Регистрация
Публикувано на 13.09.2018 / 9:20

ОТЛОЖИХА ОСТАВКИТЕ! ЧОВЕКЪТ НА МЕТО БЕЗ УКАЗ

младен мариновЦиркаджилъка в парламента бе отложен, оставките днес няма да бъдат гласувани, нито пък ще бъдат гласувани нови министри от старото котило.

Ценният кадър, фамозният, неотразим и уникален Младен Маринов, като главен секретар на МВР, трябвало да бъде освободен с указ на президента Румен Радев. А пък Румен Радев още не бил издал указ. И така сега ще чакат Румен Радев да си го премести, за да гласуват оставките.

Няма обяснение защо не бяха гласувани другите две оставки, без тази на Младен Маринов.

Човекът на Мето, дето най-важно от всичко му било доверието на премиера Борисов, спъна поредния цирк. Така и не стана ясно, от какъв зор обявиха днес, че ще гласуват оставки, след като прекрасно са знаели, че без указ на президента няма как това да се случи.

Afera.bg

Коментари 17 за
“ОТЛОЖИХА ОСТАВКИТЕ! ЧОВЕКЪТ НА МЕТО БЕЗ УКАЗ”

 1. Всичко си има обяснение:
  „…изненади може да има само ако аз искам да има“, казал..самонадеяния тОЙ!
  Проблемът си е в безграмотните и наглеещи бб и цц, и тия покрай тях…такива са им процедурите и решенията, и действията, антинародни…
  Предложените кандидати:
  ..единият, предложен за мин., който е зам. мин. и сега, имал някакви петна, ама му пречели от някакъв кръг…и не му се ставало сега…що ли?
  ..другият, имал някакво мътно минало и нагло дрънчи и дъни, пък дали има ценз…но за кариера бил отгледан…за кОЙ ли?
  Ее, и не може в 12 без 20 да пращаш кухите си предложения..и да си мислиш, че ги пращаш на роско си..щото си голяма работа, щото ще те видят в ООН ли?
  Който говори за бумеранг, такъв му се натриса..!

 2. Президентът няма да го освободи докато няма подадена оставка от Маринов като главен секретар, това си го измислиха ГЕРБ по времето на Цветанов …., но тогава “президент” беше оня педал Плевньо ЕVN-a, готов да подписва всичко , а ако Младенчо не го изберат за министър ….”кво праим…” пита Пашата…и другия му запъртък Манолев го изплющяха…там…не е Мариците откъдето откраднаха над 200 милиона – от кетъринг, варовик, ремонти ….Прокопа и той им даваше комисионни , сега нормално си връща рестото ….

 3. Малей, направо ми се къса сърцето. Какво значение има някакво забавяне, решили са и ще го турят. Само че – защо толкова държат да са тримата накуп? Можеха да гласуват другите две безличия, а то сега взе, че и кандидатчето за министърче на транспорта се разклати… Ех, пуста къса резервна скамейка!

 4. Т’ва че главочаСекретар не е освободен с Указ от главочеството си не пречи за приемане оставките на тримата сегашни главочиМинистри…!!!

  А назначаването на новата „Св.троица“ miniStar-и може да стане, а може и да не стане…!!! :::)))

  Дааа…!!!

  1. БСП: Купил ли е Бойко Борисов къща на любовницата си в Барселона?
   „Тъй като управляващите са много притеснени и загрижени за слухове, ние също сме притеснени от слухове в обществото. Затова предлагаме да бъде извикан председателят на КПКОНПИ, за да разясни купил ли е премиерът Бойко Борисов къща в Барселона на любовницата си или не. Защото такива слухове има в публичното пространство“, заяви депутатът от „БСП за България“ Явор Божанков от парламентарната трибуна. Той подчерта, че управляващите принизяват Народносто събрание до това ниво – да бъде предизвикано гласуване на база слухове.

 5. девиза 9г. е : който не краде с нас и за нас е против нас ! и сега трябва да се направи подбор..

 6. Ми то се проверява… Преди да се пише по форумите.. Искането за подписване на указа за Мето Илиенското шофьорче е постъпило в президентството в момент, където президентът е в Рига. На официално посещение.. ще се върне па ще си турне парафа.. Що са пънете да му създавате на шофьорчето пречки нормално да са вистибирчи кат министъркинин.. Ша са намери някой пък да пита – как тъй със сканиран указ го освобождават туй безценно шофьорче..
  Виж що ПП ГРОБ не пусна другите две остаФки.. Цецеронов не обяснява.. Ама и никой не го пита..
  Никой не пише и за заигравката и напъните на Цвъцко – подпрян от Далаверко, ша бламираме пак Баце.. ..
  Ма то кат стане навик на управляващите да са сурват през полето, заобикаляйки конституцията и клетвата си – „Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.“, Джурналята спират да придирват..

 7. Формалност, но показателна за забавен и недостатъчен ход. Други са малкото останали верни възможности.

  Пред Кръстовден сме – на Кръста е разпнат Иисус и разпването е без спир тук и сега. За жалост и потвърждение за липса на страх от Бога – разпващите Бога се наричат ‘християни’. Без честие и безцовечност с отказ от вярното като Божие дарение и спасение се именуват демагогски под знаменателя на вярата. Компенсаторните имитации с плагиатска основа са гавра с Бога и България! Бог показа и волята Си, и гнева Си заради похабените Му дарове, но не се разбра! Тежко на тия, които се наричат вярващи, а страх от Бога нямат!

  За Кръста е ранена посветеност-
  за Неговата правда и сияние.

  На Кръста е прободена безценност-
  за Негово чудесно излияние!

  От Кръста е Синовна просветленост -
  за Негово изстрадано ридание!

  Във Кръста е Иисусова вграденост-
  за Негова наличност и послание!

  Под Кръста е позор в опустошеност
  без Него за поквара в оправдание!

  Над Кръста е сияйна изявеност
  на Неговото Слово въздаяние!

  10, 45 ч., 13. 09. 2018

 8. Няма никакъв проблем Народното събрание да избере всеки български гражданин за министър, той да встъпи в длъжност и да си гледа работата. А пък президентът ще го освободи, когато може, т.е. когато не разпуска с Деси по кръчмите.

 9. Ей, ма и питате вие… Ми чекат да свърши месеца, да си вземат целите заплати. Щото никой вече не смее да пипне държавния софтуер за държавните заплати на държавните служители. Че току-виж се сринал и тогаз вече държавата наистина ще се спихне.

 10. Герб е единствената партия,която разполага с неограничен ресурс от фамозни,неотразимо – уникални кадри и на Президента няма да му стигнат указите,ама кооттова.

 11. Безкрайно некомпетентни лица навред във властта! Супер е, че сега зависят от действията и решенията на г-н Радев!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>