Публикувано на 12.07.2019 / 15:27

ОТ ТАНЦА СЪС САБИ ПРЕЗ ТАДУФ – ТАДУФ И VW ПОЧВА ДА БЕГА, БАТЕ…

бойко борисовГеорги Дренчев:

Турция е предпочетена, заради пазара си и заради лобито от Катар, които притежават 17% от VW.

Чакам поредната акция срещу контрабандата, или срещу некой друг неназован враг, който пречи на Борисов да управлява, айде!

Веселина Томова:

От танца със саби през тадуф – тадуф и VW почва да бега, бате… Ще каже ли Вожда кой е изнудвал и колко кинти е искал, а?!

Afera.bg

Коментари 35 за
“ОТ ТАНЦА СЪС САБИ ПРЕЗ ТАДУФ – ТАДУФ И VW ПОЧВА ДА БЕГА, БАТЕ…”

 1. ей онзи, ти си малоумен изрод бе, защо не го изтриете този ретард? хората коментират, той сипе псувни и свинщини, ей сельо магалски, заради такива като теб сме на тоя хал! сигурно гласуваш за опг герп ?!?

 2. Не се спряха да ни хвалят Ф-16 блок 70 и забравиха за евроинтеграцията ни. Пък после ще искаме завод на VW у нас….. Нормално е немците да си кажат – „тези галфони шведите преебаха, а с нас какво ще направят?“

 3. А някой сеща ли се за СУПЕР КОМПЮТЪРА, който брадатия лъжец представи като поредната му заслуга. Нещо, което нито финансираме, нито ще използваме. никаква полза за България

 4. Спокойно,нашето лоби тука на Четвърти километър ,гарантира бясно навлизане на сомалийски инвестиции в България .

 5. Пунта мара беше твърдението ,че в България Фолксваген ще построи завод.Точно написано и казано от госпожа Томова,бих добавил,че икономиката на Турция е в тясна зависимост от индустриална Германия, ако добавим и милионите туристи на страни извън Европейският съюз , близкият изток и съседните на нея държави и не на последно работна заплата , Турция е на светлинни години пред нас за производството на Фолксваген.Какво предлагаме ние;миграция на млади хора,липса на работна ръка/няма техникуми които да създават кадри/,корупция по всички етажи на властта,неоснователно нарастваща минимална работна заплата/целяща да догоним заплатите в ЕС ,но без развиваща се икономика/,постоянно повишаване на местни данъци и такси,рекет,високи и не ясни цени на електроенергията и минимално потребление на нови коли.Кой инвестира в България? Капитали с не ясен произход,търговски вериги които укриват и не плащат данъци,справка годишни отчети,същото важи и за някой производства,справка годишни отчети, фирми които участват по обществени поръчки и НПО.Могат да се изтъкнат още много недостатъци, почтените и големи инвеститори да бягат от България в това число и Българските.

  1. То и държава няма, Бате. България вече няма хеликоптер-линейка, държавата е отказала да финасира функционирането му. Но пък ще има Ф-16. С осемте щайги ще теглим умиращите. Супер сме под мъдрото ръководство на Винету!

   1. Важното е, че Боко ходи на мачове на Бистришките тигри с хеликоптер.

   2. Мале държавата просто колабира и гние като стар опел. Такъв прецедент на падение няма никъде в хилядолетната история на човечеството.

 6. НАЛИ ДЕБЕЛОГЪЗИЯ ХОДИ ПРИ “ ПРЕЯТЕЛИТЕ“ СИУ КАТАР ЩО СА ПРОТИВ НЕГО?НО КОЙ ЗАЧИТА ТОЯ ПОЛУНОРМАЛЕН ИДИОТ.ТАЯ ГАД ИЗРАВНИ ДЪРЖАВАТА СЪС ЗЕМЯТА.НАРОДЕЕЕЕЕЕ СЪБУДИ СЕ ,КОЧИНАТА ЗАГИВА.

 7. На боику тъпото парче сланина рязания анадолски емир му открадна под носа тръбите с газ,атомната централа и завода за фоксвагенчета,а да откраднеш от крадец ти е простено.

 8. Прекалено много внимание им обръщате на Боко и компанията му дебили. Те са срам за България и нейната история и след време всички ще се чудят как такъв простак е управлявал страната. Накажете ги с пълен игнор и презрително мълчание.

 9. Да кажем, че ВИЕ трябва да си построите завод.. Къде ще изберете?
  В страна, която трябва да спазва санкции на ЕС срещу страни с голям пазар за продукцията ви..
  Или страна, която ще ви позволи да продавате на същите пазари с цените в Германия и без ограниченията на ЕС?
  Следващото – страна, която ви предлага само голата инфраструктура или страна, която ви предлага да се включи със свои пари във вашия завод?
  И за на края – страна, която на думи ви говори за евтина работна ръка, но като теглите калемчето виждате, че трябва да се плащат 47% данъци за всяко работно място..
  ПРЕКИ И КОСВЕНИ ДАНЪЦИ, ПЛАЩАНИ ОТ ВАС И ОТ РАБОТНИЦИТЕ ВИ..
  Както и да е.. Предизборно някой си помечтаха.. За поредния завод за Майбах, Q-джипчета и т.н.
  А изпълнителния директор на ШКОДА – чийто завод се изнася, преди половин година си го каза.. Не сме в кушията за избор..

  1. И да допълня:
   В деня, в който идва новината за Турция, вие обяснявате на китайския ВИЦЕпремиер приноса си за пускането на кепенците в завода за „Грейт Уол“ (Great Wall)..

 10. И Боко-тиквата защо толкова много се мяташе и лигавеше баба Меркел?

 11. Виж кво бе ОНЗИ -само такива тъпанари като теб останахте в БГ-то,та затова сте на това дередже. Не знаете да работите , търсите от къде да откраднете,да се наядете,да се напиете с парцуца и да се ,,изходите,, както се изразяваш учтиво. По-добре си свали старите и застъпени джапанки и иди да си измиеш черната кир между пръстите на краката,тъпанар скапан.

 12. Тези работи отдавна не стават с потушаване по рамото, мазна хилене, мебели прегръдки и всякакви други Бойков пич масали.

 13. НА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЛЪЖЕЦ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ БОКО-ТИКВАТА ПАК МУ ГО СЛОЖИХА ОТЗАД ДЕБЕЛ И ДЪЛЪГ.

 14. Сега кой ще се „ИЗГУБИ В ПРЕВОДА?“, г-жо Захариева??

  На Балканите вали дъжд и скандали“ никнат като гъби… След почти туширания скандал със Сърбия…нов Балкански дипломатически скандал с Борисов. Този път претенции има от страна на Северна Македония… Причината са думи на министър-председателя Бойко Борисов, който в свое изказване нарече президента на Република Северна Македония Стево Пандаровски „северномакедонски политик“. Е, време е Бойко-международника да разбере, че с шопски език може да се загубиш в превода, може да риташ топка, но не и да „играеш роля“ на дипломат.

  1. Все пак трябва да сме му благодарни, че все още не ни е вкарал във война със съседите ни.
   Толкова е прост, че дори няма и да разбере как с бръщолевенията си е предизвикал нова Балканска война.

    1. ..Bay Ganjo ,,v politikata,,!Toja edni izmisleni,,makedonci,,ne go ,,zachitat,,..a TOY se e ,,vaznesal,,kato,,megdunarodnik,,..sas,,znachenie,,!

 15. Пука ми на грездея за немецкия завод. МинА ли тържественото медийно събитие пръскане против комари? Че го отлагат вече 10 дни поради липса я на пръскалка, я на оператор за пръскалката.

 16. Никой не ни иска. Кой голям инвеститор ще дойде тук? Те хората не пасат трева. Ако сте чужд инвеститор бихте ли вложили милиарди в най-корумпираната държава без разделение на властите, управлявана от Трите Прасета? В Турция отиде “ Южен поток“ и стана „турски поток“ , Турция строи нови атомни централи с руски реактори, тук реакторите стоят опаковани в найлони в „гьола“, сега пак в Турция нов завод за коли, тук няма нищо. Гласоподаватели на ГЕРБ доволни ли са от дереджето си?

  1. Турция купува руски ракети, а България – американски самолети.
   Турция ще работи с Фолксваген, а България си мечтае за Копенхаген.

 17. Всички знаят кой е Борисов, както и Пеевски, Доган..и за какво се борят. И ние добре ги познаваме и затова избираме да се спасим от българската реалност, от „чудната почивка“ в България и мръсното море.

 18. Който е ходил в Турция, е видял какви коли се движат по техните улици. Нови, чисти, поддържани. Карат бавно, внимателно. Пазарът им явно е гладен точно за ФВ-та, народни коли, които ще им излизат и доста по-евтино заради местното производство. А тук представяте ли си как щяха да се тупат в гърдите нашите цървули и колко ли проценти щяха да поискат от сделката! Не се наядоха, ей. А поговорката гласи, че дрехата на покойника няма джобове. Нищо не могат да отонесат със себе си.

 19. И да не забравяме още нещо, с което много, ама мнооого се прочухме напоследък: отношението към туристите по опустяващото ни бетонирано Черноморие. Скубят ги като мокри кокошки, ритат ги, блъскат ги, ругаят ги. Защото са дошли тук да си оставят паричките, събирани цяла година за едната почивка. А нашите хитреци, бетер Балкантурист (де да беше поне той), искат за два-три месеца да забогатеят, та после девет месеца да лежат и плюскат. Възпитанието им е като на онзи, публично обявения Простак. Нека наистина да закрият туризма и да започнат на чисто! Но най-напред – да премахнат министерството на туризма.

 20. Отдавна беше ясно къде ще отиде заводът, и то не за друго, а защото Турция действително предлага много по-изгодни условия. Специалисти, вещи в езика и материята, трудолюбиви работници, дисциплина, чистота, прекрасен град на море. Спокойствие навсякъде, ред – а това не е никак маловажно за немците. Нашите само дето се пънаха и надлъгваха, само на тях им беше загадка къде, аджеба, ще отиде този завод. Оляха се от самохвалства без никакви основания, то затова сме за смях вече на цяла Европа. Ние можем да се прочуем само с пубертети-насилници и крадци, цигански бандюги и прости управници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *