Публикувано на 06.03.2009 / 16:50

Оправдаха скандален съдия, шофирал пиян

 

 

За капак, малко след случката Кръстев се обадил на свой приятел да дойде да го вземе и най-спокойно си тръгнал. Протоколът за скандалната постъпка на магистрата постъпила веднага на другия ден, а началникът на плевенската полиция Бисер Иванов изненадващо подаде оставка.
Кръстев категорично отрича и до ден днешен да е шофирал след употреба на алкохол и обвинява единият от полицаите, че го е натопил, понеже бил роднина на заместничката му Дария Митева, която в момента е начело на Районния съд. Според самият Кръстев става въпрос за конспирация срещу него, която постигнала целта си – да бъде отстранен от поста си и на негово място да стъпи заместничката му Митева.
Любомир Кръстев беше уволнен дисциплинарно от поста си като шеф на Районния съд в Плевен преди година. Проверка установи тогава, че магистратът е забавил решенията по 160 дела в периода от 1 януари 2006 до юли 2007 год.

 

Георги Стоянов
 

 

Коментари 0 за
“Оправдаха скандален съдия, шофирал пиян”

 1. В така наречените съдилища в нашия регион всичко е по партийна линия и шуро-баджанашки връзки.Отворете сайта и им прочетете имената и ще се убедите.Що се отнася до съвест,то те са оперирани още в детската градина.

 2. Как на никои не му направи впечатление,че този сьдия изглежда вьобще не е работил и е дьржал 160 дела без решение след като е обявил края за страните.Но на 1во и 15то число е пьхал картата в банкомата и той пуска парички и то не малко и то без да се гледе работил ли е за тях или не…Ако пьк са му малко,то може страните от тези 160 дела-320 страни, да представят нужните по вид и брой писмени доказателства, та да стимулират вьтрешното убеждение на сьдията да седне и да им напише решението,а пьк ако искат и точно определено произнасяне, то трябват още от доказателствата…

 3. Явно простотията човешка е огромна.Не виждам никой от коментиращите да попита , а какво е било обвинението според НК срещу този съдия?След като е отказал да даде проба за алкохол да не би прокуратурата да повдига обвинения по усмотрение?Защото отказа от проба за алкохол е административно нарушение по ЗДв.П,а не престъпление.Така ,че кометниращите първо да мислят и тогава да пишат.А катаджиите ,че са калпави е безспорен факт,явно наказателното постановлание на началника им е писано с левия крак и е много законосъобразно ,затова съдът го е отменилА това ,че човек е успял да докаже правотата си и

 4. Отново законите са само за да се спазват от едни граждани, а за богоизбраните винаги има вратички за да се измъкнат. Докато е така няма да тръгнем и на сантиметър напред.
  И пак същия въпрос: Кой разпъва чадъра над този гражданин?! Мафия!!!

 5. Господа това е българката съдебна система оправдават виновните и наказват невинните. Когато защитаваш родината си те наказват а когато убиват,изнасилват крадат им дават условни присъди.Едно правителство начело с Волен Сидеров ни би допуснало такива извращения в държавата ни.

 6. Този „съдия“ , на секундата , вън от системата!!!
  Има много млади и кадърни юристи , които ще работят с огромно желание. Този лош пример е за ликвидиране … а има и очи пред обществото да говори за конспирация срещу него.Глупак.

 7. Явно всички от съдебната система са недосегаеми.Но докога?Протестите трябва да са пред съдебната палата.Трябва да има начин законите да важат и за съдиите !!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *