Публикувано на 24.10.2019 / 12:05

ОГНЯН КЪЧЕВ – НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ…

ОГНЯН КЪЧЕВ – НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ...Рубрика: „Предизборна галерия

Огнян Къчев – никой не обича предателите…

Има безкрайно много примери, когато сериозни политици са сменяли партийната си принадлежност. В световен план това е Уинстън Чърчил -сменил три пъти партията си.

Във варненски план печални рекордьори са Янко Станев и Иван Недялков – при тези двамата вероятно няма партия, която да не са обладали интимно с член-ството си… Бранимир Балачев също е в почетната листа на предателите – до вчера социалдемократ, днес е в първата петица на листата на ГЕРБ…

Смях в залата, честно.

Но дори и в тази политическа проституция има някаква неписана граница.

Границата обаче е прескочена от Огнян Къчев без никакво насилие над съвестта му.

Да проследим историята.

2007 година.

Младият и напорист гербер Къчев си извоюва номинация за кандидат районен кмет в район „Приморски“. Успоредно с това е на добра позиция в листата за общински съветници. С други думи, надежда на ГЕРБ.
Разбира се, безславно загуби кметската битка срещу стария вълк Пламен Градинаров.
Къчев трябва да са задоволи с място на общински съветник.
Разбира се, никой не очаква класическото предателство към партията, която го е вкарала в Общинския съвет.

Какво се случва?

Дни след като се е заклел да служи на града си, Огнян Къчев след проведени няколко разговора с шефа на БСП- Варна Борислав Гуцанов директно се сгушва под крилото му.

Преминава в групата общински съветници на …БСП.
Уникално!

Имало е лупинги и предателства, живеем все пак във византийски град, но такова предателство дори и тук, във Варна, не е правено. И всъщност Гуцанов печели още един мандат за БСП. Без бой.

2019 година.

Споменатият от нас Борислав Гуцанов има драматична година. Влиза в остър конфликт с ръководството на БСП и на пленум на партията му, освен другите скандали около местните избори, на Гуцанов му е поискана оставката като градски председател на БСП.
Кой мислите предлага на пленума тази оставка ?

Честито на позналите верния отговор: Огнян Къчев.

Усетил отново вятърът на промяната, осъзналият се гербер и вече социалист със солиден стаж не закъснява да изпържи бившия си благодетел Гуцанов и да се подмаже на Корнелия Нинова…

За награда, разбира се, отново е номиниран като кандидат-кмет на скъпия на сърцето му район „Приморски“.
Този път от БСП.
Уникално!

Уникално ще е и постижението му – да загуби два пъти избори в един и същи район, издигнат от двете най-големи партии.

Защото никой не обича предателите…

Дори и в БСП.

Андрей Червенков

Коментари 10 за
“ОГНЯН КЪЧЕВ – НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ…”

 1. Да Огнян Къчев беше в ГЕРБ където Лидия Христова ръководеше ГЕРБ Приморски и тя беше в основата на махането на Огнян Къчев защото искаше да лансира синът си Павел Христова – и го лансира и издигна от този клуб ,вече няколко мандата като депутат какъвто и и сега .Огнян е качествен човек а синът и е пълен въздух затова Огнян трябваше да бъде махнат.Лидия Христова още си е директор в община Варна и взема НАД 1500 лева като такъв и НАД 2500 лева като ръководител на клуб Приморски ГЕРБ…..

 2. С тая скорост ,дето си въртят гъзовете ,ако им втъкнеш отзаде по една перка и ей на ,цял ветропарк ще образуват .Най-после тока ще поевтинее ,после кой каза че нямало полза от тях ?
  Възобновяеми енергоизточници му се вика на туй нещо,щото винаги се възобновяват.

 3. ЕДНИ И СЪЩИ, ЕДНИ И СЪЩИ МУТРИ СЕ ТЪРКАЛЯТ ОТ ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА И ЖИВЕЯТ С ОТВРАТИТЕЛНОТО ЧУВСТВО ЗА НЕЗАМЕНИМОСТ. ТЕ СА НАЙ-МОЖЕЩИТЕ, НАЙ-БЕЗГРЕШНИТЕ И НАЙ-ЧЕСТНИТЕ. И БЕДНИЯТ И БОЛЕН БЪЛГАРИН СЕ ЧУДИ КАК Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИТЕ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ, А ПОЛОЖЕНИЕТО В ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ВЛОШАВА. ТЕ ОСТАВАТ ВЪВ ВЛАСТТА, А ДЪРЖАВАТА СИ ОТИВА. ТОВА В СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА СЕ НАРИЧА ТРАГЕДИЯ. ИЗХОД НЯМА. ЗА ИЗХОД ОТ ТАЗИ СИТУАЦИЯ ИМА ЗАКОН НА ИСТОРИЯТА: ЖИВОТЪТ НА ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ, А САМО ЧРЕЗ ВОЙНА, РЕВОЛЮЦИЯ И ВОЕНЕН ПРЕВРАТ.

 4. Всички са еднакви, подлоги, за пари родината и майка си ще продадат !

 5. Какво да кажем тогава за ВИДНИЯ ГЕРБАДЖИЯ Дани Тъпото(белия хакер).

 6. Дайде да се разберем – Огнян Къчев е Физкултурник! Доцент, доктор и т.н., ама – по физкултура…

  Всички познаваме и един друг прочут възпитаник на помощно училище и после станал Физкултурник с огромно политическо влияние! Да, ама на него Бащицата му вдигна много летвата и го изхвърли от отбора, а Огито явно е по-хитър и се вре във всички лайна, няма значение какви са…

  Иначе личното ми мнение за ВИФ, който и двамата са завършили, а сега се казва НСА, е двуяко. От една страна, положителното е, че съвсем заслужено се даваха дипломи на прочути спортисти, прославили България по целия свят!
  От друга страна обаче, бълването на такива Физкултурници си е като повръщане…

 7. Този те, ако е същия Къчев, бивш физкултурник на ВМС, „Мускул Къчев “ го зовяха дъртите курви в щаба на флота. „Да превърнем всяка мозъчна клетка в мускул“. И с това много го тровеха. Шушляк!

 8. Ако е само той . То лидери сменят партии . Важно е да са в играта и да върви парата .

 9. Видеозапис от вчерашната обиколка с джипа на премиера Бойко Борисов, излъчен на живо във фейсбук, ядоса много от хората, които са го гледали в социалната мрежа

  Причината е, че на кадрите се вижда как автомобилите от Националната служба за охрана (НСО) ненужно избутват в аварийната лента други автомобили, за да премине кортежът на Борисов.

  Освен това автомобилът, в който се вози премиерът, се движи върху две платна едновременно и пречи на останалите участници в движението. Много от коментарите под видеото са свързани както с начина на шофиране на автомобилите от кортежа, така и с факта, че някои от пътуващите нямат предпазни колани, съобщи „Офнюз“.

  1. Ми за какво са им предпазни колани – те са над човешките и физическите закони; те са недосегаеми; те са противоударни; те не се сещат, че след днес идва утре и това утре може да е много печално за тези крадливи образи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *