Регистрация
Публикувано на 13.04.2019 / 18:09

ОПИСАНО ЛИ Е В КНИГАТА НА КОСТОВ КАК МУ ЗАВЕДОХ ДИРЕКТОРА НА КРЕМИКОВЦИ С ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ОТКРАДНАТИ 36 МЛН.ЛВ. ОТ ЗАМ-МИНИСТЪР НА САШО БОЖКОВ. А ИВАН СЕДИ, СУМТИ, ПА НАКРАЯ ВИКА…

БОГОМИЛ БОНЕВПонеже гледам, че много народ не иска да чете дебелата книга на Костов, а пита има ли в „доказателствата“ за прехода това-онова, та да започна да питам и аз:

Описано ли е как му заведох директора на Кремиковци с преки доказателства за откраднати 36 млн. долара от зам. министър на Сашо Божков.

А Иван седи, сумти па накрая вика: „абе аз съм цял премиер, вие с някакви 36 млн. ли ще ме занимавате.“

Ето това беше началото на края на наШта седесарска дружба.

Богомил Бонев

бивш министър на МВР

Коментари 26 за
“ОПИСАНО ЛИ Е В КНИГАТА НА КОСТОВ КАК МУ ЗАВЕДОХ ДИРЕКТОРА НА КРЕМИКОВЦИ С ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ОТКРАДНАТИ 36 МЛН.ЛВ. ОТ ЗАМ-МИНИСТЪР НА САШО БОЖКОВ. А ИВАН СЕДИ, СУМТИ, ПА НАКРАЯ ВИКА…”

 1. По времето на Костов корупцията и грабежа в икономиката стана държавна политика. В интерес на истинатата голямото крадене започна по негово време . Командира казваше кой и колко да си вземе без пари от икономиката.Следващите след него доразвиха този грабеж и сега сме на това дередже.

 2. Ако лицето иВАН кОСТОВ имаше поне малко съвест/в което искрено се съмнявам/ би следвало да направи следното: Прави си пластична операция, сменя си самоличността и заминава за Нова гвинея или там някъде за да не го стигнат клетвите на хората…….ал. бож умря в „мъки“…….“Той“ не прощава, колкото и параклиси да направиш, църкви да дариш…….

 3. Бонев, очаквам и ти да напишеш книга, пък да сравняваме. Само с приказки по сайтовете няма да стане. Иван Костов е написал книга и отговаря за всяка своя дума… Очакваме и твоята книга…. Истината трябва да се брани!

  1. B.BONEV..po /dobre DA SE ,,IZPRAVI,,/POLITICHESKI ot,,tribuna,,…SRESHTU ,,TIKVITE,,OT GERB,A NE DA ,,PROBUTVASH,,..SAPRUGATA SI!..vse pak ,,IMASH IME!,,

 4. САЩ натискат ГЕРБ, да даде властта на КОСТОВ И СДС. Ако САЩ не стоят зад „Свободна Европа“ пуснали информацията, първи, от тях нямаше да остане и перушина, но ГЕРБ СИ ПОДВИ ОПАШКАТА И СКИМТИ. … На ниско ниво ни е русофобията, направо никаква я няма. ГЕРБ и ЦВ.ЦВ. им беше гадно да преглътнат А.ЙОРД но им помогнаха.. САЩ им даде чаша с която да преглътнат горчивият и отровен хап. артекс напитка. „Свободна Европа“ и господарите им, натискат бутонът, ГЕРБ германия за българия, да направят седесар кмет на софиаа, и няколко евродепутати сини. Но най вече удар поо кокалчетата заради медведев и искана помощ от Русия за газовият хъб. И защото още не сме обявили война на Русия, и да не забавяме покупката на американско оръжие от всякакъв калибър. Такъв бутон беше нашумялата паспорт афера, който включи Каракачанов да подкрепи Ф-16. РУСОФОБИЯ, БАТЕ! който слушка, ще папка

 5. Когато 1989 баи ТОШО СДАВА властта той се обръща към Андрей ЛУКАНОВ и събралите се БКП отговорни другари с думите ;
  ИВАН ли ще ме замени а те само кимнали за ДА
  под ИВАН да се разбира бившия пеподавател Основи на Политиконимия от висшата школа за кадди на ЦК БКП АОУНСУ ;ИВАН КОСТОВ

 6. Ние от Четвърти километър сме доволни от книгата на Костов и чакаме да напише още 5-6 .

 7. Ако можете да качите за безплатно изтегляне PDF-файла на книгата му – това ще зашеметяващ удар върху самочувствието му и за алчността му! А и баба Костовица до живот ще го хока за липсата на печалба от инвестицията! Пък и партийната фирма Ciela ще изквичи от гъзобръка!

 8. Bonev,uvagavam te ,ama ne beshe li POSEN EVTIMOV/MVR/SKIAD,,nachaloto naTVOJATA ,,drugba,,s,,KREMIKOVCI,,PREDI 22G…A ,,NESHTO,,ZA ,,POSLEDVALITE,,KRAGBI,,NA F.SLAVOV,,,POMAKA,,,,DAMBOVCITE,,VALJO ZAHARIEV…TOZI ,,ZAM.MINISTAR,,DA NE E SAMO EDNA,,DETSKA GRADINKA,,V SRAVNENIE SAS….KOY BESHE,,VATRESHEN MINISTAR,,TOGAVAI…IMASHE LI ,,NASHTO ZA NEGO,,..OT,,KREMIKOVCI,,..

  1. Неможе да уважаваш жалко подобие на човек злобен в чарвата си :) Сигурно през деня мрази всички вечер себе си!

 9. Вярвахме безрезервно на комуниста Костов и му прощавахме грешките и той се помисли за Бог, а всъщност е обикновен посткомунист. Благодарение на него понятието „демокрация“ стана мръсна дума в България. Така наречените „реформатори“ и „демократи“ се оказаха слуги на Луканов и червената върхушка. Боклуци, помияри и агенти на ДС. Продадоха огромна част от България и павираха пътя за ГЕРБ (БКП4)…

  1. До „2+2=5″:Спомнете си първите думи на Доналд Тръмп като президент на САЩ – „Америка на първо място“! А да сте чули някой български политик от 1989г. насам да е казал „България на първо място“? Няма и да чуете. Защото най-големите помияри, крадци и разбойници са се набутали в политиката и те определят дневния ред на обществото. Като се започне от Андрей Луканов и Илия Павлов /“Топ-енерджи“/, след това .- Иван Костов и бандитската му приватизация, мадридският крадец – с.с., „тройната коалиция“, та се стигне до мутренското управление на б. б. и цвъ цвъ. От индустриално развита и сравнително богата държава, тези управници превърнаха България в най-бедната и корумпирана държава не само в ЕС, но и в Европа, а вероятно и в света. За сметка на това, самите управници – техните семейства, роднини и гравитиращи около тях откровени мутри, престъпници и безродници, станаха милионери.

  2. Георги Марков в НС:
   «В колиби ли да живеят депутатите?!?!»

   — Не, Гоше!!! В килии

 10. Не е ли време и Виер г-н Бонев, да напишете вашите спомени за онова време? Би било любопитно и сигурно адски скандално.

 11. Това е зам. министъра Маринов, имаше такъв, нищо не разбираше от икономика и финанси, бе завършил „Философия“, но лаком, , нахален, вреше се във властта. На Филчев му свърши мандатът, иначе щеше да им види сметката на цялата банда- и на Ване Цигането, и на хилещия се кмет Стефчо, и на Антоан „Меката китка“, и на Любо Пъпката, на Стуци Пияндето, Муравей, Чародей и цялата депутатска фауна. Ване изгони хасковския измамник от с. Бисер Хасковско и Данчо Ментата не заради принципни спорове, а защото се скараха за пари. И те крадоха доста. Приватизацията бе извършена изцяло в угода на комунистите, а кметът Стефчо продаваше общинско имущество като топъл хляб на свои хора- измамници, седесарски активисти, кръчмари, всякакви…, който плати под масата.

  1. …N.FILCHEV OSVEN,,DEYSTVIJA/DIAGNOZI,,ZA 04/TI KM…..SAMO PRESTAPLENIJA E PRAVIL…I TEZI,,OKOLO NEGO,,MOTIVATORITE…PARI,,!

 12. иван йорданов кожа и костов отстъпи титлата си на най-мразен политик в подмандатната ни територия на бойко методиев борисов или Мутрьо Пръстовете.

 13. Да не е същото ‘лице-министър
  Което изгони корейците от Хюндай – да направят завод във Варна – с Прекалената си Алчност.
  Они избягаха с 200 в Чехия – и там на ‘гола поляна- направиха инвестиция за 1 млрд евра

  1. Във Варна също имаше завод ва Ровър груп и БМВ, като придобиха Ровър искаха и завода във Варна, НОО „мистер 10%“ им казал: 20 милиона марки по моя сметка и взимате завода и естествено БМВ се отказват…..Та не е само Хюндай….

 14. требало е на место да го запишете за час при симитлийскио анализатор на дупета кат Ваньовото
  Бах дъ увей- и дали не на него Боке е искал да му каже Альо-Ваньо.
  Ако е изпущил, молиме гербалните оперативни работници да из-алят тва Ваньо и се извинЪт за онова Ваньо!

 15. Имаше един зам.министър Ставрев. Вършееше из Правец, Ботевград и Етрополе.Като го слушам Костов освен че лъже и заблуждава е и некомпетентен.Ръси абсолютни глупости.

 16. Дуфалак, дуфалак, вчера аках, днеска пак (проф. О. Гиржиков) каза:

  Тоз зам.-министър да не е лекето Марин Маринов, дето го съдиха след това ?

 17. Припомняме, “Булбанк” беше продадена от Иван Костов на “Уникредит” срещу общо 300 милиона лева. Сега разпределя 430 милиона девиденти на година.
  УниКредит Булбанк ще разпредели над 430 млн. лева от печалбата си за 2018 г. след облагане с данъци за изплащане на дивиденти на акционерите, съобщи банковата институция..
  Решението за разпределение на дивидент беше взето на годишното Общо събрание на акционерите на УниКредит Булбанк на 9 април 2019 г.
  Модел как е разграбена България…Добри Божилов, Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>