Публикувано на 23.09.2008 / 0:32

Още веднъж за медиите

 

 

На 11 септември ме поканиха от агенция „София-прес” да дам пресконференция за убийството на прокурора Николай Колев. Имам изключителни данни за убийството, включително и името на физическия убиец. Дори не това е най-скандалното. Работата е там, че тези данни ги има в прокуратурата, следствието и полицията. Но не се работи по делото. Ето, това е истинската новина.

Тъй като бях поканен се подготвих за най-лошото. Да не дойде никой. Понеже аз съм забранен. От кого ли? От собствениците и главните редактори. А те? От тези, които дават парите и кадруват в държавата.

В залата имаше двама души. От БТА едно момиче, което като ме видя напусна и представител на агенция „Блиц”, който ме изтърпя докрая и записа всичко казано от мен и Пламен Симов. А то никак не беше малко.

Понеже все пак в някаква степен журналистите са мои колеги се обръщам към тях да ги поздравя с деня на независимостта и да им пожелая един ден и те да празнуват деня на собствената си независимост. Мен определено ме радва забраната за появата ми  в медиите.Нещо повече, гордея се! Радва ме и това, че досега не се намери храбрец, който да ме съди за обида и клевета. Радва ме и смелостта на шепата журналисти, които ме канят в предаванията си и ме печатат. Те могат спокойно да празнуват този празник.

 

Николай Колев-Босия

Коментари 0 за
“Още веднъж за медиите”

 1. Много Ви е тесен кръгозора г-не/г-жо! Всичко, което става в България е резултат от процеси и събития, които се случват много далеч от нашата страна.
  Костов е един лъжец. хариза нефтохима на русннаците, БГА на оня Гад, обогати номенклатурата и т.н. Списъкът е твърде дълъг, но най-важното, което не направи, когато имаше цялата власт, е че не изкара досиетата. Само това да беше направил, аз лично щях да си закача негов портрет на стената вкъщи. Преди време проплака в едно интервю, че виновни били конституционните съдии, защото били агенти на ДС. Само пропусна да уточни, че и двамата бяха от СДС.

 2. Прав си бачо Кольо за медиите, но май и на твоя приятел Г.Ифандиев не му е много чист косъма. Критикува много повече И.Костов, единствения премиер донесъл нещо добо за тази нация /ЕС и НАТО / отколкото да речем Виденов, Сакскобурготски или станишев, донесли само разруха. И върти, суче, все евреите, някаква световна конспирация са ни виновниците. Не са там дето ги търси, те са си тук и са живи и здрави , кажи му го на твоя приятел Ифандиев.

 3. Николай колев „Босия“ ОТДАВНА Е ОБУТ В НАЙ-ТЕСНИТЕ ОБУВКИ – НА ИСТИНАТА И БОРБЕННОСТТА,които изглежда,българския народ не обича да носи,да не говорим за собствениците на медии!В тази ясна ситуация и без адекватни реакции,народа ще ходи БОС,а журналистите – с обувки,които ще кърпят при финансова възможност!

 4. Списакът на журналисти, за които има съмнение, че поддържат нерегламентирани връзки с лица от подземния свят е твърде дълъг. Тук са Георги Коритаров, Лора Крумова, Милен Цветков, Иво Тодоров от Нова телевизия, почти целия екип на телевизия Скат, цял батальон журналисти от в. Труд и т.н;
  Г-н Колев,
  Вие нямяте забрана да се появявате в медиите!
  На медиите им е забранено да работят с вас.
  От кого ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *