Публикувано на 09.10.2019 / 17:25

ОТВРАТ! СТОИЧКОВ, ХАБЕР ИМАШ ЛИ КОЛКО ОТКРАДНА ТОЯ, ДЕТО ГО ПОЗНАВАШ „ОТ ДЕТЕ“? ОТ ИЛИЯ ПАВЛОВ, ОТ ШВЕДСКИЯ, ОТ ДОГАН ИЛИ ОТ … „БЕЛА МАГИСТРАЛА“ ГО ЗНАЕШ?! СРАМ, ЧЕ ЛИЛИПУТЧЕ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ КАТЕРИ ВЪРХУ ИМЕТО ТИ! /ВИДЕО!/

ОТВРАТ! СТОИЧКОВ, ХАБЕР ИМАШ ЛИ КОЛКО ОТКРАДНА ТОЯ, ДЕТО ГО ПОЗНАВАШ „ОТ ДЕТЕ“? ОТ ИЛИЯ ПАВЛОВ, ОТ ШВЕДСКИЯ, ОТ ДОГАН ИЛИ ОТ ... „БЕЛА МАГИСТРАЛА“ ГО ЗНАЕШ?! СРАМ, ЧЕ ЛИЛИПУТЧЕ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ КАТЕРИ ВЪРХУ ИМЕТО ТИ!Изслушайте това „непосредствено“, „естествено“ видео.

Не, че е изненада подобен тип отвратително лицемерен пиар по време на избори.

Който, апропо, води единствено до отврат.

Стоичков, ти имаш ли хабер от Варна, бре!

Хабер имаш ли колко открадна тоя, дето го познаваш „от дете“?

От Илия Павлов ли го знаеш, от Шведския ли, от Доган ли, или от „бела магистрала“ с хай – качество, или от Горе на черешата?

Много работел, знаел си го как работел, а? Горе на черешата ли работи?

Срам, Стоичков, срам, че лилипутче позволяваш да се катери върху името ти и да го използва за пошъл пиар!
Защото, ако беше честен, Стоичков, щеше да мълчиш! И да не плещиш глупости за човек и компанията му, която отдавна трябваше да е в затвора!

А не е в затвора, защото Варна е важна на МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА С КОНСИЛИЕРИ – ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО ВЪВ ВАРНА, СТОИЧКОВ, НЯМА НИТО ЕДНА ПРОВЕРКА ДОРИ ЗА КОРУПЦИЯ! А НЯМА, ЗАЩОТО Е В СИМБИОЗА СЪС СЪЩАТА МАФИЯ!

Аре, много здраве на Боко, на Маджо, на Таки, на Къро, и вся остальная! Дето налапаха Варна с удобното „дете“ Портних! И бегай бързо, че ми се повръща!

Afera.bg

Коментари 22 за
“ОТВРАТ! СТОИЧКОВ, ХАБЕР ИМАШ ЛИ КОЛКО ОТКРАДНА ТОЯ, ДЕТО ГО ПОЗНАВАШ „ОТ ДЕТЕ“? ОТ ИЛИЯ ПАВЛОВ, ОТ ШВЕДСКИЯ, ОТ ДОГАН ИЛИ ОТ … „БЕЛА МАГИСТРАЛА“ ГО ЗНАЕШ?! СРАМ, ЧЕ ЛИЛИПУТЧЕ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ КАТЕРИ ВЪРХУ ИМЕТО ТИ! /ВИДЕО!/”

 1. Ицо не го използват, а сам се бута където има далавера. Фалшивия подпис на Бойко за оня имот в София?Колко откраднаха в Етрополе?Побоищата по ресторанти и манастири.

 2. Човек без пари е лайно, а лайно со пари е личност -важи за Стоичков,Лечков и още знайни и не знайни величия…

 3. До Борисов – Кога ще го разбере това, че е подкрепил едно недоразумение на природата? След изборите ли? Тогава ще е късно! Нека да си гледа футбола и семейството, да е жив и здрав и да не се хваща на въдиците на мекерета политически!

 4. Разгневени избиратели влачиха кмет с пикап – излъгал, че ще оправи пътищата – О Новини
  http://onovini.eu/2019/10/%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d1%87%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82-%d1%81/
  Ето това заслужава Варненския наркоман Портних,Стоичков!!!
  Язък че те употребяват пак крадците!!!

 5. Ицата е простовато до наивност момче, но не е подлец. Него умело го манипулират. Ако си спомняте той харесваше и Костов и Стоянов-Фернандел и Първанов и Борисов… Когато обаче разбра каква леш са не се поколеба да им го каже и отсвири. Ще прогледне и за този случай!

  1. Ицата ли не е подлец? А дали си спомня някой, че когато Боката беше кмет, продаде един парцел между бул. Сливница и бул. Константин Виличков на Ицата, пък Ицата го препродаде на оня дето му викат Вълка. После Боката от кумова срама уж изгони същия от боклука на София, пък сега пак се напъвал да се върне.Тия врътки са познати като „номера от селски вечеринки“, но те вече са ежедневие и на никого не му прави впечатление. Та, по-полека с „наивника“ – селски хитрец! А неплащането на данъци сигурно също е продиктувано от почтеност?!

 6. Изобщо не му пука на Стоичков! Най-вероятно е с двойно и тройно гражданство(освен в България и в САЩ, и в Испания) и е тук само за „пропагандата“, която също вероятно му се плаща. Защото кой щеше да го знае от Харманли, ако не беше футбола; сега вече, след поредица придобити имоти къде ли не, дойде време да се осребри славата му като нематериален актив.

 7. Ех, Ицо,, къде те забъркаха… Щял си да изпитваш Пацо Терасата по испански – ама твоят нали беше каталунски, и то само в сферата на псувните? Той Боко те препоръча, този мамин златен полиглот. А сега защитаваш незащитимото нещо от Варна – жалка история! Ха си се забъркал в политиката, от която нищо не отбираш, ха си сгафил. Това испанците отдавна го разбраха. Така че гледай си футболното предаване и си бръсни редовно краката.

 8. Простак подкрепя мутра. Ицето през 90-те открито си рекламираше и ВИС-2…

  1. ..ICATA,ICATA…TAPANCHEV,TAPANCHEV…V KOLKO,,SHEMI,,NA TIKVATA KATO KMET,V KOLKO ,,PERALNI,,PREZ ,,FEDERACII,,PO BOYNI SPORTOVE UCHASTVA…EY,BAY MANGAL OT HARMANLI..

 9. полотическа проституция герб и опитомени помияри каза:

  Е вие какво очаквате от един прост ритнитопковец като Ицо барцилоната, също като идола си Боко тиквата?

 10. цървула си е цървул!Ама то днес само цървулите са на върха.Жалка картина е България!

 11. Двигателния ум е най-ниското ниво на триумните същества. Т’ва Ицето вероятно не знае.

  По-лошо е когато се опитва да показва недоразвитите си горни два 😉 .

  Иначе двигателния му е на висота, щото само в него е инвестирал 🙂 .

  Факта, че само той се изплаща днес говори за „статуса“ на „овчеството“ .

 12. ЩОМ ПОРТНИХ Е ДОПРЯЛ ДО ТОВА ГЛУПАВО СЪЗДАНИЕ СТОИЧКОВ ДА ГО ПРОМОТИРА МНОГО Е ЗАКЪСАЛ.

  1. Христо Комарницки
   https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/touche_homepage_300x202_crop/public/comix/10-10-2019.jpg?itok=FqM_WdTN
   Биволъ
   Събраха се! Под звуците на Псалм 91 Цветан Цветанов и архитект Мирянов от Артекс отпразнуваха края на #Апартаментгейт. Всичко е точно, няма незаконни доходи, няма пране на пари, няма злоупотреба с власт… Частният асансьор си работи. Само Пацо загази с барбекюто, но ще спести от закуски във Валенсия.
   Отляво-надясно: Веско Маринов – певец, арх. Мирянов собственик на строителната фирма Артекс, Николай Колев – кумец на Цветанов и съпруг на Ваня Колева, зам.-министърката на спорта с апартамента в същата сграда на Артекс, Цветан Цветанов – евроатлантик, няма кой да го накаже.
   https://www.facebook.com/bivolnews/posts/2641349049250194

 13. ще ви помоля да не правите светец от тоя пфутбалер, свърши ги, каквито ги свърши, барабар с целият си катун, та се наложи поради едни данъчни главоблъсканици да се чупи от Испания към щатите, като футболист може и да е велик, ама няма как да ми го давате за последна инстанция, повтярм, доматито не го ядем с колциту!

 14. Стоичков както е ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ, така е и ГОЛЯМ ТЪПАК. В 90% от случаите физическата сила е пълна противоположност с интелектуалното ниво на индивида. По тази причина в другите държави големите спортисти не участват в политиката и не вземат отношение по политически въпроси.

 15. … не се научи , че трябва да се пази от политиката и това си е , величието му ще залезе много бързо ако продължава така….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *