Публикувано на 27.06.2020 / 10:26

ОБИСК В БЛИЗКА ПРИЯТЕЛКА НА АРЕСТУВАНИЯ ГДБОП ШЕФ, НЕ МОГАТ ДА ПРЕБРОЯТ ПАРИТЕ

ОБИСК В БЛИЗКА ПРИЯТЕЛКА НА АРЕСТУВАНИЯ ГДБОП ШЕФ, НЕ МОГАТ ДА ПРЕБРОЯТ ПАРИТЕВчера е правен обиск в дома на близка приятелка на шефа на отдел „Наркоразпространение“ в ГДБОП Цветан Панков, който бе арестуван с подкуп, разкри АФЕРА.

Близката приятелка на Цветан Панков е служител на ГДНП – Главна дирекция “Национална полиция”, чийто шеф е Христо Терзийски.

Намерени са много пари, а ченгета се шегуват, че: „не могат да преброят парите“.

Afera.bg

На снимката: Цацаров награждава Панков.

 

Коментари 61 за
“ОБИСК В БЛИЗКА ПРИЯТЕЛКА НА АРЕСТУВАНИЯ ГДБОП ШЕФ, НЕ МОГАТ ДА ПРЕБРОЯТ ПАРИТЕ”

 1. Когато се откриха над 300 кила кокаин и се провали голяма международна далавера – очакваше се да паднат няколко глави на МВР шефове. Някой трябва да плати за загубите …

 2. Според мен ченгетата от ГДБОП са изпържени по гаден долен ченгесарски приьом,който се използва обикновено при дебело намазване на филията без да се издължат по веригата нагоре или при престараване и спиране и проваляне на сделка , от която се е очаквало яко захлебване на висшестоящите. Иначе дейността им е била известна още от самото начало и те са си бъркали в меда толкова колкото им е било отредено.Сега просто са нарушили и бой през ПръстОвете.

 3. Дали Този, който разпорежда всичко в територията, не е знаел? Лично аз се съмнявам. Тоя шеф е спипан, защото е заделил за себе си повече от разрешеното или не е намазал когото трябва. Така става почти винаги.

 4. 900 – ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ РАБОТЯТ В СТРУКТУРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА – – КАЗАНО
  НАЗНАЧЕНИ СА ОТ Г.Е.Р.Б.- ТОВА ВСЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ КОИТО СА ДОСТАТЪЧНИ ЗА ПОБЕДА
  НА БОРИСОВ ДА СПЕЧЕЛИ – И СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. ТОЙ ЗАТОВА И НЕ СЪКРАТИ ЩАТОВИТЕ
  НА ЦЯЛА ТА НИ ДЪРЖАВА
  ГПУПАЦИ СМЕ .

 5. Това е Цоко от Своге.Там където от 21 години мафията си има кметство…и тези наркотици пълнят джоба и на кмета от ДПС..бивш областен на София обл -Емил Иванов!

 6. ТИКВАТА ДА ВЪРНЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА МИЛИАРДА И ПОЛОВИНА ДЕТО ОТКРАДНА С ДЯНКОВ

 7. Тази политика на Премиера и неговата управляваща партия ГЕРБ, прави така, че печелят и ще продължават да печелят всякакви избори у нас! Политиката се състои в това, че е напипана основна черта на поведение в хората, а именно усета към присвояване, което огромната част от българите притежават и развиват. Управляващите знаят това и успешно го организират в повечето държавни институции, ведомства, агенции, митници и всякъде от където нормлните българи могат да бъдат рекетирани! Рекордьори са митниците където са обхванати 100% от назначените. Полцията ги гони по процент на паралелна зависимост! Издънките състоящи се в опити на междинни нива да присвояват повече от позволеното. понякога налага да се разкриват и подменят прогнилите елементи. И с ГДБОП сега ще се провееде ремонт на паралелната структура! Обикновение хора се увличат и им харесва, че никой не ги преследва, когато присвояват неорганизирано на дребно, докатато гласуват правилно.

 8. Аз пък не мога да преброя на ченгетата прокурорите и съдиите хотелите които направиха.Да еба тази държава

 9. Иванчева за едни измислени 70 хил. я разкарваха като мечка, окована във вериги, като „опасен престъпник“. С тази каква ли ще е „процедурата“?

 10. Всички МВР шефчета бъркат в кацата с меда. Едни с наркотрафик, други с контрабанда, трети с проституцията, четвърти лихварство и така…. опъват едни чадъри заедно с прокурори и съдии. Тия хубавци вероятно са били посочени защото някой отвън е поискал да се спре наркотрафика за Европа. Преди около 20 години на Капитан Андреево се задържаха на седмица толкова хероин колкото сега задържа държавата за цяла година. Нали някой не си мисли, че в Афганистан вече отглеждат лавандула а не опиумен мак. МВР не може да изглежда по друг начин при положение, че баш шефа е работил за мутрите. Другите под него какви да са. Нали трябва да разговарят на някакъв общ език, а той е покровителството на престъпността във всичките и аспекти. И да има някой в МВР, койти да иска да си свърши работата, то с такива шефове няма как. Докато в професионален план за шеф се назначава политически верен другар, а не човек доказал се в професията си като професионалист постигнал действителни резултати, а не сътворени на хартия нещата няма да се оправят.

 11. Мафовете са свързани с Протектората. Те са специализирани и локализирани около някаква дейност. Но с голямата картина работи само Протектората.

  Виж далеч по-интересни са посланниците 🙂 .

  https://www.youtube.com/watch?v=R2w-YSCly80

  „Съзнанието“ е чипирано и надмогнало ограниченията на физическото тяло 🙂 .

 12. Потърсете инфомация за това как Тръмп се бори с трафика на деца и педофилията, както и предстоящото разчистване на световната сцена от педо-елементи и силно компрометирани/корумпирани личностти. Това ще стигне и до ББ. Говори се че евро-партниорите имат пълната информация за престъпленията му подкрепяни от Меркел, Макронн и т.н. настоящ евро елит. Предстоят промени в ЕС, не случайно GB напуска сцената… Настоява се цялата хуна да поеме отговорността. Някои от тях ще починат мистериозно, други ще отидат в затовра. Едно е сигурно – присъдата е поизнесена отвъд океана.

  1. Потърсих информация- не намерих нищо, освен Вашия коментар.

   Може би аз не търся правилно.

   Бихте ли предоставили линк към подобна информация, за да знаем и ние?

   Предварително благодаря.

    1. …JA,,PROUCHETE,,..KOY,,UKRIVASHE,,V BG ,PREDI 15G…YOTCA ,,AMSTERDAMA,,..S KOJA,,GRUPIROVKA,,KONTAKTUVASHE,,,NA KOGO,,..PLASHTASHE…DALI IMA,,NJAKOY NAKAZAN,,OT,,SLUGBITE,,..I KAK/PREZ KOGO/,SLED TOVA,,ONJA/,,PRANITE GASHTI,,…,,SE OTKUPI,,…

  2. Защо гръцкият премиер върза Бойко?
   „Никой не даде обяснение защо гръцкия премиер внезапно отказа да посети България на 24 юни. Ето ви две обяснения – репутационен риск за него след снимките от „спалнята“ на премиера и мутренските му записи. Приказките на актьора Мутафчиев за „коварните византийци“, които са недопустими в кръчма, камо ли от екран от публични лица, не получиха подобаваща оценка нито от премиер, нито от външен министър. За сравнение Мицотакис е Харвардски възпитаник, при това с отличие и наградата Хуупс – 5,000 долара при завършването. Направо в друга лига. Какво е Харвард срещу Генерал Лейтенант, Доктор, Инженер, кмет, випусник на свръхелитната Симеоновоска школа? Визитата в България от тук нататък на всеки лидер на ЕС държава е невъзможен за управление вътрешен и международен репутационен риск. Конграчулейшънс и от мен“

 13. оставка на целия парламент и барбар с министерски съвет

 14. Никога няма да разбера психиката на подобни същества! Никога!

  Да знаеш, че крадеш милиарди от хора, които са работили като волове по 40-50, години, от болни деца, от пенсионерите с по 35-40 години трудов стаж, от здравните им пари, да искаш беднотията да ти плаща данъците до стотинка, ДА ГЛЕДАШ ОБЕЗЛЮДЕНИ СЕЛА И ГРАДОВЕ, КОИТО ДОПРЕДИ 15 ГОДИНИ БЯХА ПЪЛНИ С ЖИВОТ, министрите ти да дрънкат врели-некипели и да не могат едно изречение да напишат без правописна грешка, също и никой от тъпите чиновници да не знае една дума на чужд език, също понякога не им се разбира и българският!

  Работя почти от дете, първата ми работа на хонорар (щото родителите ми са сираци и болни) беше като екскурзовод, знам езици, учила съм ги през нощта от книги, също и като студентка, естествено. Преди 30 години всички чужденци, които идваха в България, бяха очаровани, искаха да останат да живеят и да работят тук…. Дори канадски музиканти, американци и не знам какви още…

  Някои от тях ми казваха, че по-хубава улица от ул. „Велико Търново“ не са виждали, с красивите дървета, с малките кръчмички и кафенета, с готините хора, облечени и ИЗБРЪСНАТИ!

  По пътя за Смолян нямаше едно свлачище и в най-тежката зима, а от ляво бяха рибарниците с най-вкусната пъстърва на света!

  Ей, унищожихте ни!

  с л

  1. Приказка за асаньора по Смирненски. Плебеи по рождение, прости и крадливи по рождение са имали късмет да живеят във времена, в които това е на мода. Попадат на точните хора, на точното място и дори не им се налага да катерят стълбата и да подкупват дявола. Когато са горе те още помнят, че са яли филии с мас, че са прости и затова се разбират с простите, те още се правят, че чуват обикновените хора, пращат самолети за болните и дори Мутафчийски за ранени работници. Големият проблем е, че дори не мислят, че са принцове по рождение и се пробват да управляват държава като плебеи. Оцеляват с дребни хитрости на международната сцена с ползване на държавни постове за пренос на дрога или внос на боклук, или износ на интелектуална собственост, която не могат да разберат и оценят. Важно е да има в нощното шкафче за децата, внуците, правнуците, които също ще се родят плебеи и ще трябва да оцеляват. Просто са пропуснали стълбата и са стигнали до място, което не е за тях. За щастие в исторически план това ще е временно. За нещастие историческия план може да е повече от живота и на внуците ни.

 15. ако има само УСЕЩАНЕ за КОРУПЦИЯ то трябва да е МНОГО ДЕБЕЛО….нали ЦАЦАРООФ…

 16. В тези служби нямат ли поне фейс контрол или е задължително като се бориш с мафията да не могат да те различат? Нещо като „нашата мафия е по-хубава от вашата мафия“. Иначе този няма да го пуснат в дискотека…

 17. _Ако вкарат по затворите всички полицаи, престъпността в страната рязко ще спадне.

  1. Също като при „пандемията“ – болниците бяха затворени, не лекуваха и общата смъртност падна.

  2. Как така? Ще запустеят апартаментите им, хотелите им, къщите изкупени на безценица от ЧСИ! Те за децата, за
   внуците и за пра-, правнуците. Алчници тъпи, за теглото на народа глухи.
   Голямата маса, добре платени и все плачат за още, ненаситни празни кратуни .

 18. В началото на т.н. демокрация имаше един във властта, когото наричаха мистър 10 %. В последните години процентите станаха 20. Сега не знам колко са за такса за властта…

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Сега ти искат бизнеса и по милост може и да те оставят да им го управляваш!

 19. ,,Да не оставим
  неодрусана слива
  в нашето село“
  соц табела

  1. На една от стените на кариерата:“Най-големите камъни – на партията!“

 20. Аз миналата година им казах,който иска да се крие,да доди у нас,до петнадесет човека мога да побера на първа линия,оттам нагоре,един върху друг,и за парите им казах,че ще има място,ама те не ме посшушаха.

 21. Мамицата ви долна милиционерска айдушка! Как един няма читав от вас!

 22. Ами ето липсващите пари от джобовете на обикновените трудещи се хора взеха да излизат.А, била бедна България и нейните хора, не е е бедна, ограбена е!!!

 23. Кога ли ще направят обиск и при втория от снимката. А и на редица други видни мутри, дето по цял ден се снимат – кой с кого се ръкувал, кой подкарал джипа, кой се изцепил с някаква простотия, кой спинка, кой хърка…

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Въпросът е, че и тия дето правят обиски, и те са за обиск.
   Преразпределение на ограбеното.
   Ганстерска война, под прикритие на политическа загриженост уж за държавата.

 24. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Гърмят малките бушони, за да не изгори главния.

 25. Афера грешите. Не Цацаров награждава Панков, а Цацаров получава от Панков рекет-такса кюлче злато.

 26. Това, което в момента гори, да не са структури на Черепа ? чувал съм слухове, че държи наркотрафика в София.
  В следващия месец ще видим на къде ще поеме държавата. Сигналите ще са дали Прокопиев ще бъде осъден и какво ще се случи с продължението на филма от Антикорупционния Фонд и дали ще има следствие от него.

  1. Да бе ,той Черепа държи цялата власт в ръцете си,а не тиквата. По голяма глупост не бях чувал/прочел/.

   1. Аз не твърдя, че Баце не е замесен. Това тепърва ще се изясни. Много е трудно един да съсредоточи цялата власт в ръцете си. Знаем, че България е фрагментирана на сфери на влияние и в отделни райони действат различни ОПГ. Само дето нещата не могат да се случат един ден. Нито за седмица. Предстои лято със зрелища.

    1. Цялата престръпна пирамида ще рухне, само тогава, когато бъде повдигнато обвинение на Борисов за целенасоченото от него разграждане на държавността. Не се ли случи това, ще гърмят само пешки.

     1. без обвинения – гръмнете го , и работата ще тръгне на подобряване …!!!

 27. Прочит на снимката – от мааалко по-различен ъгъл:
  „Главният пазач на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ награждава един от Главните МУ мафиоти“.

 28. Ще кажат.Цацаров, Терзийски,гл.секретар министър всичко на вън,абе всички начело а баце

  1. нема % , тръгва от 50 МЕЛЕОНА – нагоре ! , за него … сухо …. евро ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *