Регистрация
Публикувано на 21.07.2016 / 22:21

ОПЛЕТЕНИ В МРЪСНА СХЕМА СЪДИИ ВЪРТЯТ ТЪРГОВСКИ ДЕЛА НА КТБ. ВИЖТЕ ДОКУМЕНТИТЕ! „АФЕРА“ ЩЕ СЛЕДИ ПОД ЛУПА ЩЕ ИМА ЛИ И ЕДНО ЗАГУБЕНО ДЕЛО ОТ КТБ!

На вниманието на главния прокурор и службите!

Това е пълномощно от 17 ноември 2015 година, с което Лазар Илиев, Ангел Мондев и Кристи Маринова – тримата заедно изпълняващи правомощията на синдик на „КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА“ АД – в несъстоятелност, упълномощават седем адвокати заедно и поотделно да представляват КТБ, в случая конкретно по търговско дело №2000/2015 по описа на Софийски градски съд, търговско отделение срещу фирмата „ТЦ – ИМЕ“АД.

КТБ

Това е пълномощно, с което отново синдиците упълномощават, този път осем адвокати, да представляват КТБ пак по делото срещу „ТЦ-ИМЕ“АД.

КТБ

Упълномощаването и адресите на посочените адвокати са все на ул. Граф Игнатиев 10, т.е. КТБ.

За определени среди всичко се върти около „Граф Игнатиев“ 10, не си правят труда да си мръднат задните телесни части и на петстотин метра нататък. Всички адвокати са сами за себе си, не са работили никога заедно, нито са от една кантора, а са събрани очевидно по принцип, известен единствено на дърпащите конците на схемата КТБ.

Това пък е заповед от 30 септември 2015 година на председателя на УС на ФГВБ /Федерация за гарантиране на влоговете в България/, с което се нарежда – дава се разрешение – описаните адвокати „да осъществяват процесуално представителство на КТБ АД, заедно или поотделно по съдебни и изпълнителни производства, които са ли ще бъдат образувани“.

КТБ

Сега проявете особено внимание! Сред посочените имена е това на Борислав Димитров Божинов – адвокат в Софийска адвокатска колегия. Същият е мъж на съдийката от СГС Станислава Пенкова Казакова, която гледа делото на КТБ срещу „ТЦ – ИМЕ“ АД.

Това са извадки от декларацията на съдийката Станислава Казакова пред Сметната палата, в които ясно личи връзката между адвокат Борислав Божинов, който представлява КТБ, и това, че и е мъж, когото тя е посочила в декларацията си.

СЪДИЯ КАЗАКОВА СГС

СЪДИЯ КАЗАКОВА СГС

СЪДИЯ КАЗАКОВА СГС

СЪДИЯ КАЗАКОВА СГС

Има ли някой в тази държава, съществува ли прокуратура, която да провери КОИ съдии водят търговските дела на КТБ, колко от тях са оплетени като свински черва, как „случайно“ попадат там разпределени и ще има ли поне едно дело, което да бъде спечелено от някоя фирма например, а не от КТБ.

АФЕРА си запазва правото да следи под лупа всички търговски дела, свързани с КТБ, и да оповести взаимозависимостите на участниците в тях, както и да оповести резултата – всички ли дела ще бъдат спечелени от модела „КОЙ“.

Търговското дело водено срещу софийският „Технологичен център-Институт по микроелектроника (ТЦ-ИМЕ)“ АД никак не е за подценяване и е важно за играчите, които владеят „СХЕМАТА КТБ“. В него е замесена и друга банка – ОББ, а „ТЦ-ИМЕ“ АД, което е специализирано в отдаване под наем на сгради и съоръжения, издава през 2010 г. втора емисия корпоративни обезпечени облигации в размер на 15 000 000 евро, разпределени в 15 000 обикновени, обезпечени дългови книжа, с номинална и емисионна стойност 1000 евро всяка. „Технологичен Център-Институт по микроелектроника“ АД първоначално се специализира в научноизследователската, инженеринговата, производствената и маркетинговата сфера. Реализирало е и посредническа дейност в областта на електрониката и микроелектрониката. Постепенно фирмата разширява дейността си и след приватизацията си през 2004 г. се насочва към инвестиции в недвижими имоти и отдаване под наем на сгради, търговски площи и помещения на частни фирми. Точно тази фирма съдейства за изграждането на модерна материална база към ПФК „Ботев“ от Пловдив, който се подкрепя от банкера Цветан Василев. „ТЦ-ИМЕ“ спонсорира и отбора.

Как съда е вплетен в Схемата, която и за миг не е преставала да работи по казуса „КТБ“ за УЖ „отеглилия“ се Делян Пеевски.

Като синдик на КТБ е определена Кристи Маринова. Тя е изключително свързана с адвокат Момчил Мондешки. Същият Мондешки, който лъсна в скандалните записи между съдийките Румяна Ченалова и Владимира Янева. Мондешки е тясно свързан с Владимира Янева. И на бездомните кучета у нас стана ясно, че именно той е свързан с правенето на скандалните записи между двете съдийки, само прокуратурата и службите нищо не разкриха.

Синдикът на КТБ Кристи Маринова е бивша счетоводителка на фирмата на брата на Момчил Мондешки. А злите езици свързват както Маринова и Мондешки, така и другите синдици с близост до Делян Пеевски.

Междувременно в. Галерия разкри в свое журналистическо разследване също измама, свързана с магистрати и с КТБ. Обект на разследването е проектът „Симеоново Ривър Парк“, който е собственост на „Интер Булгериан Пропъртис Голд“, дружество съставено от „Фарао Лимитед“ и „Литос“. През 2008 година българската компания в дружеството предлага на своя партньор да продадат дружеството „Интер Булгериан Пропъртис Голд“, но „Фарао Лимитед“ не се съгласяват. Те подават молба в търговското дружество на СГС да бъде образувано дело за несъстоятелност на общата фирма.

За съдия е избран … Иво Дачев, свързан с делото за КТБ, а за синдик е избран Станислав Лютов, който е … квестор на фалиралата КТБ. Адвокат на „Фарао Лимитед“ е Дахтерова, която пък дели един офис със … Станислав Лютов.

Съдът обявява процедура по несъстоятелност още на първото си заседание, решение, което според юристи е направо скандално, в последствие документите, които българската фирма „Литос“ подава, внезапно … изчезват от деловодството! Съдът отказва за признаят „Литос“ като кредитор, с което на практика и отказват да вземе пари от продажбата на активите. До този момент по делото са сменени двама съдии по настояване на „Литос“, и делото продължава с нов съдия.

АФЕРА ще следи всички търговски дела, свързани с КТБ, и дано не излезем лоши пророци, че надали ще има и едно спечелено НЕ от КТБ.

Ако в България имаше прокуратура, и нам си какво там спец.звено за борба с корупцията по високите етажи на властта и съдебната система, досега щеше да е закована схемата КОЙ поръчва музиката, КОЙ плаща и кои изпълняват поръчката.

Afera.bg

Коментари 5 за
“ОПЛЕТЕНИ В МРЪСНА СХЕМА СЪДИИ ВЪРТЯТ ТЪРГОВСКИ ДЕЛА НА КТБ. ВИЖТЕ ДОКУМЕНТИТЕ! „АФЕРА“ ЩЕ СЛЕДИ ПОД ЛУПА ЩЕ ИМА ЛИ И ЕДНО ЗАГУБЕНО ДЕЛО ОТ КТБ!”

  1. Интересно, защо ВСС позволиха на съдийката да се изхлузи като пръдня от гащи с оставката и,вместо с дисциплинарка!

  2. ЦИГАНОРНИК БГ. Не ми се занимава със съдилища, но май ще трябва да се съдим в Страсбург.

  3. В България всички-съдии,прокурори,адвокати,нотариуси са оплетени като свински черва.Синдиците и те са в този кюп-при тях далаверата е голяма.Обикновено се назначават не хора,които познават търговското право,а такива,които са близки на някой съдия или са почукали на правилната врата.Някои си назначават и любовниците.А в провинцията е най-тежко-там всеки с някой е свързан,всеки се познава и се получава едно махленско-роднинско-кръчмарско правораздаване.Трябва да се въведе правилото: съдия, или прокурор да не могат да осъществяват дейността си в родния си град.Другият вариант е:внос на съдии от чужбина.

  4. Същия казус връзка адвокат – съдия съпруга има в момента в Бургас.Разгледайте моля коя съдийка е издала „Обезпечителното производство“ срещу кораб“Амур“ собственост на българската компания“Амур шипинг“ЕООД и с управител и собственик гражданини от о.Кипър.А тая компания най-вероятно ще се представлява от друга навързана като свински черва българска компания“ЕЛ Си Ел Си“ЕООД всички с регистрация Бургас.И какъв е мотива за това произ-водство.Говоря за адвоката на горните компании г-н Темелков и неговата съпруга в Окръжен Съд-Бургас – г-жа
    Темелкова.

  5. адв.Михаил Живков Станков- „ценен“ кадър от Бургас с подходящо потекло…. Баща му Живко Станков през целия си житейски път изповяда дълбока подкрепа на БСП. Майка му Лидия Станкова първо беше в редиците на НДСВ, но бързо се ориентира към ГЕРБ, за да се издигна до директор на ОД Земеделие в Бургас. ПО време на правителството на Орешарски се пребоядиса в БСП, но при второто правителство на ГЕРБ- отново е под флага на ГЕРБ…Какво да очакваш от сина в това семейство- интереса клати феса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>