Регистрация
Публикувано на 18.09.2015 / 21:12

ОТВРАТ! МВР – БЪЧВАРОВА НАПРАВИ ШЕФ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ „СЕКТАНТ“, КОЙТО НЯМА НИТО ЕДНА РАЗРАБОТКА В ЖИВОТА СИ!

румяна бъчвароваСлед като бившият вътрешен министър с особената форма на главата абсолютно УМИШЛЕНО РАЗСИПА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“, базирана във Варна, която отговаря за цяла Северна България, след като след него „библиотекарят“, плътен авер на Цветанов и Бойко Борисов – Цветлин Йончев напълно УМИШЛЕНО ДОУНИЩОЖИ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“, новата „звезда“ в МВР – Румяна Бъчварова, наричана от ченгетата МВР – Шматка, също УМИШЛЕНО СЕ ПОДИГРА С „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“.

И назначи със заповед като началник отдел „Вътрешна сигурност“ във Варна лицето Бисер Жеков, за когото АФЕРА неведнъж е сигнализирала, че е пълно недоразумение. Бисер Жеков е избран от МВР – Бъчварова да води „Вътрешна сигурност“ /напълно разсипана!!!/, след като прекрасно би трябвало да знае, че Бисер Жеков е наричан „Сектанта“, заради това, че вместо да гони корумпирани ченгета, се дупи в Петдесятната църква.
Бисер Жеков, вече в качеството си на началник отдел „Вътрешна сигурност“, НЯМА НИТО ЕДНА РАЗРАБОТКА, НИТО ЕДНА – ЕДНИЧКА В ЖИВОТА СИ, НИКОГА ДОСЕГА ПО НЕГОВА РАЗРАБОТКА НЕ Е АРЕСТУВАНО НИТО ЕДНО ЧЕНГЕ, В ЖИВОТА СИ НЕ Е ВИЖДАЛ И НИТО АГЕНТ.
Междувременно АФЕРА разкри, че ПОЗОРНИЯ ВОДЕВИЛ С ПОКАЗНО ШУМНИТЕ АРЕСТИ НА ВИСШИ ПОЛИЦАИ ОТ ПЪРВОМАЙ, Е НЕКАДЪРНО ДЕЛО НА „ГУРУТО“ НА ВЪПРОСНИЯ НАЧАЛНИК ОТДЕЛ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ – ВАРНА БИСЕР ЖЕКОВ. Толкова е кадърно „гуруто“ му, че ченгетата бяха пуснати от съда днес, с мижавите парични „мерки“ от 1000 лева.
Бившият шеф на „Вътрешна сигурност“ – Варна, когото умишлено лансираха некадърниците Цветлин Йовчев и Светлозар Лазаров „Гелосаното“ – Валентин Тренев – „Ебати“ пък е намерил вече ново работно място. Тренев – „Ебати“, който като шеф на „Вътрешна сигурност“ гони единствено едно откраднато диво прасе, понастоящем работи като ШОФЬОР в Агенция за недвижими имоти „Явлена“ и вози по чукарите клиенти и разнася документи из града.
С такъв шеф на „Вътрешна сигурност“ – Варна в лицето на „Сектанта“ Бисер Жеков – МВР ще е най-щастливото и НЕхванато КОРУМПИРАНО МВР.
МВР, което е оглавявано от лице, което е толкова позорно безхаберно, че е отврат. Румяна Бъчварова.
Апропо, шефът на Трето Районно във Варна Красимир Добрев, който се прочу с безумията по „мафията на джебчиите в Игнатиево“, е бил принуден да подаде оставка, защото му е било поставено условието – или напуска, или ще бъде дисциплинарно уволнен. МВР – Шматката даже и не смее да уволнява, и действа като в банкянската наказателна бригада.

Afera.bg

Коментари 10 за
“ОТВРАТ! МВР – БЪЧВАРОВА НАПРАВИ ШЕФ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ „СЕКТАНТ“, КОЙТО НЯМА НИТО ЕДНА РАЗРАБОТКА В ЖИВОТА СИ!”

 1. P.S. лицето участвало в поръчката за мойто убиство тогава „работеше“ в МВР което е от тази секта на Борисов – Петдесятна църква !

 2. Петдесятната църква е фашисктка евангелистка секта на която Бойко Борисов е член или неин поклоник още от дете когато техните са го водили . Аз като малък научих за тея протестанти от тогавашния определящ се за брат на Бойко Борисов а имено Любомир Димитров Пурейски (Стоичев) . Тогава той твърдеше , че брат му е гледан лично от Живков и един ден щял да стане на неговото място . Също бях заплашван , че щял да ме убие ти като дядоми бил участвал в убиството на дядо му (дядоми е бил жандармерист охранявал двореца и тогава малкия Симеон) . Убиството на дядото на Бойко Борисов действително е от неговите подчинени а не както Борисов си измисля от комунистите !
  Заради тези разкрития и говорения по медии и на хората беше действително направен опит за убиство на мен бях поръчан и просто извадих късмет от бързата намеса на докторите за което им благодаря . Това се случи през 2012 година и с помоща на лице сектант близък на Борисов и Пурейски (Стоичев) .

 3. Афера истината за нещата и кадруването и смяната на Директорите по места е една и тя е свързана с едно лице което се казва Павлин Коджахристов,който е пенсионер но е зам.директор на Дирекция Вътрешна Сигурност.Втората истина е,че МВР Министърката слуша именно него а не онова волейболно чудо Румен Ганев.Третата истина е,че осирането в Първомай и Асеновград най-вероятно е поредната пенсионерска глупост на това чудо Коджахристов нещо като с онези 17 бр. катаджии дето ги филмирали снимали слушали ама в съда подкуп НЯМА.На това чудо пенсионерско някой трябва да му разясни НК и НПК ама и това няма да му помогне и оня шут Цветанов най-добре да спре да се изявява по Нова Телевизия и да разправя какъв корифей е Румен Ганев.Във волейбола може би да но в доказване на корупция е ГОЛА ВОДА.
  АЛЕЛУЯ АЛЕЛУЯ АЛЕЛУЯ
  И СВЕТА ГО ДУХА АМИН ЗА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ

 4. Странно защо в Афера не пише нищо за арестувания от Пето районно „нинджата“. Защото всичко говорят, че е натопен, и че ако отиде на детектор на лъжата и каже какво знае за районното, Първомай и Асеновград ряпа да ядат. Но…той вече сигурно е добре пребит в ареста от предварително сложените там хора, които да го чакат.
  Афера спи май :)

  1. АФЕРА е писала преди две години какво е казал „Нинджата“ и тогава единствено АФЕРА написа това. Сега чакаме окончателно да се посерат, така че не подценявайте АФЕРА.

 5. Г-жо Томова задайте му въпроса дали говори ангелски езици, в тяхната сбирщина, ако не говориш такъв език, значи си отхвърлен ,задайте му го, да видим дали ще има доблест да отговори този сектант фифти

 6. Действително т.нар. Петдесятна църква е една страшна сектанска общност.ТАМ ВСИЧКИ НЕНОРМАЛНИ ГОВОРИЛИ АНГЕЛСКИ ЕЗИЦИ-ТОВА НЕ Е МАЙТАП.Тоест имаме си за шеф, човек говори АНГЕЛСКИ ЕЗИК,,,,,,,,

 7. Протестантсвото протестира против Християнството.А тоя да вземе да протестира против корупцията в МВР на ниво началници,като ги хваща.Пък той им се моли да не правят така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>