Регистрация
Публикувано на 29.08.2014 / 23:37

Операция „Клозет“

Някой пусАтанас Атанасовнал в пощата на генерал Атанас Атанасов анонимен сигнал, че друг някой пуснал в пощата на службите друг анонимен сигнал, че Касим Дал щял да убива Лютви Местан.

Генералът, разбира се, незабавно се показа по телевизията възмутен, че „по анонимен сигнал (не по този до него, естествено) Касим Дал се подслушва, а Лютви Местан се охранява.“
Какво не разбрахте?

Добре е, че ген. Атанасов като една чиста съвест на службите периодично се обажда да каже, че властта злоупотребява с тях. Щом той го казва, вероятно е вярно, че и отгоре. Всички, които го помнят като бивш шеф на контраразузнаването в кабинета „Костов“, знаят защо.
Оставете това, че по негово време имаше бръмбари в къщата на главния прокурор; И че Филчев разказваше как с премиера Костов влизали до колене в морето, за да си кажат нещо насаме. Оставете и „Бръмбаргейт“, и „Асистенти“.
Припомнете си само операция „Клозет“.
Някой беше написал на един нужник в Драгалевци, с извинение, „Костов е кретен“. Три секретни служби бяха мобилизирани заради това престъпление. 50 тайни ченгета, преоблечени като мургави минувачи цял месец дебнаха денонощно в засада за обществения враг.
Един „Агент 00″ боядиса с бяла блажна боя неприличните надписи, друг повтори, недай Боже да си проличат!
Секретните постове край злополучната обществена тоалетна бяха свалени чак когато един „провокатор“ от постовите дойде да се оплаче в „Труд“. После му били разплакали майката, но това е без значение сега… Когато ген. Атанасов ни дава повод да кажем, че паметта ни е дадена не само за да забравяме.
Анна Заркова
В. Труд

Коментари 2 за
“Операция „Клозет“”

  1. Да вземат да реформират себе си и да си сменят името, защото досега под него само скандали изпълзяват!

  2. Нормално е за този измислен генерал и цялата „Гном“-ска паплач да крещят „а Вие защо биете негрите“.Все пак в тяхната измислена сбирщина,наречена РБ,се вадят факти за политическа корупция и копуване на депутатски места.Нужно е да се отклони вниманието от взирането в тая котерия,а А.А. винги е на линия да стори това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>