Публикувано на 17.07.2008 / 19:15

Открихме съдийката! В сградата на Районна прокуратура е.

 

 

Защо е там след като е арестувана, а не е в следствения арест, не става ясно. Afera.bg научи и, че зад скандала с подкупа от 10 000 лева намирисвало на отмъщение на изоставен мъж от шефката на Варненския административен съд.

Анелия Цветкова има син и след като е починала сестра и е осиновила нейното дете за да го отглежда.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Открихме съдийката! В сградата на Районна прокуратура е.”

  1. …като отрязаните два пръста на Бончев, стига сме вярвали на глупаци!!!! Повече от сигурна съм,че всичко ще замажат,а за нас отново-среден пръст

  2. което не става удобно ясно,следва да го помиришем за всеки случай.
    намирисвания от чужди нос не коментирам.
    на мене пък ми намириса на проста и тъпа корупция,от проста и тъпа съдийка,може би злепоставена от прост и тъп адвокат,заради непросто и нетъпо дело,по което нищо още не мирише.

  3. НЕЩО СТАВА НАЙ-ПОСЛЕ В ДЪРЖАВАТА! Поне има сигнали и то явни за това! НЕКА ДА ОСЪДЯТ ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ И ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ! ВЯРВАМ, че има възмездие!

  4. Ей, мишоци, хайде бързо по дупчиците, че ставате досадни! Завистта и злобата само ще ви направят по-дебели отколкото сте.

  5. E, kak izvednazh izchezna saobshtenieto, che tova ne e nishto novo, tai kato ot 18:30 tazi informacia ia ima publikuvana na Dnes plus???

  6. Тя тази афера само преписва. Поне 5 оъти на ден я хващам как преписва от колегите си от дарик. няма ли кй да я напердаши

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *