „Може ли някай да ми обясни как маската не предпазва мен от болен, но предпазва здрав, ако аз съм болна. В единия случай пропуска вируса, а в другия не го пропуска. Съвсем сериозно, този довод направо ме убива. Да повторя – маската не пази мен от болен, защото пропуска вирусите му, но ако аз съм с маска, спира моите вирус, към здрави хора, които са без маски…

  Т.е., да потретя – Моята маска пропуска на Пешо вирусите, но спира моите, а на Пешо пропуска неговите, но спира моите… Така ли е?

  Басимус, то туй по-сложно от квадратурата на кръга…Виктория Тинтерова“

  5/ Трябва да има дистанция от 2 метра между хората, но не и в градския транспорт, офиса, вкъщи, в ресторанта, в мола, в магазина и т.н. (простете – има дистанция в магазините – пред касите е разчертано кой къде да застане. Само на касите!).

  6/ Трябва да си останем вкъщи, ако не се чувстваме добре и без да се тестваме, но трябва да се тестваме, ако сме контактни и се чувстваме добре.

  7/ В Германия трябва да носят маски между 9:00 и 23:00 часа (тяхната к0вид версия е с работно време).

  8/ Пак в Германия клиентите на заведение, които са седнали, може да не носят маска, но ако са прави – трябва да носят маска (освен с работно време тяхната к0вид версия очевидно се разпространява и само над 160 сантиметра височина).

  9/Децата преди и след училище са заедно навсякъде, но в училище трябва да носят маски в коридорите и тоалетните, за да се предпазват (?!?!).

  10/ При един ученик с положителна проба целият клас се карантинира, децата не се тестват, класът учи дистанционно. При един учител с положителна проба затварят училището!

  11/ При досега направените тестове ако счетем, че половината от тях (а те не са толкова) са за проверка след карантина, то математически това означава, че всеки 5ти в България вече е тестван. Дали?

  12/ Вирусът супер бързо мутирал, обаче ние правим ваксина за всички хора по света!

  13/ Вирусът не можел да преживява извън жив организъм, обаче се задържа с ДНИ върху метал, пластмаса, пари и ‘нам к’во още.

  14/ PCR тестовете са средство за доказване наличие на антитела, но ги ползваме като средство за диагностициране и броим пробите, които са дали положителен резултат за антитела. Нещо повече – считаме тези с положителните проби за болни.

  15/ Карантина 14 дни, карантина 10 дни, карантина с тест, карантина без тест. Всяка карантина е предпоследна…

  16/ Децата се карантинират здрави у дома (медицински и световен прецедент), обаче родителите им продължават да ходят на работа (?!?!?!). Кой да се грижи за децата? Баба им и дядо им, за които обаче е известно, че децата са супер опасни и карантинирайки децата, за да спасим бабите и дядовците, слагаме бабите и дядовците да ги гледат, защото иначе няма кой (?!?!?!).

  17/Любопитен факт – в офисите на мобилните оператори и куриерските фирми служител и клиент разписват документи с една и съща химикалка на устройството. Но иначе се гледат през плексиглас и носят маски!

  18/ Маските помагали да се прекара коронавирусa по-леко. Запомнете, деца – никой никога по никакъв начин не може да каже как и дали ще се сблъскате с определена болест. И ако се случи – никой никога по никакъв начин не може дори да ПРЕДПОЛОЖИ как ще я преболедува вашия организъм. Освен, ако не разполага с кристална топка и умения на медиум, разбира се.

  19/ Първоначалната версия беше, че вирусът дошъл от някакъв китайски пазар, на който човек изял прилеп или нещо подобно. После се оказа, че вирусът бил „избягал“ от лаборатория. Последно – тоя вирус лети или бяга?!

  20/ Последният брифинг на СЗО

  https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019?fbclid=IwAR1InfHigpnuTQ-yVr1iSNqUxqesNj7XibHgtnUlFSx4RB-1f-jpuSm7ssI

  21/ СЗО казват, че децата не трябва да носят маски. Но те биват принуждавани да носят. Защо?

  Оправете си шизофренията. Личи си.

  Снежана Найденова

  1. Проблемът е, че в последните 30 години целенасочено се отглеждат безмозъчни дронове (аз ги наричам парникови зеленчуци) вместо хора, на глобално ниво. Населението на земята клони към 8 милиарда, 95% от което е необразовано, неуко и без никаква способност да мисли. Казват му скачай и той скача. Толкова. Както се разбира, останалите 5% са маргинално малцинство.

 7. СЪДЪТ в ПРАГА отмени носенето на МАСКИТЕ като НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНА и ВРЕДНА за ЗДРАВЕТО….

 8. АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ МИ ВЪРТИ С 200 ОСТАВЕТЕ ГО НА МИРА. Б.Б. ТОЙ Е ГОЛЯМ И ДЪЛБОКО ГЪЛТА КАТО МОНИКА ЛЮИНСКИ.Б.Б…..АЗ СЪМ ВИНЕТУ ОТ БАНКЯ

 9. Играта сега започва,отивайте за пуканки. Като нямам интернет,ще се забавлявам по друг начин.

 10. САЩ удря управляващата у нас хунта на ГЕРБ със санкции заради колосалните кражби за 2 млрд. лева от „Балкански поток”, половината от които са върнати като „ресто” на Русия. Това твърдят източници на Narod.bg от опозицията, запознати със случващото се по върха на държавата.

  До разкритието се стигна, след като се оказа, че държавният секретар на САЩ Майк Помпео е бил на кратка извънредна среща с Бойко Борисов в понеделник. Помпео кацнал в късно вечерта в София, а на следваща сутрин – вторник, е отлетял за Истанбул.

  може да е казал…БОЙКО ти като наше МОМЧЕ защо не ДАДЕ 3 млр. за ПОТОКЪ…един за ПОТОКА…един за Русия и ЕДИН за НАС…ще трябва да КУПИШ и 3-та ескадрила СЕГА…самолетите към 2030 година за 60- годишнината на Ф-16…

 11. Хора,тръгвам,стискайте ми палци. Ако не се върна,търсете ме с куче.

 12. За да те забележат, трябва да псуваш, да представяш радикално различно мнение. Това заяви проф. Ивайло Дичев в предаването „По острието с Калоян Константинов“ в коментар на изчезващата нормалност от обществения и политически дискурс.

  Обществото се хвърля от един скандал в друг и се въвлича в културни войни, които само целят да го разединят и настроят хората едни срещу други: „Вместо да се съсредоточаваме върху социалните и икономически проблеми – те ги изместват в посока, която е повече свързана с емоциите, историята и фантазиите. Последното, което ме възмути, е решението да се спре Македония по пътя ѝ към ЕС. Заради Каракачанов, който иска отново да влезе в парламента – проваляме мечтите на дедите ни да няма граница между двете държави. Отново се проявява културната война и изблика на примитивни страсти. Преди това беше битката за стратегията за детето, още преди това Истанбулската конвенция, преди нея пък историята с бежанците/мигрантите“, коментира проф. Дичев.

  Въпреки това подобни трикове няма да послужат дълго време още на управляващите и изглежда, че краят на ерата Борисов предстои. А тя продължи толкова дълго, отчасти защото той „успя да играе между различни крайности и умело противопостави леви и десни, но изглежда, че дори това омръзна на хората“.

  1. яма ляво, няма дясно – всичко е популизъм

   За съжаление и левите, и десните политически сили не се заемат активно с тези проблеми, а се плъзгат все повече към културните войни и популизма.

   „Левият и десният популизъм започнаха леко да се сближават. Бойко Борисов управлява България, член на ЕНП, уж дясна и консервативна партия – какво прави? Ходи с джипа и хвърля пари от прозореца. Това дясна политика ли е? Типичен ляв популизъм – харесваш се на бедните хора, като има раздаваш пари без условия, без реформи, без нищо“, смята проф. Дичев.

   Същевременно либералната левица е обвинявана, че е забравила социалните проблеми и се е заела с т.нар. културен марксизъм: битка за права на малцинства, „онази фантазия за смяна на половете“, социални програми и др. подобни.

   „Социалната база на левите партии в момента не е работническата класа. Тя вече е при крайнодесните. Базата на левите е социалната демокрация и цялата кохорта хора, които по някакъв начин са свързани с нея: администратори, университетски преподаватели, чиновници. Темите за равенство и права са важни за нас, но не за човека, който произвежда обувки. Той мисли за парите, които ще изкара, за пазара, за цените. Това разделение е много важно“.

   Това ясно чертано разделение е освен всичко друго и образователен проблем: по-слабо образованите хора гласуват за популисти и крайни националисти. Така например в Щатите по-образованото население масово гласува за демократите, а „за Тръмп гласуват по-аграрните щати“. В Европа наблюдаваме същото, като за пример бе даден Брекзит.

   1. Дичев е прав за америка, по образованите избират байдън, а по неуките тръмп, и у нас беше така, най образованите гласуваха за трайков, а за радев и цачева най неуките.

    1. Този е пил хапчета за познаване..,,..от тези дето ги рони козичката.

     1. Този педерунгел, дето се изписва „льотчика ……….“ не разбира от нищо, но коментира международната и вътрешната политика. Като такъв по нищо не се отличава от простаците, които са начело на мафиотското управление у нас начело с Мутрата – хвани едините, удари другият. По-интересно в случая е поведението на сайта, който толерира подобни инфантилни и предизвикващи само подигравки изяви на един доказващ се ежедневно лумпен….вероятно търсещ по този начин увеличаване на коментиращите. Но това няма как да се случи след като вече най-добрите и интелектуално силни личности вече не творят в този форум.

     2. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

      Този „летчик“ е незаконно дете-плод на любовта на Тиквата с циганка от с. Петърч , едно от няколкото копелета на Банкянския шопар.

    2. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

     Да те еВат Цецка Цачева и Искра Фидосова, едновременно!

    3. Не коментирай държава и хората в нея, която не си виждал и на картинка. Гледай си собствената кочинка.

     1. Тия идиоти съм ги пропуснал.
      Аре марш да духате на фатмака!

     2. Г-жо Томова, стана за майтап и на гаргите, търпейки постовете на един напълно откачен , какъвто е „льотчика да се маха“ /освен ако не е част от екипа ти/. Очевидно сама си решила да се доубиеш с този вид на сайта, но поне се опитай да спазваш някакво приличие и поне малко уважение към коментиращи, които вече десетилетие се изяваваха в този бивш любим за нас форум.
      Считам обаче, че призивите ни се изчерпаха и затова продължавай да дълбаеш под дъното, до което си стигнала…Успех, и бъди здрава във Варна, където не си мръдна з….ка да организираш поне един протест срещу властта на ДПС, ГЕРБ, ВМРО и НФСБ, убийците на България…Продължавай да твориш срещу всички партии, граждански организаци, протестери, личности и президента, които искат промяна у нас в името на спасението на хората и на страната ни без досега да си предложила някакъв разумен изход от националната катастрофа.
      Хайде, трий…дано се освободиш…

 13. В България вече професорите са под път и над път! Хорицата си стават професори без публикации, без никакъв принос към медицината или друга наука.
  В Италия казват професор на учителите, и нашите са на това ниво .
  Истината е че у нас болните не се лекуват добре , затова имаме толкова висока смъртност.
  Системата на здравеопазването е трагична , безразличието и цинизма господстват над морала и професионализма. Имаме много добри лекари , но те не са шефове на болници.
  Защото имат достоинство , морал и загриженост за пациентите си .
  Господ да ни е на помощ!

  1. Освен това, в БГ всички са с висше образование. Във всеки град има поне по три висши училища. Ходих на съд за един акт от КАТ и някакво пишлеме милиционерче на 25 години, на стандартните въпроси в началото, с какво образование сте, отговаря – висше. Така се разсмях на глас, че се на;ожи кратка пауза на заседанието…

 14. Днес се събудих по раничко, хич не ми се излиза,но няма как,трябва да отида да върна меда на гаражното магазинче,дето ми е продало на 16 ноември в 17.55 часа мед произведен от Стефан Стефанов със насекомо залепено с мед на капачката отвътре. ПРИЛИЧА МАЙ НА ПЧЕЛИЧКА. МЕД ОТ ЛИПА,ЕДИН КИЛОГРАМ,9.60 лева. Хора,гответе се за третата световна,ако не ми върнат парите.

 15. Разбойковци се изпуснаха ,че в болниците изписват най-евтините антибиотици,но иначе нямало да отказват прием.Тия май не си вярват,ами здравно неосигурените и нямащи пари,какво,бегом по къщята?И никакво самолечение,ще им докарате резистентност,ще им отглеждате бацили,а?По-добре умри,но лептата си плати,сега се прибира урожая на 20г. разруха в здравната система,превърната в своята противоположност и печатница за пари.ОСТАВКИТЕ И ВСИЧКИ ВИНОВНИ В ТРУДОВИ ЛАГЕРИ!

 16. Хуйовете слагат бели червеи в храната на народа,а го лекуват за КОВИД. ВАШТА МАМКА МАФИОТСКА.

 17. статистиката…лъже или не лъже…днес публикуваха че вчера са починали от КОРОНА 130 наши съграждани…има един световен брояч на населението …вчера към 20 часа починалите общо в България бяха 239 човека…средно на ден почиват малко под триста…ГЛАВОБЛЪСКАНИЦА…ако от тези 300 което е стандарт остават 170 без КОРОНА тогава всичките тези месеци и години от КАКВО са УМИРАЛИ 130-те…ИЛИ за последните 2 години сме ПОДОБРИЛИ толкова ЗДРАВЕОМАЗВАНЕТО че сега вместо по ДРУГИ ПРИЧИНИ тези умират от КОРОНА…НЯКОЙ ЛЪЖЕ и то не само ПРИ НАС…ДНЕС показват някаква СТЪКМИСТИКА че в сравнение с 2019 г СМЪРТНОСТА РЯЗКО СЕ Е ПОКАЧИЛА…ако е ТАКА защо причината не е в ЛИПСАТА на обслужване на хронично болните…плановите операции…отказът за лечение на хора с ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ…дават СТАТИСТИКИ с НАМЕКА че е от КОРОНА…да ВСЛЕДСТВИЕ на КОРОНОМАНИЯТА е…ДОБРЕ е човек да ПОМНИ някои ДРЕБНИ но ВАЖНИ НЕЩА…в началото на ПСЕВДОПАНДЕМИЯТА един професор…не помня името МУ…сподели в ПУБЛИКАЦИЯ че все още СТАТИСТИКАТА за населението наБЪЛГАРИЯ от 2019 година не е публикувана и я няма…ИЗВОДИТЕ за ВАС…както не съм ЗАБРАВИЛ че през далечната-2002-2004 година ИСКРОВ прокарва в ПАРЛАМЕНТА ЗАКОН че БАНКЕРИТЕ не ПОДЛЕЖАТ под СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ за даване на ЛОШИ КРЕДИТИ или ПОГРЕШНИ ИНВЕСТИЦИИ…та ПОД КОЙ ЗАКОН ще СЪДЯТ ВАСИЛЕВ за КТБ…сега знаете ИСКРОВ на какъв ПОСТ Е…Ако смятате че ПАРЛАМЕНТЪТ го е ИЗБРАЛ…питайте г-н Ротшилд…ПОМНЕТЕ и МИСЛЕТЕ…

  1. Вярвай ми, за да стъкмиш фалшива статистика и данни, които да издържат обстойна проверка, се изисква много, много талант и опит. Тези наши стъкмисти са толкова тъпи, че всекидневно пишат неща от рода на “ общо починали: 500. от Корона вирус починали: 520…“ Просто глупаци, сър!

 18. Господин Дренчев, чудесно описание само в три изречения на поредния плазмодий.

 19. Гледам професора и си мисля, че вирусът може да го атакува (не дай Боже!) през очите…За съжаление, само противогазите защитават реално, както срещу вируси, така и срещу въздух- с аромат на боклук.

 20. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  Изродите, които обслужват банкянския шопар ще получат заслужено възмездие.

 21. Браво, Дренчев, самата истина посочваш! Днес в този абсурден Абсурдистан всеки амбициозен простак става висшист, всеки комплексар полуграмотник – професор.

  1. „Диамантът, изхвърлен на бунището, не губи стойността си, а прахът, издигнат от вятъра, не става нещо повече.“

 22. Вместо да реорганизират и да направят изцяло КОВИД болници за да ограничат и изолират заразата от другите болни, те отвориха КОВИД отделения в онкологията и в други специализирани болници за тежки заболявания. По този начин коронавируса УСКОРЯВА смъртта на болните от рак, сърце, диабет и на нуждаещите се от трансплантации на черен дроб и бъбреци.
  Тези мафиотски мерки за управление на кризата единствено много добре пълнят чекмеджета на мафиотите в бели престилки.
  А на нас…, Господ да ни е на помощ.

  1. Е, нали ТОВА е една от целите на пЛандемията да се поизчистят хронично болните. Светът потъва в икономическа рецесия, старчоците и хронично болните са излишните лапачи.

   1. Justin Trudeau says Covid-19 is an “opportunity” for the “great reset”
    In a national announcement, Canadian Prime Minister Justin Trudeau revealed to Canadians the true purpose of the Wuhan coronavirus (Covid-19) crisis: to bring about a “great reset,” also known as a new world order, in accordance with the World Economic Forum’s vision for the planet.
    Despite claims by people who believe everything the television says to them that the idea of a “great reset” is mere conspiracy theory, Trudeau with his own effeminate mouth admitted publicly that the “coof” is little more than a globalist plandemic designed to enslave the world under a new global government.

 23. СПРЯХА ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ ПОД ПРЕДЛОГ КОРОНАВИРУС. ЦЕЛТА ИМ Е ДА НАСОЧАТ ХОРАТА КЪМ ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ И МАФИОТИТЕ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ ДА ЛАПАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. КОЙТО ИМА ПАРИ ЩЕ ЖИВЕЕ, КОЙТО НЯМА ЩЕ РИТА КАМБАНАТА. ЗАТОВА ОЩЕ ПРОЛЕТТА МУТАФЧИЙСКИ ПРЕДУПРЕДИ, ЧЕ „ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ“. САМО, ЧЕ НЕ ОТ КОРОНАВИРУС, А ОТ МАФИОТСКАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА.
  НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ САМО, АКО НАЦИОНАЛНАТА ЗДРАВНО-ОСИГУРИТЕЛНА КАСА ПРЕСТАНЕ ДА ФИНАНСИРА ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ И КЛИНИКИ, КОИТО Я ИЗТОЧВАТ ПО НАЙ-НАГЪЛ НАЧИН. КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЛЕКУВА В ТЯХ ДА СИ ПЛАЩА ОТ ДЖОБА, А НЕ ОТ МОЯТА ЗАПЛАТА. ТОВА ЩЕ ОСВОБОДИ МНОГО ПАРИ ЗА РЯЗКО ПОДОБРЯВАНЕ НА УСЛОВИЯТА И ЗАПЛАТИТЕ НА ПЕРСОНАЛА В ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ И ЩЕ ПРЕКРАТИ НАЙ-МАСОВАТА КОРУПЦИЯ В ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕНА ЗДРАВНА СИСТЕМА.

  1. Нас ни психясват с този коронавирус, а през това време баш мафиотът в бяла престилка тъй нареченият професор Генчо Начев (по прякор „Капо де тути капи докторе”) сигурно вече е купил още 15 апартамента и ни се подсмихва доволно. Превръщането на здравеопазването в търговия ще закрие държавата. Това е ИСТИНАТА.

   1. А!!! Най-мого 10 тоз път е успял да си купи..
    Щото за ремдесевир са фали, че си бил купувал..
    Та засега е единствения излекуван с него в територията МУ..

 24. Европа е във война но крият от нас щото после да не ги питаме кой спечели и кой загуби войната и кой на кого с колко ще напълни алчната гушка. Ха,ха,те за Сирия още не са отговорили на същия въпрос,а за Европа хич няма да отговорят като си мислят,че така ще спасят кожата. А дано,ама надали.

 25. Аз усетих кво става още преди двадесет години и още тогава се карантинирах. По точно карантинираха мъ. А още преди тридесет години картинката беше ясна,когато след нощна или дневна смяна санитарките от Въглен илиКаменар,си тръгваха към къщи с две,три,четири пълни чанти,едвам вървяха,клатеха се като патки от тежестта начантите и никой не проверяваше какво има вътре.

 26. Шукрито от четвъртия етаж каза ,че и той разбирал от кокали щото бил 38 години теляк.

  България е единствената държава в Света,в която всички разбират от всичко.
  Да ма прощава ,,Специалист по всичко“ ама ко да кажа ? !

  Цял един народ е наведен,в поза партер е и чака някой да му го набута…
  Грозна работа.

  1. Освен, че на територията „всеки разбира от всичко“, в което няма лошо стига да не налагаш разбиранията си, тук е наложен един още по – страшен феномен. Тук „всеки се занимава с това, от което нищо не разбира“! Примери милиони. Пускате си новините и виждате феномена във всеки репортаж, стига разбира се да не сте изхвърлили телевизора!

 27. Балтов и Коцето-министър се дискредитираха тотално с онова пътуване в джипката. Няма смисъл да ги слушаме. Също Кантарджиев и Кунчев. Да не говорим за оберфюрера Мутафчо и затлъстелия Тиквун. Ами противоречивите разпоредби на просветата, на социалната кака, твърденията за небивал икономически възход и неземна, денонощна и самоотвержена грижа за народа!

 28. Представител на Pfizer отива на аудиенция при папата във Ватикана и го пита:
  – Свети отче, в проповедите си вие казвате, че човек не може да живее само с единия хляб. Но не може ли там някак да се вмъкне и някоя дума за ВАКСИНАТА?
  – Как, това е богохулство!
  – Ами ние ще си платим, по 10 милиона на година ще ви даваме.
  Тръгва си човека, а папата се замисля. Вика секретаря си и му казва:
  – Я провери кога ни изтича договора с хлебозавода.

 29. Нерде Ямбол, нерде Стамбул .

  Коронавирусът да не е някой строшен кокал ?

  Асен Георгиев Балтов – специалист в областта на оперативно лечение на фрактури и изкълчвания на крайниците и таза; на лечение на посттравматични увреждания на крайниците; ендопротезиране на стави на горен крайник – рамо и лакът.

  Пък в Жипката може да наместват и кокалите на вируса … защото Топ Мафиота може СИЧКО !

  1. Ха, тоя ортопед ли е?
   И кво разбира тогава от вируси?

 30. Управляващите в България системно източват обществен ресурс за печелене на избори – с публични средства финансират медии, възползват се от пари по обществени поръчки за електорални цели, злоупотребяват с държавен ресурс за предизборни социални плащания, а прокуратурата се намесва като политически фактор във вота. Всичко това са белези на овладяната държава, гласят част от изводите на анализа от Бългapcкия инcтитyт зa пpaвни инициaтиви (БИПИ) нa тeмa „Злoyпoтpeбa c дъpжaвeн pecypc зa пapтийни и eлeктopaлни цeли“. Докладът е част от пpoeкта „Eфeктивнa бopбa c кopyпциятa“, който се реализира в България, Румъния и Черна гора с финансиране от Държавния департамент на САЩ.

  Анализът излиза с 21 препоръки за ограничаване на използването на публични пари за изборни цели. Отчита се липсата на подробна законова регламентация за харчене на партийните субсидии в предизборните кампании. Отчетът на партиите пред Сметната палата е не само повърхностен, но и постфактум, заяви един от авторите на доклада доц. Наталия Киселова от СУ „Св. Климент Охридски“. Другият голям проблем е, че политиците злоупотребяват с публични пари за печелене на електорат не само предизборно, а по всяко време. Като примери са посочени порочните практики за увеличаване на социалните плащания и инфраструктурните проекти в края на мандата. Държавни служители често са ангажирани с предизборната кампания, е друга от лошите практики. Всичките 2443 държавни, общински и административни услуги също могат да бъдат способ за предизборна злоупотреба.

  „Избори без пари не се купуват. След отпадане на ограничението бизнесът да финансира партии, пари от обществени поръчки законно се връщат при тях, защото няма ефективен контрол за конфликт на интереси от антикорупционната комисия“, отбеляза Цветомир Тодоров. За да не бъде прокуратурата политически фактор за изборите, трябва да се подобри съдебният контрол върху актовете й, допълни д-р Теодор Славев.

  Злоупотребите с изборна цел ще намалеят с по-добро законодателство, синхронизиране на правната уредба за предизборната кампания, повишаване на стандартите за независим финансов одит на годишните отчети на партиите. БИПИ препоръчва още да се въведе регистър на санкционираните от Сметната палата и регистър за разходването на финансираните от държавата медийни пакети. Предлага се още Агенцията за държавна финансова инспекция да не е под контрола на Министерството на финансите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *