Публикувано на 09.10.2019 / 14:23

ОФИЦИАЛНО КАПИТУЛИРАХМЕ ПРЕД МАКЕДОНИЗМА! КАРАКАЧАНОВ ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА. КАКТО ЮДА НАВЕКИ Е ТАМ!

ОФИЦИАЛНО КАПИТУЛИРАХМЕ ПРЕД МАКЕДОНИЗМА! КАРАКАЧАНОВ ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА. КАКТО ЮДА НАВЕКИ Е ТАМ!Даваме съгласие за стартиране на преговори за еврочленството на Северна Македония, а ще разчитаме на добрата воля на Скопие да изпълни нашите условия някой ден, обявиха в един глас след заседанието на МС вицепремиерите Каракачанов и Захариева.

Македония продължава към ЕС с „жълт картон“, България държи червения, каза с апломб Каракачанов. И удобно забрави ултиматума си отпреди дни, че подава оставка, ако пуснем Македония в ЕС без предварително изпълнение на условията за присвоената ни история.

Вдигаме „жълт картон“ на Скопие, защото Помпео ни предупреди от Охрид да не спираме македонистите за ЕС, иначе ще обслужим Русия и Китай. И на другия ден Борисов сервилно каза в Би Ти Ви, че може да чете между редовете на казаното от държавния секретар на САЩ.

Отстъпваме на македонистите българската история и наричаме това „споделяне на историята“.

По тази патриотична логика нека Красимир Каракачанов сподели терасата на своя суперапартамент със съседите срещу устното обещание някой ден те да му платят.

Каракачанов влезе в историята! Както Юда навеки е там!

Велизар Енчев

Коментари 45 за
“ОФИЦИАЛНО КАПИТУЛИРАХМЕ ПРЕД МАКЕДОНИЗМА! КАРАКАЧАНОВ ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА. КАКТО ЮДА НАВЕКИ Е ТАМ!”

 1. „Както чрез добрите дела се прославя Бог,
  така чрез порочните дела се слави врагът ( дявола).“
  Св. Василий Велики,Света гора, 2008, т.1, с.264

  Предателството стана занаят
  и доход, и позлата с далавера,
  и Юдите са в гланца на табят
  от похоти и алчности без мера!

  Проблемът е в легална деформация-
  на правото със криво заменено
  със отказ и грабежа от класация
  в Живителност – трагично откровено.

  11,20 ч., 10.10.2019

  1. Важен е акцентът на колега по-долу: 1. т.нар. ‘условия’ пред измислените македонци не са никакви условия, само про форма, за да мине за приемлив отказът от историята ни и интереса ни; 2. Смазващ е фактът, че никой в никоя институция не възрази на пораженческия и предателски договор с македонците; Наистина, оказва се, че гърците ни защитават, а не ние себе си, а от гърците се на недостижимо разстояние по родолюбие и основно пазене на историята. За достойнство при нас не може и да става дума, достойнство върху лъжа и измяна няма, а пък за Господ, съвсем!

  2. Описвате много точно една сгрешена парадигма, която наште пишман демократи изградиха за 30 години!
   Въпросът е колко живот има в такава парадигма и струва ли си да се плаща цената с 1300 годишна история?

   1. Благодаря. Мислите ли, че в грешна парадигма има живот? Съществуването й живот ли е? А Живот? Конкретно в действен социален аспект – вярната парадигма бе отказана, тя е двигател, а без двигател не става, няма заместител на основното и на Живота. Дори не е за коментар неразбирането на парадигми и Парадигма, вън от речниковото значение, защото се касае за Творчество, а не за знание.

    1. Живеем в свят, който експериментира различни антиутопични модели.
     Това, че на българите освен Фермата на Оруел, нищо друго подходящо не предложиха, е много тъжно. Вероятно, водеща е била народопсихологията ни?
     Липсата на сериозни и задълбочени коментари / да не говорим за изследвания/ по темата, говори, че ние като народ сме се предали, без дори да направим опит да изменим /именно да изменим, а не да променим/ системата!
     Искрено ме разсмяхте, госпожо Илиева!
     Какво Творчество у едно прасе? Въпрос с повишена трудност! :)))

     1. „Смешното е грешка, но безобидна грешка“ по дядо Аристотел. Добре сте се посмял, но имах на ум творчество, парадигма, отказани и окрадени от безчестни политици.

 2. Приемаме европакет „Разширяване“, даваме съгласие за стартиране на преговори за еврочленството на Северна Македония и ще разчитаме на добрата воля на Скопие да изпълни нашите условия някой ден, обявиха в един глас след заседанието на МС вицепремиерите Каракачанов и Захариева.
  Македония продължава към ЕС с „жълт картон“, България държи червения, каза с апломб Каракачанов. И удобно забрави ултиматума си отпреди дни, че подава оставка, ако пуснем Македония в ЕС без изпълнение на условията за присвоената ни история.
  Не вдигнахме „червен картон“ на Скопие, защото Помпео ни предупреди от Охрид да не спираме македонистите за ЕС, иначе ще обслужим Русия и Китай. И на другия ден Борисов сервилно каза в Би Ти Ви, че може да чете между редовете на казаното от държавния секретар на САЩ.
  Позорно отстъпваме на македонистите българската история и наричаме това предателство „споделяне на историята“.
  По тази патриотична логика нека Красимир Каракачанов сподели терасата на своя суперапартамент със съседите срещу устното обещание някой ден да му я платят.
  Каракачанов влезе в историята, както Юда навеки е там!

 3. Нещо заслабнал ми изглежда патрЕота „македонец“! Сигурно от грижи на ползу роду или щото трябва да подава оставка както обеща, ако пуснем Македония в ЕС без да са изпълнили исканеята ни?!

 4. Ей драскачи мръсни само си чешете езиците тук а нямате дупе да скочите и да ги изметете тези предатели,много сте силни от тук ама пред парламента няма никой…И вие не сте по малки предатели отт тях.

 5. Преди малко в интервю за телевизия „Антена“, председателят на партията „Независими гърци“ и министър на отбраната Панос Каменос отново подчерта, че македонците „са българи, славяни“. ИЗВОДЪТ ОТ ИЗЯВЛЕНИЕ Е, ЧЕ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ЗАЩИТАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ, КОИТО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ВСЯЧЕСКИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРОДАДАТ. УЖАС!

 6. Ванка стига си писал глупости. Коминтерна е непричем. Просто се възползва от собствената ни щуротия.

  Ганчо Ценов го повдига тоя въпрос много преди 44-та. Тогава на власт са фашистите. А жена му е германка 🙂 .

  Македонците са българи и българите македонци. То е все едно тракийците да не са добруджанци 🙂

  И не са 1300 години ами доста повече 🙂 .

  Нo кат’ ви разправям че в България има доста зомбита ме пращат при Вейроня 😉 .

  https://chitanka.info/book/4985-narodnostta-na-starite-makedontsi

 7. Забележете как постъпиха гърците. Първо си поставиха ясно условията, македонситите клекнаха и станаха дори северомакедонисти и едва тогава Гърция даде добро за подписване на договор с тях и влизане в НАТО. Смятайте как сега южните ни съседи ще си изиграят картите и във връзка с присъединяването на макетата към ЕС.
  Нашите родоотстъпници – мутри, соросоиди, пишманвоеводи и обикновени предатели и блюдолизци какво направиха. Първо подписаха същия договор ей така, без условия, защото новия Голям брат искаше бързото приемане на Скопие в НАТО. Създадената междудържавна историческа комисия е просто параван на това национално предателство и от нея нищо не зависи. Същото сега се повтаря и с членството на макетата в ЕС. Уж условия, тинтири-минтири, а като дойде време всичко ще подпишат местните безродници. Начело с баш „войводата“ русенския търбух, търговец на паспорти за джихадисти, брокер на военни имоти, прокарал най-големия грабеж в историята – 3 милиарда лева народна пара, дадени в аванс за някакви несъществуващи изтребители, които я получим, я не след 4-5 години.
  ВМРО са най-мръсните бандити за целия преход. Другите поне не лицемерничат толкова – депесета, седесета, гербери са ясни, пишман-войводите обаче не спират да се тупат какви патриоти са, какви консерватори, какви мачовци, а всъщност са един отбор педали от най-ниска проба начело с най-гнусния такъв ,дето къде ли не се вря, уреди поредно топло местенце в Брюксел, след 2 месеца решил София да оправя с „твърда ръка“.
  Иначе пари за медии имат бол, я глей как ги промоцоират и лансират по студиа и хартиени парцали.

 8. Важното е, че се записа в бг история!
  В историята се записаха и всички дУпедати, които участваха в тази завера! А и не само в тази!
  Да не забравяме как преди време Кеворк Кеворкян сподели нещо много лично от срещата си с един мастит дУпедатин. Човекът подписал декларация за сътрудничество с чужда държава и бил безмерно радостен, че вече е в играта! Ясно! Не е само той! В играта са всички, които гласуват срещу народа си в услуга на чужди интереси за извличане на краткотрайни облаги!
  Живеем в ново разделно време и в нови тъмни векове със средновековен привкус!

  PS:
  Има нещо библейско символично в изкуствената паника, която се създаде около отнемането на деца от социалните служби! Това е по-страшното!

 9. И какво очаква(х)те да стане след като в името на българска партия има думата „македонска“ ? Някой ще ми разчете ли какво значи ВМРО – има ли дума „македонска“? Да сте чули някъде по света да има име партия, включваща име на друга държава? Та Помпео казвате бил виновен. За един приятел питам.

  1. Помпео няма отношение към случая. Бг държавници търсят оправдания с нещо и някой вън от тях в контекста на изопачаване на причините и собствените им следствия. Основните мотиви на правителството и на Борисов са в плоскостта на собствена инициатива и самогаранция, изиграни посредствено, за сметка на история, свяст и интерес. Съгласна съм в критиката Ви за абриатурата на ВМРО, това е актуално с оглед на провалите и измените на Каракачанов.

   Г-н В. Енчев е от малцината родолюбци с вярна позиция в случая. Съжалявам, че той не стана поне евро-депутат заради партийни и личностни грешки в БСП. Да се критикува Г-н Енчев за минало, от което се е отърсил и надмогнал, за разлика от други, които са продължили негативите на миналото си, е грешка и заяждане.

 10. гледам джендърдемосратчетата на каишка при тиквоча седнали да коментират Велизар Енчев – боклуци долнопробни – скрийте се и не се показвайте, аман от евтини курви…

 11. „Хората от България и от Република Северна Македония споделят общ културен код, история и език от 1300 години.“ Това заяви др.Р. Радев пред журналисти в Смолян.
  Румене Курнелиев, защо подаряваш нашата история от 13 века на Северна Македония, която Сталин я създаде едва след деветосептемврийското нахлуване на съветските окупатори? Каква обща история имаме с тия бе, др. Радев? Та те нямат история. Приписват си нашата и гръцката история за тяхна и това е. Каква история може да има държава на има-няма 30 г? Какъв код бе проскубан гарван,за коя историческа истина!

 12. Никой няма да застане на позицията на България , която отстоява историческата истина за миналото на географската територия Македония – ДОРИ И РУСИЯ , след като предателите от ГЕРБ , ВМРО и вся остальная направят тъй , щото БРЮМ в края на краищата бъде приета в EU , a България не използва ПРAВОТО СИ НА ВЕТО да блокира за вечни времена членството на БРЮМ в ЕС . На всякаква цена . Това е държава изградена на АНТИБЪЛГАРСКА ОСНОВА и ако тя признае историческата истина , следва да признае , че няма македонска нация , език и история . Не, ли ? Никаква БЮРМ , никаква Албания не са нужни , направо са огромна опасност за EU . Иначе , според мен , нямаме място в този съюз , за когото май е по-важно да „изправи“ кривите краставици . Айде , със здраве . Мунчо.

 13. Преди малко съобщиха, че и НС е приело предложението на Правителството. Как ви се струва, драги съфорумци? Не се намери ЕДИН депутатин, който да стане и да каже :`Стига вече! Стига продавахте тая нещастна държава! Ясно е като бял ден, че Скопие след като получи зелена светлина не само от правителството, но и от Парламента на България, няма да си мръдне пръста нещо да промени в отношенията ни! Моментът беше СЕГА да се стопират нещата. Такива ми ти работи. А после ми обяснявайте, че има разлика между управляващи и опозиция. НЯМА ТАКАВА! А пък вие си гласувайте. Барбар с тия всичките се мъдри и Радев, родолюбецът, клекнал както винаги на герберските юдейщини. Нито един патриот няма в официалната сган на държавата, дето я няма, както вика Славчо, такъв, онакъв, ама за това е прав.

  1. Вчера Бойко беше пратил открито писмо до комисията в НС да не се правят пречки на Мекедония за ЕС, тоест да им подарим историята! Бойко ще се нареди до Георги Димитров по продажност спрямо Македония!

 14. В МОМЕНТА ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ТЕЖКО И МНОГО НАПРЕГНАТО. ГЕРБЕРАСТИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДA OБЕЩАВАТ ВИСОКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ, ЗАТВАРЯНЕ НА АМЕРИКАНСКИ ТЕЦОВЕ, ОТВАРЯНЕ НА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, УРЕЖДАНЕ НА МЕЖДУДЪРЖАВНИ СПОРОВЕ С ЦЕЛ ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ И ДРУГИ ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ, КОИТО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ СЛЕД ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ. СЪЩЕВРЕМЕННО С ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ С АРЕСТИ НА ОПОНЕНТИ И ЗАПЛАХИ СРЕЩУ ВСИЧКИ ИЗВЪН ГЕРБ. ТОВА СЕ НАРИЧА „ПОЛИЦЕЙСКИ ПОХВАТИ“. ЩЕ ПРОДЪЛЖИ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И НАЙ-ВЕЧЕ Е ПОДГОТВЕН МЕХАНИЗМА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ.

 15. Сикаджията и шайката му завинаги предадоха и продадоха 1.5 млн. наши сънародници, които никога вече няма да могат да се наричат българи, въпреки етническия им произход, история, език, култура. Предизборна пушилка. Никаква конкретика и никакви реални условия със срокове. „Ще“, „евентуално“ „декларира“, само алабализми за плиткоумници – пак герберастка получупка с полувинт. Няма македонско малцинство в България, трябва само да се признае българско малциснтво в Македония. Дума няма за присвоения Цар Самуил. Австралийците са скочили заради вчерашните лъжи на правителството на Борисов.

 16. САМО ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ, А С ТОВА ЩЕ СЕ СПАСИ И САМАТА БЪЛГАРИЯ. ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ Е ПЪЛНА С ПОДОБНИ ПРИМЕРИ.

 17. КАКВОТО КАЖАТ КРАВАРИТЕ ТУЙ ЩЕ ПРИЗНАЕМ ИНАЧЕ НЯМА ДА ДОКАРАТ ф-16-КИТЕ ДЕТО ГИ ПЛАТИХМЕ КРАВАРИТЕ СИГУРНО СЕ СМЕЯТ С ГЪЗA СИ НА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ.

  1. Коминтерна измисли и създаде „македонците“, създаде им език и държава, а сегашните „патриоти“ и целият „елит“ на управляващата червената мафия са в крак с другарите началници от Кремъл, правят всичко поп силите си да доунищожат България и българщината за сметка на рубладжийските си задължения и интереси.

  1. Предатели … онези ни плюят и ние пак се кланим. Държавата цирк. Шкембе войвода, Бойко и Захариева са надминали Юда, Велизаре. Юда е имал съвест и кураж да се обеси, тия са умрели, само предателствата им са живи на изродите.

   1. Тази смешна женица от Пазарджик, с осанка и манталитет на домашна прислужница на селски чорбаджия, е срам за българската дипломация.

 18. Каракачанов е Юда заедно с ББорисов и ЕЗахариева. Защо ли се подсещам за един лаф, изказван от тип мъже Каракачанов: Ако бях жена все със сабути гащи щях да съм! Едва ли към ЕЗахариева, дипломат № 1 на БГ, е отправян такъв призив, тъй като тя няма проблем да сваля гащите! С Македония тя е все със свалени гащи. Каракачанов пък си мечтае явно да е жена! Юдите са челната тройка на българофобското правителство. Да пукнат дано като Юда и всички да плюят по тях докато пукнат!

 19. Всичко е за продан!
  Шкембе войводата затлъстя от продажбите на български паспорти. Не бих се учудил ако Мутрьо Пръстовете, Шкембе войводата и недоразумението на Чехльо са взели пари за подкрепата на северните македонци.

  1. Освен Историята, мутрокрацията краде и децата на България:
   Международен форум: Отвличане на деца от социалните служби-скрита война срещу семейството 29.09.2019
   8,177 viewsStreamed live on Sep 28, 2019
   НАЦИОНАЛНА ГРУПА – РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА
   НА ЖИВО! Отвличане на деца от социалните – скрита война срещу семейството

   https://www.youtube.com/watch?v=FYR6cfenZKg&fbclid=

 20. май само Афера бг писа как ВЕСЕЛИНА жената до Каракачанов е станала ВИСША СЪДИЙКА без конкурс в СГС/Софийски Градски Съд/ ,ЛИЧНО препоръчана с протекциите на фондация “Америка за България’ .ЖЕНАТА до дс агент Иван Шкембевоjвод два пъти е ходила на екскурзия семинар в САЩ на разноски на АНТИбългарската сащ фондация
  Така за едната СЛАДКА И ДОХОДНА службица на жена му БГ НАРОД бе набълбукан с 400 милиона лева заеми и 1,5 МИЛИАРДА лева за закупуването на 8 бр кенЕФ-ки 16 wc-блок 70
  Никъде НЯМА да прочете например че щерката на ПРЕМИЕРА Венета,БОИКО джуниьр и ВАНКО живеят в Санта Ана -Ориндж каунти КАЛИФОРНИЯ много близо до къщата на министър МАЙК ПОМПЕО вероятно са видни високопоставени VIPзаложници на SIMO

 21. Продаде ВМРО на ГЕРБ, за да стане министър. Сега продаде България на македонистите, за да не го уволнят американците.

 22. Мазна, дебела каракачанска свиня дет' продава БГ-паспорто на джихадисти каза:

  Тоз цървул на снимката ебахти насрания плондер бе, майна!

 23. АНАТЕМА за предателите на български народ и дух, слуги на Коминтерна преди 70 г., после на СССР, а днес – на САЩ!
  Дано ви преседне от цялата политмафиотскалакомия! И без извинение ще напомня две прикозка от СеверозападнАЛа България: „Очи лакоми, дупе – тесно“ и „Лакомо дупе кръв сере“!
  Какви българи сте вие бе, продажници ниедни?!…

  1. Извинявам се за грешките в правописа, от скапаната ми клавиатура са…

 24. Велизаре, недей тъй…
  Шкембе Тераса Паспорт УЖ воеводата и сие обеднели патреотаре си държат на УЖ мъжката дума..
  Забрави ли как Далавери награби релсата и са запъти към моста в Бургас.. Кат го прее…. за Пирина..

 25. БОКО-ТИКВАТА ПРОДАДЕ 3 СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТА: АЕЦ „БЕЛЕНЕ”, НЕФТОПРОВОДА „БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПОЛИС” И ГАЗОПРОВОДА „ЮЖЕН ПОТОК”. ТУРЦИЯ, КОЯТО СЪЩО Е НАТОВСКА ДЪРЖАВА ВЗЕ ВСИЧКО ТОВА И СПЕЧЕЛИ. ЗА НЕГО ДА ПРОВАЛИ ЕДИН „ФОЛКСВАГЕН” Е НИЩО. СЕГА ЩЕ ПРОДАДЕ И БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ НА МАКЕДОНЦИТЕ. ТАЗИ ЖАЛКА ИГРА НА ПАТРИОТИЗЪМ Е САМО ЗА ПАРЛАМА. НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРОДАЖНИЦИТЕ, А САМО ГИ ИЗПОЛЗВА.

  1. За това ли си оставяха костите по тези земи нашите деди, да дойде патката Захариева и за 1 минута да подшише и плюе на хилядолетна история! Гърците излизат за най – малка наченка за промяна на история, ние си седим вкъщи и си пием ракията и един ден ще се събудим и няма да има такава държава. За 1338 години история на България, такова *** на задници,такава корупция и безочие,такива родоотстъпници, както при управлението на Баце Боко Тиквичката…НИКОГА е нямало! Няма и да има!

   1. Най голямото предателство на режима ГЕРБ до сега, без никакви условия подписаха и плюха на 1300 и повече години история. Най смешното е че се случва когато така нареченото ВМРО са във властта и военен министър от ВМРО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *