Публикувано на 19.10.2020 / 8:33

„ОТРОВНОТО ТРИО“ – СЛАБОУМИЕ, КОМПЛЕКСАРСКО ЕГО И … НЕЩО ОТЗАД. КЛОУНИ, НЕ ВИЕ ИЗВЕДОХТЕ ХОРАТА НА ПЛОЩАДА, АРЕ, СКРИЙТЕ СЕ, ЧЕ КАФА ОТ /РЕЖИСИРАНИ/ ТЪПОТИИ!

„ОТРОВНОТО ТРИО“ – СЛАБОУМИЕ, КОМПЛЕКСАРСКО ЕГО И … НЕЩО ОТЗАД. КЛОУНИ, НЕ ВИЕ ИЗВЕДОХТЕ ХОРАТА НА ПЛОЩАДА, АРЕ, СКРИЙТЕ СЕ, ЧЕ КАФА ОТ /РЕЖИСИРАНИ/ ТЪПОТИИ!

Георги Дренчев: „земете си“ вика „яйца и домати и елате да замерваме“. Сега, никак не искам да казвам на глас, че сте слабоумни, но не ми оставяте никакъв друг избор.

===

Този текст го пиша с окончателно омерзение. И с честност и искреност, защото никога не съм  козирувала и угаждала на мнението на „тълпата“. А и от третия ден на протестите имам категорична позиция за начина им на провеждане, която неведнъж съм изразявала открито.

Не се е родил тоя, дето ще ме обвини, че съм подлога на ГЕРБ, защото докато купища измисленяци, които до вчера ближеха ташаците на Боко и Хунта ГОДИНИ НАРЕД, а днес се роят като хиляди „дисиденти“, аз от първия ден на Бойко Борисов във Властта /в каквато и да му битност/ открито и яростно съм го громяла. За което и до днес си плащам цената.

С умиление наблюдавам така наречени „водещи“ журналист/к/и, голеееми демокатрат/к/и, които му пипаха мускула, правеха лигави почти сексуални интервюта с него, а днес са бир парче и те революционерки срещу Борисов. Дано никога не излизат записи от спалнята му с вихрещи се там журналистки!

За интелектуалците пък, дето ще си счупят ръцете да се пишат в списъци, даже не си струва да се пише, те изначално са ясни – само се върнете назад, малко назад във времето, и ги проследете колко са били „против“ Хунтата.

Това лайненце, което виждате на снимката е ИЛЮСТРАЦИЯ на т.нар. „Отровно трио“.

Светослав Трайков, бивша дясна ръка на бившия председател на ГЕРБ във Варна. Когато Боко ги изгони от ГЕРБ станаха „топ“ „баста“. Ако не ги беше изгонил, туй същество, дето е пуснато на първа линия на протеста, още щеше да целува ръката Боко и да се снима с него. Също, като оня другият, „боец“, дето място не си намери да си избива неосъществените комплекси.

Защо е ИЛЮСТРАЦИЯ?

Защото е лансирано не от мен, не от вас, не от който и да е на площада, а лично от един от тамадите на Отровното трио – Арман Бабикян. Който даже си го е взел на работа в офиса, щото лайненцето е голяяяяям „професионалист“. „Професионалист“ ексгербаджия. Че му набутал името и като собственик на абсолютно лъжливия, фалшив, фейк сайт „информиран.нет“.

На него му дай яйца да хвърля. И домати. Също като Николай Хаджигенов. Който само не се е пуснал в селфи и сниман гол. То беше сух, мокър, мръсен, чист, в профил, в анфас, отзадЕ и отпредЕ в кадър, не ти е работа. Да си направи бук и да го прати в Турция, със сигурност ще го вземат в масовката на поредния турския сериал.

След като на третия ден на протеста подмениха „Мутри, вън!“ с „Всички вън!“, след като промениха посоката на протеста и фиксацията му, насочвайки безсмислено протестиращите пред Народното събрание да ядат лютеница и да се проскат в шезлонги на паважа, след като повече от 100 дни не промениха нито тактика, нито стратегия, а трамбоваха в един и същ коловоз, с безлични оратори, хванати от кол и въже, но пък някои изобщо не бяха допускани до трибуната, след като сведоха протеста до тотално спихване, угодно за Схемата и удивително наподобяващо римейк на „умните и красивите“ от 2014 година, които върнаха Бойко Борисов за трети път на власт, „отровното трио“ приключи с идиотските „велики народни въстания“ и сега чакаме „нова форма“ на точене на …. турския кадаиф.

Що турски ли?

Ами питайте Арман Бабикян какво е искал и какво е молил ДПС преди няколко месеца.

От цялата дунанма сега се отчита като огроооомен успех идването на нам си кои евродепутати. Направо се разплакахме. Европа ни чула, Европа ни видяла, Европа си го … преместила, също като Боко Тиквата, който  с абсолютно основание, виждайки нефелността на протеста, открито им се подиграва. А той, Страхливият, се подиграва, защото му е ясно Кой дърпа Схемата и как от цялата тая с пляски, яйца и домати хава, нищо няма да произлезе.

Огромното комплексарско его на „отровното трио“ доведе нещата и дотам, открито да заявяват, че те били тези, които изкарали хората на улицата.

Аре, бе! Айде по-полека, ако обичате. Уж мразите Ристю Иванов, пък по неговата я карате – и той бил изкарал хората, без неговия „росенец“ нищо нямало да стане.

Истината е, че НЕ „отровното трио“ извади народа на улицата, нито Ристю, той пък най-малко – неговата роля в спектакъла бе видима и ясна за всички, които мислят поне малко с акъла си.

Хората излязоха след влизането на гешевците в президенството. Излязоха и след пускането на записите и видеото в сайта АФЕРА. И точно когато се видя, че протестната енергия е изключително мощна, НЯКОЙ я спихна с един замах – промени призива „Мутри, вън“, отклони фиксирането в първата основна цел – свалянето на Боко и Хунта и разрои протеста на всякакви други щения и искания, като на женския пазар.

Та така – до днес, когато вече НЯМА ПРОТЕСТ. Това, което виждате е пунта мара.

Отделна е ролята на т.нар. президент Румен Радев с юмрука. За него съм обещала да пиша отделно и няма да го отмине горчивата чаша. До дъно.

Още в средата на миналия месец Арман Бабикян театрално сълзливо споделяше как се чудел кога да обяви създаването на партия, страх го било, че така ще опразни площада, като че бе сляп да види, че площада се празнеше от ден на ден, заради тъпотиите и циркаджилъците на светльотрайковците му. А истината е, че просто ЧАКАШЕ – ДА МУ КАЖАТ КОГА ДА Я ОБЯВИ.

КОГО чакаше – отговорете си сами. Не е толкова трудно да се сетите.

Иначе Арман има съставено направо цяло правителство. „Дай ми ДАНС!“, иронично му се усмихнах, докато ми говореше, правейки се, че му вярвам, а аз кимах, правейки се, че аз му вярвам, че всичко сам е измислил. Но задавах сто пъти един и същи въпрос: „Какво става със СХЕМАТА?“ Той се правеше, че не чува. И така…

Обеща да ми даде ДАНС, хахаха… А Мария Капон да бъдела финансов министър.

Вие разбирате ли за какво става дума?!?!

Междувременно, докато Арман сълзливо ми обясняваше как месеци наред служителите му не получавали заплати и седели при него само защото го обичали, и всички били гладни, боси и без работа, лайненцето Светослав Трайков бе в другата стая. „Доведи го тоя тука да му скъсам топките!“, рекох на Арман. Лайненцето обаче бе духнало, когато излизах. Сигурно мяташе някъде домати.

Това не е протест. Това не е „революция“. Още по-невъзможно е „велико народно въстание“.

Това е НЕЩО, което има своята пружина ОТЗАД.

Много хора ме питаха – защо не отиде там, на трибуната, защо не поведе хората. Не, че някой ме е канил, не, че някой щеше да допусне безкомпромисността ми, но аз до лайненца, които разбират ВОЙНА С ХУНТАТА, като хвърляне на яйца и домати, снимащи се до полуда в селфита, НЕ ЗАСТАВАМ!

И в СХЕМИ не играя.

Фактът, че уж умният и обигран Арман допуска всичко това, е показателен. А аз го познавам, повярвайте.

Така че, който иска да излиза с протежето му Светлю екс Боковски, да хвърля яйца и домати.

Във всеки филм има малоумници. И хонорарът им е най-нисък.

Революция с идиоти не се прави. Въстание става със СЪРЦАТИ ВОДАЧИ. Които си слагат главата на дръвника, а не си играят на циркаджии.

Веселина Томова

П.П. Впрочем, хубаво е да се взираш в марката на якето на ПКП, като ПАК си откраднал снимката без да се позовеш, но е още по-добре да отговориш на въпроса – на теб кой ти плаща:

„ОТРОВНОТО ТРИО“ – СЛАБОУМИЕ, КОМПЛЕКСАРСКО ЕГО И … НЕЩО ОТЗАД. КЛОУНИ, НЕ ВИЕ ИЗВЕДОХТЕ ХОРАТА НА ПЛОЩАДА, АРЕ, СКРИЙТЕ СЕ, ЧЕ КАФА ОТ /РЕЖИСИРАНИ/ ТЪПОТИИ!

 

 

Коментари 22 за
“„ОТРОВНОТО ТРИО“ – СЛАБОУМИЕ, КОМПЛЕКСАРСКО ЕГО И … НЕЩО ОТЗАД. КЛОУНИ, НЕ ВИЕ ИЗВЕДОХТЕ ХОРАТА НА ПЛОЩАДА, АРЕ, СКРИЙТЕ СЕ, ЧЕ КАФА ОТ /РЕЖИСИРАНИ/ ТЪПОТИИ!”

 1. Акцията срещу Министерството на отбраната и Каракачанов, е само и единствено по гейска линия, заради книгата на БХК за лесбийките! До там я докарахме, педали да цапотят исторически сгради!
  Много е неприятно всяко едно мероприятие в България, се инсталират „наши“ хора, за да го опорочат и спихнат!
  Отровното трио заслужава медали от моделът КОЙ, защото успя да стопи и отврати маса народ!
  Но хаджигенов си го каза СТОП на хомофобията. Е как стоп бе Кольо в тез времена човек да го е страх да се наведе да си вземе нещо от земята, защото веднага ще бъде изненадан от някой отровен содомец!

 2. Съюз на Анти-Бандитските Сили

  Браво Дренчев, браво Веси ! Вие казвате истината и е добре да ес казва сига и веднага .
  Ето ви още малко от това което ще излезе след някой друт ден .
  ……………………………………………………………………
  4. МОЖЕ ЛИ БЕЗ ПАРТИЯ ПРИ БЪРЗИЯ НАЧИН за ликвидиране на криминалната империя ?

  Ами не става, власт-ползващата банда е ликвидирала ПАСИВНОТО ни избирателно право по всички възможни начини .

  ПАСИВНОТО избирателно право е ПРАВОТО НИ САМИТЕ ние да вземем да станем депупати . То е ликвидирано от бандата и Дай Боже, да станем законодатели, първата работа ни ще е да го върнем на всички, та някога, като ако и ние започнем да крадем, то бързо да ни изхвърлят и нас , тези, които са следващите след нас .

  А АКТИВНОТО избирателно право – е правото ни да избираме бандити, магарета , магарици, ПКП (Празноглави Кокошки и Патъри) и прочие сволоч .

  И като не можеш самия ти – себе си да избереш, като не можеш самият ти – да станеш депупат , самият ти да се кандидатираш и самият ти да бъдеш избран – ето ти го резулатът за тези 30 години в тези нови и нови народни събрания – крадла до крадлата, айдук до айдука, „толуп” до „толупа”, „безделник” до „безделничката”, „маргинал” до „маргинала”, патка до кокошката, простак до простака, наглец до наглеца, абе изобщо – „тинята на обществото” като казва за самия себе си депутата Бичев .

  Свестен човек не може да попадне в Народното събрание , то от това тръгва всичко останало надолу . Не могат да попадат свестни хора, и като попадне нессвестните , то заради това живеем в НЕсвяст вече 30 години .

  Тези въпроси за ликвидираното ни пасивното ни избирателно право и за контра-ударите срещу неговата ликвидация са разгледани в самото оръжие за унищожаването на криминалната империя.

  Ей, по времето на явния комунизъм и в неговия край имаше (юридическа възможност) възможност с независими депутати, без партии да ликвидираш тази империя ,а сега няма такава юридическа възможност .

  Тогава изборите се провеждаха в 240 отделни мажоритарни района . Във всеки един от тях се избираше САМО по един деппат . И на всяко място, във всеки един от тези 240 отделни мажоритарни райно, като сложиш добри хора, без никакви партии, ей така, като независими, например и сражението между тях и останалите (партийните) беше честно .

  И това беше така , според писаното право, защото :

  • колкото гласа трябваха от този един район на партийния (комунистическия) кандидат, за да стане депутат , точно толкова (с един глас повече) ти стигаха и на тебе – кандидатиралият се като непартиен кандидат, независим какндидат .

  Та затова , тази банда, веднага след 1989 г. я ликвидира тази система, за да можеш да ставаш депупат , само чрез партии, които като са обладани от двама-трима комунистически вожда, то от тези верни на криминалната империя хора да зависи всичко за всички .

  ВИЖТЕ СЕГА, КЪДЕ Е КРИМИНАЛНАТА ВРЪТКА СЕГА, ПРОТИВ НЕЗАВИСИМИТЕ КАНДИТАТИ .

  Сега избирателните райони не са 240 отделни ,в които да се избира само по един депупат, а са само 30 общи много-мандатни избирателни района , от всеки един, от които се избират общо по 8 броя глави деуппати .

  Един независим кандидат може да се регистира само в един от 30-те, много-мандатни избирателни райони . Т.е. може да събира гласове в своя полза само на една тридесета част от територията на държавата .

  Докато партията , с всички партийна кандидати в нея, може да събира гласове на територията на цялата държава . Т.е партийните кандидати събират гласове на тридесет пъти по-голяма територия, сред тридесет пъти по-голям брой избиратели спрямо един или друг независими кандидат.

  На избори гласуват около 3 000 000 милиона . По 300 000 броя във всеки един от 30-те много-мандатни избирателни района .

  4 % от гласовете на реално гласувалите е бариерата за една партия за влизанета в парламента на нейните кандидати .

  Събира една партия на територията на цялата държава общо 120 000 (сто и двадесет хиляди ) гласа , това са 4 % от броя на гласувалите и така с тези 4 % вкарва 10 (десет) броя глави депутати . Т.е. на един брой глава партиен депупат се падат по 12 000 броя гласове , събрани на територията на цялата държава

  Значи от всеки един много-мандатен район (те бяха тридесет на брой) е достатъчно да гласуват по само 4 000 (четири) хиляди избиратели за всички кандидати от името на партията в този много-мандатен райн, и така на общо-държавно ниво , това сегашно партийно ято кандидати събират 120 000 броя (сто и двадесет хиляди ) гласа и така, с тях 10 (десет) човека от кандидаитте на тази партия стават депутати.

  Ама на мен, например, като независим кандидат във варненския много-мандандатен избирателен район, НЕ МИ ДАВАТ ПРАВО ДА СЪБИРАМ ГЛАСОВЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА .

  Аз тези 12 000 (дванадеесте хиляди грласа) , които ме правят депутат, трябва да ги събера само на териорията на един много-мандатен район на Варна . ТОЕСТ АЗ СЪМ ПОСТАВЕН В 30 (тридесет пъти) ПЪТИ ПО-ГЕЖКИ УСЛОВИЯ ОТ ЕДИН ПАРТИЕН КАНДИДАТ .

  Той, партийният кандидат има право да събира гласове на територията на цялата държава, аз имам право да събирам гласове на само на една тридесета час от територията на държавата .

  Той, партийният кандидат има право да прави „изборно представления” пред -, и да събера гласове от общо 3 000 000 (три милиона) реално гласуващи, аз – непартийният , независимият кандидат имам право на „изборно представление” и на одобрения, пред тридесет пъти по-малко на брой зрители (граждани), имам право да изнасям това изборно „представление” само пред сред една тридесета част от зрителите (избирателите) , пред които „играе” партийния кандидат.

  Ако аз имах право да събирам гласове от цялата територия на държавата, ами то, ако във Варна (като за варненец, например, където съм по-добре познат, в действителност аз не съм от Варна, това е само за примера) за мен гласуват, да кажем 6 000 – 6 500 човека, което изобщо не е много, това са само 1-2 % от избирателите във Варна, постигали са ги през годините тези резултати във Варна, различни независими кандидати за кметове, за съветници и пр.,

  • то от останалите 29 избирателни районна из цялата държава, , ще ми трябва да събера от всеки един от тях средно по само 200 (двеста) гласа (които са само една хилядна част от броя на регистрираните избирателите във всеки едни много-мандатен избирателен район) и така и от тях като събера общо още 5 800 гласа ще стана депутат , като такъв който е получил общо от територията на цялата държава – 12 000 броя гласа .

  Аз , пишещият тези редове , по едни реалистични изчисления, ще събера от територията на цялата страна не по-малко от 30 000 – 40 000 гласа, които са три пъти повече, отколкото са необходими за един партиен кандидат, ама нямам право да събирам гласове от цялата срана , имам право да събирам гласове само измежду 30 (тридесет ) пъти по-малко на брой граждани, отколкото един партиен главатар.

  И така,с тези примери и разсъждения давам отговор и на въпроса : на какви резултати може да се надява една, НОВА, НЕкрадлива партия , съставена от НЕкрадци .

  Ами , ако не е съставена от магарета и крадците, каквито са във управляващите партии и в техните мними опозиции, то като има поне 20-тина човека, разпознаваеми на местно и на национално ниво, некомпрометирани, честни и почтени ЛИЧНОСТИ, всяка от които може да дръпне на местното си и на национално ниво по 10 000 – 15 000 гласа, стават едно 200 – 300 000 гласа, което , изобщо, ама изобщо не е малко !

  Като има още 50-60 личности, които могат да дръпнат на месттното си и на националното с ниво по 500-1000 гласа и резултатите стават доста добри.

  този пост продължава в по-долния

  1. Съюз на Анти-Бандитските Сили
   Това е продължение на поста , който се намира по-оторе .
   Браво Дренчев, браво Веси ! Вие казвате истината и е добре да ес казва сига и веднага .
   Ето ви още малко от това което ще излезе след някой друт ден
   Отговорът на този въпрос :

   • колко човека с голяма сигурност може да очаква да гласуват за НЕкрадци, за една партия на НЕкрадците, съставена от НЕкрадци, за такива ? – го е е дал още преди повече от 30 години, един фунтаментален,, генетично-юридически научен труд „ГЕНЕТИКА, ПОВЕДЕНИЯ , ОТГОВОРНОСТ !”

   16 % от хората са абсолютни, генетични НЕбандити, които при никакви условия не биха нарушили МОРАЛА , който е източник на закона . Ако законът е бандитски, той противоречи на морала и негово нарушение е МОРАЛНО оправдано. Това са нашите твърди избиратели .

   16% са абсолютни, генетични бандити , които при никакви условия не биха спазили МОРАЛА, който е източник на закона . Това са твърдите избиратели на нашите душмани – крадците и техните крадливи партии .

   Останалите 68 % от хората биха нарушили морала, ако знаят, че няма да ги разкрият нарушенията им и не биха нарушили, ако знаят, че биха разкрили нарушенията им .

   Много пъти практиката и доказвала верността на този научен труд .
   След како СДС стана крадлива партия, аз съм участвавал избори 1999 г. като независим кандидат, срещу всички партии, без пари (освен за отпечатването на във вестникарски формат на една огромна моя изборна програма, в обем – тъждествен на 168 стр , фомат А4, тук http://www.petarbogdanov.com/cvstazhinstitutsii/stazhinstitutsii4.htm може да я види всеки, тя може да се използа за всяка община, с добро видимо резюме на всичките и части, та всеки да може да си прочете, само това което го интересува.

   Заглавието на програматата, за съжаление – същото, като сегашното :

   1. Война да държавно-организираната и всякакъв вид друга престъпност

   http://www.petarbogdanov.com/cvstazhinstitutsii/izborniprogrami/00912prestapnosta.htm

   Другото е мълчание и за критикарите ми, обвиняващи ме в графомания, и тези които ме питат злонамерено:

   • А къде съм бил аз по едно или друго време , през което те са започнали да се борят срещу един или друг поданик на тази на криминалната империя ? – На фронта, на фронта съм против тази бандитска система още по рождение и явно на него ми е писано да умра, ако не победим приживе, та след победата ни да го закрием най-сетне този фронт .

   И изборен резултат от 18 % без никакви партии (това са тези 16 % процента, които са НЕбандити по рождение плюс още 2% от мегдунната група ) и против всички партии. Без пари за подкупващи реклами, без пари за бири, кебапчета, без срещи, без обещания за постове, за далавери, кражби и пр..

   Само с ум, с добро име в обществото и с една умна и огромна програма достигнала до абсолютно всеки дом . Това вторият път когато приложих на територията на България – тоталната реклама . Първият път беше две години по-рано, през 1997 г.

   Щом веднъж сме го направили значи може и втори път, да го направим по същия начин, даже сега е по-лесно.

   Борис Бонев, браво на този пич, го показа и доказа същото и на местните избори през 2019 г. в София – по същия начин : само с ум, кураж, добро име и една огромна , умна и точна програма – взе самичък, като независим 16 % (шестнадесет процента) , да не бяха даже и повече .

   – А, него защо да не го вербуваме за нашата, НЕкрадлива, за нашата изрично Анти-Крадлива, Анти-Бандитска кауза ?

   • Та реалистично е да се очаква, че можем да се преборим за гласовете най-малко на тези 16 % почтени хора , 9 / 10 (девет десети) от които сега не гласуват за никого .

   ЗАЩОТО И АЗ ТАКА НЕ ИСКАМ ДА СИ ДАВАМ И НЕ СИ ДАВАМ ГЛАСА, НЕ ИСКАМ ДА СИ ДАВАМ И НЕ СИ ДАВАМ МОЯТА ЧАСТ ОТ НАРОДНАТА ВЛАСТ НА КРАДЦИ !

   Така, моята си част от народната ни власт, не съм я предоставил за ползване никому ! Пазя си я за собствена употреба и сам си я употребявам .

   И този въпрос: какво става, ако НЕ искаме да предоставим нашите си части си от народната ни власт, също е „забит” мощно в грамадния анти-бандитски труд и отговорът е печален за бандата .

   Можем да спечелим и много повече от 16 % , ако убедени от нас, то за нас гласуват и тези, които макар и да не са от 16-те % на абсолютните, генетическите НЕкрадци, макар и дребни крадци, вече са окрадени от по-голямите от тях крадци , също така можем да разчитаме и на тези, които макар и да не се генетически НЕкрадци, то поради опасения да не бъдат разкрити едни техни мошеничества, кражби, измами и золуми, все още не са извършили такива .

   5 . СЪТВОРЯВАНЕТО НА ПАРТИЯТА .

   Най-напред да Ви кажа : вижте каква е мерзостта на поданиците на криминалната империя и в това отношение – създаване на нови партии !

   Тези тарикати направиха своите партии далече в миналото, когато партиите се регистираха само със 7 (седем) на брой учредители, по реда на Закона за лицата и семействотго. И никой не умря от това бързо и лесно регистриране на партии . Сега, власт-ползващата банда ведно с мнимите й опозиции са направили това много-много по-трудно, за да се пазят от конкуренцията на такива като нас . Мърши , брутални мърши .

   Проверих, как стои този въпрос в САЩ . Ами – просто, бързо , лесно . Мащабирано за нашия размер, за щати с население, колкото е у нас , партия се учредява от около 35 (тридесет и пет) учредители .

   А сега ще видите как е у нас .

   Има два начина за сътворяване на партия по сегашните свръх-дискриминационни условия за такива като нас , които НЕ сме крали и НЕ крадем . Тази кръволошка дискриминация е по имуществен признак . Трябват немалко пари за това начинение .

   А третият начин за сътворяване на партия – е да се разбунтуваме против тези кръволошки закони и да искаме да се върне старото положение, при което партия се регистрира само от 7 (седем) на брой учредители .

   Цялото лято на тази 2020 г. пусках това, много добре обосновано искане в сайтове като Афера, в различни фейскбук групи, пратих го неколкократно и като отворено писмо (включително и чрез неколкократното му публикуване в Афера) до :

   Десислава Атанасова депутатката от ГЕРБ, нали ни питаше, тази жена – юристката от лудницата – какво сме били искали и аз в това писмо така съм й написал :

   • това искаме – да ни върнете ликвидираното от Вас пасивно избирателно право, да върнете старите правила за регистрации на партии и за участие на независими кандидати в избори .

   Пратих го още и на : Даниела Дариткова, на Цвета Караянчева и на Краля Слънце – Бойко . Пратих им го и чрез фейсбук, неколкотратно и по е-пощите им .

   Пратих го и на „борците” ни за справедливост – на Христовци, на Маи, на триа и квартети, да вземат да повдигнат този въпрос , за да могат да влезнат нови , НЕкрадливи лица в политиката . Злорадстват, само злорадстват , защото сега от всеки така наречен бунт, полза имат само те, за нас ползата е – на геврека дупката, а те пак влизат в тези парламенти, в които вече нееднократно бяха и се оляха, оляха , оляха .

   ПРАТИХ ГО И НА „БОРЦИТЕ” НИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ – НА ХРИСТОВЦИ, НА МАИ, НА ТРИА И КВАРТЕТИ, ДА ВЗЕМАТ ДА ПОВДИГНАТ ТОЗИ ВЪПРОС , ЗА ДА МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ НОВИ , НЕКРАДЛИВИ ЛИЦА В ПОЛИТИКАТА . ЗЛОРАДСТВАТ, САМО ЗЛОРАДСТВАТ , ЗАЩОТО СЕГА ОТ ВСЕКИ ТАКА НАРЕЧЕН БУНТ, ПОЛЗА ИМАТ САМО ТЕ, ЗА НАС ПОЛЗАТА Е – НА ГЕВРЕКА ДУПКАТА, А ТЕ ПАК ВЛИЗАТ В ТЕЗИ ПАРЛАМЕНТИ, В КОИТО ВЕЧЕ НЕЕДНОКРАТНО БЯХА И СЕ ОЛЯХА, ОЛЯХА , ОЛЯХА .

   Не бойте се, „бунтовническите” триа и квартети и на вас нямаше да дадат трибуната през лятото на 2020 г. , да нанесете с едни такива речи едни истински смъртоносни удари в сърцето на криминалната империя , след това още десетина такива с ум, плам и страст и на площадите щеше да има стотици хиляди граждани, а не само по двеста-триста подбрани привъженици на псевдо-опозиционните партии .

   А, пратих го и на палячовския стратегически съвет на президента Румен Радев, пратих го и на самия него, но този „борец” против мутрите в политиката никога не отговаря, никога, за да може винаги да се извръгка от всяка една позиция, когато, както му е удобно .

   ТАКА, ЧЕ СЪС СТАРИ МЪРШИ, НОВА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ПРАВИ .

   Нямат мотив, нямат подбуда, старите мърши . Не го ли разбраха, най-накрая, нашите по-наивни братя и сестри ?

   Защо им е на старите мърши да сменяват системата, като те именно благодарение на същата тази криминална система са си така добре, така угоени на кръвожадния пир с кръвта на народа .

 3. Съюз на Анти-Бандитските Сили
  Това е продължение на поста , който се намира по-оторе .
  Браво Дренчев, браво Веси ! Вие казвате истината и е добре да ес казва сига и веднага .
  Ето ви още малко от това което ще излезе след някой друт ден
  Отговорът на този въпрос :

  • колко човека с голяма сигурност може да очаква да гласуват за НЕкрадци, за една партия на НЕкрадците, съставена от НЕкрадци, за такива ? – го е е дал още преди повече от 30 години, един фунтаментален,, генетично-юридически научен труд „ГЕНЕТИКА, ПОВЕДЕНИЯ , ОТГОВОРНОСТ !”

  16 % от хората са абсолютни, генетични НЕбандити, които при никакви условия не биха нарушили МОРАЛА , който е източник на закона . Ако законът е бандитски, той противоречи на морала и негово нарушение е МОРАЛНО оправдано. Това са нашите твърди избиратели .

  16% са абсолютни, генетични бандити , които при никакви условия не биха спазили МОРАЛА, който е източник на закона . Това са твърдите избиратели на нашите душмани – крадците и техните крадливи партии .

  Останалите 68 % от хората биха нарушили морала, ако знаят, че няма да ги разкрият нарушенията им и не биха нарушили, ако знаят, че биха разкрили нарушенията им .

  Много пъти практиката и доказвала верността на този научен труд .
  След како СДС стана крадлива партия, аз съм участвавал избори 1999 г. като независим кандидат, срещу всички партии, без пари (освен за отпечатването на във вестникарски формат на една огромна моя изборна програма, в обем – тъждествен на 168 стр , фомат А4, тук http://www.petarbogdanov.com/cvstazhinstitutsii/stazhinstitutsii4.htm може да я види всеки, тя може да се използа за всяка община, с добро видимо резюме на всичките и части, та всеки да може да си прочете, само това което го интересува.

  Заглавието на програматата, за съжаление – същото, като сегашното :

  1. Война да държавно-организираната и всякакъв вид друга престъпност

  http://www.petarbogdanov.com/cvstazhinstitutsii/izborniprogrami/00912prestapnosta.htm

  Другото е мълчание и за критикарите ми, обвиняващи ме в графомания, и тези които ме питат злонамерено:

  • А къде съм бил аз по едно или друго време , през което те са започнали да се борят срещу един или друг поданик на тази на криминалната империя ? – На фронта, на фронта съм против тази бандитска система още по рождение и явно на него ми е писано да умра, ако не победим приживе, та след победата ни да го закрием най-сетне този фронт .

  И изборен резултат от 18 % без никакви партии (това са тези 16 % процента, които са НЕбандити по рождение плюс още 2% от мегдунната група ) и против всички партии. Без пари за подкупващи реклами, без пари за бири, кебапчета, без срещи, без обещания за постове, за далавери, кражби и пр..

  Само с ум, с добро име в обществото и с една умна и огромна програма достигнала до абсолютно всеки дом . Това вторият път когато приложих на територията на България – тоталната реклама . Първият път беше две години по-рано, през 1997 г.

  Щом веднъж сме го направили значи може и втори път, да го направим по същия начин, даже сега е по-лесно.

  Борис Бонев, браво на този пич, го показа и доказа същото и на местните избори през 2019 г. в София – по същия начин : само с ум, кураж, добро име и една огромна , умна и точна програма – взе самичък, като независим 16 % (шестнадесет процента) , да не бяха даже и повече .

  – А, него защо да не го вербуваме за нашата, НЕкрадлива, за нашата изрично Анти-Крадлива, Анти-Бандитска кауза ?

  • Та реалистично е да се очаква, че можем да се преборим за гласовете най-малко на тези 16 % почтени хора , 9 / 10 (девет десети) от които сега не гласуват за никого .

  ЗАЩОТО И АЗ ТАКА НЕ ИСКАМ ДА СИ ДАВАМ И НЕ СИ ДАВАМ ГЛАСА, НЕ ИСКАМ ДА СИ ДАВАМ И НЕ СИ ДАВАМ МОЯТА ЧАСТ ОТ НАРОДНАТА ВЛАСТ НА КРАДЦИ !

  Така, моята си част от народната ни власт, не съм я предоставил за ползване никому ! Пазя си я за собствена употреба и сам си я употребявам .

  И този въпрос: какво става, ако НЕ искаме да предоставим нашите си части си от народната ни власт, също е „забит” мощно в грамадния анти-бандитски труд и отговорът е печален за бандата .

  Можем да спечелим и много повече от 16 % , ако убедени от нас, то за нас гласуват и тези, които макар и да не са от 16-те % на абсолютните, генетическите НЕкрадци, макар и дребни крадци, вече са окрадени от по-голямите от тях крадци , също така можем да разчитаме и на тези, които макар и да не се генетически НЕкрадци, то поради опасения да не бъдат разкрити едни техни мошеничества, кражби, измами и золуми, все още не са извършили такива .

  5 . СЪТВОРЯВАНЕТО НА ПАРТИЯТА .

  Най-напред да Ви кажа : вижте каква е мерзостта на поданиците на криминалната империя и в това отношение – създаване на нови партии !

  Тези тарикати направиха своите партии далече в миналото, когато партиите се регистираха само със 7 (седем) на брой учредители, по реда на Закона за лицата и семействотго. И никой не умря от това бързо и лесно регистриране на партии . Сега, власт-ползващата банда ведно с мнимите й опозиции са направили това много-много по-трудно, за да се пазят от конкуренцията на такива като нас . Мърши , брутални мърши .

  Проверих, как стои този въпрос в САЩ . Ами – просто, бързо , лесно . Мащабирано за нашия размер, за щати с население, колкото е у нас , партия се учредява от около 35 (тридесет и пет) учредители .

  А сега ще видите как е у нас .

  Има два начина за сътворяване на партия по сегашните свръх-дискриминационни условия за такива като нас , които НЕ сме крали и НЕ крадем . Тази кръволошка дискриминация е по имуществен признак . Трябват немалко пари за това начинение .

  А третият начин за сътворяване на партия – е да се разбунтуваме против тези кръволошки закони и да искаме да се върне старото положение, при което партия се регистрира само от 7 (седем) на брой учредители .

  Цялото лято на тази 2020 г. пусках това, много добре обосновано искане в сайтове като Афера, в различни фейскбук групи, пратих го неколкократно и като отворено писмо (включително и чрез неколкократното му публикуване в Афера) до :

  Десислава Атанасова депутатката от ГЕРБ, нали ни питаше, тази жена – юристката от лудницата – какво сме били искали и аз в това писмо така съм й написал :

  • това искаме – да ни върнете ликвидираното от Вас пасивно избирателно право, да върнете старите правила за регистрации на партии и за участие на независими кандидати в избори .

  Пратих го още и на : Даниела Дариткова, на Цвета Караянчева и на Краля Слънце – Бойко . Пратих им го и чрез фейсбук, неколкотратно и по е-пощите им .

  Пратих го и на „борците” ни за справедливост – на Христовци, на Маи, на триа и квартети, да вземат да повдигнат този въпрос , за да могат да влезнат нови , НЕкрадливи лица в политиката . Злорадстват, само злорадстват , защото сега от всеки така наречен бунт, полза имат само те, за нас ползата е – на геврека дупката, а те пак влизат в тези парламенти, в които вече нееднократно бяха и се оляха, оляха , оляха .

  ПРАТИХ ГО И НА „БОРЦИТЕ” НИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ – НА ХРИСТОВЦИ, НА МАИ, НА ТРИА И КВАРТЕТИ, ДА ВЗЕМАТ ДА ПОВДИГНАТ ТОЗИ ВЪПРОС , ЗА ДА МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ НОВИ , НЕКРАДЛИВИ ЛИЦА В ПОЛИТИКАТА . ЗЛОРАДСТВАТ, САМО ЗЛОРАДСТВАТ , ЗАЩОТО СЕГА ОТ ВСЕКИ ТАКА НАРЕЧЕН БУНТ, ПОЛЗА ИМАТ САМО ТЕ, ЗА НАС ПОЛЗАТА Е – НА ГЕВРЕКА ДУПКАТА, А ТЕ ПАК ВЛИЗАТ В ТЕЗИ ПАРЛАМЕНТИ, В КОИТО ВЕЧЕ НЕЕДНОКРАТНО БЯХА И СЕ ОЛЯХА, ОЛЯХА , ОЛЯХА .

  Не бойте се, „бунтовническите” триа и квартети и на вас нямаше да дадат трибуната през лятото на 2020 г. , да нанесете с едни такива речи едни истински смъртоносни удари в сърцето на криминалната империя , след това още десетина такива с ум, плам и страст и на площадите щеше да има стотици хиляди граждани, а не само по двеста-триста подбрани привъженици на псевдо-опозиционните партии .

  А, пратих го и на палячовския стратегически съвет на президента Румен Радев, пратих го и на самия него, но този „борец” против мутрите в политиката никога не отговаря, никога, за да може винаги да се извръгка от всяка една позиция, когато, както му е удобно .

  ТАКА, ЧЕ СЪС СТАРИ МЪРШИ, НОВА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ПРАВИ .

  Нямат мотив, нямат подбуда, старите мърши . Не го ли разбраха, най-накрая, нашите по-наивни братя и сестри ?

  Защо им е на старите мърши да сменяват системата, като те именно благодарение на същата тази криминална система са си така добре, така угоени на кръвожадния пир с кръвта на народа .

 4. аферата вземете се в ръце и направете заверата
  за да ви кажем аферим от сърце за свършената работа

  дайте си кратка почивка в тишина
  за самонаблюдение самокритика самопознание
  сменете подхода
  сменете стратегията
  излезте от стандарта
  все още не е късно
  разбира се трябваше да се вслушате и да реагирате адекватно
  когато вътрешния ви глас е посял зрънцето на съмнението
  а не сега да се жалвате да обвинявате и да се изтъквате

  стегнете се и наритайте тези караконджули
  обратно там от където са се пръкнали
  а имено в дяволското гърло
  там са хвърляли предците ни бесните кучета
  там ще ги хвърлим сега и ние

  посечете с унищожителен спотов картеч
  трийсетината тежковъоръжени щитоносни пешки
  мираж пазещ надценилите се в играта фигури

  замлатете ги с думи и карикатури в стил томас наст
  унищожете ги психически
  това е част от вашата мисия
  разследваща журналистика до дупка
  и огнена революционна пропаганда към народа
  която да разпали бунтовните сърца на млади и стари
  която да свие като джумерки трътките на мисирките

  наближава тиквената нощ на овцете от западния рай
  от тъмното злокобно ни се хили кухия фенер-милиционер
  пуснете по случая специално разширено издание
  мутрография на една озъбена тиква
  или нещо от сорта за да припомните на хората
  защо трябва да рендосат изпекат
  и изядат от кора до кора този мазен тиквеник
  и защо не трябва да се тресат от
  нас не ни е страх
  а ехото да понесе страх страх страх
  по павета по кюшета по кръчмета и под юргани

  свържете милиционерския му нисък старт от поза партер
  със знаковите убийства на айдушки войводи от прапрехода
  един и същ почерк
  един и същ основен мотив
  едни и същи поръчители-кукловоди
  един и същ посредник-марионетка
  с едно и също алиби
  приказващ едни и същи глупости
  пред едни и същи маз-медии
  едни и същи първосигнални защитни нагли реакции на неудобни въпроси
  задайте тези въпроси отново и отново и отново с големи букви
  там е вашата сила
  бъдете помитаща стихия след която да се оголи хаоса на истината

  отново и отново и отново с големи с огромни букви

  това сте го писали вие през края на лятото 2014
  информирайки ни за напъните на зашеметения бареков
  https://afera.bg/бомба-георги-илиев-вис-2-новият-бос-на-к/

  няма да ровя за други пиперливи афери интервюта и прочие
  вие ги знаете много по-добре от мен
  и въпреки изписаното този нано#кой е все още пред очите ви
  и ви се подиграва и ви надиграва и ви управлява
  един риторичен въпрос
  защо след всичките ви разкрития и усилия
  този престъпник е все още на власт
  като тлъста константа в полит-уравнението

  а към коментиращите в този сайт
  прочетете си бисерите под старите теми
  и пофилософствайте наум върху
  какво се промени от тогава до сега
  и защо хвърлихте бисера си на свинете

  а да…
  афера ако горното не ви се нрави
  просто си сменете девиза на
  този живот е за страхливите
  защото смелите не биха живели такъв живот и за миг

  1. Браво , г-не, или г-жо ! Много труд сте вложили ! Но не винаги неща опират до това дали човек е храбър или не ! Кой друг е написал такива анти-бандитски книги като Веселина ? Май само и аз пиша такива ! Но ние не разполагаме с цялото време на вселената, и с цялата мощ . Нали трябва и за това нещо време, а не любителски, или измекярски изпълнения ! Атова, че нянакви булонки , като кучета клепарчета пред господарчета, се опитаха да се правят на вълкодави, то проблемът не е на истинските , НЕпродажните вълкодави .

   С булонки не се тръгва за лов на вълчи глутници .

   Няма ли ги вълкодавите и не са ли готови вълкодавите, няма да стане народното дело и това ! Друго няма !

  2. А, бе хора, аз ли не разбирам само от протести и смел полет на мисълта?! Какви са тия протести, които нищо друго освен хвърляне на яйца за 100 дена не измислиха?! Нали са много, защо не блокират народното събрание и депутатите да не могат да влизат, те и без това само фашистки закони творят. По този начин като не работи НС, все едно е паднала властта!

   1. Абсолютно правилно , госпожо ! Още повече , че пък за протест на закрито не се изисква ни уведомление, нито разрешение ! Влизаш, взимащ с тебе 100-200 клошари пълни с бълхи, които са окрадени от същото тази система, та затова са станали клошари – лежат си вътре, пият, пеят и празнуват, кашлят тежко от цигари и от болести, псуват и гледат страшно своите грабители и депутатите сами ще избягат ! Напълни така и съдийската палата, онези, които все ни се фръцкат, че тях закон не ги лови, че имали имунитети, напълни и кметството , носи на тези хора, вода , храна и лекарства , да викат – ей бандити, върнете ни имотите, които имотната мафия ни ги открадна в съдружие с Вас ! И готово !

 5. Т.нар.президент с юмрука всъщност е главната причина протестът да се провали катастрофално.
  Именно това, че льотчикът подкрепи протестите, накара хората да се отдръпнат.
  Осъзнаха, че тия служат на радев в личната му война с борисов, а не на Правдата.

   1. Още един комунистически и фатмашки идиот.
    Не се пише с главни букви, кретен.
    Ей такива са феновете на фатмака.
    До един.

 6. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Този задник на снимката на ПКП е смутил сексуалното спокойствие на Цв.Цв. и отправил покана за „coach casting“ в хотелската стая …

 7. Редят схеми хунтата, а тези измекяри дето се правят на маймуни и революционери, до сега да ги бяха махнали! Нареждат си техните хора още от сега червени и герберите кой къде ще е директор, кой в кой борд ще бъде ,разпределят баницата, а пред хората уж се карат , измикета са и червени, зелени, десни , гърбавите изгърбиха се от чували с кинти и стигане нямат. А тези депутати от Европата само малоумник до малоумник, бутни единия да падне другия. Резолюция за еднополовите бракове, агитация на турски език, македонско малцинство, ИК , с две думи долни леви убеждения ,доказано качество гарантирано от дългогодишния опит на производителя.

 8. Да държиш сайт като информиран.нет и да правиш революция, две несъвместими неща.

  1. Само един пример за информиран.нет, където издигат в култ льотчика.
   Според тия кретени служебният кабинет на радев ще направи всички заплати 2000 лв, а пенсиите1000.

 9. Всекидневните разходките по софийските калдъръми, наречени протести, с искания само за оставки, без никаква визия как и кой да управлява, направиха безплатна реклама на Боко Тиквата! Бетонираха го в политиката както десетте години досега, така и следващите 4 години с Борисов 4. Отвориха му път за пълно мнозинство на изборите през март 2021. Провалът на протестите ще се преподава в курсове по политология с един дълъг списък как не трябва да се прави протест!…

 10. Го еВам страхливецо от Банкя в устата и Цвета в ПКП.
  Томова, а кой ще раздава ръчни гранати и калашници ?

 11. Томова, абсолютно права си! И, все пак, защо не го кажеш в прав текст? За Триото, за Христо и тем подобни – Не може да си американски гъзомийник и да тръгнеш да сваляш Борисов! Да, имаше момент, в който американците се подразниха от стремежа на Борисов да се прави на Йосип Броз Тито, ако го помните, и дано не осквернявам паметта на този хърватин, със сравнението си и поощриха кандидат слугите си. Но, страхливеца от Бянкя, бързо се върна в лоното на „истинската вяра“ и мераклиите за нов стожер на американските интереси в България директно бяха призимени. Марионетка не се сменя така лесно. В него е инвестирано достатъчно много, за да бъде сменен, ей така, че е погледнал по „чужда фуста“. А, и, онези оттатък океана, ако им играеш истинска двойна игра, те не се занимават със смени и промени. Те, директно „оземляват“ или те викат на среща и те осъждат по американските закони, въпреки, че не си направил каквото и да е престъпление на тяхна територия.

 12. предателя Радев, дето остави хората да омалеят без да покаже каквато и да е подкрепа и да извади армията

 13. Всяка вечер-ГОВОРИЛНЯ-нищо ново-защо това ТРИО не засегне въпроса за 3 месечната актуализация на заеплатите на депутатите-покрай пандемията се оказа че хиляди чиновници министри и още други пак са на актуализация-Е тогава оратори за каква справедливост говорим като народа чака едни 10 лв учеличение ЕДНА ГОДИНА а всички властимащи на всеки 3 месеца си пови4шават благосъстоянието си–––––––––––-НО ЗАТОВА И ВИЕ МЪЛЧИТЕ-дъра,дъра и лека нош до утре…………………………………………………

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *