Регистрация
Публикувано на 10.10.2018 / 14:08

ОСЕМ МЕСЕЦА НЕ МОГАТ ДА ХВАНАТ ДЪРВОТО-УБИЕЦ НА СИНА НА МОСКОВСКИ, ТОЗИ ГО ЗАЛОВИХА ЗА ПОЛОВИН ДНК-ПРОБА ВРЕМЕ! ЕВАЛА!

бойко борисовХристо Комарницки:

Значи осем месеца не могат да хванат дървото-убиец на сина на Московски, обаче този го заловиха за половин ДНК-проба време!

Евала!

Арман Бабикян:

Изглежда големият „демократ“ Борисов още не е рабрал, че правителствата и държавите не управляват медиите по белия свят.Та решил човека да вика посланици и да им се кара, че очернят страната ни…..

Значи още нещо не е разбрал – те писаха срещу него и властта, а не срещу страната и народа ни.

Малка, но съществена разлика!

Георги Дренчев:

Много искам да повярвам на мвр, ама нямам желание, а на премиера, не само, че не му вярвам, а не искам, а нямам и желание.

Александър Хараланов:

ПО РЕЙМЪНД ЧАНДЛЪР :

Министър Марлоу беше подпрял глава с ръце върху бюрото си. Не беше мигнал цяла нощ,а и пет килограмовия златен ланец, който висеше на врата му пречеше да държи главата си изправена. Мислите му се влачеха като мокри вестници по градски канал. „Хм…Заплетен случай…Сега пък не била изнасилена…Ми откъде се взе тая сперма по тялото?…Според патоанатома, тя е застреляна с абалет от случайно преминаващ клошар. Но кой, кой … румънец, украйнец, японец ?“

Министър Марлоу извади гребенче от задния си джоб и се погледна в малко огледалце. Започна бавно да реши оскъдното си бретонче, цъкайки с език като повреден метроном. „Ами ако е съученикът ѝ Пенчо, който я преследва от 20-се години? Просто не знам…Не знам какво ще кажа на пресконференцията…“

Телефонен звън продра оглушителната тишина. Министър Марлоу грабна бързо телефона, а през главата му премина светкавична мисъл „Дано да е Виктория!“. Лицето му замръзна като восъчна статуя. Нищо не трепваше. Само устните му повтаряха: „Слушам, г-н премиер, да г-н премиер, ще кажа…психопат, да, добре…германец, случаен германец, с пистолет, не с лък, добре…да, не е журналистка, да, бизнес дама е, слушам, г-н премиер…“

Министър Марлоу с мъка се изправи, понамести ланеца си и потътри крака към пресконференцията.

Иво Джоков:

Насвякъде стават тежки престъпления. Навсякъде има психопати, убийци, престъпници. Но ние сме уникални по това, че никой в тая държава не се бори с тях. Уникални сме с това, че за да се задвижи тежкия апарат на разследването трябва безпрецедентен вътрешен и външен натиск. Уникални сме с министър-председателя си, който се репчи на европейските политици призовали към адекватно разследване, вместо да каже – да, МВР не работи както трябва, разбираемо е, че обществото не ни вярва. Уникални сме, че ни боли повече от това, че сме се „изложили“ пред света, а не че една млада жена си е отишла по брутален и жесток начин. Уникални сме, че не ни пука за хилядите жертви на битовата престъпност, на катастрофите по пътищата, на корупцията в здравеопазването. Уникални сме с медиите си, които вкупом повтарят рефрените спуснати им отвисоко и нямат собствено мнение, дори когато жертвата е техен колега. Уникални сме и с „опозицията“ си, която съзнателно изманипулира случая за да извлече дивиденти. Уникални сме с търпението си към всичко, което изброих. Всъщност, уникални тъпаци сме..

Afera.bg

Коментари 17 за
“ОСЕМ МЕСЕЦА НЕ МОГАТ ДА ХВАНАТ ДЪРВОТО-УБИЕЦ НА СИНА НА МОСКОВСКИ, ТОЗИ ГО ЗАЛОВИХА ЗА ПОЛОВИН ДНК-ПРОБА ВРЕМЕ! ЕВАЛА!”

 1. Гледах снимката на циганина, дето са го хванали в немско, и нарочен за убиец, само че нещо не ми се вярва да е той! Помните сестрите Белнейски, и там също много мирише на далавера!!! Нарочения колев не е бил сам, но продължава да прикрива истинските убийци-ВИСШЕ СТОЯЩ от голямото добро утро!!! Има една приказка: ВСИЧКО КОЕТО НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ, СЕ КУПУВА С МНОГО ПАРИ!!! Та ето защо съм УБЕДЕН, че с този циганин има СДЕЛКА, ДОБРЕ ПОДПЛАТЕНА СДЕЛКА!!! А каква е цената на същата тази сделка, едва ли скоро ще я научим!!!
  герб е МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ТЯ Е ВСИЧКО НА ТОЗИ ЕТАП!!! КРАДЕ НА ПОРАЗИЯ ВСИЧКО, ОТ МАГАЗИНЧЕТО НА НЯКОЙ БЪЛГАРИН, МИНЕ ПРЕЗ КРАЖБАТА ЧРЕЗ КОНЦЕСИИ НА ЧАСТ ОТ ПРИСТАНИЩА, ЦЕЛИ ПРИСТАНИЩА, ЛЕТИЩА!!! РАЗБИРА СЕ СИ ИМАТ И ЧАДЪРО НОСИТЕЛ-ЦАЦАРОВ-ГЛАДНИЯ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ!!! ЗА ДОБРЕ ВЪРШЕНАТА РАБОТА, ЩЕ ГО УРЕДЯТ-ПО ЗАКОН И ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ, НО…ИМА ЕДНО НО ЗА ГЛАДНИЯ! ПОМНИТЕ КАК ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА ОТКАЗА ДА ПОДПИШЕ УКАЗ ЗА НАЗНАЧЕНИЕТО НА ЕДНА СЪДИЙКА ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ, Е, СЪЩОТО МОЖЕ ДА СПОЛЕТИ И ЧАДЪРО НОСИТЕЛЯ НАД герб, МАФИЯТА ГЕРБ!!! И ОТНОВО ДА ПОПИТАМ БМБ МУТРОПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ-ВИСЯТ ЛИ МУ 18 СКАЛПА НА КОЛАНА, НО НЕ ПО ВИНЕТУ???!!!???!!!

 2. Когато стане дума за „ДНК“ все се сещам за „Белнейски“. Колко време им трябваше да се спрат на Лазар. Не го защитавам, безспорно е спал с малолетната, но секса и то със съгласието на момичето не е повод за убийство?!

 3. И никъде по света в първия, втория или третия свят няма „лидери“, единият от които е пожарникар, мутра, селски бандит с присъда за убийство, а другарчето му – с помощно училище за бавно развиващи се, физкултурник, носач на папки, с апартаментна корупция, фалшификатор на избори, с ръкавели на ЦРУ.

 4. С нахокването на Европата и дипломацията, че и на ООН, се получи поредният непремерен гаф на Тиквоча. Те само цъкат и му гледат акъла. Той ще казва на посланиците какво да правят и какво не. Леле, гневен заплашва как щял да гласува нам си кога за нам си кво, сякаш гласът му има значение. Каквато е цепеница, като иде в Брюксел, няма и да разбере за какво се гласува. важното е пъргавелката преводачка пак да го снима как се ръкува по Ганьовски и цунка-гунка, ако още има с кого.

 5. Българите не могат да са недоволни от България, но премиерът на България може да е недоволен от българите? Бетер комунизъм стана… Трайте си и аплодирайте фарса, кражбите и убийствата, че еднокнижко е сърдит.
  Евро-крадците на милиони от евро-фондове може да спят спокойно…………..ще продължат да крадат……….но да внимават малко, и с мярка да крадат , че сега ще ги следят всички наши и чужди служби!!!

 6. пътнико нагъл.пътнико тъп
  КОЙ за министър от кой кръстопът
  теб те намери -а нас загрози
  десет години живот ни скъси.

  пътник си вече сам виждаш нали
  че даже Европа що ти „покори“
  вече отвръща от тебе очи-
  не може да вярва на твоите лъжи

 7. много странна парадигма: „Когато хората не вярват в нищо, те са готови да повярват на всичко…”

  1. Според Гьобелс, колкото по голяма и нагла е една лъжа, толкова повече тълпата вярва в нея …..

 8. Московски е заявил пред репортери без мозъци, че не е взимал никакви НДКтки, няма НДКур и изобщо ако е имал са му го взели, при което се наклонил към Венециева и й казал че някакъв Борш от ческуфашистки произход е продал НДКато на волейболистите да тренират с гимнастичките упражненията с еда бухлка и две топки

 9. те фатът само тези дето са водили разследване за далавери с ЕУйците, след което са бити, влачени по земята с лице надолъ и накрая са били изнасилени….

  къде в инфото се споменава че детето е разследвало баща си за транспортните далавери, че го а влачил с лице по земята, като по тва време е имал сняг и лед; детето не е било бито а е удряно от дървено дърво; и накрая няма факти че баща му е педофилствал

  ама винаги на тоя сайт се атакуват най-добрите от герб, защото са верни на партията, наврема реагират ако недай боже има фал и спазват споразуменията за мир в Украина

 10. Kak експертизата на ДНК на набедения мангал се прави за един ден, а тази за Московски, който ви е под ръка, но и под закрила, не се прави за половин година, лъжци долни? Системата МУ убива всички, даже и слугите МУ и него, простака!

  1. За ДНК експертиза трябват 2 седмици!Тия как така я направиха за 2 дни?????

  1. Дори знанието на факт, касаещ поста й, я надхвърля, защото постовете й я надхвърят. Следователно, не знае и това. Незнанието се потвърждава и от работата й – или е грешна и вредна, или е безсмислена. Няма верен ход на Борисов при и със Цачева. Както и с други Министри и др. лица и дейности. Практиката го доказва. И тя. За Борисов доказателствата нямат значение. За това са и провалите и др. по-страшни неща.

  2. Питай вожда, нали и даде три месеца срок да направи правосъдна реформа, е мина година, още нищо няма, но той, вожда, е забравил или се прави, че е забравил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>