Регистрация
Публикувано на 12.02.2018 / 12:12

ОБЯВЯВАМЕ ИЗВЪНРЕДНО ПАРТИЗАНСКО ПОЛОЖЕНИЕ! ТЪРСИ СЕ ЯТАК СЪС ЗЕМЛЯНКА ЗА НЕЛЕГАЛНО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТВ „ШИБОЦА“

медииМедийното положение, откъдето и да го погледнеш, си е извънредно.

Така че обявяваме извънредно партизанско положение!

Останалите некупени и ненадупени медии от и на „Светата Троица“, управляваща територията, наречена България, в лицето на „ШИши, БОко и ЦАца“, които вече не могат да се преброят и на пръстите на едната ръка, повсеместно апликираха сайтовете си със зов за материална помощ, отправен към читателите си. Защото са подложени на зверски терор и натиск откъм Онези, да се светят имената им, да оцеляват като при Сталинградска обсада.

Търси се ятак със землянка, откъдето малцината медийни партизани да излъчват нелегално тв „ШИБОЦА“ /ШИши, БОко, ЦАца/, тъй като на територията, наречена България /европреЦедателката/ не остана телевизия, която да посмее да изрича и една стотна от истината.

Който го е страх от мечки и прасета, да не идва в гората!

Веселина Томова

Коментари 28 за
“ОБЯВЯВАМЕ ИЗВЪНРЕДНО ПАРТИЗАНСКО ПОЛОЖЕНИЕ! ТЪРСИ СЕ ЯТАК СЪС ЗЕМЛЯНКА ЗА НЕЛЕГАЛНО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТВ „ШИБОЦА“”

 1. КЪМ БЪЛГАРИНА

  Ти, българино, в този гламав свят
  би минал за умерен тарикат,
  но Ботев каза, че си идиот ,
  а аз твърдя, че си с объркан код.

  Уж печен пич, дори акъл на буци,
  ти жертва свойте златни зеленчуци,
  та Господ наказание ти прати
  днес да набиваш ГМО-домати.
  А беше славно време, га прекопа,
  га култивира къра на Европа*,
  но сетне взе, че преора и гроба
  на всеизвестна филмова особа**.

  Ти геният си, който всяко дело
  започва с покривО, а не с темелО
  и май единствен тайната познава,
  как от зърно се получава плява.

  Дочака ти – за свойта участ сляп,
  надеждите ти да превърнат в скрап.
  Но и до днес не си призна вината,
  че вместо да се вдигнеш на разплата,
  дереше гърло: “Българи юнаци!”
  ведно с нелепи, друсани глупаци.
  Я помисли какъв юнак си ти -
  гробар на собствените си мечти.
  Нали със своя безхаберен глас
  грабителите си държиш на власт.

  А иначе си сила всепризната
  във най-изискания спорт – борбата,
  която според масовата мода
  превърна се в борба срещу народа.

  Душа си ти невнятна, поривиста,
  объркала Христа със Антихриста,
  която с тих възторг през плета гледа,
  беда ако се случи на съседа.
  Душа, която се опиянява
  не от Шопен – от Криско и Преслава,
  която във биг-брадърите пошли
  се кефи на илитератни рошли
  и във която Ботьовият Христо
  загуби мача с Ицо ФутболистО.

  Българийо, хвала на твоя син -
  кръстоска между гном и исполин.
  За теб е историческа победа,
  че пръкна го такъв, че го отгледа,
  и той, от родолюбие обзет,
  към бездната те лашка – все напред.

 2. Сега пък на Изток ли тръгнахте, драги тъпанари??? Живеете в Европа…мечтата на всички на тази земя, в ЕС сме и не можете да отвоювате свободата си от корумпираните си политици!!! Прекрасна, райска страна,,,нещастна държава с отврат управляващи и ПРОСТ и СТРАХЛИВ НАРОД!!!

 3. И в допълнение съм провокирана от изказването на един зрител пенсионер в предаването Дневници на Н.Колев, който заплашително роптаеше против пенсиите от 900 лв. Забележете, не против мафиотите, олигарсите и другите корумпирани чиновници, от които за три месеца милионерите са нарастнали със 180 бр. А против по големите пенсии. И не му беше каьано че определянето на пенсиите в България все още става не за мой или твой човек а е функция от трудовия стаж и осигурителния доход на лицето, .Без значение на кого е човек. И че това е най смешното и тъпо роптание и искане от негова страна да се премахне, защото той получавал 200 лева. Виждате ли до къде стигнахме бедни да се протовопоставят на още по бедни. За неимоверно престъпно забогателите хора, напоследък никой не обелва дума. Не мърша е този народ, не е измислена още пидходящата дума за да се назове.

  1. И в допълнение съм провокирана от изказването на един зрител пенсионер в предаването Дневници на Н.Колев, който заплашително роптаеше против пенсиите от 900 лв. Забележете, не против мафиотите, олигарсите и другите корумпирани чиновници,…

   Друго въпросче е каква е била заплатката на въпросния пенсионер, кой и как я е определил, и осигурителната вноска. Полуграмотна телефонистка от МВР-то взема 600лв., учител висшист – 270. Да не говорим за пишман професори, академици и доценти от измислени университети. Найс, Ъ?
   Каква е пенсийката на адмирал Циганов, не му ли стига на гнома-неграмотник, че се увира да ни управлява? За още кинти, де.

  2. нищо не се е променило – навремето беше образовани срещу работника с права на по простия .не искам да обиждам никой

   1. Ааа, променило се е. Сега е простакът-игнорант с виШу срещу интелигентния и образован. По тая територия от простащина винаги се печели…
    Reference: Управляващата глутница прОстаци!

 4. Не зная какво вече ще вземаме в ръце, ама аз мисля че вече всичко е загубено. Това с работата на арабите е ясно- ще се вкарват легални мигранти уж че ще работят, а да се пиемат на социални от държавата. Това, което се пише че ще стане с България е вече на финала. Ще се напълни дуржавата с друговерци и друга раса тунеядци и ще ги издържа държавата. А покрай това онези същите управленци ще продължават да богатеят. Някой мислил ли е, че напоследък нещата с ликвидацията на българите тече с ракетна скорост За всичко вече сме закъснели. Само се отчитат фактите и нищо друго. Това е краят.

 5. За по-сигурно,излъчване от Гърция или Румъния,може да прехванем гръцки огън?

 6. Госпожо Томова, направете youtube канал и излъчвайте оттам непрекъснато. Така направиха много антиглобалисти и успяха да променят референдума в Англия, изборите в Щатите, в Италия, в Австрия и други.

  1. ti zashto ne klechish zad nasranijat Guz na glupavijat ti gospodar borisOff,ami davash akuli? Dokladva li mu vsichko za dnes?

  2. Pomijare,ti zashto ne klechish zad nasranijat Guz na glupavijat ti gospodar borisOff,a davash akuli? Za kakvo ti se plashta?

   1. Помияр, по-тъп си и от Боко Тиквата – той поне азбуката е научил (до средата, ама пак е нещо)!

 7. Физкултурникът фльорист, по бг- цветарка, и другарката по руски скоро се върнаха от ‘мериканска закуска с начукване на канчетата. Никакви опасни теми, заплаха за статуквото по официалните медии: като при техните – коментират се диети, секс, глобално притопляне, целулитните бутове на Ким Калдерашиян… Ей за тва ще гледате и слушате кобили, магарици и катъри да ви захейват с дребнотемие. Карамба!

 8. Това да го прочете овчата, проста и извънредно страхлива БГ-рая каза:

  От последните минути:
  Боко Тиквата Бай Хуй, нахуйник и ибрикчия на ЕС, САЩ, чифути, масони, турчаги и кой ли още не, тайно е приел решение за приемане в България на работна ръка извън ЕС!Процентите чуждестранни работници се увеличават от 10% на цели 35%!
  Тиквата предава и продава Родината на килограм!
  Отваря широко вратите за всякаква измет от Афганистан, Пакистан, Бангладеш, от Азия и Африка!
  Приел е решение за ускорено издаване на БГ-паспорти на посочените по-горе „гастарбайтери“!
  Решението е прието и с подкрепата на „патрЕотите“!
  Народе!!!!!!!!!!!!
  За повече инфо четете http://www.budnaera.com

  1. А като ви казвам, че циганин държава не може, и НЕ БИВА да управлява – вие не вЕрвате.

 9. Лесно е да дадем ‘игнор“ и да превключим канала , но парите ги даваме ние.
  И затова наглостта на КОЙчовците е нетърпима , просто ни се надсмиват ! Това, е. Надсмиват се над искането за обективна журналистика, за информираност и култура в изказа. Подиграват се на матреала, който упорито им тика властта в ръцете , вече за 3-ти път.

 10. 35 милиона евро е платил политико-олигархичният кръг #КОЙ на ГЕРБ и ДПС, за да затвори устата на телевизия BiT. В четвъртък вечерта бившият вече собственик Павел Вълнев неочаквано обяви, че е продал медията. По-късно стана известно името и на купувача – продуцентът Мирослав Янев, зад когото наднича сянката на ГЕРБ и ДПС чрез фамозния бивш рекламен монополист Красимир Гергов.

  Цената на сделката не бе обявена, а в някои медии бе лансирана удобната версия, че Вълнев е искал да си възстанови вложените до момента в BiT около 6 милиона евро. Оказа се обаче, че бизнесменът от Чикаго умело изтъргувал опозициоността на ръководената от Сашо Диков кабеларка, защото е успял да измъкне от подставените лица на Бойко Борисов и Делян Пеевски фантастичните за българските мащаби 35 млн. евро, разказаха пред МИГNews.info източници от похитената медия.

  BiT беше трън в очите на премиера Бойко Борисов, депутата Делян Пеевски и главния прокурор Сотир Цацаров, защото даваше трибуна критиците на модела #КОЙ и на бившия собственик на фалираната от тях КТБ Цветан Василев. В поредица от интервюта банкерът разказваше как е бил рекетиран от Пеевски и обвинител №1, както и че българският премиер участва дейно в разграбването на активите на фалирания трезор чрез подставени лица. За кратко време BiT стана четвъртата най-рейтингова телевизия в страната, а Цацаров и Борисов изпитваха панически ужас от срещите и въпросите на програмния директор и бивш „бродещ парламентарен репортер“ Сашо Диков. Главният прокурор демонстративно бягаше от него, а Борисов заплашваше медията със съд заради един или друг неин репортаж. Пеевски пък издаваше заповеди да се пишат небивалици за водещите на BiT в контролираните от ДПС кафяви медии.

 11. Напомням и апелирам: който може да дари и дарява пари на ‘Афера’! Виждате дереджето!

 12. Аз съм потресена от това посегателство върху BIT televisiq,просто го разпарчедосаха,разкъсаха го като хиени…..
  Освен няколко сайта,нито една от мафиотските телевизии като БТВ,Нова телевизия,БНТ не отразиха присвояването на Bit televisiq,то бива,бива да си надупен,но чак пък толкова!
  Сега сигурно му стана ясно на Сашо Диков,че така наречените американски тлъстари-братя,са едни алчни страхливци,нищо не им пречеше да удържат на мафиотския натиск,нали бизнеса им е в Америка,хвърлиха свестни журналисти от тази медия като Соня Момчилова,Валерия Касян,Люба Кулезич,със големи резерви към Сашо Диков също,ги хвърлиха на мафията!
  Факт,че телевизията се гледаше от интилигентна и непримирима публика!
  Госпожо Томова,направете възможното,със вашата Смелост,ние ще ви Подкрепим,права сте настана време за партизански и революционни движения!!!

  1. Tikvata ,da obesi Kaishko Shumkov,na parvoto darvo,da izprati Karajancheva i Lileto na poleto,Neno da kara ski,a Banov v gradskijat hor..taka shte mu povjarvame,che…ne go ochakva,,satbata,,na Noriega!

  2. До Ренета: Подкрепям! Но, с гняв нещата няма да се получат. Какво имам предвид.
   Що се случи за месец и 12 дни през 2018-та? Седморни убийства, „самоубит“ убиец; убит данъчен; подмолен опит да джендърисат децата ни; закон на Пеевски; втори закон на Пеевски; недокоснат министър, убил детето си; унищожена телевизия; бити полицаи в Ихтиман… Всичко това само за 40 дни. Случи се пред очите и ушите на мерзката и двулична англосаксонска Европа, която била в София! Никаква реакция! Погрешен ли е „обоснованият“ извод, че изродът от Банкя и мръсникът със жълтите зъби са и, на „Европа“, удобни? Очевидно, да. Та, нека се вземем в ръце, преди да изчезнем от картата! Посоката е на изток – Китай, Индия, Сингапур, Япония, Тайланд, Русия.

  3. Ренета, ами явно американските милиционери са ударили едно рамо. Не виждате ли Цветанов виси с месеци в ЦРУ и на всякакви молитвени закуски. Да не мислите, че в САЩ е много по-различно? Техните олигарси обраха много трилиони през 2008-а не си играят на шикалки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>