Регистрация
Публикувано на 02.08.2018 / 11:03

ПАЗЕТЕ ПРАНГИТЕ НА ИВАНЧЕВА! ЩОМ ЗА НЕЯ СТАВАТ, ЩЕ ПАСНАТ И НА ТИГЪРА ОТ БИСТРИЦА – БАНКЯ

ПРАНГИПазете прангите на Иванчева, господа! Ще ни трябват. Така или иначе сме назад с Правосъдие и Вътрешни работи, и сме под мониторинг… Щом за нея стават, ще паснат и на Тигъра от Бистрица – Банкя. С тях трудно се играе футбол с подритване на законите и демокрацията. Ще паснат и за Котараци, а до тоалетната ще ходят, за да си признаят. За тези животински видове дори екоприятелите ми ще извърнат глава.

Пазете прангите на Иванчева! Не знам дали е виновна, но прангите ще трябват. А скоро, никой няма да се интересува, дали тези от властта са виновни. Това ще бъде обявено за лошо от правозащитници, адвокати и някой журналист. Но тогава няма да има дори един, който да напише, че са соросоиди. Така че – няма страшно.

Прангите носят мъст, а не справедливост. Ето това е страшно!

Арман Бабикян

Коментари 13 за
“ПАЗЕТЕ ПРАНГИТЕ НА ИВАНЧЕВА! ЩОМ ЗА НЕЯ СТАВАТ, ЩЕ ПАСНАТ И НА ТИГЪРА ОТ БИСТРИЦА – БАНКЯ”

 1. Не е прав Бабикян! На банкянския гражданин ще му трябват два че и три пъти по-големи. Доста се е освинил през последните няколко години…

 2. Стартира гражданска подписка за свободата на Десислава Иванчева и Биляна Петрова. Това става ясно от съобщение на фейсбук профила на бившата кметица на ж. к. „Младост“. Припомняме ви, че днес беше разпространен видеоклип, от който става ясно, че Иванчева е заведена в болница с оковани ръце и крака като сериен убиец. Видеото предизвика огромно възмущение.
  https://frognews.bg/novini/startira-grajdanska-podpiska-osvobojdavaneto-desislava-ivancheva.html

  1. Включвам се в подписка за НЕЗАБАВЕН АРЕСТ И СЪД НА ГЛАВАТАРИТЕ НА ОПГ“ШАЙКА“…!!!

 3. … 1 000 000 Български пенсионери наемат за 10 милиона лева 10 снайперисти…
  Представете си следната Пазарна ситуация – 1 000 000 пенсионери отделят само един път 10 лв. от пенсията си. Получава се сумата от 10 000 000 лв. Наемат екип от снайпери и само им дават снимки. Един месец вой, черни забрадки и погребения. След това се провеждат нови избори. Пенсионерите …чакат с нови 10 лв. в ръката и …следят работата на Правителството и новите депутати. Екипът снайпери почива на Черноморието в очакване на нови поръчки… Бизнесмените с пооредели редици страхливо се споглеждат. С една дума всичко в Държавата започва да работи както трябва. Взимат се правилните решения…

  1. …MAY,PARVO TRABVA OT gerb/ADGIYSKATA,,PEYKA,,DA SE POCHNE/NITO E OBRAZOVANA,NITO E MORALNA,A PRIHODI NE,,NOSI,,/SAMO KRADE I LAPA..TA ,,OT TAM,..

 4. Да , прав е Бабикян ! Ще дойде ред и за пранги . Както казва народа :“ На всяко прасе му идва Коледата“ . И така – тя наближава .

 5. Герб е единствената партия ,за която букаите няма да стигнат.

  1. За който мутрогербераст букаи няма – със „свинец“ право при Началника в Ада…!!!

   Дааа…!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>