Публикувано на 30.03.2009 / 8:10

Отвлеченият бизнесмен бил спонсор на Борисов

 

 

Преди да премине в лагера на Бойко и да се афишира като негов спонсор Киров финансирал червените кампании, доверяват отлично информирани. Киро Киров мистериозно изчезна в петък, когато е слязъл в Банкя от белия си джип "Порше Кайен" със сатанинския  номер 6666. Киров живеел в дома на обвиния за подкуп бивш зам. спортен министър Иван Леков, който взел под наем преди два месеца. В събота сина на Киров намерил гаража на баща си отворен, а в него стоял паркиран джипа му с отворени врати и включени светлини.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Отвлеченият бизнесмен бил спонсор на Борисов”

 1. отвличания, дебати, вип/биг брадъри, ток-шоута, „лидери“, кандидат-„лидери“, бивши, настоящи поли-цаи, поли-тици, поли-..глоти, ..оли-гофрени и т..н. се трудят непрестанно за занимават обществото с всичко друго но не и с реалните проблеми. и на всичкото отгоре шоуто е за НАША сметка. адски ми е безразлично каква е съдбата на Киров и не разбирам защо ни занимават с това. може ли накой да обясни с какво Киров е по-важен от недостига на детски градини примерно, че ни занимават всички медии с местонахождението му едва ли не с извънредни емисии?!?!

  вся власть советам! да живее революцията ХА-ХА

 2. Не е гот да пишеш с моя ник.
  Не, че казваш неверни неща, но използваш чужда смелост…

 3. Пролетта дойде и щъркелите също, зеленото е вече и в полето, и на трапезата на българина, само дето зеленото се свързва и с лъжата.
  В българския език се използват широко изразите: ”Изпращам за зелен хайвер” – т.е. измамвам някого, подвеждам, както и изразът:” Трай, коньо, за зелена трева!” – т.е. неверие, че нещо може да се случи с търпение или упоритост.
  Дали това е случайно? Веднъж ли, дваж ли е лъган българинът? Кои са най-големите лъжци в съвременната българска история и нашето кризисно ежедневие? Най-големите лъжци в България са ПОЛИТИЦИТЕ от всички цветове и партии, участвали по някакъв начин досега в управлението на държавата.
  Предлагам да им отдадем дължимото и да определим и празнуваме 1-ви април за Ден на политиците, а не само на лъжата.
  Представете си за миг само колко живота, колко надежди, колко мечти са били отнети и измамени по най-брутален начин с политическите лъжи, обвити в целофан, с цвят според политическата окраска.
  Има кафяви лъжи, тези на фашизма, има червени лъжи, тези на комунисти и социалисти, има сини лъжи в България, тези на нашите „демократи” от СДС, ДСБ и сателити, има оранжеви лъжи, тези на безбройните земеделски партии и партийки, има жълти лъжи, тези на НДСВ и царя им, който ни „оправи” за 800 дни, има и лъжи, обвити по „патриотичен” начин в нашия трибагреник, като тези на „Атака” и други политически организации от този спектър, има и политически безцветни лъжи, както и пъстри коалиционни лъжи.
  Ако всяка политическа лъжа, изречена от 1879г. до ден-днешен, струваше и донасяше поне полза, колкото най-дребната монета, досега България щеше да е най-богатата държава в света.
  Ето поради тези факти можем да подкрепим предложението 1-ви април да е и национален празник, нещо, което би съответствало на българската реалност и в живота, и в политиката.
  Този празник би прилягал най-много на повечето българи и би обединил нацията в изконния български почин да послъжем и пооткраднем и да се оправдаем „чисти и невинни” като политици, че това е човешко.
  Интересна, но абстрактна тема, нали? Да се върнем върху битието на лъжата и политиката от нашето настояще. Наскоро се проведе един политически дебат по „икономическо и политическо” надлъгване, съвсем уместен за излъчване на 1-ви април, който все още си го знаем като Ден на лъжата. „Битката” на управляващи и готвещи се да управляват беше интересна поради „истините”, изречени там.
  Спомняте ли си червените обещания от 2005 година на БСП, спечелила най-много гласове на тогавашните избори. Това беше дълъг и трудно изброим списък на държавни разходи в различни области, които още тогава надхвърляха над 14 млрд. лева за четирите години управление, имаше и такива, чието изпълнение не можеше да се изчисли. Ще спомена някои от тях, като намаляване на вноса и повишаване на износа, увеличаване на външните инвестиции, крупните инфраструктурни проекти, новите 240 000 работни места, 85% увеличение на пенсиите, безработица под 10% и т.н.
  След близо четири години коалиционно управление истината е, че сме най-бедната, най-мръсната и жалка държава в ЕС, а и не само там?! Просто „голям успех” в изпълнение на обещаното от българските политици!
  Къде са завършените големи инфраструктурни проекти, с колко „намаляха” цените на електроенергията или сметките за отопление, с колко се „намалиха” данъците, с колко се обогатихме след масовия скок на цени през 2008 година? Нима икономиката е претарашване на мандри и „свиване” на пари от еврофондовете, както си мисли някой си специалист по мундирите на Червената армия, или намиране на пари „отнякъде”, както се изказваха т. нар. „икономически специалисти” от ГЕРБ. Не искам и не вярвам, че това са възможностите за следващите управляващи на наближаващите избори, иначе пазарът за политически лъжи заработи на високи обороти.
  „БСП е управляваща партия и не може да дава обещания, които са блъфове и които са лъжа”, беше заявил през 2007 г. премиерът Станишев, който е и лидер на тази „управляваща” партия. Нека да припомним една „опашата” от 2005 г. пусната предизборно, която гласеше: „Дневният ред на страната ни сега е как да се направи образованието по-качествено и как здравеопазването да бъде по-достъпно.” По-объркано и абсурдно здравеопазване и образование едва ли има в ЕС, както и през последните десет години, но думите на премиера изразяваха поне загриженост.
  Това че по годишна инфлация през миналата година сме на второ място в ЕС, заедно с Литва с 10.8 % пак ни дава информация за истинското състояние на нещата.
  Относно „избраното” ниво на безработица през 2005 г. в предизборните обещания да е под 10% от Сергей Станишев, му припомням, че през ноември 2005г. месеци след изборите то си е било просто под 10% (9.7%), но интересно е какво ще е в края на 2009 г., защото още сега имаме 200 000 безработни, като коефициентът на младежка безработица е 12.7 %.
  Коефициентът на заетост за възрастовата група от 55 до 64 години е 46% и това било добро постижение за февруари 2009г.?! Естествено при „по-специфична” методика на изчисление, примерно първоаприлската, можеше и да е още по-добре.
  Така че, драги сънародници, ако сте едни от тези 200 000 безработни, или примерно си работник в Кремиковци, или си съкратен, или си от ония с по четиричасов работен ден по договор, пък работата е същата, само че разликата е в намалялата наполовина заплата, ако си от тези над 23%, които не могат вече да си платят кредитите за онова, което е жизненоважно и присъщо за един европеец през ХХІ век, гласувайте да направим 1-ви април национален празник, най-вече за политиците и тяхната истинска същност – ЛЪЖАТА!

 4. Сина му сякашм е прав.
  САМ се бил телепортирал!
  Финансово го може.
  БИзнес, не го разбирам много, но сякаш БИЗНЕСЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ДРУГ?
  На „СЛЕДВАЩИЯ БИЗНЕСМЕН“.
  Която и маймуна да е това.

  Жалко за теб, Киров
  Az kato w izraelskata armiq! Ima logika. Ima ideq!
  I tq (ideqta)( ne e ijudejska….

 5. А за натрупалия годинки „НАШ“ бизнесмен!
  Покрай кризата „ударил ПОДА“.
  Може би няколко пъти.
  И се ВРАЗУМИЛ. САМиИЯТ КИРОВ???
  Да бе , г-жи и г-да, самият КИРОВ иска ФАЛИТ.
  ДА……….
  Да изчакаме до утре – 31.03.2009 г.
  Айде!!!

 6. Когато в аферовия сайт се спомене за „ПАРИЧКИ“, сайта се самосезира!
  Лош сайт.
  Продажен.

 7. вскички са от един отбор – но играят добре , прецаканите сме винаги ние , глупаците

 8. Героите са едни и същи – едни и същи свински черва…само по различен начин начин са преплетени в отделните моменти…

 9. Ще го върнат като вземат милионите ,които е теглил………..от едниният джоб ,та в другия……нема новина!

 10. Така се финансират кеш политически партии!Стар номер.МИСЛЕТЕ!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *