Регистрация
Публикувано на 30.10.2017 / 15:19

ОСТАВКАТА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР Е ВЯТЪР И МЪГЛА, ЗЕТ МУ ДА ВЪРНЕ 1.2 МЛН. ЛЕВА НА ВОЕННА БОЛНИЦА

НИКОЛАЙ ПЕТРОВСпоред Валери Симеонов здравният министър Николай Петров бил жертва на активно мероприятие (АМ). Прав е вицето по тишината, министърът наистина е жертва. Но не на АМ, а на собствената си алчност.

Като е толкова сигурен, че министърът е жертва на АМ, защо Симеонов не попита първия срещнат лекар или медсестра във Военномедицинска академия какво мислят за договора между ген. Петров и семейството на дъщеря му? Какво мислят медиците във военната болница за договор между баща и фирмата на зет му, от който семейството на неговата дъщеря се е обогатило с един милион и двеста хиляди лева? Договорът може и да е законен, но е неморален и със сигурност е в конфликт със Закона за конфликт на интереси.

Вицето по тишината с основание брани министъра с генералски пагони. Защото утре сайтът „Афера“ на Веселина Томова и Би Ти Ви като едното нищо ще пуснат договорите на МВР със собственика на мотел край границата, в който с държавни командировъчни отсядат стотици гранични полицаи. И този договор е в рамките на закона, но е дълбоко порочен. Щото в джоба на едно вице влизат дебели пачки от бюджета на МВР, благодарение на закон, който през май 2016 г. бе приет от Народното събрание по предложение на същия вицепремиер.

Оставката на министър Петров е най-малкото, която той трябва да направи. Ще повярвам на неговия морал, ако зет му върне този милион на Военномедицинска академия. Всичко останало е вятър и мъгла!

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

Коментари 31 за
“ОСТАВКАТА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР Е ВЯТЪР И МЪГЛА, ЗЕТ МУ ДА ВЪРНЕ 1.2 МЛН. ЛЕВА НА ВОЕННА БОЛНИЦА”

 1. Що за идиотщини? Че тези, ако върнат откраднатото, нали този народ-опростачен, ще иска да върне и бай Тошо! Кукиш-власта е в сигурни хора! Сега те се организират в бригади – да строят Белене?!? Сега трябва да се подготвят бараките на лагера?!?

 2. Така живеем само защото ни управляват високо морални хора.Като ги напъне тоз пусти морал и още по- морални и некриминални договори с тъпкачите на щерките си подписват.Москов също така от висок морал и доброта осигури криминалните турски ваксини за българските деца.ДАЛИ НЕ Е ВРЕМЕ ДА СПРЕМ ТЕЗИ МОРАЛНИ ХОРА , ПОТЪНАЛИ В ДОБРИНА ДА НИ ……ТАКОВЪТА?!?

 3. Че те ако не защитят, кой ще ги защити-този прост и опростачен народ ли? Научен само, да търси кусури?!? Суджука бил виновен, Хасково бил баджанашки град, пръстови те отпечатъци били глупости, този, който не яде суджук и той виновен и т. Н. Простотии! Я се разкарайте всички-ИДИЛ приемат на служба! Е,, вярно пробват те малко отзад, но се свиква! Бегайте некадърници!

 4. Каква е тая неистова защита на генерал Петров?! Никой не е казал нищо лошо за професионалните му качества ката лекар. Напротив! Но когато си ползвал поста, за да се облагодетелстваш, ти или членове на твоето семейство, това не е само въпрос на морал. А може би и някои други се притесняват от разкриване на такива случаи. Дали пък нарочно, с умисъл, някои връзки не се узаконяват, за да няма формално нарушение на ЗОП и по-трудно да бъде направена връзката. Има и други членове на правителството в същата ситуация, това поне знам!

 5. дали белия педераст или бялата коса да му викаме
  аба ква коса бе? к’оса за косене на трева, която е орнамет в ръцете на Баба Смъртка

  В чест на националния празник на Банкянските комисарки, се си требе нещо аууу, нещо гхъъъ, хелоу тиквун е празникът на тиквите и смъртта, дали ще ударят по инерция едно ало на Вальо Бирев и Вньо Алото да им кажат че са започнали да товарят на гара Банкя, спирка вертикало метро, некакъв Гейнерал в бяло.

 6. Мареа, ама много си проста. Напомняш ми на някой с инициали Цв. Цв.

 7. Г-жо Мареа, (възможно и да сте роднина на този когото защитавате) много вулгарно и невъзпитано пишете на г-ца Томова. Пишете, че военна прокуратура не намирала проблем, ами съда и прокуратурата ДРАГА не винаги гледат законите, ако ги гледаха щеше да има осъдени през тези 28 години за кражби! Не Ви пожелавам някой хитрец чрез имотна схемичка да Ви открадне имота (без да знаете), пък после се жалете на когото си искате- на съд или на прокуратура ! Прокуратурата ще откаже да образува производство против неизвестния извършител ! Много ми приличате, че сте от онези, които през Тошево време (всеки трети е бил такъв) е бил доносник! Добре, че в България още има честни, умни и добри хора и БОГ да ги благослови и пази всички тях ! Амин !

 8. Избори наближават….Но като дойдат, пак всички тук няма да гласуват, защото няма да има за кого. Действия трябват г-н Енчев, но с достойни и нови хора.

 9. От 25 години я слушам тази лустрация и вече още толкова години несменяеми на едни и същи ръководни длъжносте продължават да са бивши партийни комсомолски друзя .

 10. Г-жо Мареа, ( не знам обаче кой точно стои зад това име) България е на това дередже вече 28 години, защото всеки който е на някаква власт я краде, а такива като Вас са първите им защитници ! Срамота ! Вместо оставки, ако имаше истински съд и прокуратура тези щяха отдавна да са в ЗАТВОРА ! ! ! Военна прокуратура не намирала проблем и ми пишете глупостите си. Ами щом прокуратурата гледа честно закона защо ограбиха България, а 28 години няма осъден. Нямате представа какво е съда в България ! Но аз имам ! Имам на моя гръб и с правни познания ! Не Ви го пожелавам, защото може някой хитрец с някоя схемичка да Ви открадне Ваш имот и няма по никакъв начин да се оправите ! ! ! А и прокуратурата няма да го подведе под наказателна отговорност неизвестния извършител или няма да има данни за престъпление ! ! ! ! Вие ми изглеждате на тези, които бяха през Тошово време от доносниците (всеки трети е бил такъв) ! Добре, че в България не са всички глупаци и непочтени хора. Бог да пази честните, умните и добри хора на България !

  1. Разгеле като каза. Вчера един дядка се оплака как селският кмет продал наследствена земя на майка му без негово знание и гушнал парите. Кметът обаче е подприташак на Поповския феодал конския доктор Веселинов, който е пък подприташак на агент Гоце, който пък е подприташак на агент Буда… който пък е подприташак на бг-мафията – ДС и команяз-номенклатура. Оди разплитай свински черва от прОвинса до капитала.

 11. Сега разбрахте ли че мама Цецка беше права като каза
  ,, Има корупция, която не е корупция,,

 12. Дисфункция на тироида, хомо флоресиенсис… От мангал (под прикритие) кво очаквате?!

 13. хахаха, той и Пеевски сигурно не намира, дето ръководи прокуратурата. Аре, бегай, анонимна мишко, като си много ербап, напиши си позицията и се подпиши с името си.

 14. Мареа, толкова тъпа алюзия правиш между това да си лекар и ръководител на болница, и министър, че очевидно тикви кънтят в тиквата ти. Аман от тъпанари!

 15. Г-жо Мареа, вземете се в ръце! Тлъстият му зет и нахалната му дъщеря, дето нямали регистрирана по закона фирма, гепили от генерала близо два милиона. Това е престъпление. Имал бил чест, щото бил генерал. Дъшеря му преди 3 години (на невръстни 22) беше началник на кабинета на Москов, друг именит министър. Спомням си и един друг генерал, шеф на ВМА, дебелакът Тонев, който прехвърляше кинти на козметичката Кадурина, а после стана зам.-кмет на Фандъкова, хонастоящем зам.-кмет на Св. Петър. А, между другото, не знам колко велик лекар е, но ВМА прилича на бардак, циганките санитарки искат по 100 кинта дневно да наглеждат роднините ти (случай от 22 април т.г. с мой роднина). Дадох на една такава 200 лв. за два дена, защото аз нямах възможност да стоя там, пък и не знам какво да правя.Такива работи…

 16. Що ми се струва,че хора с чест,не стигат до такива положения,щото да подават оставка.Хората с чест,не си подават оставка,а се борят и доказват честа си и не ги защищават анонимни.

 17. Наистина ,че това е активно мероприятие на БТВ,но не е тяхна самоинициатива а им е наредено да действат.Защо преди два месеца,когато „Афера“ първа разкри случая никой не реагира!

 18. Aferаs,
  сричката га да се възстанови в името Мареа.

  дечурлигата на Гейнерало да върнат паретата и да си му на минитеро името възстановят, оти , он, генерало де, шайсе години го е пазил.

 19. Глей са, Велизаре, тоя лайнар мое и да е зел некой лев, или неговата рода, ама нали се сещаш, че за тая сума са доставяни консумативи, а не вълна от муде. Далаверата тука е 30-60%, по наше мнение.

 20. абе министърът ди си остане, но дечицата да върнат парите от договорите.

 21. Преди близо 28 години Министъра ва МВР Хр.Данов беше казал7Прибираме 5000 бандита и държавата утихва :тогава може би! Но сега броят на бандитите от всички бои,наименования и цветове нарасна на повече от 1,5 милиона 1както казва ЕВРОСТАТ и тези всичките чудовища трябва да се извадят от всички видове власти със Закон за ЛУСТРАЦИЯ И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ за срок от минимум 40 години и ВСИЧКО,което са заграбили да се НАЦИОНАЛИЗИРА НЕЗАБАВНО.ЕВРОСТАТ говори за повече от 100 милиарда долара кражби от всякакъв вид.Така Бъллгария се ДЕКАПИТАЛИЗИРА ТОТАЛНО И ПОТЪНА БЕЗ ШАНС ЗА СПАСЕНИЕ -ако не повтори опита и практиката на Германия след ВСВ за ТОТАЛНА ЛУСТРАЦИЯ И ДЕНАЦИФИКАЦИЯ НА ОБШЕСТВОТО.Там бяха засегнати от този акт повече от 10 мил.,а при нас само 1,5 милиона.Болезнено ,но единствен път за спасение на нацията и държавата.Всичко друго е ДРЪН-ДРЪН ЯРИНА-както казваше навремето Петър Берон.

  1. Нещо не разбрах,ще декомунизираме и ще национализираме?????

 22. СТИГА САМО ОСТАВКИ!!!
  КРАЙНО ВРЕМЕ Е СЪД И ЗАТВОР!!!
  ДА СЕ ‘ПОЧНЕ ОТ БАЙ ХУЙ И ПО РЕДА СИ ВСИЧКИ НАДОЛЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>