Публикувано на 05.08.2020 / 21:34

ОСТАВКАТА НА БОКО Е ЯСНА, НАСРЕЩА ОБАЧЕ – САМО ПАТЕРИЦИ И „НЕЩО“ НАКУПЕНО ЗАДКУЛИСНО

ОСТАВКАТА НА БОКО Е ЯСНА, НАСРЕЩА ОБАЧЕ – САМО ПАТЕРИЦИ И „НЕЩО“ НАКУПЕНО ЗАДКУЛИСНОКойто още не е разбрал, и се възторгва, че Боко Тиквата утре щял да подаде оставка, значи не е слушал внимателно.

Боко Тиквата в прав текст съобщи днес, че ще подаде оставка, точно и заради това днес измести Севда в партията, и пак в прав текст каза, че правителството ще бъде с нов премиер и ще продължи да работи. А ще продължи, защото парламента си е негов.

Така че маньовъра му да тупа топката ще си продължи.

Отсреща му няма никаква истинска опозиция, изключвайки протестите, които обаче не са политически субект.

Радев фатално закъсня с проект, и вместо това да се случва, макар и без официалното му водачество, ще прави тинтири минтири „стратегически“ изказвания.

Срещу Боко имаме като политически „врагове“ – само патериците МУ – десните сектанти, които се правят на опозиция, и играят с Боко сценки, Слави – патерица, Мая – не знае още на кого не е патерица, Цветанов – кво да коментираме, потрес, късащ единствено от герб, и толкоз. БСП ги пропускам напълно умишлено, щото са пълна боза и така не посмяха да бъдат докрай опозиция на Хунтата на Боко, така че пиши ги бегали…

Ако протеста роди политически проект, като виждам кои са се напънали да го водят, изобщо даже не ми се коментира.

В този ред на мисли, оставката на Боко не е никакъв повод за радост. Онова, което се пъчи и се пъне да се задава като „водачи“, „лидери“ и „организатори“, е толкова жалко и накупено задкулисно, че … Язък за младите, които още не си дават сметка за всичко това. Както не си я давахме ние, когато бяхме на тяхното място някога и скачахме като луди по площадите. Резултатът го гризкаме трийсет години.

Абе, много здраве от гората!

Веселина Томова

Коментари 101 за
“ОСТАВКАТА НА БОКО Е ЯСНА, НАСРЕЩА ОБАЧЕ – САМО ПАТЕРИЦИ И „НЕЩО“ НАКУПЕНО ЗАДКУЛИСНО”

 1. Колкото и партиите в България да са виновни пред хората, протеста е обречен на неуспех, защото няма никаква политическа сила, която да застане зад него или синдикати.
  По този начин протестът си остава една спонтанна народна въздишка, изправена срещу властта на олигархията, продажни медии, роботите от органите на реда, 80% заспали овчедушни българи и брюкселските чиновници-глухари.
  Дори Бойко Тиквата и да подаде оставка, сега или след два месеца, това ще е част от страгетията му за париране на удара от низините, и напролет ще се яви в отново бяло, ни лук ял, ни пачки с евро мирисал.
  Главната причина, че протеста е обречен е този, че българския народ като цяло е изроден, ужасно изроден и все чака освободители, а те не ни ебават за слива, защото са ни поробили, а не им трябваме други, свободни и горди.
  ЗапомнетеЮ очици и овньовци, няма да има освобождение и демокрация в България , докато не стане революция и патаклама!
  След една година пак ще си седим кротко на нечий ГОЛЯМ ХУЙ и ще се радваме на „успехи“ от рода магистрали, спортни зали и отпуснати европари от брюкселските тиквеници.
  Хайде, със здраве!
  Не се страхувайте от COVID 19, а се запасявайте с вазелин, че да ви влиза по-леко в дупарите.

 2. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Змеят: „Поживем – увидим, доживем – узнаем, выживем – учтем“.

 3. Да, бмб ще подаде оставка, но преди това, освен ред известни причини, ще има и голяма чистка на компрометиращи архиви. Така че търпение и протест до победа.
  Да бъдем силни, братя и сестри!

 4. Този, който мисли за доброто на държавата, винаги е готов да направи крачка назад, но партньорите ни мислят по друг начин. Не бих приел да заменя премиера, за мен това не е честно. Не мисля, че някой от нашата квота в МС би се нагърбил с функцията на премиер. Хипотезата премиер в отпуска 4-5 месеца е несериозна.

  Обществото е разделено. Този, който го е грижа за обществото, е готов да направи ход назад. Истинският държавник никога не цели да е на власт на всяка цена. Ако Борисов подаде оставка се завърта рулетката и Радев дава мандата на първата политическа сила, после на втората и после на третата – но тя е тази, която той прецени. Ние нямаме проблем да подадем оставка, но коалиционните ни партньори са на друго мнение“, обясни още вицепремиерът.

  Има и трети междинен вариант – правителството подава оставка в края на месец септември, за да може Народното сърание да приеме всички важни закони, които ще позволят да влезем в зимата с мерки, които ще помогнат на икономиката и на обществото“, категоричен беше той.

  От политическа гледна точка най-разумен вариант е оставка веднага, добави Дончев.

  При всички случаи след два месеца и половина отиваме на избори, каза още той.

 5. При избори сега ГЕРБ има 15,2% подкрепа, партията на Слави Трифонов – ”Има такъв народ”, е втора политическа сила с 15 на сто одобрение, БСП- трета (13,5%), според последното социологическо проучване на „Маркет Линкс“ по поръчка на бТВ.
  Данните сочат, че Демократична България има повече подкрепа от ДПС – 6,6% срещу 6,3%. Обединените патриоти са с 3% одобрение, а формацията на Мая Манолова – Изправи се – 2,6%.

  Бойко Борисов губи лично одобрение, докато партията му продължава да бъде първа политическа сила.

  1. Не вярвам на социологически проучвания, но ако партията на Слави е на второ място, то българинът пак чака месията да го спаси. А от това не излиза нищо добро. На този етап партията на Слави много напомня партията на Валери Симеонов и предаванията в СКАТ преди НФСБ да влезе в парламента. Единственият, който тогава остана верен на позициите си бе Велизар Енчев. което му прави чест и стана независим депутат. Да подкрепяш шоумени, които освен добри намерения не са представили друго (да не повтаряме пак за референдума) е несериозно на дадения етап. Необходимо е да представят истинска партийна програма, а не като ГЕРБ само приказки.

 6. има надежда, стига да имаш очи да я видиш каза:

  На света има два основни типа хора. Едните са последователни и дали провиждат или играя на сигурно, но обичат да се подготвят за рискови, критични ситуации, защото знаят, че те изискват огромен ресурс и са много рискови, в такива води лесно се потъва. Само за информация, тези хора на 90% са в чужбина, заради яснотата във връзката действие-последствие. Вторият тип е тези, които чакат да опре ножа до кокала, те губят 90% от времето си в нещо, което на тях им харесва, храни им душата, те са творците. Но не си мислете, че не са продуктивни, познавам много хора, които правят чудеса само защото вече трябва да се свърши. Те слушат сърцето и душата си. За информация 90% от младите, които останаха тук са такива, а като гледам историята ни, май винаги този тип хора са обръщали историята ни. Представяте ли си какво можем като народ. Да изглежда ужасно и несигурно, но изглежда така на хората, които са последователни, само че еволюцията е показала, че онези които умеят да рискуват печелят и то по-често отколкото си мислим. Голяма скок над пропаст не може да стане на два пъти. Младите са опортюнистите в сегашната ситуация и вярвайте ми, нещата вече се променят! Сега се сещам за сравнението на Хайтов за България с умряла лисица, тъкмо решат че сме приключили и лисицата хуква да бяга.

 7. Премиерът и аватарът му Томислав Дончев бият отбой и говорят за оставка и избори.
  Това е добрата новина. Но има и лоша: От честни държавни служители научавам, че в министерства е почнало чистене на архиви, поради което машините за рязане загрели…
  Дали наистина се заличават престъпления, дали просто администрацията работи усилено в летните жеги, не мога да кажа.
  Но едно нещо трябва да е ясно – феноменът „Тефтерчето на Златанов“ може да се възпроизведе и от избрани министерства да се изпарят свежи архиви, уличаващи ГЕРБ и ОП в тежки престъпления.
  Най-рискови са пет министерства – земеделското, военното, финансовото, икономическото и на регионалното развитие.
  Същите министерства, където се губят следите на: 70 милиона за колекторско-мутренска фирма, 700 милиона неплатени такси от хазарта, погребани в магистралния асфалт стотици милиони, незнайно колко милиона по земеделски еврофондове, комисионните по армейските сделки…
  Питам се: Прокуратурата и ДАНС нямат ли превантивни функции?
  Или въпросът ми е наивен? Толкова наивен, че вече се изчервих от срам.

  Велизар Енчев

 8. Братя, разбрах, че Баце и гербаджиите от 2013 г. досега по Програма “България 2020” са усвоили 40 млрд. лева уж за повишаване на жизнения стандарт на българите.
  Падат се по 6 100 лева на всеки от нас.
  Къде са тези пари?
  Кой ги открадна?
  Защо стандартът ми на живот не само не е повишен, но е снижен?
  Искам си парите, мръсни и гадни крадци!
  Оставка, конфискация, съд, затвор!

  Акад Петър Иванов

 9. Един бивш правосъден министър – Христо Иванов, който и в съдебна зала не е влизал, а беше и със спрени адвокатски права се оказа тотален НЕКАДЪРНИК, но оглави соросоидните метастази на „ДЕМОНИЧНА България“ , която е „политическа Секта“ на гьотверени, протестъри и останалата политическа паплач !

 10. Мафиот управлява държавата !

  Управлението е превърнато в политическо празнословие, самохвалство, дори с откровени лъжи и снимки с чуждестранни лидери, които все по-очевидно и активно се възползват от безволевото българско правителство…

  Нация, която за 30 години е загубила 30% от населението си, а други 15 % живеят извън територията ѝ, а повечето останали в Родината са съсипани от тревоги и лишени от идеали и надежди, е загиваща нация .

 11. Сега е важно държавният глава да осъзнае,че цялата отговорност за начало на абсолютно задължителна промяна в начина на управление на държавата ще се носи от него – с качеството на назначеното служебно правителство. Личното ми мнение е,че ще бъде груба грешка,ако в това правителство има дори един политик – предишен или бръмчащи в пространството новопредставящи се,че ще са други. Служебното правителство трябва да е експертно и ще трябва да решава доста по-широк кръг въпроси от подготовката на редовните избори.От неговите действия и решения би следвало да се „достави” в съзнанието на всички безделници „работи политика” ,че ще им се търси най-строга отговорност за несвършена работа или неизпълнено обещание, а наказанието за това няма да е само бъдещото им неизбиране. Политиката не е професия и няма нищо по-тъпо от това да се счита,че престоялият дълго „в политиката” имал „политически опит”.Има работа, която трябва да се свърши и хора можещи или неможещи да я свършат. Когато някой обещава пред всички предварително, че може и знае как да свърши работа за всички, а накрая се осира, трябва да му се търси сметка – понеже всички са го издържали докато е работил за обещаното! Ако това не е предварително осмислено по време на редовните избори,не се избира с разум, а с емоция,нататък просто бавно и полека ще изчезнем, като държава. България винаги е имала много врагове,може и по-бързо да стане! Най-обезпокоителното за обществото ни е,че един отявлен некадърник, простак и крадец е харесван защото покрай него може да се краде на воля с подкрепата и на приличащите му – управляващи следствието,прокуратурата,съда и т.н. „специални служби”. Тогава и местната власт добива феодален характер,което е факт в България.

 12. Боко да подаде оставка ,а правителството а остане е пълна глупост.За него си е разумен маньовър и подготовка за редовни избори.А всъщност защо да се оттегля,щом е толкоз безпогрешен,трябва де си посипе главата с пепел публично и чак тогава.Да ги нямаме такива,боковски хитрини,ОСТАВКА пълноценна и служебно правителство,и без увъртания,веднагически разследвания и арести на олигархата,мутрафонщината и кой каквото е заслужил.

  1. Защото иска да бега след дъщеря си и внуците къде ги изпидира в Фащ а той що да не изпразни чекмеджетата и да хукне след тях нали вече нищо не остана за крадене…

  2. По закон оставката на премиера води и до оставка на правителството.

   1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

    Така е, оставката на премиера е оставка на правителството.
    Смятайте какъв неграмотник ни управлява.
    Пише си сам законите простакът му гаден!

 13. Моментът за ликвидирането на цялото бандитско правителство с неграмотен психопат начело е съвсем добър. Всички понасяме срамът заради поредните наивници избрали сега този понеже и те са прости. Срастването на властите е от самото начало на един жалък преход. След 30 г. днешната България може да се нарече държава в момент на много силно въображение. В България срутването на държавата е в карикатурен вид. Мощна заслуга за това срутване имат 99% от управляемите т.н. “политици” разпръснати в управлението на жалките ни партии. Да, партиите са части от обществото,но те трябва да предлагат своя програма за защита интересите на цялото общество.И да изпълняват обещаното! Досегашните евтини тарикати излъгаха, излъгаха и всички предишни.Това е причината да станем „Щвейцария на Балканите”, ама друг път. Медиите свикнаха да наричат доказаните досега клоуни „работи политика” с тъпотията „политическа класа”?!? Класата се бори за своите интереси и ако партиите се възприемат като отделна класа, изборите са безсмислен фарс – избират се тарикати,които ще си защитават всякакви свои интереси, докато всички избиратели и неизбиратели дружно ги издържат. Такива протести трябваше да започнат още през 1992 – 93 г.при появата на първите политически клоуни,но тогава хората все пак очакваха,че ще се подобрява лошото от предишната държава. Но стана друго. Трябва нормалните и разумните да си отварят очите, защото иначе идват тарикатите. Вече е доказано и за най-тъпите от дългогодишния опит – предполагам,без да съм сигурен.

 14. Ситуацията е наистина много сложна и трудна за контрол !!!
  Убеден съм, че Бандита Бойко Методие Борисов е налял много пари и е “ купил “ много политици от различните партии и движения.
  Прилагам по-долу пасаж от анализа на Емил Спахийски относно какво става в БСП. Това, което той казва е валидно и за другите партии и движения!
  Мафията ( ОКТОПОДЪТ на МАФИЯТА ) е пуснала пипалата навсякъде !!!
  Прочетете пасажа от изказването на Емил Спахийски,
  Аз напълно го разбирам и подкрепям !!!
  „Те ( милионерите в БСП т.е. Олигарсите ) се опитват да отстранят Нинова и някой от тях да оглави БСП, за да я вкара в някакво съглашателство и да не бъде силна опозиция“, разкри Спахийски. „Виждаме, че върви една продажба на вътрешния смисъл на БСП. И тук не става дума дори за директна коалиция с ГЕРБ. Това може да бъде подмолна коалиция на принципа: „Ние не претендираме за властта, вие не ни пречете на бизнеса ни, пък партията ще я държим в патова ситуация. Това е целта на т.нар. вътрешна опозиция в БСП към момента“, изложи своя прочит на вътрешните процеси в столетницата Емил Спахийски.

  Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/spakhiyski-milionerite-v-bsp-iskat-da-otstranyat-ninova_news762382.html

 15. Тотално медийно затъмнение устроиха на Радев днес! Тотално! Но думите, мисълта и водата винаги стигат там, накъдето са се насочили. Мутри, вън!

 16. Ало, „горската пътека“, поради каква причина си объркал този сайт с ПИКнята на Пендалко? Да не би да е затова, че силно си приличат по плюенето на тримата организатори на протестите и по Христо Иванов? А, не може така, платено делянпеевско нищожество, яко си се объркал, този сайт „е за смелите“!

 17. Бачо ви Кольо сънува-
  Гешев остава в ситуацията на Експертно правителство. Мята ги като бригадирски колички на Хаимбоаз…
  Той става за това…
  4844 ареста за 3 дни и 6000 осъдени за 3 месеца. Поголовно газене на нефелния закон и заобикаленето му до конфискация на имущество и активи за 16 милиарда евро. 11 845 години общо затвор за тези които са го заслужили…
  Като омете държавата както той си знае,заминава при Кювеши и двамата вкарват половината Брюксел в затвора ,а другата половина в болница…

  Като си свърши работата заминава посланник на добра воля в Хайда Куай…

  Венсеремос.

  П Пис
  Като се събудих,Ксения Степановна Курносова ми каза ,че цяла нощ съм бълнувал за някакво място в Парламента,май било Председателското…Аз къфто съм див ,тъп селянин тамън съм за там.Ше ми залепне като шкембе на дувар…

 18. Браво за коментара Веселина… бих добавила и решение на това уравнение на хаоса с много неизвестни, но не го зная.

  Президентът, има право да иска промени в Конституцията. Като летец не би трябвало да е муден, но може би и него го управляват.

  Налага се един безспорен факт, партитиите са излишни в управлението на една държава, защото крадат и се поддържат

 19. Бойко Борисов избърза със събирането на актива на ГЕРБ за да оповести решенията за действия, които съгласува със САЩ и ЕС! Обаче стана гаф! Няма до сега съгласуване от кореспондентите! Някой трябва да обясни това на Протестиращите и да отидат да крякат пред Посолството на САЩ и Представителството на ЕС в София, вместо да губят авторитет със безсмислено затапване на кръстовища и шосета!
  Най-важно за сега е съгласуванет на оставките със САЩ и ЕС! Трудна работа …

 20. Стига сте ревали, че Тиквуна нямал алтернатива и кой щял да дойде да управлява след него. Заради това, значи, да си седим в кочинката, да ни доят, стрижат и колят за всяка Коледа, Служебно правителство и нови избори, това е единственият верен изход.Предсрочни избори, докато Хунтата не се осеферила…и организирала отново фалшивите избори. Те, между другото, започнаха вече предизборната си кампания с подаянията, които ръсот наляво и надясно. Така че стига с тези вайкания! Както каза прф. Дайнов тази сутрин, „какво ще стане, ако излезем на улицата и ни блъсне трамвай? Значи ли това, че не трябва да излизаме на улицата?“

 21. Тези, които са по министерствата, службичките, „бизнеса“. Те са с осигурен достъп до хранилката. За тях има порции. Те са от всички партии. Имат си стройна организация. Всеки знае кой му дава порцията и той на кого раздава порции. Тези, които не са до хранилката и са напънати да изработят манджата, пък нямат представителство щото всичко е купено. Трябва силово изместване от хранилката или друга хранилка. Много хора търсят другата хранилка зад граница. Спасението за България ще дойде от силовото изместване от хранилката. В нормалните страни се води конкурентна битка за достъп до хранилката. При нас има установени квоти и един Доган да ги разпределя. Стига се до абсурда пари за иновации да се превеждат за хотелиери, а да няма пари за българската ваксина, която се прави съвместно с института Пастьор. Искали са 300 000 лева за клинични изпитания. Винаги когато има субективен избор е така. Някой има хотел, какво го интересува ковид? Единственото обективно разпределение е на пазара, за което е нужен правов ред. Пазарът ще фалира всички измислени квотни нещастници и ще имаме ваксина, изкуствен интелект и нормален, дори богат живот.

 22. Хубава си,моя горо,миришеш на младост,ама аз за по сигурно фанах планината,щот тук наоколо бая пристанища има.

 23. Сруктурите на държавността са превзети тотално от робовладелците. Няма демократични средства за изриване на оборите. Това може да стане единствено със жестока еднолична диктатура, но няма нито лица които да я осъществят нито маса която да ги издигне и подкрепи. С мир промяната е неосъществима. Обществото е превзето и контролирано. Шепа хора нямат шанс. На по младите им е останал един път и те знаят посоката. Този цирк ще унищожи и малкото вяра която им дава някаква надежда, че могат да променят.
  системата. Всички имаме вина, особено тези които 30 години съдействаме на октопода да си пусне пипалата. Външна помощ е илюзия. Октоподът е по голям.? Удряме кепенците.
  Радев имаше възможност, но достойнството и смелостта не са качества на съвременният български офицер.
  Game over.

 24. Чета и се чудя-сигурно г-н Тулуп е хвърлил кърпата,герберите са изритани от топлите местенца и са започнали да работят,а Гешев е станал зам.районен прокурор в Долно Уйново и да е започнал големият кахър, какво ще се прави след това. Към момента обаче нищо от това не е станало.
  Нормална е тревогата как ще се развият нещата АКО промените станат.Но мантрата-всичко е лошо и ще бъде във всички случаи пак лошо определено не ми харесва. Разсъжденията в стил Бай Ганьо „Всички са маскари „-също. Вярно е,че имаме горчив опит с нашите управници,че повечето „лидери“ имат грехове,които не бива да забравяме. Вярно е и обаче,че с това разполагаме,ангели с бели крила няма да се появят и да ни поведат.
  Както казва един съфорумец-честни избори и каквото сабя покаже.
  И най-важното- урок за самозабравили се управници-задължително разследване,съд,затвор и конфискация на имуществото. Добър урок и обеца на ухото за всеки кандидат/кандидати за диктатор/диктатори. Лошо е ,че свикнаха да не ни уважават,да не се притесняват от нас,да не се тревожат че ще отговарят за зулумите си. Ето това трябва да се промени,което с нашата прокуратура начело с Гешев няма как да стане,но с читав и почтен Главен прокурор е напълно възможно. Абсолютно невярно е,че няма хора,които са достойни да заемат този пост-просто имената им не са известни на хората,защото са навряни в трета глуха и гласът им не се чува.
  Но сега-криминалният тип ББ и поръчковият идиот Гешев-задължително вън.
  А след това си отваряме очите,но не само с безкрайни анализи за миналото,а за това , какво става в настоящето.
  И ако се налага-отново изриване на следващите от властта.
  Очаквам реакция в стил „трябва да мислим от сега“ ,но оставам на собственото си мнение-че не бива да капитули- раме предварително и да плачем отсега за „неродена мома“. Но да мислим е задължително,да не забравяме,какво ни сполетя-също,както и че ни мачкат, защото ги търпим твърде дълго и ги оставяме да мърсуват безсрамно.

  И последно-не споделям критиките към президента-все пак трябва да отчитаме,че на него са му известни много неща,които ние няма как да знаем и че ситуацията вероятно е много по-сложна от нашите представи за нея. Възможно е това ,което искаме да стане незабавно, да е реално невъзможно за осъществяване поне към момента.
  На всички-лек и успешен ден !

 25. Няма никакъв Ковид. Ако имаше Ковид,първото нещо,което трябваше да направи държавата,беше забраната на клошарите да ровят в контейнерите от сутрин до вечер и да разнасят най големите вируси и бактерии по легални и нелегални битаци и тържища. Там,където се продава и всичко,току що откраднато от нейде. Чрез легалните битаци държавата толерира ровенето в контейнерите и битовите кражби.

 26. Горската пътека , много поздрави от гората, муахахаха каза:

  Фесовете и кадърните вън от България, Гошо тъпото , тримата глупаци анимация от протестиращи, ша ги шибам през шортичките куртизанки и боклуци миризливи

 27. Прочетете „Фермата на животните“ на Джордж Оруел. Много са ибети малко четете.

 28. Пълна глупост е, че Нинова щяла да бъде детронирана на изборите за председател на БСП. Фейк. Всичко останало, което е написано след подобно лъжливо твърдение, няма никаква стойност и представлява зловредна фантазия на болен мозък. Предполагам, че
  г-жа Томова е напълно наясно с това. И добре знае, че председателката на БСП ще спечели първите общонародни избори за поста с над 80 процента подкрепа в своя полза. Запомнете тази прогноза. Но това в момента кой ще оглави БСП няма никакво съществено значение и целта на подобни постове е до отвлича вниманието ни от главната цел – МУТРИ ВЪН! Става вече досадно непрекъснато да бъдат опровергавани пасквили като този на „Veritas vos liberabit“ и подобни на него, налазили в последните месеци след началото на протестната българска вълна и този сайт – на свободолюбивите и широкоскроени българи.

  1. Антифашиста, не бих спорил с Вас относно бъдещи събития, тъй като не съм надарен с Вашите пророчески способности. „Пасквила“ си написах, като предупреждение за това, което мисля, че е възможно да се случи. Приемете го, като опит за мобилизиране на делегатите на БСП
   зад Нинова. Наистина ли „това в момента кой ще оглави БСП няма никакво съществено значение“? Няма значение кой ще ръководи и определя политиките на най-голямата опозиционна партия след евентуалната оставка на Борисов!?
   Вие, като част от „свободолюбивите и широкоскроени българи“, не сте успяли да схванете простичкия факт, че целта на поста ми беше да покажа, че протестите трябва да продължат до изпълнение на двете основни задачи: оставка на Борисов и на Гешев.
   За Ваше сведение от години чета Афера и съм писал тук доста преди събитията от последните месеци, макар и доста по-рядко, но мнения от „Смърт за фашизма!“ не съм срещал.
   В заключение освен пророчеството Ви в целия Ви пост не видях абсолютно нищо полезно, а само типичната за българина в последно време завист и озлобление.

   1. Единсвеното, с което мога да се съглася е, че има значение кой ще ръководи и определя политиките на най-голямата опозиционна партия след оставка на Борисов. Подигравате се на Антифашиста за пророческите му способности, но целият Ви коментар е изпълнен с пророчества! Съветвам Ви да изразявате по ясно позицията си, тъй като по никакъв начин не сте постигнали целта на поста ВИ, ако тя е била била да покажа, че протестите трябва да продължат до изпълнение на двете основни задачи: оставка на Борисов и на Гешев. А къде виждате в коментара на Смърт на фашизма само типичната за българина в последно време завист и озлобление за мен е загадка Впрочем за завистта у българина не знам, но за озлоблението у българина е разбираемо като се има предвид на каква гавра е подложен през последните години от мутренското управлвние.

    1. Знаете ли, че за да се счита избора за председател на БСП за валиден, трябва да има поне 50% участие на всички членове. Ако това не е изпълнено се отива отново на избор на конгрес, където Нинова няма шансове. Така че преизбирането й никак, ама никак не е толкова сигурно. Който ме разбрал – разбрал, другите по Чичовото.

   2. Докато има мръсници от рода на Гергов и Добрев, в тази партия няма да има единство. За зулумите на първия Историята ще се допълва тепърва. За „чистия “ Добрев, добра илюстрация е интервюто му от вчера с Цънцарова. Учудвам се на наивността на Нинова, да приеме до себе си човек като него. Ако всичките плюнки от вчера, са били сдържани през тези 4 години и сега е дошъл моментът за тях, не говорят за чиста съвест. Все пак, не мен арестуваха на Калотина с куфар пълен с D-марки и долари.

 29. Г-жо Томова, отново сте права за съжаление. Политическите „врагове“ не са нищо друго освен едни лешояди кръжащи над умиращото тяло на ГЕРБ. Нещо повече – от кукловодите ни беше намекнат (преди двайсет дни) и сценария по който ще се върви в следващите месеци. Днешният ход на Борисов не беше нищо друго освен стъпка за печелене на време (около месец, месец и половина), за да минат вътрешно партийните избори в БСП (12 септември), където Нинова ще бъде детронирана от вътрешната опозиция с външна подкрепа. Така ще се проправи пътя на една широка „коалиция на спасението“, вероятно с представители от повечето политически партии в парламента, която да ни преведе през бурните времена на „пандемия“ и „Великата депресия 2“. И тук отново не виждам ролята на президента. Нека си го кажем директно – Божков каза истината. В предното служебно правителство имаше прекалено много хора свързвани с ДПС. Освен това събитията от днешния ден – участието на НСО с техния нов началник (заместник на предишния) в охраната на пленума на ГЕРБ и вероятно в побоя над журналисти и протестиращи също поставя много въпроси. Ако президентът наистина милее за Родината и желае промяна, имам послание към него: Не можете да спечелите срещу Мафията в игра, чиито правила (закони и конституция) са писани от същата тази Мафия. Трябва да започнете да пишете собствените си правила, а всъщност история. Бъдете смел, народът е зад Вас!

  1. KRADLIVITE GERBADJII IMAT MNOGO,,SUHA PARA,,ZA,,PODOBNI SLUCHAI,,..OTKRADNATA OT NARODA/NE GI PODCENJAVAYTE!,,TRATLATA,,SEVDA A.E,,NOVIJAT TZVETANOV,,V GERB….

 30. Ако в резултат от нетърпимостта на обществото спрямо престъпленията на управляващите, те неминуемо биват детронирани, съдени и вкарвани в затвора, с конфискация на заграбеното …

  Тогава е възможно у всеки от следващите управляващи да се създаде достатъчно устойчив условен рефлекс: „Престъпление => Разобличение => Наказание“

  Дори само това да успеем да постигнем с тези поредни протести, след толкова много години безнаказаност, това ще бъде едно добро начало.
  А ако успеем, след това да затвърдим този условен рефлекс като система, ще съумеем да опазим обществото си от дезинтеграция.

  Ако не успеем, от страшното – обществото окончателно да загуби доверие в управляващите, независимо от формалната им политическа принадлежност, ще се сблъскаме и с нещо несравнимо по-лошо – обществото да загуби вяра в СЕБЕ СИ и така да се превърне в безправна, пластелинообразна маса в ръцете (по-точно под краката) на поредната диктатура.

  1. След като толкова дълго се отлага народния съд и българина се прави на евроатлантически демократ, джендър, борец за негърска правда, фен на гей паради …………… съвсем нормално се стигна до мутроманархия. Нали все някой трябваше да охранява заграбеното от народа? Стига с тези „мирни“ протести! Срамно и жалко е да искаш разрешение за да протестираш и да си „толерантен“ към тези които те бият и унижават от позицията на овластените заптиета! Стига сме били миролюбиви и толерантни към душманите, че чак ще се наведем да разтворим бузи в знак на съпричастност към клетите заптиета! Бий, да те уважават! Българоубийците, националните предатели и всички техни фенове на дръвника. Не забравяйте, че хората никога не се променят, просто намират нови начини да ви излъжат!

 31. Всичко в тази партия е като на длан, ако не беше Корнелия, днес изобщо нямаше да имате никакви шансове, щот сте редко мързеливи и чакате другите да протестират. Джендърята също щяха да ви бъдат натресени и само щехте да се блещите по форумите!

  ЕС не иска Корнелия, била настроена антиевропейски, УСА не иска Корнелия, БОКО не иска Корнелия, ПЕС не иска Корнелия, Гергов, Миков и Добрев не искат Корнелия, Пеевски и той не иска Корнелия… и като не можаха да отстранят Корнелия, се захванаха с Овчаров 😀

  Значи, ИДЕАЛНА Е ЗА МЕН!

  Щом те не я искат, значи не им играе по свирчока – на мен ми трябва точно такава персона… крайно време е и някой да помисли и за държавата!

   1. Аз нямам нищо против Русия, иначе Русия не се интересува вече от България, та няма какво да си чоплиш зъбите дет ги нямаш с нея 😉

    1. За последните две години имаме посещения и срещи на Президент, Премиер и Председател на НарСъбрание в Русия. Няма друга такваз страна.

     https://tass.ru/interviews/6634522
     Посланник Анатолий Макаров каза:
     „Как вы знаете, более 400 тысяч российских граждан приобрели свой второй дом в Болгарии…“

     За газа няма да разправям
     Така, че Россия си има интерес към България.

     А персонални съвети не давам и не приемам. Извън темата е.

  1. Exodus,абсолютно точно и вярно……и аз все това се питам…..Корнелия била авторитарна, не била истинска опозиция и други тинтири минтири……а, бе кой изкара парламентарната група на БСП извън парламента, кой внася 4-5 вота на недоверие против мафиотската групировка на гербавите? Кой разкара плужеците от БСП,миковци,герговци,дъбовци и др.подобни твари?Кой с позицията с отказа да признае истамбулска конвенция? Кой единствен от трибуната на НС, а и не само от там казваше, че има паралелна държава? Кой говореше за корупцията в земеделието, за кражбите на евр.фондове? Мога да изброявам още и още, тази жена единствено се опъна яко на гербавата шайка…….и сега, хайде моля….нямало било опозиция, бъдете обективни въпреки опорните точки………Корнелия ще спечели и жална им майка на цялата ОПГ………

 32. Без партия,,,,,,НАИСТИНА НЕ МОЖЕ НА ТОЗИ ЕТАП ОТ РАЗВИТИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО БЕЗ ПАРТИЯ И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ВАРИАНТА, Е, ТРЯБВА ОЩЕ ТЪРПЕНИЕ, НО ПОНЕ ЩЕ ЗНАЕМ, ЧЕ ИЗЛИЗАМЕ ОТ ДУПКАТА

 33. Като дойде Корнелия няма да се оправим /на Путин му трябваха 20 г. да пооправи Русия/, но поне ще спре гниещите процеси. Дава заявка за много неща и лично моето доверие е спечелила, но и контрола от нас не бива да спира.

  Не случайно избори се правят на 4 г., ако проследите, след всеки калпав избор сте връщали БСП, за да пооправят нещата и после пак сте залитали по месии 😀

  БОКО обаче го оставихте да се окопае толкова дълбоко, че се съмнявам някой да може да възстанови нещо от остатъците на разпродадената ни държава!

  1. БОКО ДЪРТИТЕ ПРЪДЛЬОВЦИ ОТ СЛУЖБИТЕ ГО ИЗМИСЛИХА И НАТРЕСОХА ЗА ДА МОЖЕ БСП ДА СЕ СПАСИ ОТ УЧАСТТА КОЯТО СЕГА ИМА ГЕРБ ….. АКО БСП УПРАВЛЯВАХА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ СЕГА ЩЯХМЕ ДА СКАНДИРАМЕ ДОЛУ БСП И В ЗАТВОРА …. ЗА ДА СПАСЯТ ПАРТИЯ СИ МАЙКА ДЪРТАЦИТЕ ИЗМИСЛИХА ГЕРБ И НИ ГО НАТРЕСОХА …. А „АБВ“ НА ПЪРВАНОВ БЕШЕ СЪЗДАДЕНО ЗА ДА Е РЕЗЕРВ НА ЛЯВОТО ПРОСТРАНСТВО АКО БСП НЕ ОЖЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ЛАЙНАТА В КОИТО ГО КАРАХА СТАНИШЕВСКИТЕ МАСОНИ ….

 34. И КАТО ДОЙДЕ КУРНЕЛА С ДРИСЛЬОВЦИТЕ ОКОЛО НЕЯ И ЩЕ СЕ ОПРАВИМ 🙂 🙂 🙂 ….. ВСИЧКО Е ПЪЛЕН ТАШАК … ЧАКАТ НИ ОЩЕ 10 ГОДИНИ ГЛАД, МИЗЕРИЯ И ПРОТЕСТИ И ОЦЕЛЕЛИТЕ ЩЕ ГИ УПРАВЛЯВА НЯКОЙ ДЕТО ТРУДНО ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ …

 35. Ейййй
  На толко години станахте, а още вярвате в дядо Мраз, пардон, дядо Коледа.
  Смятате, че някой ще дойде и ще ви донесе подаръци: свобода и благоденствие.
  Тц, тц, тц.

 36. ДЕМОКРАЦИЯ е когато Два Вълка и Едно Агне гласуват за обедното меню.
  СВОБОДА е когато Добре Въоръженото Агне оспорва резултата от такова гласуване.

  СВОБОДА или ДЕМОКРАЦИЯ

 37. ДОБРО УТРО, мили децаааа!

  България е на прага на национална катастрофа и трагедия.
  И в близките 10 години няма личност или партия, която да я оправи!

  Защото българина мисли със сърцето си, а не с разума си!
  И допусна да бъде въвлечен в … метеж, посред световна НЕИЗВЕСТНА пандемия!

  Укрепвайте си имунитета, щото си е евало мамата и още повече ще си еве мамата.
  Територията ни е изключително ценна.
  И спираме до тук.

  1. „Ние“, онзи, този и вся осталная сволачь дето мърси „Афера“, сте от един курец правени, при това в дупарата – от гербераст надолу, с 200, както казва идолът ви…
   Извинявам се за изразите, но си заслужавате коментара за написаното от вас…Защо не си отидете там, където е мястото ви – при лумпените, които вярват на БНТ, БТВ, Нова, Правен свят, ПИК, Блиц, ДИР / сайт на Моника, жената на СтаниШеф/, ДНЕС и прочее кафяви медии, на които скоро им предстои пълен катарзис? Или пък на онези, с които заедно крадете? Свърши вашето време…

  2. А ти си укрепи празната герберастка тиква, че от много клатене дрънка на кухо

 38. Ами в такъв случай след като Борисов си отиде, ще трябва да искаме оставката и на наследника му. И така, докато най-после изберем да ни управляват читави хора.

 39. Уважаема г-жо ВеселинаТомова,
  Вие сте варненка и знаете много добре поговорката за рибата, дето още е в морето, а вие слагате тигана на печката да я пържете. Сиреч, Боко още е на власт и няма никакво намерение да я сдава, без да се пролее кръв. Ще я брани със зъби и нокти заедно с неговите мутри-съпартийци, полицията, жандармерията, армията, службите. И на тази агония краят й не се вижда, въпреки че са обречени, ако не предизвикат гражданска война. А това ще ги делигитимира окончателно пред света и ще отидат всичките пред съда в Хага за престъпления срещу човечеството. Т.е. те са обречени!Искам да ви кажа още нещо, че не бива нещата да се обръщат с главата надолу. Кой ще вземе властта след ГРОБ това наистина е важно, но по-важното е това да не са те, ДПС и техноподобните, сиреч от задкулисието. Но основното сега е това, което каза президентът Румен Радев: МУТРИ ВЪН! Първо да свалим Борисов и Гешев, после служебен кабинет, осигуряващ честни избори чрез електронно, машинно и чрез писма гласуване и пълен контрол на избирателните секции и протоколи, а после – каквото сабя покаже. Не смятам за уместни критиките към президента, че нямал политически проект. По сегашната конституция той си изпълнява безупречно задълженията и никакъв политически проект не му трябва. Още повече, че вече мнозина се опитват да оспорват водещата му роля в сегашните процеси, които той вече трета година стимулира по един перфиден начин. Утре слушайте визията на неговия Съвет за бъдещето на РБ – в 10 ч. и нека силите, които ще поемат управлението на държавата, се възползват от нея, безплатно.
  И накрая, знам че не приемата съвети, но изчакайте с ходенето в горите телилейски. Вие толкова направихте за бъдещата промяна на България, че заслужавате да я видите със собствените си очи. Първо във Варна, а после и в цяла България. А това предстои със сигурност…Благодаря Ви изрично, че този мой пост намери място във форума..

 40. Какво се получава на практика?
  Първо Виваком, а сега:
  „Правителството одобри проект на искане до Европейската комисия за финансова подкрепа от 1 милиард лева от инструмента SURE за смекчаване на рисковете от безработица. Финансовата помощ е под формата на заем.“
  Сред викове „Оставка“.

  1. Людете обещават, че ще бъдат послушни. Кръвта на завета е поръсена по тях. Моисей и други виждат славата Божия. Моисей остава на планината 40 дни и 40 нощи.

 41. НАПИКАВАЩИТЕ СЕ ВЕЧЕ СТАРЦИ ОТ „СЛУЖБИТЕ“ ТОЛКОВА МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ ….. ДЕМЕНЦИЯТА НА НИКОГО НЕ ПРОЩАВА …. ТИЯ СА ПЪЛЕН ТАШАК, ИЗОСТАНАЛИ С 30 ГОДИНИ ….. НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ ….. ПО-ДОБРЕ 6 ДЕНА ДА ВАЛИ БЕНЗИН И НА СЕДМИЯ ЩЕ СИ ЗАПАЛЯ ЦИГАРА …

 42. АМИ, АЗ РАЗСЪЖДАВАМ, ТАКА. ПРЕЗИДЕНТА ПРАВИ ПАРТИЯ И Я ОГЛАВЯВА.ВЛИЗАЙКИ В ПАРЛАМЕНТА С ОГРОМНО МНОЗИНСТВО,В СЪЮЗ С БСП И ТРИФОНОВ ПРОМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, ТОВА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ ДОБРИЯ ВАРИАНТ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ГЕРБ И ДПС ПО МИРЕН НАЧИН, ПРИ ЕДНО МАСОВО ГЛАСУВАНЕ С УЧАСТИЕТО НА НОВАТА ПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ ТОВА ЩЕ СТАНЕ

  1. Васко, дааааа, имаме време кооолкото си искаме, нали! Можем да се мотаме още!

  2. Ако Радев направи партия ни БСП ни Трифонов ще влезат. Но са мечти като в началото на 2017та: БСП прави коалиция с патриотите и са подкрепени от Воля и ДПС. Много зелени са трифонисти и бесепари. БСП създаде ГЕРБ, ГЕРБ родиха трифонската партия. Нинова е роднина на Пеевски. Пеевски я слага в БСП.

 43. От всички които точат зъбки за власта след епохата Боко, може би най умерени и знаещи как се управлява държава са в БСП. Това все пак е партия-столетница. Но и както при една истинска столетница, там са най беззъби и немощни за каквато и да е борба. Ако оставим нещата на психо десните, ще гледаме точно повторение на историята на СДС – възход и падение.

 44. Истината е че когато няма ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО -ВИНАГИ ЩЕ ИМА КОРУМПИРАНИ ПРАВИТЕЛСТВА!!!- ТРЯБВА МНОГО СЕРИОЕН ГРАЖДАНСКИ НАТИСК В СЪДЕБНА СИСТЕМА МЕДИИ И ПРОЗРАЧНО ПРАВИТЕЛСТВО -ТРЯБВА ДА СЕ ОТСЕЯТ ВСИЧКИ МЕДИИ ТИП МИСИРЕШКИ – И ДА СЕ ПОЧНЕ НАЧИСТО -ИНАЧЕ НИ ЧАКА АВТОМАТ КАЛАШНИКОВ И МНОГО ТЕЖКИ ДНИ ТИП СИРИЯ! ЗА САЩ ТОВА ЩЕ Е ДОБРЕ ! ЗА НАС ЩЕ Е МНОГО ЗЛЕ!1 ТРЯБВА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!!! ТРЯБВА НЕПРИМИРИМОСТ !! КОРУПЦИЯ ЩЕ ИМА ВИНАГИ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА -КОГАТО НАРОДЪТ БЛЕЕЕЕЕ!!

 45. Май е време да напиша някои неща без да ме обвинят в спихване на протеста. 🙂
  България просто не може да излъчи нещо различно от Боко или Бай Тошо. С протяжната и гнусна деградация на БСП, като партия се оказва, че в България може да има само една партия с национална структура – тази, която е на власт.
  Българите крещят „Мутрите вън!“, но мутрите и мафията са самите те.
  Моисей водил юдеите 40 години из пустинята за да измрът всички, които са били роби. После обаче младите не го слушали вече.
  Та и в България е така.
  След освобождаването на Тодор Ж от ЦК на БКП с решаващата помощ на съветските другари Партията се подготви за промени. Създадоха дисиденти и опозиция.
  Българите бяха поканени да излезат и да си кажат мнението. И те го направиха. Надявайки се, че и тук ще стане като в Захарна Германия и всички ще карат мерцедеси и бмв-та. Но после разбраха, че никой не ги слуша и се утаиха. Е … купиха си по един 25 годишен Голф.
  А кой можа фана я Западна Европа, я Америка.
  Следващото поколение нямаше доброто соц образование, но все още имаше учители от туй време и запротестираха отново за да стане България като Германия. Някак си не се получи и те се утаиха и си уредиха живота индивидуално.
  Сега е трето поколение, което учи в западни университети и видяло как живеят хората поиска и тук да е така.
  И го правят с политически средства, ПРи и анализи. Хилядолетната история на мафията е доказала няколко неща.
  Мафията е безсмъртна.
  Можеш да смениш само шефа.
  Като го затриеш
  И седнеш на негово място.

   1. Времената са трудни ,гледай те Пророкът , всички са подчинени , не мога да го скрия и предотвратя дори и да съм силен ,не мога , там никой не може това е Промисълът с него никой не може да се бори Никой

 46. И да не опеменават че децата им ще останат сираци,ако изкарат късмет ще ги заровят заедно

 47. Томова още един пропя за пералните(бързите кредити).Чувала ли си за фирма Кредисимо,скоро ще стане корнелия и симо.Има си методи на разпит.Кирил Добрев и Корнелия Нинова и Симеон Дянков са набъркани.Но това не е всичко БСП изпира пари на ДПС и Герб под формата на бързи кредити.Всичко казано до сега е лъжа,винаги са биле заедно просто вече има безспорни доказателства.Скоро ще последва масова стрелба.Поздрави.Бъдете смели

 48. Тук май трябва да прожектираме филма @вечният евреин@ хахаха, И става наказуемо да коментраш идиологията на БКП , хахахаха

 49. бЪЛГАРИНЪТ СИ МИСЛИ ЧЕ ЖИВЕЕ В „СОБСТВЕНАТА ‘ СИ ДЪРЖАВА- НО !!–ПЪРВО ЩЕ МУ КОСТВАТ НЕИМОВЕРНО МНОГО УСИЛИЯ ЗА ДА СТИГНЕ ДО ПЛАЖЪТ СЛЕД РАЗНИ „ШЕХЕРЕЗАДА’ КЪЩИ И ХОТЕЛИ ЗА „ГОСТИ“-ТАМ ГО ЧАКА КОНЦЕСИОНЕРЪТ НА ПЛАЖЪТ- ПОСЛЕ ВИДИТЕ ЛИ??!! -БЪЛГАРИНЪТ СИ МИСЛИ ЧЕ КАТО ВЛЕЗЕ В МОРЕТО -ТО Е СВОБОДНО ДЪРЖАВНО ! -БЕЗ КОНЦЕСИИ- НО УВИ!! – И ТО Е КУПЕНО! -24 МИЛИ НАВЪТРЕ В МОРЕТО СОБСТВЕНИКА Е ФРЕНСКАТА ФИРМА „ТОТАЛ“ –УТРЕ ТАЗИ ФИРМА МОЖЕ И ДА ИСКА ПАРИ ЗА ДА СЕ „ТОПНЕМ “ В МОРЕТО !!! БОЙКО КЪДЕ СИ БЕ -ПРОДАЖНИК МРЪСЕН!!! КВАДРАТНИТЕ ГАЩИ КЪДЕ СИ И ТИ??

 50. Нали имаше проект на Радев? Може би представянето на стратегията е вид представяне на проекта?

 51. Безсмислени упражнения.Тиквата е досущ като едно голямо Живково дежавю. Навремето бай Тошо ги приказваше същите неща, но изобщо не искаше да си ходи доброволно. Затова и онзи негов насран поглед на пленума на БКП. Тиквата и той си е отишъл, ама не иска да си ходи. Не иска да осъзнае, че приключи и се напъва да стане нещо като почетен председател като идола си Ахмед Доган. В същото време зад кулисите трескаво се действа, залагат се сделки, влачат се милиони…

 52. В този ред на емоции, една искрена препоръка – Цирикова църква, място тъжно, но мистично, някакъв вододел между отчаяние и надежда, та, посетете го.

 53. Политическият вакуум в БГ е много голям -и най страшното е че стари муцуни изплуват от дъното за да се припознаят с Протестите-Всъщност народ който е изгубил Тотално Доверието си към всички разрушени Институции и Правителства от 32 г насам -То Той е пред Гражданска Война !!-трябва да има рестарт на всичко за да се почне начисто -Няма да се разминем както разстреляха Чаушеско,, -прекалено много пропуснахме !!-сега ни чака Много Голям рестарт -Не искам да бъдем като Глупавият Украйнски Народ с Майданите си дирижирани от САЩ – Но за съжаление България е Пред абслолютен колабс -Морален Културен Иституционален Съдебен и въобще дори Социален колабс – СОЦИАЛНИЯТ МИР В БЪЛГАРИЯ СВЪРШИ!!!! -РОБИТЕ ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ РАБОТЕЩИ БЕДНИ СВЪРШИХА!! -КНСБ И ПОДКРЕПА Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА СИ ПОКАЖАТ ИМОТНИТЕ СЪСТОЯНИЯ! -ВСИЧКИ ТЕ И ОЛИГАРСИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДНЕС! КАК МИСЛИТЕ ??-АКО БЪЛГАРИТЕ ВЗИМАХА 1000 ЕВРО МИН ЗАПЛАТА И 800 ЕВРО ПЕНСИЯ -ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ИМ ПУКА ЗА НОЩНИТЕ ШКАФЧЕТА? И ДА ДОПЪЛНЯ ЧЕ ЦАРЯТ НА ИСПАНИЯ ЗА 100 МИЛ СТАНА ПЕРСОНА НОН ГРАТА- А САМО ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ЕДНА ОТ ДРЕБНИТЕ ДАЛАВЕРКИ НА БОРИСОВ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА Е НАД ТАЗИ СУМА -! ДАВАНЕТО НА ФРЕНСКАТА ФИРМА ТОТАЛ ЗА 30 Г НАПРЕД ..САМО ЗА 200 МИЛИОНА ( И ПОНЕ 100 МИЛ ВЗЕТИ ПОД МАСАТА) – КОНЦЕСИЯ НА ШЕЛФА НА БЪЛГАРИЯ С ВСИЧКИ ПОЛЗИ ЗА „ТОТАЛ“ КАТО ГАЗ И ПЕТРОЛ !! НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА -НО С НАЙ БОГАТИТЕ ПОЛИТИЦИ В ЕВРОПА!! КАКВА ПАРОДИЯ ЦИНИЗЪМ БЕЗОЧИЕ И АРОГАНТНОСТ! И ТОВА ПРЕД „ОЧИТЕ“ НА БРЮКСЕЛ !! ТОРТАТА САХЕР СЛАДКА ЛИ БЕШЕ ?? ДВУЛИЧНИЦИ!

 54. Еми така е , трудно е да се правиш на палячо министър-премиер , ето по-лесно е да бъдеш откровен в анализа и работата си, жалка пародия на управление.

 55. И от там по Бога! Каквото успя направи! Ако те потърсят, върни се, Господ те връща!

  Ако не, работи за душата си!

 56. Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа…Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути…Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!

  1. Знамето – на прозореца, или разпънато на портата – от Вас ли беше? Още по-добре е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *