Публикувано на 06.08.2008 / 20:16

Оператор на НАСА: Видях извънземен да контактува с наши астронавти!

 

 

Кларк Макклеланд е пенсиониран космически оператор от НАСА, който през своята 34 годишна кариера е бил отговорен за осигуряването на безопасността на различни мисии на НАСА, включително полети по проект Меркурий, мисии на Аполо, Международната Космическа Станция и Космическата Совалка.

В изявление пуснато на неговия уеб сайт на 29 юли 2008г. Макклеланд разкрива, че е станал свидетел на извънземен, висок от 8 до 9 фута (2,43-2,74 метра) във връзка с мисията на Космическата Совалка, която той проследявал от Космическия Център Кенеди.

Той пише: „Аз Кларк Макклеланд, бивш космически оператор, лично наблюдавах извънземно високо от 8 до 9 фута (2,43-2,74 метра) на своите 27 инчови монитори докато бях на смяна в Космическия Център “Кенеди” – Центъра за Контрол на Излитанията. Извънземното беше изправено в товарния отсег на Космическата Совалка и провеждаше разговор с ДВАМА американски астронавти от НАСА обезопасени с въжета! Също наблюдавах на мониторите и космическия кораб на извънземния, който беше със стабилизирана обезопасена орбита откъм задната страна на основните двигатели на Космическата Совалка. Наблюдавах този инцидент за около минута и 7 секунди. Достатъчно време за да запомня всичко, което видях. БЕШЕ ИЗВЪНЗЕМНО и ИЗВЪНЗМЕН КОСМИЧЕСКИ КОРАБ!”

В допълнение Макклеланд пише, че не е бил единственият представител на НАСА, който е станал свидетел на инцидента: „Мой приятел по-късно се свърза с мен и ми каза че друг човек също е наблюдавал извънземен висок около 8-9 фута ВЪТРЕ в ОТДЕЛЕНИЕТО НА ЕКИПАЖА НА КОСМИЧЕСКАТА СОВАЛКА! Да вътре в НАШАТА Совалка! И ДВЕТЕ мисии са били дело на министерството на отбраната (Пентагона) и са били ТОП СЕКРЕТНИ срещи!”

Показанията на Макклеланд са важни заради неговите безупречни акредитиви. На неговия уеб сайт има документи, които той е предоставил на публиката, които потвърждават големия брой постижения и свидетелства идващи от дългата му кариера в НАСА. Неговите твърдения, че директно е наблюдавал събития свързани с извънземния живот и технология докато е бил в НАСА са основен източник за доказателства базирани на свидетелства. Показанията на Макклеланд могат и трябва да бъдат използвани за да се инициира разследване на Конгреса относно извънземния живот.Неговото изявление може да доведе до по-сериозно внимание от научното общество към доказателствата за извънземен живот. Това, което следва са някои интересни въпроси и заключения които се надигат от показанията на Макклеланд. Някои от незабавните въпроси включват: „как извънземния е комуникирал с двамата обезопасени астронавти на НАСА от Космическата Совалка?” „Дали високото 8-9 фута същество е било човекоподобно ?” И „ при колко други мисии на НАСА Макклеланд е ставал свидетел на доказателства за срещи на извънземни с астронавти?” Също „колко дълго е стоял извънземния в совалката според неговия приятел?”

Могат да се изведат някои заключения от показанията на Макклеланд на базата на неговите акредитиви като основен свидетел на събития, които са се случили в НАСА. Първо, неговите показания помагат да се потвърди реалността на извънземния живот и технологии и, че НАСА тайно подтиска информацията на база национална сигурност поради участието на Пентагона. Това е в съзвучие с някои скорошни анализи, посочващи ролята на Пентагона в задължаването НАСА да не допуска изтичане на информация за извънземни артефакти открити на Луната, Марс и навсякъде в слънчевата система.

Второ заключение, което може да се направи е, че показанията на Макклеланд разкриват, че извънземните превозни средства и персонал могат да извършват доста сложни маневри в близост до космическите кораби на НАСА и дори да осъществяват скачващи маневри. Това потвърждава и други твърдения на хора с вътрешна информация, че НАСА редовно прочиства видео и снимкови материали които са свързани с извънземни технологии или артефакти по време на космическите мисии. Показанията на Макклеланд предполагат, че има високо ниво на сътрудничество между поне една извънземна цивилизация и НАСА/Пентагона. Изглежда, че извънземните може би дори подпомагат някои космически мисии когато има трудности. Показанията на Макклеланд помагат да се потвърдят други показания на хора с вътрешна информация за тайни споразумения относно извънземния живот и технологии. Тези показания доведоха до това да се създаде гражданска инициатива, която има за цел да се започне процес по неутрализиране на тези тайни споразумения отнасящи се до извънземния живот и технологии.

В заключение, изявлението на Макклеланд може да помогне много в изобличаването на манипулациите на НАСА относно всички показания на хора с вътрешна информация свързани с извънземния живот и технологии при мисиите на НАСА. Заедно със скорошното разкритие на бившия астронавт д-р Едгар Митчел относно правителственото покритие на извънземния живот има сериозни основания да се започне питане до Конгреса относно ролята на НАСА и Пентагона в прикриването на свидетелства за извънземен живот.

 

 

Майкъл Сала

www.xnetbg.com

Коментари 3 за
“Оператор на НАСА: Видях извънземен да контактува с наши астронавти!”

  1. това по-горе което 4ета като коментар ме разсмя, но в същото време съжалих човека, който го е писал.
    Малко се поинтерсувайте преди да пишете простотии. Хиляди хора са виждали Нло. Гледайте българския филм Сериозно за Нло и мислете малко повече преди да пишете. Извънземни има, имало е и контакт с тях. Всичко се прикрива с цел. Още 1960 пилоти са виждали нло докато са летели… но стига съм коментирал.. Който иска ще се интересува!!

  2. Всъщност не се казва цялата истина, а тя е, че извънземните са били с еректирали членове и са търсели ПОЛОВ КОНТАКТ с амераканските космонавти, но те ги отрязали, като им казали, че не могат сега да им направят свирки, защото няма как да си свалят скафандрите. КОНТАКТА се състоял по-късно, когато тая откачалка вече не била на смяна.

  3. siguren sym 4e ima izvanzemni.. nqma kak da sme sami v tazi vselena ! vaprosa e koga 6te stanem vsi4ki preki svideteli na vsi4ko tova…. Iw.F.Y

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *