Публикувано на 20.11.2020 / 11:35

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО НОВАТА КОСА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР

ОТВОРЕНО ПИСМО

До Новата Коса на Здравния Министър

Здравей, коса,

Пиша до теб, защото ти си основната причина професор Ангелов да стане здравен министър. Ти си поводът докторът да поиска да поеме поста. Да пожелае да се вози в джипа на премиера, да ни се кара на прескоференции, да размахва пръст срещу нашата безотговорност.

Ти, коса, си причината Ангелов да се отдаде на суетата си и да приеме ролята на кукла на конците, вързани за чекмеджетата на Борисов. Само и само да те показва.

Ти, коса, принуди твоя човек днес отново да се покаже по телевизията, за да ни навика. Да ни обвини, че ние сме виновни за това, че сме трети в ЕС по смъртност от Ковид. Защото не носим маски, както той носи теб, коса. Със суета.

Не искам да ти давам акъл как да стоиш на главата му, коса. Това си е твой проблем. Но искам да осъзнаеш своята важна роля. Неодушевените предмети управляват България. Спасяваме икономиката с асфалт. Пазим пенсионерите с банкнота. Борим заразата с легла.

От теб, коса, очаквам да ни поведеш към бъдещето. Искам утре твоят човек да каже не само колко дюшека лекуват болните в България. Искам да чуем броя на стъпалата, които притежава всяка болница в България.

За да знаем колко хора могат да умрат спокойно на стълбите.

На теб разчитам, коса.

С уважение,

Радослав Бимбалов, почитател на перчемите

Коментари 50 за
“ОТВОРЕНО ПИСМО ДО НОВАТА КОСА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР”

 1. След като двама българи починаха на стъпалата на болница се направи проверка , кой е виновен. Виновниците се отнриха-двама санитари и един шофьор се уволниха, а друг с последно предупреждение за уволнение.
  Питам здравния министър:
  Господин министър, кой разреши да се приемат пациенти в болница, след като не сте организирали -персонал, оборудване , медикаменти и т. н, за лекуване на болни от Ковид-19.
  … санитарите и шофьора ли …..или такива от Вашия ранг….

 2. в тая държава всички станаха ПРОФЕСОРИ-световно неизвестни ,но ПАРИЧНО известни-а се чудим къде са лекарите,сестрите, кадърните -ами те са навън-Всичко е ПОРНО-всички които са НАРОД са грешни-до някое време в държавата ще останат СВЕТОВНО-НЕИЗВЕСТНИТЕ ПРОФЕСОРИ по всички професори -ще останат ГАДАТЕЛИ ВРАЧКИ-МРЪНКАЩИ,ГОВОРЕЩИ НА ЗАБАВЕН КАДЪР, монолози, дрънканици, докато мине ВРЕМЕТО и после по живо, по здраво ,до утрешният ден-а журналята ги изчакват да си издекламират МОНОЛОГА и хайде на добро…………………………………да гласуваме за тях че пак на 3 месеца да си пълнят дебелите тумбаци с пачки и да разказват приказките на Шехерезада-ОТВРАТ

 3. Трябва да се провери, тъй като е починал на стълбите на заведението, не са ли го вписали с пълна ковид пътека?

 4. Най-лошото е, че и ДОВЕРИЕТО в лекарското съсловие изчезва ЕЖЕМИНУТНО, защото Българският лекарски съюз, чиито членове са включ. и тези от НОЩ е казионна организация и вместо да се противопостави и брани достойнството и доброто име на лекарите, обслужва правителството. И така недоверието към правителството се трансформира в недоверие към лекарите, за които се формира представа, че са се барикадирали от страх в крепостите си болници. И вместо ОСТАВКИ от Борисов, през министър, шефове на болници, щаб и т.н. получаваме „обстойни проверки“, „комисии“, „прокурорски пунтамари“!?, медийни лъскания на имидж. В другите страни хората си тръгат защото веднъжт използвали служебна кола за лични нужди, ТУК ХОРАТА УМИРАТ ЗАРАДИ СКАПАНО УПРАВЛЕНИЕ и …. нищо.
  УТРЕ СЪМ НА ПРОТЕСТА – защото опцията да мълчим докато те усвояват, а НИЕ УМИРАМЕ, не ме устройва. Ако не сте разбрали ВЪПРОСЪТ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО е въпрос за ОЦЕЛЯВАНЕТО ни в прекия, физически смисъл на тази дума. И на фона на масовото обедняване в следствие на кризата, полицаите-еничари на мафията протестират за увеличение на заплатите с 40 процента!?! Мутрите искат повече пари за да бият протестиращите.

 5. Хора,внимавайте с чесъна,много е лют, аз малко прекалих и си изгорих гърлото. Много боли. Не е Ковид,от чесъна е.

  1. Илиянче, честно, много си зле, мила!Явно не си пиеш редовно лекарствата.Трябва редовно да приемаш онези розовките хапченца дето ти ги предписахме!

   Доц. д-р на м.н. Лудничаров и колеги

 6. България има държавен строй, но самия строй не върви под строй. България се управлява от хора според случая, а случаите от случайни хора. България търгува с всички, но управляващите обикновено търгуват с България

 7. Скъпа, докторът каза, че ми остават 6 часа живот, да го направим за последен път, а?
  – О не, изморена съм, лягам си. Ти си лесен, утре няма да ставаш!

 8. Какво ще правим с мафиотите в бели престилки начело с тъй наречените професори Генчо Начев, Людмил Спасов, Николай Петров и Венцислав Мутафчийски? С мафиотските изчадия като частните болници и частните аптеки?

  1. те са готови за НОВОТО добре ЗАБРАВЕНО общество в годините при д-р Менгеле което идва в Европа…не е ВЪПРОСЪТ какво ще правим с ТЯХ а какво ТЕ ще НИ направят…тези дни се създаде Единна Здравна Организация в Европа…ако прочетете по какви точки и как ще ни ОБРАБОТВАТ …затова хората на ЗАПАД се БУНТУВАТ а тук все още cме на ВИЕТНАМСКИЯ ЕТАП…Ти си ЛОШ ЧОВЕК…под прозорците на УПРАВЛЯВАЩИТЕ…Съмнения поражда това че 10-и години емигранти влизаха на ТУМБИ в Европа…и НИКОЙ не се ОПАСЯВАШЕ какви ЗАРАЗИ НОСЯТ…Изведнъж се СПУСНАХА да ни СПАСЯВАТ…

   1. Путин: Има заплаха за сигурността на цялата планета Според Путин цялата международна общност трябва да отстоява решенията на Нюрнбергския процес

    Опитите да бъдат разклатени принципите, основаващи се на изводите от Нюрнбергския трибунал, носят заплаха за сигурността на цялата планета. Това заяви днес руският президент Владимир Путин в обръщение към участниците в конференцията „Поуките от Нюрнберг“, предаде ТАСС.По тази причина Русия постоянно се обръща към поуките от Нюрнбергския трибунал, за да може „аргументирано да противодейства на намеренията за изопачаване и фалшифициране на събитията от Втората световна война и най-вече на безсъвестните лъжливи опити за реабилитирането и даже героизирането на нацистките престъпници и техните помагачи“, подчерта Путин.

    1. Най голямата заплаха за планетата е самият путлер.

 9. Евродепутатът Андрей Слабаков участва в онлайн брифинг за пленарната сесия на ЕП (23-26 ноември) с фокус върху темите бюджет на ЕС и свобода на медиите.
  „Проблемът не е свободата на словото, а фалшивите новини. Журналисти, които злоупотребяват, трябва да получават ефективни присъди до 5 години.“ – каза той.

  1. Още един самозабравил се. Но пък се е самозабравил платено, не безплатно.

   1. колко държавни служители за ЗЛОУПОТРЕБИ са наказани само с АДМИНИСТРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ…СЛАБАКА освен УИСКИТО да спре и ГЪБИТЕ от Амстердам…не му ПОНАСЯТ…

  2. каква трябва да е ЕФЕКТИВНАТА ПРИСЪДА тогава за ПОЛИТИЦИТЕ…с фалшиви новини…забравих че те носят само ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ в стил…не гласувайте тогава за НАС…на следващите избори…

   1. или освободените от СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ БАНКЕРИ с НЕПРАВИЛНИ КРЕДИТИ и ЛОШИ ИНВЕСТИЦИИ…

  3. Брюксел. Тази сутрин евродепутатът Андрей Слабаков се събуди за пореден път трудно. Махмурлук. С подпухнали очи седеше неподвижен на леглото, почеса си гърба и запали третата си цигара. Главата му тежеше. „Мъка! – изпъшка той. Вече една година се опитваше да научи наизуст английският текст на изказването му пред европарламента подготвено от експертите, но не успяваше. „Мамо му да еб@, не ми влиза чужд език в главата и това е. Ще си доспя в европарламента, докато другите ломотят. И без това не ги рабирам, ама важна е тлъстата заплата” – отново изпъшка той, отпи голяма глътка от попривършената снощи бутилка уиски и доволен се отправи към тоалетната.

 10. Кухните са само временно решение

  Фройденберг предполага, че междувременно в града има поне два милиона души, които не разполагат с достатъчно средства, за да си осигуряват редовно здравословна храна. Това е почти всеки четвърти нюйоркчанин.

  Затова милион и половина граждани на Ню Йорк са принудени да се редят на опашките за храна пред трапезариите за бедни и да разчитат на останалите помощи от градските власти. Тези помощи несъмнено са ценни, но те са само временни. „Сегашната спешна програма за помощи, създадена в Ню Йорк, е в отговор на кризата. Но дългосрочното решение би било друго: хората да получават достатъчно пари за работата си, така че да могат сами да си купуват храна от магазините“, казва Фройденберг.
  Population: 8.399 million (2018)
  НИЕ ли заприличахме на Ню Йорк или ТЕ на нас…

 11. около ИЗБОРИТЕ в Щатите се разбра че има десетки години ВКОРЕНЕНА КОРУПЦИЯ по ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВЪРХОВЕ…и това е изказване на ОФИЦИАЛНИ ЛИЦА….ГЕШЕФТЪТ пък е НЕМСКИ ПАТЕНТ…АНГЛИЧАНИТЕ те са НАВСЯКЪДЕ и във всичко…а зад тях СТОИ МОШЕ-то…та да не се УЧУДВАМЕ …КОЙ…ЗАЩО…крепи КОРУПЦИЯТА при НАС…така е в КОЛОНИАЛНИТЕ БАНАНОВИ РЕПУБЛИКИ…

 12. Napravete neschto stiga ste pisali samo. Samo poeti v taq BG. Davi eba I putkte. Kakvito protestite takiva ste I vie. Aiiii davi. …. Pozdravi ot

 13. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  Две радостни новини от ГЕРБ на фона на пандемическата истерия.
  1.Цецо Ц. не е сериозен конкурент.
  2.Д. Атанасова днес се подмила.

 14. И Бачо ви Кольо си писади коса,ама отдолу,червено-оранжева.
  Бая време чаках да се намери донор на плоски косми.
  Сега съм оранжево-червен от кръста надолу и ме избива на есхибиционизъм и на малко цинизъм…

  Отгоре на главата смятам да си присадя пера и фльонги за разкош.
  Всеки ден ше ги поливам с био тор или ще плувам във Варненското езеро.

  Мойта дъротфелница -реститутката-буржуазка си тури и тя коса. Пръскам я с бердолезов разтвор и тя поддържа приятен си цвят с тюркуазен отенък.

  Едно време посаждахме арпажик и детски спомени…

  Косопада ше ги оправи…

  Ко ли не давам да видя Фантомас с косата на Никълъс Кейдж..
  А бе ,човек никога не е късно да стане за ташак.

  Комплексите са градивен елемент когато става дума за външноста на човека…
  Бахтитъпотията дето я избълвах.

 15. Хубаво е някой да земе да напише едно писмо и до дупето на тоя мЕнистър!

 16. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  И Ангелкова си направи нова коса отдолу, но я изритаха.
  Защо?
  Защото беше ПП като кака си Цвета.
  Професоре, дори и нов грездей да си сложиш, пак ще духаш на пандизчиите.
  Съдба гербаджийска.

  1. Манаф желаещ да инвестира в дупарата на тоя, дето щял да инвестира в на Боко Тиквата ауспуха каза:

   Искам да инвестирам в дупарата ти.Голям, дебел, едър инвеститор.

  2. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

   Манафко, разправят от централата на ГЕРБ, че си имал голям и дебел език.
   Чакам те при първото стомашно разстройство.
   Ще ти пиша, когато това се случи.

   1. Манаф желаещ да инвестира в дупарата на тоя, дето щял да инвестира в на Боко Тиквата ауспуха каза:

    Путко, сбъркала си адреса, мила!Не съм от централата на ГРОБ!Нито от която и да е друга централа!Просто ненавиждам такива отворковци като теб!Дето сте големи юнаци и бабаити, но САМО пред компютрите и на чашка!!!!Мишки страхливи дето ги е страх и от сянката им!
    Е заради такива мишки като теб Боко Тиквата си разиграва коня вече 11 години!!!

    1. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

     Сладур си ти, ама недоклатен, Манафко.
     За радост на гербаджийското тролство достатъчно си посредствен, че не можеш да си намериш свястна работа, а чакаш на подаяния от сикаджията.
     Смелостта има различни измерения, Манафко.
     Ако не ми вярваш, питай леля си Цвета с ПКП, как геройски се отдала на сикаджийския грездей и сега е на висш ръководен пост.
     Питай и Валери Винкела, смело продал се за коалиция с комунягата-сикаджия.
     Питай и партизанската внучка Лила Павлова, смело предложила тлъстата си п*тка на вожда за облаги материални.
     Е, това е смелостта, Манафко и не забравяй да духаш на Тиквата, че така се става министЕр.
     Да са ти живи и здрави минеtчийската устичка и гладкото мозъче!

     1. Ей, ТЪПир, недей разтяга локуми кой колко бил смел, ами кажи къде е твоята смелост??
      Ти ЕПМ, мишка насрана!

     2. Смели ханъми бол от харема на Баце. Смел секс на време с когото трябва, но задължително с феодалния собственик на ГЕРБ. Като първата брачна нощ за булката, има си права и задължения. Захариева знае като Лилето номера. Колко още като тях с и без министертва но през кревата на Баце. Смели жени и ефективни, ей я Лилето как се оправи в ЕЦБ.

 17. ГЕНЕК
  Защо ли се смята, че разговорите на нормалните българи в кафенето са неуместни, кръчмарски, елементарни, а обсъжданията на сегашни или бъдещи далавери от самозваните елитарници в скрити клубове са важни и уместни?
  Тъй като, видите ли, нормалните българи не бива да се месят в работата на властта…
  Само че властта – разните назначени, случайно или след споразумения попаднали в листите, платили за депутатстванията си, сменили за кой ли път партиите си, лицемерили, крали, подкупвали – всичката тази гмеж, назоваваща се представителна власт, не само не се интересува от мнението народно, но и откровено се подиграва над него.
  Е – не! Трябва да се озаптим малко! Що за безобразие – разни електорални единици седнали да обсъждат важни държавни дела? Да се благодарят, че още им позволяват да се забавляват с гласуване и плащане на данъци, че може и член 1 плюс ангария да се въведе!
  Изобщо – време е да се спрат безотговорните от кафенетата… Да се спрат приказките по адрес на великата, мила, скъпа, наша власт!
  Ей затова са нужни закони – да се въведе подслушване, благородно доносителство, съд по бързата процедура за антидържавни приказки!
  А може и по-просто – да се внесе друг народ. Нали в Япония отдавна произвеждат тамагочита – тихи, послушни, верващи!
  И не губещи време в разни кръчмарски приказки!

 18. В тази мрачна ноемврийска утрин си мисля за паралелните светове. Сигурно, защото съм деформирана от професията си, правя асоциация с едно много тежко хронично психично заболяване. Но, докато то се лекува успешно, макар и да не можем да го излекуваме, животът ни в паралелни светове с тези на политическата ни класа, е дълбоко нелечимо заболяване и неизменно води до смърт. Не само социална, а и чисто физическа смърт, уви.
  Аз лично определям случващото се у нас като хаос. В нашия свят има оставени пред болница пациенти – като чували с отпадъци, които умират. Има жена, незнайно по какви причини, умъртвила децата си. Цяла нощ си мисля какви бури в душата на един човек могат да предизвикат това поведение и какъв ад ще е след това животът, ако изобщо го има…
  В нашия свят има едно нагло същество, нарочено да ни представлява в европарламента, което си има пиратки в офиса и защитава паметника на културата с тях от протестиращи. В нашия свят сме на трето място по смъртност от ковид в ЕС, а бяхме на четвърто, но биваме убеждавани, че всичко е под контрол и че сме основните виновни за проблемите, с които ужким се справяме добре. В нашия свят пенсионерите избират кои лекарства да си купят, защото нямат пари, не си правят тестове, защото те струват колкото една трета от пенсията им. И още, и още, и още….
  Да видим какво става в света на правоимащите. Там при нужда те тестват без пари, защото си важен, твоят живот е по-специален. Нищо, че дневната ти надница ще покрие сигурно 7-8 теста.
  В този паралелен на нашия свят линейката идва веднага и те откарва във Военна болница, където доброволства съществото с бомбичките. Там получаваш грижа и внимание, защото това е нормалното и редното. В този друг свят автоматично получаваш актуализация на заплатата, защото „такъв е правилникът“ (ах, забравих, че този правилник е 11-та Божа заповед и не може да бъде променян от хората, пък били те и български правоимащи), получаваш и видими с просто око бонуси в размер на няколко заплати, защото си „специализиран“.
  В този паралелен на нашия свят, когато те осъдят, а си зам.-председател на Парламента, започват да те канят по студията, за да си развяваш психопатията В нашия свят, понеже си получил здраво възпитание от родителите си, от баба си и дядо си, знаеш, че ако стане нещо такова, трябва да се покриеш вдън земя, защото срамиш рода си. Е, в техния това е повод почти за гордост. В техния заставаш в поза на наперен паун и нагло обясняваш, че не си се справил с проблемите, но понеже си отговорен човек, оставаш да ги оправяш. А че си интелектуално и морално семпъл и няма как да се справиш с тях, защото висшата ти ценност е да крадеш, това не се коментира. Това е за плебса. А ти си от патрициите, за които моралните норми даже нямат пожелателен характер, нежели задължителен. Те са за нашия свят.
  В техния НАС ни няма. В техния за Коледа ще се разменят тлъсти подаръци, защото за тях това е духът на Коледа, а в нашия ще събираме „Капачки за бъдеще“. Къде са, мили хора, пресечните точки на тези два свята. Ами, няма ги. И въпреки всичко аз оставам в нашия свят, където са моите любими хора, където е моята любима работа, където са човеците.

  Facebook, д-р Цветеслава Гълъбова

 19. Веждите трябва да бъдат оскубани така, че да бъдат изравнени с вътрешната част на очичките (министърът се е обърнал към калинки, което не ме учудва, щото те си се поддържат). Освен това трябва да са с 2-3 нюанса по-светли от косата…. Не съм козметичка, но тъй като съм работила с много хора, съм си поддържала визията, независимо че съм доста симпатична, макар и вече в години….

  Боята за косата му е много тъмна, просто си личи. Има боя за коса за мъже, която им придава естествен вид, може да си направи и кичурчета!

  ОСТАВКА! ХОРАТА МРАТ ПО СТЪЛБИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ, А ТИ СЕ МОТАЕШ ПО НЯКАКВИ СКАПАНИ ПЪТИЩА И ПОКРИВЪТ НА АЛЕКСАНДРОВСКА ПАДА!
  НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА!

  ТОВА НИКОГА НЕ Е БИЛО!

 20. Здравеопазването е едно от НАЙ-АПЕТИТНИТЕ компоненти на властта, тъй като самата му съвременна КОМЕРСИАЛНА същност предоставя брилянтна възможност за ПРИСВОЯВАНЕ на обществени финансови средства. В тази връзка с цел неговото ОВЛАДЯВАНЕ за НАЧАЛНИЦИ на държавните болници бяха подбрани КАРИЕРИСТИ с прокламирани съмнителни професионални и личностни качества и изявена КОМПЛЕКСАРСКА МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ

 21. Има нещо гнило, не в Дания, а в прическата.
  Преди десетина години беше порядъчно плешива.
  След известно време и ХОП – буйна коса над челото!
  Сега гледам, че пак е започнало оплешивяване…..
  „Коса“ ми навява асоциации с едноименния филм, но с разлика от небето до земята.
  А основната причина човек да стане министър не е косата, а правилният човек, с когото да играеш карти.

 22. Цинично, за да не кажа вулгарно, е да прехвърляш вината за недъзите в здравеопазването, за некъдарността, за липсата на лекари, сестри, апаратура и лекарства на хората. Да говориш в трето лице, че сегашната криза била отражение на несъстоялата се 20 години реформа. Аз да го питам тогава тоя ботоксов путьо министър : „ти шматарок в коя система беше през тези 20 години? Не беше ли лекар? Не беше ли шеф на голяма болница? Защо тогава не постави въпросите за нереформираната система? Или беше зает да броиш пари и да гледаш на пациента като стока? А може би бъркам и ти 20 години си работел като счетоводител на фирма за комунални услуги?“
  Не е срамно да признаеш грешка или, че нещо не знаеш. Срамно е, когато и ти и партията ти е основна част от грешката, при възникване на проблем, да прехвърлиш вината върху лошия материал!!!

  1. Този ще свърши на Башибозука, защото поне може да си избърше задника с косата му, а не както шефът на НОЩ, който си бръсне тиквата

  2. Ако не бяха циници, нямаше да са във властта.
   Достойни са за съжаление…Съвест и чест няма как да си присадят, уви!

 23. Оставете го този нещастник, с коса или без коса – здравата се нахендри на този пост. Сигурно от суетност го направи. Да си беше седял на старото място, малко ли му беше. Здравни министри се изредиха безброй по време на Боковото царуване, как пък веднъж не попадна на истински човек и реформатор! Коцето Ангелов е за съжаление, притиснат е от всички страни и най-добре да се оттегли с достойнство.

 24. За поведението, манипулациите и обидните нападки на здравния министър към гражданите (които не са виновни за престъпния хаос в болниците) бих искал да цитирам една автентична фраза на премиера, подходяща за случая. Но ще се въздържа – от уважение към себе си и към читателите на „Афера“.

 25. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  https://riafan.ru/1338993-infekcionist-nashel-u-koronavirusa-priznaki-biologicheskogo-oruzhiya?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop
  Москва, 20 ноября. Коронавирусная инфекция имеет признаки искусственного происхождения. Такое мнение выразил врач-инфекционист Михаил Бала.

  Аналогичных убеждений придерживаются многие уважаемые эксперты, в том числе по биологическому оружию, считает врач. Основные функции вируса позволяют ему слишком целенаправленно распространяться.

 26. За да знаем колко хора могат да умрат спокойно на стълбите….виновна е ЛОГИСТИКАТА…когато МЪРТВИТЕ ГЛАСУВАТ при НАС…пак ще е ВИНОВНА ТЯ…Да ЕВА логистика…да ЕВА..

 27. Обръщам се към комисията по здравеопазване да предложи премахването на клиничната пътека за садене на коса в Турция, и на второ място да се регламентира приложението на ботокс – да се ползва само от истински жени, а също така да може и от бивши мъже.

 28. В петък сутринта по бТВ излъчват на живо следната картина: някакво човече, опаковано в бял защитен костюм, стърчащи гумени рогца и муцунка на хамстер, подаваща се от плътната качулка отговаря на въпроси, задавани от студиото от Хекимян. Разговор обаче не се получава. Човечето трябва да е Ангел Джамбазки, който издекламира, че е доброволец във ВМА и трябва да изхвърли някакви вредни боклуци. Макар, че едва ли са много вредни, щом не спомена себе си, но това е друга тема…

  Хекимян попита десетина пъти представящия се за Джамбазки, дали е хвърлял пиратки върху главите на протестиращи пред централата на ВМРО преди няколко дни. Отговорът на муцунката, наподобяваща лицето на евродепутата, бе злъч, слюнки и несвързани думи.

  Трябваше ли Хекимян да прекъсне сюрреалистичната сцена? Да – е логичният отговор. Но правилният е Не. Защото хората трябва да видят какви са резултатите от погрешния, купения, необмисления или фалшифицирания вот. Ако се докаже все пак, че лицето в защитната опаковка е било наистина Джамбазки, де… Съмненията са основателни, защото е изключено човек с висше образование, макар и завършено след две петилетки и половина, да се държи по такъв начин. Всеки психиатър ще ви го каже.

  Ще си позволим и ние да зададем няколко въпроса, на които не очакваме отговори. Но те имат смисъл, сами ще се убедите.

  – Лидерът на ВМРО и военен министър Каракачанов ли разпореди Джамбазки да бъде показан като доброволец по телевизията и да избълва това, което избълва?

  – Кога лице, с името Ангел Джамбазки, е подало заявление в администрацията на ВМА, че иска да е доброволец?

  – Кой във ВМА е взел решение и одобрил Ангел Джамбазки за доброволец?

  – Уведомен ли е ген. проф. Мутафчийски, началник на ВМА и ако да, кога и от кого, че Ангел Джамбазки ще се включи да помага във ВМА като доброволец?

  – За какъв период Джамбазки ще извършва доброволческа дейност във ВМА?

  – Джамбазки единствен ли от ръководството на ВМРО е доброволец във ВМА? Кои са другите и за какъв период?

  – Лицето, напомнящо Джамбазки, което хвърляше пиратки върху главите на протестиращи и лицето, напомнящо Джамбазки, с което Хекимян се опитва да установи човешки контакт, но не сполучи, едно и също лице ли е?

  – Ще извърши ли прокуратурата проверка дали лицето, показано от бТВ в петък сутринта, наистина е Джамбазки или е бил подставен човек, който с олигофренското си поведение да опетни светлото име на ВМРО?

  И един въпрос към зрителите, върху които бе упражнено политико-шизофренично насилие: Какво правите с обувките, с които по принуда или поради непредпазливост сте нагазили в редки лайна?

  От отговора ви зависи дали свинщината, наречена сегашно управление, има шанс.

  Фрог нюз

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *