Публикувано на 20.09.2019 / 16:46

ОС-РАХ–ТЕ-СЕ

ОС-РАХ–ТЕ-СЕОт скандалът в радиото научаваме, че когато трябва да се разровят лайната, всички резко стават независими и той, горканчо, няма на кой да нареди, да се извадят разпечатките на шефа на БНР, за да се види, #кой, #кой е!

Тва МВР, тва ДАНС, не ги командери той, та ще прави анкетна комисия в НС и то с ‘молба’ и ще им праща Сметната Палата.

ОС-РАХ–ТЕ-СЕ

Георги Дренчев

Коментари 14 за
“ОС-РАХ–ТЕ-СЕ”

 1. да ни е жив и здрав боко българоубиеца и ШАЙКАТА му – докато вкара в гроба и последния оцелял българин…

 2. Двете съдийки от състава пуснал убиеца: Бойко лично се обади, той и Калпакчиев ни смазаха, за да подпишем…

  Тогава Калпакчиев извадил телефона си, обадил се и след малко им го дал с думите: “Слушайте”…

  Отсреща бил лично премиерът, който бил ядосан, че го занимават с проблем, “по който вече се е разпоредил”.

  “Пускайте Джок, говорил съм за него с Морисън (премиерът на Австралия – бел.ред.) и с Джонсън. Кралицата (Елизабет – тя е кралица и на Англия, и на Австралия) няма да ме приеме, докато го държим в затвора. Няма да обърквате държавната политика, заради някакъв един убит българин. Пускайте го, и да не повтарям…” – били думите на Бойко.
  После Калпакчиев, който е близък с премиера, покрай психо-десните, обяснил че и да не подпишат, ще назначат други съдии и те ще подпишат. А те двете – отиват на трудовата борса.

 3. Защо ли медиите не говорят за семейството от катастрофата с Караянчева? Някой ли им нареди така? Кой? Страхуват ли се? Това ли ни е свободата на словото?

 4. Е нали всяка сряда се сбират да …/опраскат някого/
  за нещо нормално не става.

 5. В правителствената са отворили кабинет по ликвидиране на резбите на аналните герберастни витовки, с което немое да се кае след око-аноспухен преглед имали задникът на лицето резба. По този начин край на ано-винтовките и са като си кензат по сурите нема да мое и след солиден запк да одфръгат ако-бренекетата на далеко и че фанът да си серът у гащите.

  те тва е е предизборният лозунг на въпросния ано-кабинет:
  „Запекът става по-запечен когато напусне задника на лицето“

  1. LOM,LOM TRJABVA ZA ,,VLASTOBLECHENITE KRADCI,,OT GERB!..AMA,ZA TJAH,,TOVA,,NE E,,CHUDO NEVIGDANO,,/MAGETE KORUMPIRANI ,A GENITE DA SE [email protected] S,,SHEFA,,..I OBRATNOTO!/…,,PODMINAHME,,TE BAY STAVRI,DA IZVINJAVASH,AMA I,,TVOJAT RED,,SHTE/IM/DOYDE!

 6. ТОВА Е ПОЗОР за БЪЛГАРИЯ. ПОСМЕШИЩЕТО ГЪЗОНОСЕЦА с газовият ХЪБ БАЛКАН в ГЪЗА ДА ПРАВИ всички в ДЪРЖАВАТА на маймуни.НЕКАДЪРНИКА неграмотния и НЕДОКЛАТЕНИЯ продажните за сетен път ще ФАЛШИФИЦИРА с ПИЯНИЯ ПРОФЕСОР от Информационно обслужване изборите ЗА КМЕТОВЕ И НА никой не му прави впечатление. Има само едно единствено спасение и това е всички още на ПЪРВИ тур да гласуват за кандидата който има най голям шанс срещу кандидатите на ГРУПИРОВКАТА .

 7. България е имала винаги един умен и добър народ, но лоши и бездарни управници.

  1. Боко е маниакален тип. Няма срам и е много нагъл. А наглите са опасни за обществото. Наглостта е признак за ниска култура и лошо възпитание.

 8. Национални елити, които отказват да поемат отговорност пред обществото, нито са национални, нито елити. Нямат етична лигитимност

 9. Винаги когато стане напечено, се прави така: ни лук л, ни лук мирисал. той си знаел правомощията и никога не се намесвал в чужди сфери. Никого не познавал, с никого не бил говорил, никога не бил упражнявал натиск и телефонно право. Само дето каза, че Герб били избрали шефа на БНР, малко се поиздаде. Нали уж каките от „независимия“ СЕМ, тези компетентни сладурани, ги избират?!

 10. На добър следовател му е необходим един работен ден, за да намери виновника/ поръчителя за „сагата БНР“.
  Погледнете снимката!

 11. Този е о-сра-н още като Гл- секретар и няма оправяне до днес. Журналята постоянно му чистят а..то,но ТОЙ е много упорит и ежедневно си пос..ра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *