Регистрация
Публикувано на 11.04.2019 / 12:20

ОПЪВА ЛИ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ЧАДЪР НАД СПОРТНИЯ МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ. ПРИТЕЖАВА ЛИ ОГРОМНА ВИЛА ПОД „СПОРТПАЛАС“ КРАЛЕВ

КРАСЕН КРАЛЕВНа 08.04.2019 г. АФЕРА публикува материала:

КРАСЕН КРАЛЕВ И ПРЕД КОНПИ „ЗАБРАВЯ“ ДА ДЕКЛАРИРА ПАЛАТ В ДРАГАЛЕВЦИ! СКАНДАЛНИТЕ ГИМНАСТИКИ С ИМОТИ, АКЦИИ И ПАРИ НА СПОРТНИЯ МИНИСТЪР!

Тогава зададохме въпросите:

1. Защо Красен Кралев не е декларирал пред КОНПИ натрупаното до момента имущество, влогове, акции и др., които притежава?

2. Наистина ли се е сдобил с имот през 2013 г.,  с цена на придобиване  528 979 лв. и квадратура 740 кв.м., което ще рече 365 EUR. на кв.м.? Според справка от сайт за недвижими имоти, кв.м. на имот в Драгалевци през 2013 г. е на стойност между 853 -900 EUR. на кв.м.

3. Кой ще извърши проверка за притежавания имоти на Красен Кралев, в действителност кога точно е придобит, тъй като този имот  е деклариран и през 2007 г.  пред Сметна палата, но на коренно различна цена с друга квадратура?

4. Каква е точно квадратурата на имота 740 кв.м. или 820 кв.м.? (според декларация от 2017 г. имота е 740 кв.м., а според декларация от 2007 г. 820 кв.м.)

5. За каква точно сума е придобил този имот   528 979 лв. или 47 674 лв. ?   (според декларация от 2017 г. имота е закупен за 528 979 лв., а според декларация от 2007 г. за  47 674 лв.).

6. Как така изведнъж Красен Кралев се оказва и с налични средства от 286 000 лв., които декларира  през 2017 г. пред Сметна палата?

7. Как така изведнъж тази сума от 286 000 лв. се появява, защото през 2016 г. , той изобщо не е декларирал такива спестявания? Това ще рече, че  на месец от други дейности е спестил по 23 833 лв., за които спестявания няма информация, от каква дейност са спестени?

8. Каква друга дейност е развивал министър Кралев през 2016 г., когато е бил действащ министър след като каза, че не е собственик на фирмите, а ги е прехвърлил на майка си Султанка Костова Кралева, която е родена през 1928 г. т.е. вече на 91 години.

9. Ще бъде ли поискана  НЕЗАБАВНАТА оставка министър Кралев, от премиера Борисов за това, което е сътворил през годините министъра на младежта и спорта, относно подадените декларации с невярно съдържание?

След публикацията на материала,  изкочиха нови и доста шокиращи подробности, и за други имоти на министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

АФЕРА за пореден път се обръща към оторизираните институции,  като НАП, прокуратура, КОНПИ и други, дали ще се размърдат  най-сетне и извършат проверки за установяване произхода на финансовите средства и притежаваните имоти от Красен Кралев и семейството му.

В допълнение задаваме и следните въпроси:

 1. Притежава ли Красен Кралев или поставено от него лице, огромна  вила в  комплекс „Чайка“ (Варна) под Спортпалас, с басейн, двоен гараж и голяма градина на няколко нива?
 2. Вилата от лявата страна на пътя в посока Спортпалас  ли се намира ?
 3. Вилата на няколко етажа ли е,  с огромни стъклени панорамни стъкла, отдолу край асфалтовият път?
 4. Има ли  двоен гараж и плувен басейн над него по стълбите нагоре към двореца?
 5. След публикацията на АФЕРА от 08.04.2019 г.,  казвал ли е Красен Кралев пред негови познати, че Бойко Борисов го пази и няма да го махне от поста министър?
 6. Ще се размърда ли и Варненската прокуратура да извърши проверка по случая или апелативният прокурор на Варна – Владимир Чавдаров, ще продължава да дава указания по НОВА, как кокаина намерен в морето край Шабла, трябва да се разрежда в съотношение 1:3, защото откритият кокаин бил с висока чистота над 90% и, ако не се разрежда е  опасен за употреба?
 7. Ще  бъде ли поискана „НЕЗАБАВНАТА“ оставка на Красен Кралев?
 8. ОПЪВА  ЛИ  ПРЕМИЕРА БОРИСОВ  ЧАДЪР  НАД МИНИСТЪРА НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА КРАСЕН КРАЛЕВ?
 9. Притежава ли апартамент в луксозния  яхтен комплекс от затворен тип „Порт палас“ на „Слънчев ден“ Красен Кралев на негово или на друго име?

Afera.bg

Коментари 16 за
“ОПЪВА ЛИ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ЧАДЪР НАД СПОРТНИЯ МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ. ПРИТЕЖАВА ЛИ ОГРОМНА ВИЛА ПОД „СПОРТПАЛАС“ КРАЛЕВ”

 1. Защо този тлъстак Кралев е министър на спорта? Трябвало е да му се отплатят за услугите, непременно да го сложат на „нещо голямо“ – можеха и на кОлтурата да го чучнат, и на икономиката, и на транспорта… Да си гледа имотите по морето и да прочете „Лоената топка“, френска класика.

 2. То цялото правителство е за оставка, незабавна. То и комунистите крали 40 години, ама чак пък толкова, колкото се краде сега, през тези 10 години, е такова няма , такава наглост и безочие няма в цялата ни българска история. От къде ги изровиха тези четирицифрени суми ? Това тъщи, лели, бащи, майки, кумове и сватове, от спестявания, това го знаем, не хваща дикиш.
  “ Крадци, венец ви свивам от коприва,
  потапям го в безчестие и срам
  и нек краси, сган низка, нечестива,
  тълпа от демони, тълпа граблива
  челата мръсни вам.“
  Смирненски по Вазовото “ Новото гробище над Сливница“

 3. В бокса има един момент, в който единият състезател очевидно не е в състояние да продължи мача, а съдията неизвестно защо не го прекратява. В такъв случай право на треньора е да хвърли кърпата на ринга и да прекрати мача. Не знам кой е треньор на управляващите… Може би СИКаджията. След толкова разкрития, скандали и тотална излагацията обаче е време да хвърли кърпата. Тази власт е неспособна да продължи да управлява нормално…

  1. ..Osven,,naroda, ,i,,upravljavashtite,,rabotjat,,za B.Bitko…samo che te i…kradat …Naroda trjabva,,da im potarsi,,smetka,,!

 4. Кралев от едно време си е милионер! Кажете за ония кокорчо дето се прави на политик? за цялото позитано за кирето сака дето вече ще му викат киро корупцията КОМПИ него е искала да почне и вече е почнат за това нинова панически гледа да го спаси с поситановки които по правило сега ще ударят цялото позитано и ония мунчо дето в момента с камилата си обикалят ливан и катар да се прави на модерна в роклите си за десетки хиляди лева ама там тишина. Поне като се върни румен далаверата или брокера на апартаменти има да говори как си взема апартамент от държавата почти без пари

  1. Тези що ги намесваш тук? Темата е за „торбата с лайна“!

 5. Както се вижда на снимката това не е правителство, а кочина, свинарник с оядени, тлъсти, прости и грозни добитъци, целите овъртолени в миазми, но нагло грухтящи и представящи се за невинни, чисти овчици!
  Животинска ферма, както ги описа Оруел!

 6. Борисов е опънал не чадър, а цяла палатка над Красен Кралев е затворил в нея за защита поредния измамник от ГЕРБ. Така е опъната палатка и над циганите, защита от закона на циганите – избиратели на ГЕРБ. Красимир Каракачанов, избран от наивниците да оправи пенсиите им, се зае да източва пари за изтребители, за да се натегне на Борисов с палатките. Каракачанов вместо да вдигне палатките на Борисов, с които крие престъпнци като Кралев, забива колчетата на палатките: не циганите в Габрово виновни, не правителството не си върши работата, общините да работели. Цял палатков лагер, а Каракачанов забива колчетата на палатките, щото трябва да замазва продажбата на българско гражданство със Захариева. Няма да отговори никой за палтаката над Кралев, не им пука, та пък да отговорят.

  1. Циганите и емигрантите са крещящ проблем на правителството и то не се справя, затова Каракачанов прехвърля топката на общините. Навсякъде и най-вече по селата възрастни хора са грабени, бити, изнасилвани и убивани от цигани и няма защита от властта, напротив, циганите са защитавани. Каракачанов не може като вице да са му в ресора вътрешните работи. Това по принцип не е редно – хем да си военен министър, хем да наблюдаваш и да контролираш вътрешните работи, ама Тиквата така го измисли. Ако дебеланкото беше по-окумуш, можеше да стане страшно, но амбициите му стигат до това да продава гражданство и да се прави на важен. И армията и полицията са скопени, защита от цигани и престъпници, няма. Престъпниците имат евтини апартаменти и други екстри и пазят другите престъпници, че са им гласоподаватели. Дето Кралев и Бойко, там и Каракачанов, все цигания и чадъри над циганията.

  1. Граждани поискаха спиране на концесията на Летище София
   Ние, долуподписаните граждани:
   1. Настояваме за прекратяване на процедурата за предоставяне на концесия на Летище София като увреждаща интереса на българските граждани и бизнес.
   2. Настояваме Летище София да продължи да се управлява като държавно, така че да предоставя услуги на поносими и конкурентни цени за въздушните товарни и пътнически превозвачи, така че да бъде запазено важното и стратегическо значение на софийското летище в международния въздушен трафик.
   Мотиви:
   1. Летище София се управлява добре като държавно и е с най-голям ръст на трафика в цяла Европа. //money.bg/macro/letishte-sofiya-s-nay-golyam-rast-na-trafika-v-evropa.html
   2. За Летище София с над 6,9 млн. пътници на година ще получим по-малко, отколкото сръбската държава за концесията на Летище Белград, което е с 5,6 млн. пътници – 29 млн. лв. на година за София, срещу 39 млн. лв. за Белград.
   3. Консултантът на концесионната процедура е организация, която не е работила до момента в ЕС, а основно в страни от третия свят: Афганистан, Панама, Филипините, Нигерия или Етиопия //www.globalinfrafacility.org/all-projects-list .Това предизвиква сериозни съмнения в компетенциите на екипа.
   4. Концесионерът (⚠️) сам ще определя основното перо в приходите си – летищните такси. Съдейки от опита с летищата във Варна и Бургас (министерството отказа достъп до обществена информация) и фактът, че няма заложени конкретни параметри и изисквания като постигане на определен брой пътници, концесионерът ще може да увеличи таксите двойно, и дори с наполовина по-малко пътници да получава същите приходи. Тогава ще страдат всички бизнеси, включително и туристическият бранш, който тъкмо започна да усеща ползите от увеличения международен пътнически и товарен трафик, от групите туристи и т.н.
   5. Концесионерът (⚠️) сам ще прави проучване дали да строи втора писта и сам ще оцени състоянието на съоръженията и дали и кога ще ги ремонтира. Това е същото като “самоконтрола” на строителя при строителството на пътя при Своге. Още по-голям порок в процедурата е, че концесионерът трябва сам да си изготви и Първоначален генерален план.
   6. Държавата ще дължи компенсации на концесионера ако реши да строи или даде на друг концесионер да строи второ летище на София през времето на концесията, а именно – през следващите (⚠️) 35 години. Всичко това може да се определи като пълно абдикиране от управление, признание за управленска немощ и липса на капацитет.
   Нека да запазим и развиваме успешно нашето летище! Това е един от добрите примери за успешна държавна политика. България е инвестирала близо 1 млрд. лв. в Летище София само за периода 2000 – 2018 г.
   Подпишете петицията, ТУК

   1. Подкрепям. Летище София не трябва да се дава на концесия. Петицията не се отваря от тук.

   2. И аз подкрепям петицията.
    ГРОБ на гробището в политиката, хора крайно време е да излезем на улицата.
    Ако 20% от тия дето пишем излезем и другите ще дойдат!

  2. …za,,negovite hora,,Boko e,,dobar,,/MISHOCI,koito nikade drugade,njama da jADAT,,BJAL HLJAB,,…lOSHOTO E CHE JADAT,,HLJABA NA NARODA,,VECHE 10G!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>