Регистрация
Публикувано на 23.06.2018 / 9:35

ОБЩИНАРИ ИЗСЯКОХА ПРЕСТЪПНО И НЕЗАКОННО 30 ТОПОЛИ, ПРОКУРАТУРА И ОБЛАСТНА УПРАВА – ВАРНА МЪЛЧАТ КАТО ЗАКЛАНИ! ПРЕСТЪПНОТО СЕЧЕНЕ ПРОДЪЛЖАВА И ДНЕС!

В АФЕРА се получи сигнал, че безобразно, НЕЗАКОННО И ПРЕСТЪПНО се изсичат масово здрави дървета – тополи в землището на с. Войводино. Изсечените дървета – тополи са подкастрени, след което се товарят на товарни автомобили, а клоните остават на място.

Изсичането е започнало преди около двайсетина дни.

Изсечените тополи са около 30 на брой и са извозени в неизвестна посока, а останалите са маркирани за изсичане.

Тополите са засаждани иначе с цел предпазване от въздушни течения, които образуват слани и унищожават селскостопанската продукция.

След като започва ПРЕСТЪПНОТО И НЕЗАКОННО ИЗСИЧАНЕ НА ТОПОЛИТЕ, в с. Войводино недоволството нараства.

Кметицата на село Войводино отговаря, че сечта се звършва по разпореждане на областния управител на Варна Стоян Пасев с цел почистване на речните корита против наводнения и при нея няма документи за изсичането на тополите.

Тополите обаче НЕ СЕ НАМИРАТ В КОРИТОТО НА РЕКАТА МИНАВАЩА ПРЕЗ С. ВОЙВОДИНО, а на 150 метра от нея, обособени като тополови гори.

АФЕРА разполага с Протокол №8 от 9 май 2018 година на Община – Вълчи дол, ОДОБРЕН ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА, НО!!! – в протокола пише да се изсичат храсти и върби извън регулация на с. Войводино по посока язовира на Генерал Киселово.

Във въпросния протокол НИКЪДЕ НЕ Е РАЗРЕШАВАНО ДА СЕ ИЗСИЧАТ ЗДРАВИТЕ ТОПОЛИ!!!

При последвало пристигане на секачите с товарни коли, те са запитани от недоволни жители на с. Войводино кой ги праща, и те отговарят – „Калоян Георгиев!“

Въпросният Калоян Георгиев се води „горски надзирател“ в Община Вълчи дол, а самият Георгиев казва пък, че изсичането на тополите се прави по разпореждане на кмета на Вълчи дол Тронков.

Чието име също стои под протокол №8! НО В ПРОТОКОЛА НЯМА И ДУМА ЗА ИЗСИЧАНЕ НА ТОПОЛИТЕ!!!

След като недоволните показват Протокол №8 от 9 май 2018 година на Калоян Георгиев, той си тръгва и прибира тежката техника.

По случая е подадена жалба до Областна управа – Варна и до варненската прокуратура.

Те до този момент мълчат като заклани, въпреки че има ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и 30 тополи бяха УБИТИ И ОТСЕЧЕНИ ОТ ОВЛАСТЕНИ БЕЗОБРАЗНИЦИ!

В МОМЕНТА – ДНЕС – СЪБОТА, 23 ЮНИ – НЕЗАКОННОТО СЕЧЕНЕ НА ЗДРАВИТЕ ТОПОЛИ ПРОДЪЛЖАВА!!!

Afera.bg

с войводино сеч на тополи

войводино сеч на тополи

войводино сеч на тополи

Коментари 6 за
“ОБЩИНАРИ ИЗСЯКОХА ПРЕСТЪПНО И НЕЗАКОННО 30 ТОПОЛИ, ПРОКУРАТУРА И ОБЛАСТНА УПРАВА – ВАРНА МЪЛЧАТ КАТО ЗАКЛАНИ! ПРЕСТЪПНОТО СЕЧЕНЕ ПРОДЪЛЖАВА И ДНЕС!”

 1. Елате и вижте и у нас!
  В Сливен наскоро видях изсечени в почивните дни явно около седем осем огромни тополи в района на автогарата.
  Но вече на никой не прави впечатление това.
  Покрай така наречения Куруч имаше тополи, ама тополи, красота свежест, ….. всичко е изсечено, почна се още от времето на Лечков като кмет.
  Сега си имаме гибсирано корито му викам аз, иначе някоя и друга пейка има, но дървета никакви. А там точно става такова духане, че ако няма и зад какво да се скриеш, си отнесен със сигурност.

  Тъжна работа, всичко се сече и униюожава.
  Иначе липите стоят, циганите упорито събират с метлите липа от земята и я носят за билка.
  Да не сте пипнали липа в пакетчета.
  Цял цвят или хич.

  А тополите или каваците, са толкова дружелюбни мога да кажа, приятелче, изобщо всяко дърво е повече от приятел, направо закрилник.
  Ама политическата мафия е отвратително неграмотна и алчна.

 2. Гошо баничката пак се е насрал като кмет ,хахахаха. Е взел е пример от предшественика си Васко тъпото парче ,който изсече тополите в дерето на Суха река минаваща през града.

 3. По моя край изсякоха целия предпазен пояс от акации. В селото има свлачище, а при земетресение 6.7 поясът го спаси от пълно разрушаване. Така става когато те управляват неграмотни примати.
  Смяната на магнитните полюси е в прогрес и се ускорява. До 10-20 ще се обърнат. Омръзна ми да ви викам от ’91г. Само дебил не се е светнал, че активирането на вулканите в огнения пръстен не е случайно, нито климатичния хаос. Западна Антарктика се топи заради активираните под нея 90!!! вулкана. Баба ви Ванга е права, Варна малко ще пОпотъне. Никоя световна медия няма да ви го каже, така им е наредено. 2/3 от човечеството ще погине ако не бъдат взети мерки за оцеляването му. Какво прави българското „правителство“ за предпазване на и без това изчезващата ни нация!!!?????

  1. Така е господине, Тези процеси са започнали , но тези от които зависи да вземат мерки са оглушали и ослепели за това. Интересуват се от парите си, властта си , а обикновените хора не знаят за тези процеси.

 4. В БЪЛГАРИЯ НАЙ-СЛАДКО СЕ РАБОТИ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ! КОГАТО ПО ПРИНЦИП ЗАСПАЛАТА ПРОКУРАТУРА СЕ Е ОТДАЛА НА ГУЛЯЙ!!!

 5. В Стара Загора от миналата година тече ремонт на аязмото. НЕЗНАЙНО ЗАЩО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ РЕМОНТА Е ЗАСПАЛ..НЕ СЕ РАБОТИ НО ПЪК СЕ ИЗВЪРШВА СЕЧ НА КИПАРИСИ. КОЙ ПРЕСТЪПНИК ПОСЕГНА НА ТРУДА НА МИТРОПОЛИТ МЕТОДИ КУСЕВ КОЙТО НЯКОГА ОТ ГОЛА ПЛАНИНА Е СЪТВОРИЛ С ТРУДА СИ ЕДНА МАЛКА ШВЕЙЦАРИЯ. АКО ОТИДЕМ ПО НАГОРЕ ЩЕ ВИДИМ БЕЗМИЛОСТНА СЕЧ И ОГОЛЕНИ БАИРИ. НЯКОЙ ЩЕ ПОПИТА ЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КЪДЕ ОТИВА ДЪРВЕСИНАТА ОТ ИЗСЕЧЕНИТЕ ДЪРВЕТА ПО ГРАДОВЕТЕ. В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ЗАЩОТО В КОЙТО И ГРАД ДА ОТИДА ИМА ПОГОЛОВНА СЕЧ НА ДЪРВЕТА.????????????????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>