Публикувано на 15.07.2019 / 10:33

#ОТРОДНОТОМОРЕДАТИСЕДОРЕВЕ

варнаВеселина Томова:

Колко платиха на тия „звезди“ да се мандахерцат на тая тъпня „#роднотоМОРЕнеедемоде“?

По домусчиева на Кадурина детето Ники Илиев, дето се изживява като режисьор, ръси философии от типа „да отидем на родното море, за да променим нещо“…

Георги Дренчев:

#отроднотоморедатиседореве

Afera.bg

На снимката: плажа във Варна

Коментари 17 за
“#ОТРОДНОТОМОРЕДАТИСЕДОРЕВЕ”

 1. Вчера се връщам от къмпинг Арапя. Значи по цял ден от Приморско до Царево лети малък хеликоптер от който лицето Боби манекена /сикаджия от дружките на бацо – за който не знае/ си брои посетителите на плажовете, които е взел на концесия. Плаща по 50 бона за година, а от плажните заведения взема наем по 180 бона на година. чадърите отделно, отделно джетове, отделно сърфучилища, отделно разносвачи на царевица, сладоледи и кърпи, отделно паркинги. Питайте всеки местен човек да ви каже плажа на Китен каква е хранилка и кой е концесионера! Отделно всички складове на безалкохолни дават по 5 ст. от всяка бутилка на същия боби манекена – такса съдействие, независимо, че не им е никакъв, просто е мутра. а оня лети над плажа с хеликоптера по цял ден!

 2. Е, най-накрая софийското ГЕРБ получи отгоре указания за тази акция…. Мутрите ръчкат населението да им дава пари на лайно и мутроморието… Народът се дърпа, но ето призиви от..София…Ако няма ефект, устно ще задължат герб-раята да ходи на Лайноморието, а Големите герберасти – естествено, пак навън… Сега видяхте ли, кой подкрепя мутрите – ГЕРБ!!

 3. БОЦЕ, след като си ПРОДАДОХМЕ ИСТОРИЯТА на СКОПСКИТЕ шиптъри, защо не го кръстиш от Черно на МАКЕДОНСКО дано ви СПАСЯТ АРКАДАШИТЕ ТИ. ГЕРБ излезе от мода, вече е скраб, бетонираха морето, ама и главите си. Не 80%, а 100% са дебилите, които избират идиотите Боце, Ангелкова и сганта им.

 4. МУТРИТЕ СЕ НАРЕДИХА НА ВХОДА НА НЕЩАТА , КАТО ГИ ВИДИШ БЕГАШ , МНОГО ОБИЧАТ КАТО МАНГАЛИ ДА СЕ НАРЕДЯТ НА НЯКОЙ ПАРКИНГ И ДА ТЕ СТЪРЖАТ ДА ПЛАЩАШ ЗА ДА СПРЕШ , ПРЕД КРЪЧМИ ПРЕД ПЛАЖОВЕ ПРЕД БОЛНИЦИ СВЕЩИ ДА СИ КУПУВАТ С ТИЯ ПАРИ , НАБОЛИ ЦЕЛИ ПЛАЖОВЕ У ЧАДЪРИ И ГОНЯТ ХОРАТА , АБСОЛЮТЕН ГРОЗИТИЛЯК !!! ГЛЕДАМ ЮЖНИЯ ПЛАЖ НА КИТЕН НА СВОБОДНАТА ЗОНА ДЕТО Е ЕДНА ПЕДЯ ПЕТДЕСЕТ ЧОВЕКА , НА ЧАДЪРИТЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ПО ДВАМА , ГРОЗНА МУТРЕНСКА ГЛЕДКА , ИЗВРАТЕНА

 5. А бе то и Морето не стана каил на всичките тея простотии . Ше бега. Щяло да се дръпне 500-600 метра навътре и всичките им хотели отиват към селския туризъм . Бау.

 6. Ква е тая Кадурина и детето й Ники Илиев?Тази Кадурина не беше ли оная докторица дето гепи няколко милиона от ВМА в ортаклък с оня генерал дет го намериха малко поумрял на вилата му?

 7. В последните години, ако ми се е случвало да посетя варненски плаж, по дни след това си „другарувам“ с бактерията ешерихия-коли.

 8. Ами много ясно, че ще ни пробутат стари самолети. Те Ф 16 и без това са от миналия век като технология. Същото е като когато бедния работещ българин си купува нова кола втора употреба на 10 години.Американец като чуе за пари и очите му стават на понички. Тая лакомия ще затрие света.

 9. През ден съм на море, но във тази мръсната вода НЕ ВЛИЗАМ !!!!!!! …… Има си вода в канализацията за къпане достатъчно, не сме София ……

 10. БОКО откри топлата вода в БУЛГАРИЯ отдавна произвежадат дронове .Или стана тя нашта кучка на нашто куче не дава

 11. ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ НА МОРЕ ВЕЧЕ ХОДЯТ САМО ТЪПАЦИТЕ. НОСЯТ СИ БУРКАНИТЕ С НЕОПЛЮСКАНАТА ЗИМНИНА, ОБУВАТ СИ БАНСКИТЕ ОТ ТЪКАНИ КАЛЧИЩА, ПОСТИЛАТ СИ ЧЕРГИТЕ НА ПЯСЪКА И СИ ВАДЯТ ДИСАГИТЕ С ХЛЯБА И ЛУКА. ЛОЧАТ ЕВТИНА БИРА И СЛЕД КАТО СЕ ОРИГНАТ ЗАПАЛВАТ ЦИГАРА, КАТО ВДИШВАТ ДИМА ПРЕЗ РЕДКИТЕ СИ ЖЪЛТИ ЗЪБИ И СИ ЧЕШАТ ТЛЪСТИНИТЕ С МРЪСНИТЕ СИ НОКТИ. ОТВРАТ!

  И НЕ СИ СЪБУВАТ ЧОРАПИТЕ НА ПЛАЖА, ЗАЩОТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ С ТЪРКАЛЯНЕТО НА ТУЛОВИЩАТА СИ ПО ПЯСЪКА УЧАСТВАТ ВЪВ ВИСОКОИНТЕЛЕКТУАЛНО ПРОТОКОЛНО СЪБИТИЕ.

  И ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН ПОД ИЗБЕЛЕЛИЯ ЧАДЪР ИГРАЯТ ВИСКОИНТЕЛИГЕНТНАТА ИГРА „БРИДЖ-БЕЛОТ”, ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕ НА ТАЗИ ИГРА НАЙ-МНОГО СЕ ПИЕ АЛКОХОЛ, НАЙ-МНОГО СЕ ПУШИ ЦИГАРИ И НАЙ-МНОГО СЕ ПСУВА НА МАЙКА.

  И ВЛИЗАТ В МОРЕТО САМО ВЕДНЪЖ ПРЕЗ ДЕНЯ, ПОТОПЕНИ ДО КРЪСТА, СЛЕД КОЕТО СЕ ИЗСИРАТ ПРАВИ ВЪВ ВОДАТА, ЧЕШЕЙКИ СЕ НЕБРЕЖНО ПО КОСМАТИТЕ ГЪРДИ.

  И ОТ ДЕСЕТДНЕВНИЯ ПРЕСТОЙ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ЕДНА ВЕЧЕР ДА ОТИДАТ НА РЕСТОРАНТ КЪДЕТО ГЛАВНИЯ ТЪПАК НА СЕМЕЙСТВОТО СЕ НАТРЯСКВА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, СЛЕД КОЕТО ЧЕЛЯДТА ГО ТЪТРИ СМИРЕНО, ПЛЬОСКАЙКИ ГО НА КРЕВАТА ДА КЪРТИ ОБЛЕЧЕН И НАПИКАН.

  И ИЗЧИСТВАТ ПЯСЪКА ОТ ЗАДНИКА СИ ЕДВА СЛЕД КАТО СЕ ПРИБЕРАТ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА.

 12. Морето си е море,обаче аз искам да знам от коя държава ще купуваме самолетите,от САЩ или от Израел. Да не стане така,вместо нови,да дадем милиарди за стари,и с нашите милиарди Израел да си построи в България завод за бойни дронове,каквато е била уговорката. Май на такова мирише.https://www.google.com/amp/s/m.dnes.bg/politika/2010/12/31/dilma-rusef-zapochva-nova-era-mejdu-bylgariia-i-braziliia.107559/amp

  1. Подкрепям Вашият коментар. Родното ни море си е хубаво, стига сме изказвали непрекъснато негативни мнения и оценки! Има хора, на които им харесва в Балчик, на плажовете край Крапец и други подобни красиви места! Днес е изключително важно да се обърне внимание на сделката със самолетите, където ще бъдат изхарчени милиарди, без насреща да се знае какво точно ще бъде придобито!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *