Публикувано на 08.11.2020 / 20:24

ОТ ТАКИВА КУЧКИ МЪЖЕТЕ СЕ ИЗПЕДЕРАСТИХА. А СИ СИ ПОИСКАЛ, А СА ТЕ ЗАСРАЛИ! МИ ТО КАК ДА ОСТАНАТ МЪЖЕ.

Понеже тази дива жена от Раковски ми трие непрекъснато коментарите, ще го постна най- накрая тоя ѝ безумен пост! Със ВСЕ обощеното ми разсъждение, което слагах в коментари под поста на тази изключително проста булка, която си е повярвала много!

Значи, да я ѝобясня на тая, че ПЪРВО не виждам никъде ултиматум! Нито СЕКСУАЛЕН тормоз!

Аз просто виждам чат между двама души, които се свалят! Мъжът, както считам аз за правилно, която съм чела поне пет пъти “ Отнесени от вихъра”, че и филмът почти толкова съм гледала, сваля активната, защото мъжът трябва да сваля, а момата да се дърпа! И да се прави на интересна!

Хилядолетен опит.

Да, така се прави!

До тук добре, ама, да му гледате акъла на Карбовски, попаднал на една безобразно дива селянка! Горкият!

И тая сега решила да се изкара светица, след като тя си е една стопроцентова…, айде да не казвам каква!

Абе, булка, от кога един мъж не може да си поиска, а ти да не можеш ясно да кажеш: “НЕ”, ако не го искаш, а да говориш за ”любовни” драми!

Не побеснях, аз от бяс се задуших!

Аман от к@и ! Аман!

Не, по- скоро аман от тъпите им к@..венски номера!

Тая едно “Не” не може да каже като хората (подозирам, защото не иска), но тръгнала да се оплаква!

Сифия Лорен го е казала: една стойностна жена трябва да знае на поне 20 езика думата ”НЕ”! А тая дива селянка, т.н. Мегз, защото не ще, де, ама тръгнала да се бори.

В заключение ще кажа, от такива кучки светът се обърка, после що мъжете се изпедерастиха.

Ми то как да останат мъже.

А си си поискал, а са те засрали!

Ми то, ако един мъж не покаже явно желание, че те иска, к’ъв мъж е тоя!

А твоя е работата след това да го отрежеш, а не да пишеш бълвочи, дива жена от Раковски!

Селянка!

Това е положението с тая жена!

Мария Константинова

Коментари 27 за
“ОТ ТАКИВА КУЧКИ МЪЖЕТЕ СЕ ИЗПЕДЕРАСТИХА. А СИ СИ ПОИСКАЛ, А СА ТЕ ЗАСРАЛИ! МИ ТО КАК ДА ОСТАНАТ МЪЖЕ.”

 1. Е, че то от такива какво друго да искаш ??? Какво по дяволите? Виновни са онези 240 тунеядци в НС, че не легализират проституцията, а не да изкривяват нещата с плеймейтки, миски, мисирки и инфлуенсърки.

 2. До г-н Асен Балбозанов от фейсбук-пишещите:
  Защо решихте, че г-жа Томова е „онзи“?!

 3. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  Делян Пеевски ако си поиска от тази и тя сигурно ще се съгласи, ама дали ще му намери корнишончето под шкембето..?
  Не разбрах дали тази е по-проста П от Цвета с ПКП?
  Пишат, че бай Доналд загубил изборите, защото карал на ръчно, заради неотзивчивостта на Мелания, която спяла в друга спалня.
  Заради тази новина Бойко Тиквата решил да клеца куцо, кьораво и сакато за да не изгуби парламентарните избори догодина напролет.
  Моля, желаещите да бъдат таковани от Тиквата да си измият половите органки!

 4. Между другото едно време около 2 години пишех статии за сайта на Мартин Карбовски, но той, уви, никога не ми е поискал секс.

  Което по някакъв начин ме натъжава – очевидно не съм толкова привлекателна вече…

  Впрочем мнозина Да шеснайски, начело с моя любимец Вандерлей Дебелия ме хейтеха яко, че съм писал за тоя фашистки сайт. А днес гледам, че не реват изобщо, когато същия сайт им препечатва статусите.

  НЕ ЗНАМ, НЕ ЗНАМ, НЕ ЗНАМ…

  Венци Мицов

 5. Достоен отговор на шибаняка Карбовски !!! А немога да проумея, морала и достойнството на всичките жени, осъждайки това достойно момиче, какъв ку….ски морал демонстрират??!!??!! Но това е за съжаление българския материял 80% дебили. А за идиотията на Карбовски факт беше, последното му предаване в което жалко и непохватно се опитваше да прави абсолютно манипулативни и неверни твърдения за социалистическия период. Дали не сме забравили, че върхът в журналистическата му кариера беше именно в този период, при учителя му Кеворкян в БНТ, в най рейтинговото предаване ”Всяка неделя”.

 6. По-спокойно братя и сестри, кой си е мъж си е мъж и не обръща внимание на женското „не“, ако пусне, пусне, ако ли не тя губи, живота минава и фльорцата остарява, а тогава меракът не намалява, ама мераклиите намаляват, а що касае до бълвочите по телевизията на „велики“ продуценти и „важните“ житейски теми, които ни представят, е, за това думи нямам, словоблудстват и показват глупост, простотия и незнание всякакви измислени водещи, а мометата не пропускат да лъснат баджак чак до гащичките, ама иначе морални и все някой ги насилва, аман от недоклатени силиконки и правата на меките китки.

 7. Доколкото разбирам от публикации на т. нар. Мегз, Карбовски й е искал сексуална услуга при покана за общи проекти. Тя не желала да му прави това-онова като цена за осъществяването им. На токава деяние не му ли се казва изнудване? Ако само си е поискал … ами пробвал се като мъж, отказано му е и толкова. Но има ли друго, значи въпросния т. нар. морален журналист съвсем не е такъв, на какъвто иска да ни се представя.

 8. що не дръпнем мъжете ИСКОВЕ към разните телевизии…фейсове…туитери и други такива че разпространяват под прикритие ПОРНОГРАФСКО ИЛИКО с такива ПРЕДСТАВИТЕЛКИ…на най-старата ПРОФЕСИЯ…и развращават ЖЕНИТЕ НИ …МИ-ТООО…или ППП-простъ плеймейтскъ п…къ…

 9. Е да ,ама не може да свири на кавал като Ксения Степановна Курносова !

  Всичко е до учителя…

 10. айде къш: присадена коса, ококорено с ремонтиран нос и под него два успоредни голи свински кремвиша.

  тва една работна смяна под вечерните германски мостове неможе да изкара, там, там където Розентален Кокошкаревичи е репетирал как с чужди мъже да слага руги на некоя бъдеща временно негова съпъругъ съпруга.

  Та овой девоче не е ли нашият Розен в работен костюм

 11. Не се обръща внимание на най важното, че тая патка е слушала кретена карбовски да си уговаря срещи с т.нар. президент и да изпълнява неговинпоръчки.
  И за секунда не се съмнявам, че и радев, и карбовски са в комбина и че това е типично за “ морала“ и на двамата.

 12. Моника Люински ряпа да яде. И Клинтън тоже. Нe рaзбирaм зaщo плиткоумната „дeвa“ Кaкaнaшeвa, осъдена наскоро за застрахователна измама, зaнимaвa oбщecтвoтo с псевдосърцераздирателните си истории кoй и зaщo иcкaл ceкcуaлни уcлуги oт нeя. Имa пoлиция, имa прaвoрaздaвaтeлни oргaни и зaкoни, кaтo имa прeтeнции…

 13. Малеее. То се е било, ама тва п@тки да ди кръстосат устните, абе срамните, и то без капка свян защото срам не остана. Добре че момата е раковскалийка, че можеше и кърлеЖийка да е и ни ойде Буренето (тва за цветка се брои), та се подцинкованата рацдрънче, не ами наака по голамнужда чрезсамоосиране причинено от лаъна с говнян дтроеж, майна , да гъ и у подцинкюфките!

 14. Когато обвиняваш някого в нещо, отиваш в съда и го правиш там. И го доказваш. А не развяваш из фейса някакъв тъп чат. И да не забравя, за мен „плеймейтка“ и „проститутка“ са синоними.

  1. Хич не са интересни, и са почти толкова отблъскващи, колкото перекендето карбовски.

 15. Ех!!! Какалашковата..
  Ма то Карбовски ти е предлагал пробни снимки.. Да му изпееш една стара народна песен:
  „Дин ди ли дишка, мома свири на пишка!“
  Ма ти не!!!
  А сега са пържиш в Папараците, не усещайки, че Мария Игнатова имитирайки те, те завира на кучето в г***..
  Та чак на лицето ти е унижението, което търпиш..
  Ама май бизнесо ти е отекъл нейде. Та до пустата черна рекламка си опряла..
  Щото си поредната ПРПтка..

 16. Аре сега, да не би да адвокатстваме на кретена карбовски, който незнайно защо е в най гледаната телевизия, а е нагъл и противен оттук до луната?

  1. Прост народ! За Льотчика да се маха говоря.Тъп, тъп, та чак вдлъбнат! Карбовски не го харесвам, ама и Льотчика да се маха е олигофрен.

   1. Олигофрен си ти, вече ви познавам всичките от тая порода.
    Отличителни белези – обичат льотчик радев, курнела, путин и тръмп.
    Обожавам да вбесявам такива твари.

    1. Абе педерас гърбав, като си противник на Тръпм, за кого си тогава?!За оня изкудкудякал дъртак Байдън ли си??Дето дори името си не помни!За вицето му лесбийка и пропагандатор на ЛГБТ-обществата!
     Явно като педерас си и за педераслъка, педофилията, джендъризма и Истанбулската конвенция.Явно си любител на щатските негра с големите черни паламарки да те порят на воля отзад в точката!За черния Обонго и неговия Майкъл/Мишел!За Клинтън, Клинтъновица и „дълбоката държава“!
     Ти ЕПМ кирлива и проста!!!

  2. Не, няма да адвокатстваме! Ще застанем като един зад курволяците и техните номерца от селските вечеринки…. Пък може за награда и някоя свирка да заслужим!

 17. Е тя си го пише това бутоксово цигане, защото стопроцентово му е духала, както сама се изразява. Всички „плейметки“ (разбирай маркови и не толкова курви) му правили свирки, а тя? Ми тя първа му е духала, ама като са и отрязали исканията и сега става гневна. Боклука си е боклук, било той и на първа страница!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *