Публикувано на 18.07.2019 / 17:24

ОСВОБОДИХА НАБЕДЕНИЯ ЗА „БЯЛ ХАКЕР ВЪЛШЕБНИК“! ФИАСКО НА ПРОКУРАТУРА @ ГДБОП, ПРОИЗВЕЖДАЩИ „ПРЕСТЪПНИЦИ“ НА ИШЛЕМЕ ПО ПОРЪЧКА!

кристиян бойковДнес, 18.07.2019 г., Софийска градска прокуратура взе мярка за неотклонение „Подписка“ спрямо обвинения в компютърно престъпление 20-годишен мъж К.Б. и разпореди незабавното му освобождаване.

Мотивите за вземане на най-леката мярка за неотклонение са събиране на допълнителни доказателства по делото, обосноваващи изменение на обвинението му в по-леко наказуемо престъпление – в такова по чл. 319 б ал.2 НК. Установено е, че К.Б неправомерно е копирал компютърни данни от сървър на НАП, но деянието е извършено срещу информационна система, която не е част от критичната инфраструктура. Това е установено от писмо дна НАП, получено днес в прокуратурата.

Съобразени са данните за чистото съдебно минало на К. Б., добрите характеристични данни и младата му възраст, размерът на наказанието за престъплението по чл. 319 б ал.2 от НК/ лишаване от свобода до 3 години и глоба до 5000 лева/, както и задължителното прилагате на института на освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание по реда на чл. 78А от НК.

К.Б. е освободен от следствения арест в изпълнение на разпореждането на СГП. Разследването по делото продължава.

В държавата – кочина освен малоумни кретени на всички управленски постове, още по-страшното е, че има прокуратура и ГДБОП, и ДАНС, и вся остальная…, които са пълен провал, потрес и произвеждат „престъпници“ на ишлеме и по поръчка, стига да задоволят потенцията на … Боко и … така нареченото „обществено мнение“.

Същата тая прокуратура и същите тия служби не си мръдват задниците да подведат под отговорност ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ЗА ТОЗИ НЕЧУВАН СКАНДАЛ С ИЗТИЧАНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД!

НЕЩАСТНИЦИ, СЛУГИ НА МАФИЯТА!

Сега, ако сме народ никой от нас няма да си мръдне пръстта повече да плати и стотинка данъци на тая държава.

Ама и народ няма в тая кочина.

Afera.bg

Коментари 25 за
“ОСВОБОДИХА НАБЕДЕНИЯ ЗА „БЯЛ ХАКЕР ВЪЛШЕБНИК“! ФИАСКО НА ПРОКУРАТУРА @ ГДБОП, ПРОИЗВЕЖДАЩИ „ПРЕСТЪПНИЦИ“ НА ИШЛЕМЕ ПО ПОРЪЧКА!”

 1. Ура , Маг К.Б. е свободен ,сега остана да приберат ,Фея-та и баба Яга .
  Извод:
  В България друго ако няма , вълшебници и дебили дал Господ .

 2. Копеленца мръсни,колко пъти ще ви казвам,че съм робот,стига сте ме питали,ще ми повредите роботската ми тиква и ще видите тогава робот ли съм,кво съм.

 3. Братя българи,гордейте се!!!! БЪЛГАРИТЕ СА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ САМО НА БЪЛГАРИЯ,НО И НА ЦЯЛА ЕВРОПА.

 4. BLADE, BLADE, най-вероятно е, може би си на прав път… обърна ли внимание – в. Афера, както винаги първа, единствена, в първия ден на този случай, показа снимка с кратък текст… и може би е по-добре да заменим „бял хакер“ с…, може би си чувал за „белите якички“… и ще има допълнение към това облекло, но по-късно… само да ядем зелени салати като витамини, за да доживеем този момент, пък може и да отслабнем, но ще преместим малко ръкавелите, за да не ни духа под ръкавите на ризата…

 5. Това вярно ли е: “От вчера следя ситуацията в България с интерес и както предупредих виждам, че вашите власти се опитват да покрият всичко. Смешните ви служби задържали някакво момче днес, като го обявили за мен, само че той не съм аз, затова ви пиша, за да ви кажа, че след няколко часа всичките бази данни на НАП ще бъдат качени в торенти в много търсачки по света и всички ще имат достъп до тях. Предупредих ви, преди два дена, особено вас, бавноразвиващите се в правителството на България“.

 6. Обвинението беше съшито с бели конци и това стана ясно дори на тотално зомбирания от Боко & Пеефски поръчкови медии. Всеки ученик от 3 клас ги разбра колко струват. Не че им пука и с удовоствие биха похарчили момчето за да почешат егото си и да пуснат поредния фишек ,но се уплашиха от отзвука на скандала в Европа. Там всеки средно грамотен компютърен специалист ще им каже да не се излагат като кифлачии. Затова дадоха заден ход,докато намерят нов козел отпущения.

 7. Сигурно ще ми се смеете за това, което ще напиша, сигурно ще ми кажете, че мисля конспиративно и пр., но как ви звучи идеята, че това може да е началото на едно планирано вече отмъщение на Цецото? Той не е човек, който би простил изритването си от партията, пълното разграничаване на вожда от него и делата му, както и директното обвинение (казано с по-мек тон, разбира се), че се е самозабравил. Със сигурност е имал достъп до огромен масив от информация и много добре знае, че изтичането на такива данни в такъв обем би могло да свали правителството. Ще се радвам да разбера какво мислите вие и ако не сте съгласни това съм готов да го приема без излишни спорове. Просто съм любопитен да разбера дали само мен ме спохождат подобни мисли. 🙂

  1. Какво вероятно ще последва?
   Информацията е публична, така че на който му трябва от злите сили, вече си я има: за изборни измами, за данъчни престъпления, за разчистване на сметки, за всякакви цели.
   Ще гласуват набързо да похарчат стотици милиони за киберсигурност (може и милиарди), ще откраднат 90% от тях и ще затегнат малко сигурността срещу останалите 10%. Междувременно ще прокарат 2-3 спорни закона, докато медиите имат друга работа. Този филм сме го гледали, сега пак го повтарят, пише го по учебниците по манипулация на масите.
   От страницата на Светлин Наков,
   програмист, създател на Софтуерен университет, носител на наградата „Джон Атанасов“

 8. Ами високо ценена от мене,смела ми Госпожо Томова,това е ПОЗОР НЕЧУВАН И НЕВИЖДАН!!!
  Главата ми не го побира:КЪДЕ Е ТОЗИ НАРОД???
  Мутрата-убиец,неговите апаши,и другите двама Дебело бузести Цацаров и Пеевски,сматам вече,че не са ВИНОВНИ!!!
  Още,още и още ще ни мачкат,ние им го позволяваме и те се възползват от тишината,примерението,безъбливостта на този Народ!!!
  А бе хора той ни оголи,ние пак си траем!!!
  Заклевам се по-света,няма друг такъв Народ!!!
  Освен там някакви африкански и латиноамерикански,но тези народи винаги са живели така,и не са част от Европейския съюз!!!
  Докато ние до 1989 живяхме в рая,въобще не ме интересува вече,че „уж“там имало несвобода,сега какво е,не е ли,геноцид да си разделен от деца,родители,поради принуда,безплатно оброзование,най-добрите доктори на света имахме до 1989 год,знам го личен опит,чиста храна,100% спокойствие,красива и чиста природа,мога да изброявам райския живот до 1989 до сутринта!!!
  И изведнъж от този райски живот,на дъното,обезумяхме,опросточихме се,чалгализирахме се,затъпяхме и се примирихме!!!
  Затова убиеца Борисов,днеска се удря по гърдите,и казва че ТОЙ ЕДНОЛИЧНО Е РЕШИЛ,цялата сума за самолетите да се плати наведнъж!!!
  Аз не съм в кожата си,че му позоляваме това,вместо да го линчуваме,че Държавата се срина пред очите ни,да му поискаме като пиявици лепнали по него ОТГОВОРНОСТ,вместо това вижда нашата дебилщина,вместо да е се чувства виновен и сринат от тази ситуация,той излиза УБИЕЦА,надменен,все едно нищъ не е станало,заканва се,надменичи,поучава!!!
  Честно,не знам какъв е този Народ,да си имал всичко,да губиш всичко,заради една Престъпна Мутра,давиждаш как един доказан убиец,разполага със парите ти,унищожава клетите възрастни,мачка децата си!!!
  ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ И НИКОГА НЯМА ДА ГО ПРИЕМА!!!

 9. Боко ние белите овчари сме вълшебници и хакаме наред откакто ни прати да пасем овцете.

 10. Така работят нашите институции – с фалшиви улики. Вече няма значение кой е истинският извършител. Важното е, че Горанов и подчинените му са непокътнати и измити. Прости, некадърни, нагли и крадливи хора управляват нашия живот. Кой ги избира и разрешава да ни лъжат и манипулират? Всички ние, наречени народ…

  1. Според GDPR, ВСЕКИ има право да поиска да бъде „забравен“, т.е. всичко, сврързано с него, да бъде заличено, НАВСЯКЪДЕ. И Еврокомисията е призвана да бди за това.

   Е, защо пък ВСЕКИ засегнат, не вземе да пусне искане до-съответните-органи, че да видим тогава. Ама юристи трябват, истински.

   И правила трябват, особено когато ДЪРЖАВАТА (по-точно неин орган) е замесен от глупост, некомпетентност, несвършена работа …

   И ние трябва да форсираме държавата да си плаща масрафа от собствения джоб, не от нашия. Иначе нарушава обществения договор, и може да тегли като при френската революция.

 11. Вижте, проблемите на Борисов са от ПСИХОЛОГИЧЕН характер. Силната му КОМПЛЕКСАРЩИНА и ЖЕЛАНИЕ ДА БЪДЕ ХВАЛЕН непрекъснато извеждат на преден план чувството му за НЕПОГРЕШИМОСТ до последната степен на това проявление – САМОВЛЮБЕНОСТ (НАРЦИСИЗЪМ). В случай на отправени критики или нападки към него, то той достига до най-високи нива на РАЗДРАЗНЕНИЕ, което от своя страна предизвиква у него първобитен „нагон” на ОМРАЗА и животински стремеж за ОТМЪЩЕНИЕ. Първата стъпка на комплексирания индивид, заемащ РЪКОВОДЕН държавен пост е ДА СЕ ЗАОБИКОЛИ от НИСКОИНТЕЛЕГЕНТНИ себеподобни, чието животинско чувство за самосъхранение се изразява в „ЛИЗАНЕ“ на „началника“ и ПОДДЪРЖАНЕ на самовнушението му за НЕПОГРЕШИМОСТ. В самотните си нощи този тип комплексари стигат до САМОСЪЖАЛЕНИЕ, от което често се РАЗПЛАКВАТ и дори РИДАЯТ от самовнушението на обида. В такова състояние те приемат всички останали за ВРАГОВЕ и ВИНАГИ И ВИНАГИ търсят причините за състоянието си ИЗВЪН СЕБЕ СИ. ТОВА Е МНОГО ОПАСНО ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ! ТОВА Е МНОГО ОПАСНО ЗА ДЪРЖАВАТА!

  1. Вижте, проблемите на Борисов са от ПСИХИАТРИЧНО ЕСТЕСТВО.
   Диагнозата му е ПСИХОПАТИЯ – разстройство на личността, днес класифицирано като антисоциално личностно разстройство, подтип психопатия (DSM).
   Специалност: психиатрия
   МКБ-10 F60.2{{{2}}}
   МКБ-9 301.9

   1. DSM-5 e единственото спасение на дебелака казанова от село банкя,ако не е вече късно.

 12. Не стига дето съм дебил , не стига дето Главния доктор ми лапа непрекъснато от хапчетата ,ами и ЕГН-то ми откраднаха ,деба и кочина деба .

 13. Това е добра новина! Радвам се, че са пуснали младежа! Браво и на него, че не се е поддал на натиска да признава и да помага на негодниците! Е, ще го влачат по дознания, може и по дела, но нищо няма да излезе … Смрадта иде от друго място!

 14. дуфялак дуфялак, вчера акях днеска пак (Огнянчо Гиржикоф) каза:

  вече по два пъти на ден – с приятна лекота. има нещо гнило в тая работъ

  1. Все повече се усеща духа /а може би, дъха/ на едно т.н.“активно мероприятие“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *