Публикувано на 05.11.2019 / 12:15

ОТ „БЛАГОДАРЯ ТИ, УЧИТЕЛЮ!“ ДО … „БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МИ СЕРВИРА КАФЕ, СВОБОДЕН СИ“

ОТ „БЛАГОДАРЯ ТИ, УЧИТЕЛЮ!“ ДО … „БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МИ СЕРВИРА КАФЕ, СВОБОДЕН СИ“Забележително е развитието на г-н Слави Трифонов от общественик до политик.
Когато стартира „Шоуто“, пръв гост беше Кеворкян, а посланието:
– Благодаря ти, учителю!
След като израстна до кандидат за властта, пръв гост на новото предаване беше Сиромахов, а посланието:
– Благодаря, че ми сервира кафе, свободен си.
Ето как политическите мераци облагородяват личността.

Стефан Гайдарски

П. П. Георги Дренчев: Телевизия 7/8 е по- тъпата и продължителна версия на шоуто му. Отегчителна история.

Коментари 27 за
“ОТ „БЛАГОДАРЯ ТИ, УЧИТЕЛЮ!“ ДО … „БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МИ СЕРВИРА КАФЕ, СВОБОДЕН СИ“”

 1. Голямо чакане,голямо нахъсване.Все едно пак гледам горкият,низвергнат,репресисан,поне според неговите думи,славчо вече без коса,от мазето на полузабравената седем дни тв.Танк йоу,френд,върна ми младостта и почти глупостта.Народа е прост и същевременно мъдър.Видяла жабата,че подковават коня и тя навирила крака.Леко несъотвествие между незаслужено високо самочувствие и неумолимата,скучна реалност.

 2. Прост народ…. А ролята е предплатена ….ама цъкайте … Като ви светне

 3. Всеки, който живее в лъжата на своите възможности и интелект, рано или късно става за СМЯХ.

 4. От всяко дърво свирка не става и от шоумен политик! Чалгаджиите едва ли ще са му достатъчни в едни избори, а циганите ги купуват Бойко Тиквата, депесарите, а много често и бесепарите не остават назад.

 5. Не активните на избори какви са, негласуващите, ДЕСНИ ИЛИ ЛЕВИ, колко партии има в дясно като избор, в това число и БСП. ДЕСНИ ЛИ СА НЕ-АКТИВНИТЕ. ДЕСНИТЕ били активните, твърдят десните. Презряхме равенството сред българите, дясно искаме. Нормално е и културата, религията и политиката да не са еднакви. Нормално е да сме на много скорости като държави и икономики в ЕС. И ПО СВЕТЪТ. И ТО ЗАВИНАГИ. Така и с деморацията, здравеопазването, пенсиите, образованието, военната и вътрешната сигурност, корупцията, са като парите, едни ги имат повече от други, и така по целият свят и никакво равенство между страните.

 6. Не мога да разбера едно нешо-всички СЛУЖИТЕЛИ на Слави-водещи-ама голяма комедия-а пък Криско-пародия-едни и същи скечове,едни и същи глупости-това телевизия ли е или предаване с удължено работно време-А тоя Тошко,който дремеще и чакаше да свърши монолога на Манолова,пълни смехории-Първо нишо не се разбираше ,второ -какъв е тоя декор на театър-аМОНОЛОЗИ,едно и съшо от 100 години и НИЩО- ОСВЕН СЛУЖИТЕЛИТЕ ,НЯМА ли да има журналисти които разбират от рабОтата си-А тази глупост с Милко Калайджиев-нишо не се разБРА

 7. 7/8 простотии, но непълни. Виж 8/8 е нещо друго. Политическа чалга, начело с Учин Дол Дренки, ама Недо Учил Славейко. Толкова му е багажа в главата.

  1. Има време,ще го запълнят скоро до 8/8 простотии.
   Каквото баба знае,това бае.

 8. Пари не им стигвало за лампи, простотия на тъмно. Гавра с пошлото и лошо, но и с по-доброто. Простакът местоположението си на телевизия сменя, но нрава никогаж.

 9. Щастлив съм, че нямам достъп до тази телевизия и не ми се натрапва тая Учиндолска мастия!…

 10. Добре, даде началото. А после? Ще разбереш, че не е лесно да си правил едно и също 20 години, а зрителите да искат жанрово разнообразие. Можеш ли го?

 11. Изключителна тъпня! Нищо ново, предъвкване на стари вицове, остарели муцуни, глупави сценарии. На всичкото отгоре – пълен мрак, тъмница в студиото, сякаш извират сенки от преизподнята. Абе момчета, като не знаете да правите телевизия, а само чалга и простотии, да не се бяхте хабили напразно! А на Кеворкян не можете да му стъпите на пръста, дори още двеста години да се упражнявате. Късно е за учене и възпитаване, късно е за трупане на знания и мъдрост. Просто се скрийте някъде и не ни досаждайте повече. За мен този канал 78 не съществува.

 12. За всеки влак си има пътници, щом костоваците пак изплуваха от тинята!

  1. И за всеки насран гъз си има близачи като теб! Междувпрочем ти защо не облизваш осраният гъС на тъпака борисОфф,бре да ви еба путката майчина и на двамата?! Тъкмо ще докладваш! За какво ти се плаща ве пУмияр турски?

 13. Предварителната ми нагласа е, че тая телевизия ще бъде гнусна чалгаджийска популистка трибуна. Дали ще ме опровергаят? Дано, ама надали.

 14. Стига с тази червена мафия,некадърноста на всички и всичко се оправдава с червената мафия,по стращна от мафията Герб няма не разбрахте ли…

  1. По скоро това са различни елити, една част от тях доминирана от Ротшилд, но понеже те губят контрола над ЕС(СР) с Брексита става жежко на Балканите. Халифата е една от целите им след като загубиха и Китай, Си е „национал-социалист“, по подобие на Тръмп . Най-интересното е дали ще жертват Израел за да спечелят Халифата ???

   http://www.budnaera.com/communist_atrocities/Red-Symphony/Red-Symphony.html

  2. Мутрокомунизма на мутрата от Банкя е по страшен от режима и на Ким в Северна Корея …защото една треторазрядна мутра се подиграва с народа

 15. Опасно нещо е туй хъша,
  напред със Слави в камъша,
  аз съм дебил и няма кой дамадръша,
  скачам в камъша,
  отивам да ми се дръпне фъша.

 16. Чалга, кич, престъпления, лъжи, простотия, глупост или с една дума „елита“ на червената мафия.

  1. иван, такъв е елитът на цялата съвременна политическа мафия в България, няма значение как се е боядисал. Поне за мене, всичките са отрочета на БКП и ДС, в едно гърне пърдят, само гледат кой първи ще се докопа до близалката във властта!

  2. Всичко е сценарий. Георги Андреев 1995г: „Отдавна обаче не е тайна, че реалният политически Живот се изразява в съперничеството между Първо главно управление (външно разузнаване) на уж унищожената държавна сигурност (ДС) – негова е Мултигруп“ и др. – и Второ главно управление на ДС (Контраразузнаване) – негова е Първа частна банка и др. Останалото е бутафория. Не е тайна също, че всички ръководни Кадри на едрия Капитал“ са бивши офицери от ДС.“

   1. Георги Стоев си го пише, че мафията е с управление в БСП централата, там дирижират и люпилнята и управлението на партиите. И всичко става по мед и масло. Георги Андреев 1995г: „По-голямата част от обработваемите площи пустеят, а дългогодишните насаждения подивяват или се изкореняват. Избирайки сложна процедура за връщане на земята, Мафията иска да откаже“ от земеделие и скотовъдство тези, Които все още имат мерак за това. Защото в перспектива е замислено създаването на огромни частни латифундии, аналог на предишните промишлено-аграрни комплекси (ПАК), Където днешните земеделци ще бъдат ратаи. Това ще стане от само себе си“, а засега е строго охранявана тайна.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *