Публикувано на 24.02.2009 / 8:43

О.Р. полковник от МВР: Бойко Борисов ще бъде най-неудачният премиер вна България

 

 

ОТВОРЕНО ПИСМО

ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

ОТ ВЕСЕЛИН ПАВЛОВ, О.Р. ПОЛКОВНИК ОТ МВР

 

 

Уважаема Редакция,

Не знам дали ще имате смелост да публикувате моето отворено писмо до г-н Бойко Борисов, тъй като може да се изплашите, че той като “бъдещ премиер” евентуално, ако стане, ще има отношение към редакцията на вестника.

Писанията срещу него са толкова много по всички медии, че може би няма да го трогне.

“Колегата от МВР” Бойко Борисов е бил много малко в МВР, повече е бил това, което е, не мутра, а добре облечен мъж от държавата и не редовен като бай Методи, баща му, достоен човек и служил дълго в Пожарната.

Б. Борисов е бил едно малко пожарникарче, за малко време и като кариерист, с голямо драпане се добира до власт и постове.

Справка: Приятелството му с Румен Пашата, Маджо и други отявлени мъже.

Бодигардът на Тодор Живков, пълзейки стигна до чин Генерал, с хленчене, молби, с царската помощ и най-вече с помощта на г-н Първанов, който нямаше нищо против да подписва указите за нови звания.

Нямайки на къде, МВР го изхвърли като Главен Секретар, защото там имаше само “стойки”, без покритие.

Стана Кмет на София, за съжаление, като в началото имаше ентусиазъм, но после загуби интерес.

Нашият народ е добър, даде рамо на ПП ГЕРБ и Бойко Борисов, заедно с Цветан Цветанов решиха, че ще управляват България следващите няколко години.

Неговата дума тежи толкова, колкото тежи думата на един човек, готов в името на властта да забрави какво е обещал преди това.

Аз знаех, че рано или късно ще направи гаф, какъвто направи в САЩ и че за известно време ще се покрие, както и стана. Няма го бате Бойко след САЩ.

На срещата с българите, той е като учител, мислел е, че там има малки деца. Непосредствено след разговора, ми се обади човек от САЩ, наш колега, живеещ там и ми каза, че ако този празноглав човек управлява България, аз не съм българин. Той ще ни излага навсякъде.

Последния гаф на Борисов за “матриала”, е, че си урежда среща с г-н Шефкет Чакаджиев, един достоен българин, въпреки, че е от турски произход. Как уцелва Борисов бизнесмени от турски произход, “кофти материал”, според думите му, няма ли корист в това нещо?

Аз се обръщам с моето отворено писмо към всички добри хора, да не се поддават на този кариерист и домогващ се до власт човек, защото той говори, преди да мисли и ще бъде най-неудачния премиер на Р. България. Той е също номенклатурчик и комбинатор.

Моля за Вашето внимание към писмото ми, Борисов не е от “нашия материал”, т. е. служител на МВР.

 

Веселин Павлов,

София, ж.к. “Люлин ІV”,

Служител на МВР до 2001 г. 

 

Коментари 0 за
“О.Р. полковник от МВР: Бойко Борисов ще бъде най-неудачният премиер вна България”

 1. Всеизвестно е.че Б.Борисов е продукт на престъпната комунистическа партия! Аз искам да се обърна към всички негови симпатизанти и да им кажа-готови ли сте да понесете такава отговорност за вашето гласуване!? Ако след изборите ви стоварят 50 тояги на голо готови ли сте да потвърдите своя избор!?

 2. Boiko Borisov „muti vodata“ na haiducite tolkova, kolkoto slepia vizda pod mikroskopa 4ehul4eta i zeleni eugleni! Vsi4ko tova e teatur za teziґnaivnici, koito ste mu se vurjat i ste poviarvat!Tozi 4e6it, da ne kazvam individ, za6toto ste go povi6a, e edin ambiciozen parazit, koito se izka4va po stulbi4kata na vlastta bez ogled prez kolko 4ove6ki sudbi ste premine i kolko dostoini hora ste stup4e.
  Evala na vsi4ki, koito se vuzhi6tavat na takiva bezgrubna4ki, no dobre napompani kruvopiici! Tova e objasnenieto za polozenieto v Bulgaria! Bravo!

 3. Не се нахвърляйте връз бат’ви Бойко.
  Ако той стане министар председател, за това, вие ще сте виновни. Нещата са много прости. Гласуваш за бат’Бойко, става МП, не гласуваш за него, ще обтяга телце на поляната в Банкя, да е жив и здрав.
  Същото с Гоцко, Стани-богат и компания, без живот и здраве за тях.
  Бил ви с „некролога в джоба“ Беронов? Хак да ви е Гоце.
  Преди това се хвърлихте в краката на царя като обезумели.
  За всичко Костов ви бил виновен?
  А ваща вина каде е недоправени и недоносени кандидат-партиини членове, че гласувате за царя, Гоце, пожарникари или не гласувате въобще?

 4. Хубав или лош Бойко борисов е този който „мъти водата „на сегашните хайдуци. Подставените подлоги като автора на статията е по достоверно да получават писма от Русия от господарите си, а не от Америка.

 5. Hlapeto i selskiya ergen sa po uda4ni razbira se !Polkovnika da napiche sledvachtiya pat edno zatvvoreno pismo do samiya nego si,ne6to umno tozi pat!!

 6. Бойко Борисов,колкото и да не Ви се иска,той ще стане..А пък,че някой щял да се срамува,то теа отдавна ги е срам да се нарекат българи,не Ви ли беше срам,когато Димитър Стоянов,каза на унгарката-циганска проститука,пред Европа?А не Ви ли беше срам да подкрепяте онези,които обираха страната ни,вече 20 години.ДПС изнесе дървеният материал на България безотговорно,затова,че турци ни управляват,не Ви ли е срам Господа предатели?Това е към онези,които се срамуват да се нарекат българи!!!!!!!
  Следващите,които ще управляват БГ ще са цигани,защото те не се срамуват от себе си!!!!!

 7. Смотльо, нещо не ми стана много ясно: хем си ОР милиционер ,хем не си с Бойко от един материал? Дърти комуняго гнусен, отрепко болшевишка ти да си чул досега застрелян или все още жив мафиот и да не е сварзан със службите, с болната ви партия! Като почнеш от президента минеш през съд и прокуратура, следствие и стигнеш до ръководсвата на нароилите се стотици партий и партийки, кой не вони на гнило? И не го казвам аз, казват го ония от вънка, дето вече 20 год ни гледат сеира и ни кроят капите! Ати червено леке такова не цапай повече сайта!

 8. Така е!Бойко Борисов е един празноглавец и празнодумец,който говори без да мисли,а и бързо губи интерес към всякаква работа-мисли,че като я изговори и тя се е свършила сама.Вятърничав човек,без тежест,без култура,без отговорност,кариерист и нагаждач.пълен смешник,сам си се навива,че е велик и ще стане държавник,направо е гола вода,празна тарамбука,която не би излазила ако не беше толкова мътно времето,в което живеем.Не трябва да става никакъв! Не ни е нужен такъв управник,няма никаква полза от него.

 9. Г-Н Борисов е с доста тъмно минало иНАСТОЯЩЕ ,за да управлява една древна столица,та камо ли ДЪРЖАВА!!!???Поразровете и вижте КОИ са му приятелите и съдружниците в ДЕСЕТКИТЕ ФИРМИ,В които е собсвеник или съдружник,колко ПРЕСТЪПЕН КАПИТАЛ е натрупал и как?С колко закоравели бандити е приятел и в бизнес отношения…и чак тогава-дали този човек ще мисли за своя избирател…хубаво си помислете, докато не е станало късно…

 10. Явно не им стига ръчно да мятат кал по ББ.

  Трябва и багери да включат…

  Можем да съчиним хиляди подобни писма…

 11. Всичко е точно Павлов. Това пожарникарче е много зловредно. Мирише на мошенник и простотия. Те едни генерали се излюпиха последните години че оплескаха лампазите с глупостаси. Но като премиер няма да го видим .Чак толкова не могат ни излъга независимо че сме кофти, ББ няма да ни изкофти чеда го изберем. Той още какви глупости ще избамка до изборите стй че гледай.

 12. Коментарът ви е апотеоз на глупостта.Ако тя не е наследствена, вземете спешни мерки за лечение.Да сте жив и здрав и Бог да е с вас.

 13. че ни спомняте за хубевите времена, които си отидоха и вече ви няма да тровите с обутата в гумени галоши, ценна мисъл. Мили, О.Р.-та, верно е за матряла, вашият и този на колегата ви Борисов е меко казано калпав и това силно боли мили О.Р.-та – един, че децата му, въпреки осигурени на творчески служби в чужбина не се сещат за родния, миризлив от мисли татко, а другият, че няма да гласуват за него, но това да не ви притеснява мили О.Р.-та, все пак и вие сте пенсионери с хубави социалистически пенсии, с които ще си купите талашитен сандък, та, мили ми О.Р.-та, скоро, съвсем няма да ви има…

 14. Г-н Павлов, видно е от наивно написаното Ви писмо, че не „блестите“ с интелект, учудващото е как стигнахте до чин полковник?

 15. Господин Полковник,
  Напълно споделям Вашето мнение!
  „Генерал“ Борисов плюе България
  не само в България,
  но и в Чужбина!
  Пред Канцлера на Германия!
  Пред Лидера на ЕНП!
  Пред журналиста Рот,
  когото той лично доведе!
  Пред ОЛАФ!
  За Чикаго не ми се говори!
  Това беше върхът на „бисерите“ Бойкови!
  За зелените площи
  и междублоковите пространства-
  видяхме в какво превърна София!
  Силно се съмнявам,
  дали Борисов трябва да остане кмет на София!
  Лъже постоянно!
  Той най-добре беше в пожарната!
  Там му е мястото!
  Това са неговите възможности!
  Казах!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *