Публикувано на 07.11.2019 / 0:27

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВРОДИКОФ“! СКАНДАЛА С ПРЕСИРАНАТА ЖУРНАЛИСТКА ЗАРАДИ ВЪПРОС ЗА ХАЙФА-ПОРТНИХ! ЩЕ ПРОГОВОРИ ЛИ ШЕФКАТА НА ТВ „ЧЕРНО МОРЕ“, ЗАЩО ГО НЯМА НА ЗАПИС СВАЛЕНОТО ПРЕДАВАНЕ! В СТУДИОТО – ВЕСЕЛИНА ТОМОВА СЪС САШО ДИКОВ!

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВРОДИКОФ“! СКАНДАЛА С ПРЕСИРАНАТА ЖУРНАЛИСТКА ЗАРАДИ ВЪПРОС ЗА ХАЙФА-ПОРТНИХ! ЩЕ ПРОГОВОРЯТ ЛИ ИВО КАМЕНОВ, ШЕФКАТА НА ТВ „ЧЕРНО МОРЕ“, ЗАЩО ГО НЯМА НА ЗАПИС СВАЛЕНОТО ПРЕДАВАНЕ! В СТУДИОТО – ВЕСЕЛИНА ТОМОВА СЪС САШО ДИКОВ!Очаквайте в петък от 20 часа по телевизия Евроком в предаването на Сашо Диков „Евродикоф“ на живо в студиото от столицата Веселина Томова.

Всичко за скандала с натиска и пресата върху журналистката Елена Кирова от телевизия „Черно море“, чието предаване бе свалено от ефир заради това, че се е осмелила да попита ГЕРБ кмета Иван Портних за пиянския скандал в Хайфа, Израел.

Какво каза шефката на телевизия „Черно море“ Нася Атанасова, какво ще каже на живо в ефир същата шефка Нася Петрова.

Сезиран ли е СЕМ?

Ще продължава ли да мълчи подложената на натиск журналистка Елена Кирова?

Защо въпросното предаване го няма никъде на сайта на телевизията?

За всичко това – на живо в студиото Сашо Диков с Веселина Томова.

Afera.bg

Коментари 7 за
“ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВРОДИКОФ“! СКАНДАЛА С ПРЕСИРАНАТА ЖУРНАЛИСТКА ЗАРАДИ ВЪПРОС ЗА ХАЙФА-ПОРТНИХ! ЩЕ ПРОГОВОРИ ЛИ ШЕФКАТА НА ТВ „ЧЕРНО МОРЕ“, ЗАЩО ГО НЯМА НА ЗАПИС СВАЛЕНОТО ПРЕДАВАНЕ! В СТУДИОТО – ВЕСЕЛИНА ТОМОВА СЪС САШО ДИКОВ!”

  1. Из коридорите на общината се говори, че журналистката е имала необявен “конфликт на интереси” с градоначалникът… Той като се напие май не подбира.

  2. Niksy – бихте ли се заклели в името на майка си и баща си, че казвате истината? 🙂 Само няма да се правиш на знаещ, маломерен трол такъв… Варна не е кой знае колко голяма и
    всички знаем какво се е случило, глупак такъв…

  3. Томова, стига си търсила под вола теле. „Водещата“ е глобена по съвсем други причини, но се мъчи да се изкара жертва, разбираш ли, щото я цензурирали, не щото е некадърна.

    1. Да приемем, уважаеми, Niksi, че казвате истината. Но кажете защо трябва да се сваля предаване от сайта им, дори и да е некадърно? Нека служи за пример как не трябва да се води или прави журналистика, интервю…?

  4. Дано се включи и уволнената журналистка, защото тя също трябва да бъде изслушана и има какво да бъде попитана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *