Регистрация
Публикувано на 08.03.2019 / 22:01

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! СКАНДАЛНИ ИНТЕРВЮТА! ДОБРЕ, ЧЕ ПИТАШ, ДИКОВ!

евродикофВ предаването на Сашо Диков „Евродикоф“ по телевизия Евроком ще видите:

Веселина Томова шест месеца преди да намерят Арабаджиеви, АФЕРА знаеше точно къде са. Гольовските падения на спец. гешевци и компания.

Адвокат Мартин Апостолов, арестуван по делото КТБ, в първото си тв интервю за измислените обвинения срещу него и ще свидетелства ли по закона RICCO н САЩ.

Владо Береану за избора на Кьовеши и какво следва от това.

Васко Начев за измисления хъб на Борисов.

Докога Бойко Борисолще се излага пред чуждите инвеститори.

Проф. Гарабед Минасян за така наречения български икономически „цъфтеж“.

Адвокат Христина Николова, която срути Петър Москов, сега е безмилостна и към Кирил Ананиев.

Изтерзани хора от Добрич дойдоха при Сашо Диков за да търсят земята си.

ТУ Варна и ректора – другото лице набезкрайната наглост

Защо Лозан Панов проговори сега – дали защото му готвят импийчмънт.

Цялото предаване може да гледате тук:Afera.bg

Коментари 13 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! СКАНДАЛНИ ИНТЕРВЮТА! ДОБРЕ, ЧЕ ПИТАШ, ДИКОВ!”

 1. Защо не оправят дереджето в държа цата, та да могат хората да ходят на църква, и да даряват, а са взели всичко на ръчно управление? Ние ще им плащаме данъците на мюфтийствот, та да не ги купували от чужбина. Ами те пак себе си ошправ

 2. За сделката на ГЕРБ с ДПС Данчо Цонев беше жалък в интервюто на Сашо Диков. 12 милиона за етническа услуга от ДПС. Опростените на Мюфтийството 12 милиона са покупка на власт от страна на ГЕРБ. Етническата партия получи подарък за своите гласове, ГЕРБ си купи време за власт. ГЕРБ+ДПС=явна държавна мафия. Покупките на избори предстоят с тая спойка, за всеки случай, ако Цвък даде брак с фалшификациите.До сега, без първите избори Цвъки ползва милион и половина мъртви души от списъците, голяма измама. Сега ГЕРБ правят резерв за измамите с ДПС с тия 12 милиона за Мюфтийството, купиха си ниша за спокойни измами и двата мафиотски клана.

 3. ПАРЦАЛА ОТ КЪРДЖАЛИ ХОДИ С ОХРАНА ДОРИ В ПАРЛАМЕНТА?БЪЛГАРИО СЪС ЖАЛЪК
  БЕДЕН И ОГРАБЕН НАРОД ЗАЩО ДОПУСКАТЕ ТАЯ ГНИДА ИЗОБЩО В ТОВА МЯСТО.

 4. И за капак НА 10 МАРТ
  президента РАДЕВ уплашен и гипсиран като “ошамарен ученик от батковците от по голям клас“ награждава с ОРДЕН “СТАРА ПЛАНИНА 1 СТЕПЕН “
  предеседателя на
  СЕК-Световен Евреиски Конгрес г-н РОБЬРТ ЛАУДНЬР
  За награда видното моше ще му нареди /на прецедента Р.Р/ да приеме бьрзо ЯДРЕНИ РАКЕТИ на БГ територия и бг ВВС бази топалки за не послушните ИРАН и РОССИЯ

  1. Като махнеш на Радев дантелите от жена му, остава бъзльо слагач като Бойко. Една напред, пет назад, да е удържал някаква позиция, да е извоювал нещо президентът? Приказки и толкоз и то иди ми, дойди ми. Верно, не се хвали като Банкярския лъжец, но е празен дрънкач и бъзлив натегач. От к’ъв зор дава на Мошето този орден? От бъзливо натягане. Това му е на Радев продънената дантела от предизборните му дрънканици, остана само дантелата на жена му.

   1. Радев безспорно има проблеми, но дори Путин не си позволява рязка игра със световните господари.

    А вие искате суверенитет „фор фрии“ . Това няма как да стане в опоскана България и наивна популация:-( . 20 век видя не е дно и две глупави диктаторчета ;-) .

    https://www.youtube.com/watch?v=RGyh-_ARhw8&list=PLdnjcL3ppQ7q_d-zJK_U8u-EM_stKuv6R&index=5

 5. Гледам, Сашо Диков как Бойко Борисов се хвали за просперитета в държавата и се сетих за един анегдот; Заженила се мома , всички с трепет зачакали сутринта на първата брачна нощ дали момата е детствена,изведнъж майката на момата развяла белият чаршаф опръскан с кърви ,момата била детствена. Затупали тъпани, за гърмели пищове за играли се хора…. В сЪседното село млад момък слушал и си казал; АЗ НА Х…… СИ ЛИ ДА ВЯРВАМ
  ИЛИ НА ТЪПАНА!

 6. …na ARABADJIEVI IM E TRJABVALO/DADENO,,ADMINISTRATIVNO VREME,,ZA PREHVARLJANE NA,,T.N SOBSTVENOST,,..SLEDETE KOY SHTE E NOVIJAT,,SOBSTVENIK,,!

 7. дикО казва, че държавата е най голям неплащащ данъци? МЕДИИ, ПОЛИТИЦИ:“Ананиев2018г.:Разходите за здравеопазване в консолидираната фискална програма през следващата година достигат 5,2 млрд. лева“ „Цветанов 2017г.:бюджетът на здравеопазването е 4,7 млрд. лв.“ „Управителният съвет на Националната здравноосигурелна каса одобри проектобюджета за 2019 година. Парите за здраве от догодина се увеличават с 490 млн. лева.“ „Допълнителни 400 млн. са предвидени за болниците. Спешната медицинска помощ, електронното здравеопазване, майчиното и детското здравеопазване, асистираната репродукция, лечебните заведения за болнична помощ – тези области от здравеопазването са посочени като приоритет в новия бюджет.“ Според платеният данък 10% на лични доходи 3 милиарда, показва, че плащащите осигуровки и данъци, имат доход 30 милиарда лева. 8% е здравната вноска. Значи не повече от 2,4 милиарда лева отиват в здравната каса, а държавата плаща още толкова за здравеопазване. А не всички се лекуват. Пенсиите са 7 милиарда, 8% са 560 милиона. Държавните служители са 20% от заетите, администрацията под 100 000. Но ако плащат 10%, данък, а не плащат здр. вноски, значи в касата влизат 2 милиарда, а държавата дава 3 милиарда.

 8. Сещам се за стар виц за разликата между държавната и личната тайна,че личната си я знае само един,а държавната само една държава.

 9. Дано да няма пак продължително инфарктно тичане из парламента, че вече и младите репотерчета се подсмихват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>