Регистрация
Публикувано на 13.08.2017 / 14:42

ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВЕЛИКИЯ ТОДОР КОЛЕВ! ЩЯХ ДА ИЗШИЯ ЕДИН ЗАД ВРАТА НА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ!

тодор колевСкъпи, приятели! Отвратен и омерзен се чуствам от отношението към великия ни артист и певец – Тодор Колев. Тази вечер – 12.08. бях поканен от организаторите на събитие, което е посветено на Тодор Колев. В плажен бар в морската ни столица ще се пеят песни, само на Адама. Участие ще вземат, Камен Воденичаров, Стефан Вълдобрев, Люси Дяковска и други знайни и незнайни персони, около 14-15 човека. Приех поканата с охота и отидох с восъчната фигура на един от най-обичаните ни актьори.

Показаха ми отреденото място за фигурата на българския, Чарли Чаплин и останах без думи – опикана пътека с полуизгнили дъски до олющена стена, която изглеждаше като:“приватизирана от бандитското време на тъмния субект, Иван Костов“. На всичкото отгоре бяха хвърлили един раздрънкан дървен палет с две счупени плочи отгоре за „подложка“!

Естествено, че възразих от възмущение и настоях – величие като Тодор Колев да е на сцената. Започнаха да ме разубеждават, че били много „музиканти“, че ще има големи прожектори и тем подобни врели-некипели.

Не им обърнах внимание и поставих любимеца на народа отпред на сцената до микрофоните. Място имаше много и не пречеше на никого. На сцената в този момент се упражняваха музикантите от „Джанго зе“, които изпълняваха мелодии на великия, Тодор Колев!!! Цялата вечер беше посветена на него, песни, афиши, реклами…всичко !

И дойде недоразумението, Камен Воденичаров, който пламенно ме разубеждаваше, че било много страшно Тодор Колев да е на сцената, бил като жив, било шокиращо за него и крайно неприемливо. Всички хора, които бяха в този момент се радваха на фигурата, снимаха и се усмихваха с умиление и признателност. Но, за Камен Во било неприемливо!!!

Зачудих се дали да споря с него или да му изшия един зад врата, но недоразумения, които най-вероятно са объркани сексуално, музикално и ментално, са за съжаление.

Взех си фигурата и си тръгнах. Не мога да позволя великани, като – Тодор Колев, да са сврени в ъгъла, на опиканата пътека, скрити далеч от сцената.

А на сцената ще са тези, които ще изпълняват само неговите песни, които разчитаха само на неговото име – понеже хората ще дойдат заради великия ни артист, певец и музикант, а не заради „музикалния инвалид“ – Каменчо !? Организаторите ми казаха, че са продадени над 800 билета (в Ивенти се продаваха по 12 лв. единия).

Както и да е. Направили хората тематична вечер на Тодор Колев, продали стотици билети, ами поне да покажат респект и уважение към този, от който се възползват!?

Откакто отворих музея преди две години се запознах с много певци, артисти, музиканти и какви ли не… Дали има гилдия, която не присъства завист, омраза и мерзост??? Няма такава гилдия !

Тук всеки мрази всеки.

Камен Во вероятно мрази Тодор Колев, че е велик артист и музикант. Мрази го навярно за таланта му, който той няма! Може би го мрази затова, че хората пълнят всяко събитие свързано с имена от величието на Тодор Колев. А Каменчо продължава да играе до болка изтъркани роли в до гуша дошлото на всички, „Каналето“!

То бива, бива да си некадърник, но този ми идва в повече. Та така, скъпи приятели ! Ако все пак съм засегнал някой по някакъв начин, моля да ме извини ! Но, за мен е крайно недопустимо това брутално отношение към филмовата икона – Тодор Колев !!!

Цветан Атанасов

Собственик на Музей „Восъчни фигури“ във Варна

Фейсбук

Коментари 12 за
“ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВЕЛИКИЯ ТОДОР КОЛЕВ! ЩЯХ ДА ИЗШИЯ ЕДИН ЗАД ВРАТА НА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ!”

 1. Всички кукувци са боклуци! Трябваше да се потъркалят по наровете заради провокацията срещу нацията „Аварията в АЕЦ Козлодуй“, но вместо това станаха политически удобни и употребявани и от вътрешни и от външни сили – от елементарния Зуек до евродепутата Курумбашев и гуруто Слави.

 2. Не е вярно, че няма незаменими хора – има и Тодор Колев е един от тях. А Камен В. е жалко протеже, както и останалите нещастници от „Шоуто на Канала“, грешни народни пари отиват там, хляб не заслужават. Между другото завистта никого не е изравнила с истинския талант.

 3. Хъш, шо им не еба кирливата мутерайка с една яка попръжня, бе хъш?

  И ко си земал да се косиш с тоя седераски педерас камен?

  не му ли видиш ушите как от дългогодишното им манафско стискане придават на главата му педераска аеродинамичност.

  Поклон пред великия Т Колев!

 4. ..Kamen Vo,Marius Kur…,,slavni godini,,v,,Spartakus,,,…bez Slavi Tr…..,,talantlivi momcheta,,..izpitvaha,,trapka,,kato si govoreha s ohranitelite..

 5. Създадени от отворено общество и продължили от америка за бг само .Унищожават историята

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>