Регистрация
Публикувано на 04.11.2018 / 17:35

„ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ“. ВРЪЗКАТА ВИЦЕ ПРЕМИЕР КАРАКАЧАНОВ С ПРОКУРОР КАРАКАЧАНОВА

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ„Паспортната афера“ с грандиозна корупция по продаване на български паспорти. Години наред се вихри, имало сигнали, обаче прокуратурата ги прекратявала, защото не виждала извършено престъпление. Зажумявала, докато сега и натиснаха копчето, защото и светът пропищя за българската „паспортна мафия“.

Името на вице премиера Красимир Каракачанов и партията ВМРО са замесени директно. Той се кълне, че ще се застреля на площада, ако „нещо се докажело“.

Прокуратурата услужливо МОМЕНТАЛНО заявява, че Красимир Каракачанов няма нищо общо – без изобщо да е приключило разследването.

Нещо повече! Красимир Каракачанов ЗНАЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО КАКВО ЩЕ ОБЯВИ ПРОКУРАТУРАТА – виж тук!:

АФЕРА: Публикувано на 31.10.2018

СКАНДАЛ! „КРАСИ“ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ПРОКУРАТУРАТА „СЛЕД МАЛКО“! КАКВА ДЪРЖАВА Е ТОВА?!

Велизар Енчев: Публикувано на 01.11.2018

БИТКАТА С ОПГ „ГЕРБ-ОП“ ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ ПРЕДИМНО НА ЧУЖД ТЕРЕН – БРЮКСЕЛ! НАДЕЖДАТА: ТАМ НЕ ВСИЧКИ РЕФЕРИ СА НА РОДНАТА ОПГ, НЕ ВСИЧКИ СА СЪС СЪДИЙСКИ ЕКИПИ НА ЕНП

Съпругата на вице премиера Красимир Каракачанов е … ПРОКУРОР! Прокурор Росица Георгиева Слабакова-Каракачанова в Софийска Апелативна прокуратура. Преди това – прокурор в Софийска градска прокуратура.

Дали може да се направи „обосновано предположение“ /по Цветан Цветанов, защитник в публичното пространство на Каракачанов/ между това, че Каракачанов знае предварително какво ще каже прокуратурата за неговото „оневиняване“, както и затова, че досегашните сигнали за „паспортната мафия“ все са приключвали без прокуратурата да е съзряла извършено престъпление и това, че съпругата му прокурор?

С какво е известна прокурор Росица Георгиева Слабакова-Каракачанова?

19 Юни 2012 година:

Прокуратурата угоди на Цветанов и се отказа от споразумение

Вице премиерът пък се ожали, че няма власт, за да оправи съдебната система

Софийската градска прокуратура оттегли споразумение за смърт на пътя часове след като вътрешният министър Цветан Цветанов се възмути от обвиненията, че влияе на съдебната власт. „Аз мога да ви кажа, че ако действително имам тази възможност и тази сила, българските граждани щяха да бъдат много по-удовлетворени от съдебната система, но поради разделението от властите и поради това, че съдебната система е независима, тя продължава да бъде такава, но това по никакъв начин не означава, че ние не можем да говорим за проблемите, които стоят там“, отговори Цветанов на въпрос дали наистина упражнява натиск върху прокуратурата.

Сутринта вицепремиерът призова от ефира на Би Ти Ви обществото да прояви особен интерес към делото за смъртта на 22-годишната Мариана Карабулева. През февруари жената загина, след като бе блъсната от маршрутно такси в Студентския град. Шофьорът изпреварил автобус в забранен участък. Цветанов обяви, че прокуратурата ще сключи споразумение с шофьора на маршрутката, а родителите са били информирани неофициално за това в петък. Вчера стана ясно, че споразумението е било изготвено на 11 юни и депозирано два дни по-късно. Адвокатът на семейството Стефан Атанасов потвърди, че роднините действително не са били уведомени официално. Споразумението е било одобрено от шефа на градската прокуратура, подписано от наблюдаващия обвинител Росица Слабакова и депозирано в съда. От документа става ясно, че водачът на маршрутката Димитър Димитров се признава за виновен и получава 3-годишна условна присъда с 5 години изпитателен срок.

Два часа след изявлението на Цветанов обаче държавното обвинение оттегли искането си с мотива, че семейството на Мариана настоява за ефективно наказание за шофьора. „При липса на съмнения съдът е в невъзможност да разгледа представеното споразумение“, заяви съдия Даниела Борисова и върна делото за написване на обвинителен акт срещу шофьора.

Прокурор Слабакова отрече да е действала под натиск и заяви, че такова е било желанието на родителите. Тя заяви, че шофьорът нямал предишни нарушения. Според защитника на семейството обаче това не е вярно. Той посочи, че Димитров има глоби за неправилно паркиране и отнемане на предимство. Освен това след удара не оказал помощ на момичето, а тръгнал да се разправя с шофьора на автобуса, защото карал бавно.“

И още:

АФЕРА: Публикувано на 22.10.2014

Валентин Лазаров: ГЕРБ измисли нова професия – професионален свидетел. Такива случаи като моя, в които се използваха прокуратурата и полицията за разправа с неудобни хора от 2011 до 2013 г., са стотици, да не кажа хиляди!

„В ареста реално съм изкарал три седмици, а след това една година бях под домашен арест. Всъщност по делото ми прокурор е на Красимир Каракачанов жена му – Росица Слабакова-Каракачанова. Тя беше изпълнител на поръчките на правителството на ГЕРБ като прокурор в Софийската градска прокуратура.

24 октомври  2014:

Валентин Лазаров: Хора на ГЕРБ притискат бизнесмени в затвора, искат бизнеса им

– Наистина ли мислите, че всичко това ще продължи?

– Ами как? Аз съм 2 милиарда процента убеден, че още от първия ден на правителството на ГЕРБ започва отново безразборното слушане на телефони, започва отново безразборното задържане и абсолютно всичките други неща, които до момента са били замрели, ще се случат отново. Защото, пак ви казвам, има хора, които са служители, вършили са поръчки и които в момента са в болнични или някъде и само чакат силните на деня, на които те са служили, да се върнат, за да могат да се върнат и те. Срещу мен прокурор-обвинител е била лицето Росица Слабакова-Каракачанова. Ако погледнем по-надълбоко нещата, виждате, че за правителството на ГЕРБ първите хора, с които си стисна ръцете за подкрепа, бяха тези на Каракачанов от „Патриотичния фронт”. На Краси Каракачанов съпругата е назначена без конкурс, аз надълго и нашироко се занимавах с това семейство, след като бях задържан. Пътят на един прокурор започва от най-долното ниво – районна прокуратура, следват атестации, окръжна прокуратура, Апелативна прокуратура и т.н. Тя обаче идва като парашутист в Градската прокуратура, без абсолютно никакви конкурси, без абсолютно нищо, без да е работила в районна прокуратура и пряко общува с полицаите…“

Валентин Лазаров осъди държавата в Страсбург.

Това е данъчна декларация на прокурор Росица Георгиева Слабакова-Каракачанова пред Сметната палата от която е видно пък, че Фондация „Америка за България“ е платила пътуването и престоя и в САЩ.

Такива ми ти работи с вице премиер Каракачанов и прокурор Каракачанова.

РОСИЦА КАРАКАЧАНОВА

Afera.bg

Коментари 17 за
“„ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ“. ВРЪЗКАТА ВИЦЕ ПРЕМИЕР КАРАКАЧАНОВ С ПРОКУРОР КАРАКАЧАНОВА”

 1. Афера, т.к. след материалите, публикувани тук, просто няма какво повече да се каже, мисълта ми е за страхотното подбиране на снимките към тях. Шкембе войвода е СМЕШЕН, муцуната му е нелепа, като се изтъпанчи пред армията. А пък снимката му със синята каска направо кърти! България е омерзена от министрите си, но за съжаление много хора не са проумели, че на змията трябва да й се смачка главата! Т.е. Тиквата да е на първо място!

 2. Ще му се изсипе шкембето на 80 см преди туловището му. Как няма да има всякакви болести от толкова плюскане и крадене? Сега се опитва да ни умилостиви с някаква стомашна криза. Абе я да ходи да се гръмне, както обеща! Има кой да кльопа от ВМРО и без него.

 3. Джаба Хатинянина от Междузвездни войни е къде, къде по-симпатичен и фотогеничен. Отврат. Този е отвратителен даже и за Кочината.

  1. ..,,Marshrutkata,,pregazila momicheto ,dali ne e bila,,ot avtoparka,,na Andrey Ivanov/GERB/Bivsh ,,kolega,,na Tzv.Tzv/nachalnik/v ,,edno bivsho,,podelenie na DS,,V KV,,lOZENEZ,,I ,,NASHUMJAL,,EX/OBSHTINSKI SHEF…A,,Prokuraturata,,Tzvako,,taka ja dargeshe,,s kompromati I ,,agenti,,kato Sasho,,Sokrat,,I S.Florov,che,,tja ne shukvashe,,…

 4. т.е. зад дебелият тиквен задник стърчат немощните ръчички на папко-носеца чекидьжия, лоботомираният лайнар от академиянта фъф фършец, разбира се издравата ръка на брадърите от цру, деа, пентаграмата и техните хомо-ръчички в кадифени ръкавички, политика а?
  чиста демагогия…

 5. Само забравих да попитам: Снимката колаж ли е, или този наистина е толкова разплут и дебел?!…

  1. Mи дебел е толкова,колкото и глупавият ти господар борисОфф! Абре ти защо не му облизваш насраният Гъз?

   1. „…глупавият ти господар борисОфф! Абре ти защо не му облизваш насраният Гъз?“

    Ами просто не искам да те лишавам тебе от това твое съкровено удоволствие!

 6. Мафията се вихри и господства в собствената си държава! Посветил съм на изучаването на този феномен повече от 30 г., обиколих Италия, САЩ, Колумбия…, но нищо не може да се сравнява с България! Срастването тук е вече органично и непреодолимо, освен със скалпел (със съответния размер, разбира се)!

 7. Той си се застреля. Всички, които случайно са са били свидетели или случайно са дочули как се взема българско гржданство знаят как става. Днес даваха репортаж за човек живеещ в България повече от 8 години и е с родител българин и говори перфектно български и целият му апартамент е в портрети на възрожденци и не му дават гражданство. Скоро са изборите. Избирайте си ги отново.

 8. Както каза Слави Трифонов миналия ден, България се управлява от хора с двойни задници и тройни шкембета… При демокрацията всички са таквизи. И те тоя се готви да купим изтребители Ф16, за 1,9 млрд лева. След сътветната смазка за него… От алеково време до днес нищо не се е променило – политиците имат една-единствена цел – келепира. Всичко друго, което казват, е чисто лицемерие в името на достигането до властта. Единственият от патриотите, който постъпи достойно, беше Велизар Енчев. В деня когато т. нар. патриоти пристанаха на ГЕРБ, той каза, че не може да плюе върху всичко, което са говорили довчера и ги напусна. А до предния ден патриотите говореха, че ГЕРБ са мутри и с тях никога няма да управляват заедно.

  Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2018/10/30/karakachanov-se-kylne-vmro-ne-e-vzemala-pari-ot-pasporti.392102,3

 9. Вие сте отпуснат, дебел и с голямо шкембе? Bentley скрива дребните недостатъци!

 10. Срам и позор за военен министър да слагат човек, който не 10, а 5 лицеви опори не може да направи, сигурно и 2 набирания на лост няма да може, то как се набират 150-160 кг. лой?!.. Жена му и тя ли е така корпулентна като него?

  1. какви лицеви опори и набирания??? тоя бидон ХХХL ако легне на земята двама трябва да го вдигат, трябва да го качват с кран на весилката и токувиж я е огънал. Сигурно спи в стоманобетонен креват…

 11. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гиржикоф) каза:

  ИзпитвАл съм я. И майка й беше прокурор в главна прокуратура – доста близка на главния прокурор Лютов. Всички изпити си взе с надлежно ходатайство. По същия начин расте и в професионалната си кариера. Като ги слушаш само за морал говорят и за България. Патриоти ! А в действителност алчни хора, които пред нищо не се спират за пари и власт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>