Публикувано на 02.04.2009 / 10:19

О, боже, в МВР ще продават парфюми и козметика!

 

 

То е разпратено до директорите на всички областни дирекции и с него на началниците се предлага да допуснат представители на фирмата в районните управления. В него се посочвало още, че на подходящо място трябва да бъдат разположени щендерите с промоционалните продукти. Посещението на търговците ще става в работно време от 10 до 12 часа в точно определени дни. Тъй като част от предложените дати за срещи с търговците са изтекли, те могат да бъдат променени. "Ние престъпници ли ще ловим, или ще ставаме място за амбулантна търговия", коментира вчера шеф от областна дирекция.При началниците писмото е пристигнало като официален документ, който е заведен в регистратурите на управленията в страната. В него пише, че след съвместната кампания по повод 8 март, дамите в МВР ще имат възможност да разгледат козметичните продукти, да получат лична консултация за най-подходящия продукт и да го поръчат. Тази възможност ще бъде предоставена и на мъжете в униформи, които могат да изберат подарък за приятелките си, гласи още текст. Дистрибутори от страната потвърдиха за идеята да продават кремове в полицията.
Оказва се, че връзките на козметичната фирма с МВР не са от вчера. Компанията е спонсорирала една от инициативите на ведомството "Полицията в близост до обществото", твърдят източници от министерството. Източници на "Монитор" твърдят се, че за допускане на служители на фирмата в районните управления трима служители от Охранителна полиция са взели тлъсти хонорари. По разпореждане на генералния комисар на МВР Павлин Димитров инспекторатът ще започне проверка по случая, пише още „Монитор”.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“О, боже, в МВР ще продават парфюми и козметика!”

  1. Кознетиката им трябва понеже скоро като арестуват някои политик трябва да ухаят на хубаво за да им излезе касмета:)

  2. Всички дистрибутори на Ейвън се водят като потребители на стоката. Добре, някои си купуват къщи с басейни, които не съответстват на доходите им, я някой погледнал ли е какво е потреблението на Ейвън от такъв потребител. Няма касови бонове, няма апарати, защото официално пише, че не могат да се продават в търговската мрежа и т.н. Добре по дяволите, а какво е това пазаруване с кашони на козметика. Разберете ме правилно, аз на месец ползвам мах. 1 душ гел, шампоян, крем и подобни, а тук се купуват по няколко бройки… това съответства ли с дохода на „потребителя“. Аз си плащам данъчите, а те?!?!

  3. А вазелин и лубрикати, с много и причудливи аромати, ще има ли ???

  4. Този не беше ли от „добрите“специалисти на Бойко,ако това не е правокация здраве му кажи,иначе не е неприятно да те спре полицай,който да мирише на хубаво,а не на пот!

  5. В случая вместо, шефовете на Областните Дирекции, да коментират, търговци ли ще стават или ще ловят престъпници, да вземат писмото да го скъсат, хвърлят в кошчето и да приключват с тази гейска история, за да не стават за смях не само в България, ами и в света. Евронюз и СНН ще има да ги въртят в рубриките си „Правата на гейовете“ в новите европейски демокрации.

  6. може парфюмчета. Във Варна в сградата на ОДП има секс магазин. Срещу сградата още един такъв за да има конкуренция. За парфюмчетата също трябва да допуснат още една фирма. Хем повече стока а също и конкуренция. Ако има свободни стаи може и бардаци да се отворят. Просто трябва да се увеличи щата на МВР за да върви търговията . Те затова искат и увеличението на заплатите . Тогава няма да има стачки на полицаи . С камерите ще ловят престъпниците и ще събират рушветите в сградата и там ще ги харчат. Голямо поле за нововъведения се отваря , само ББ да стане премиер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *