Публикувано на 06.08.2008 / 19:43

Обесете Пламен Юруков и го провесете от шестия етаж на “Раковска”134!

 

 

Преди година написах в блога си, че Пламен Юруков трябва да бъде изгонен от “Раковски 134″. Година по-късно се оказа, че той е участвал в контрабанда и в източване на програма САПАРД. Днес призовавам да бъде “обесен за краката и да бъде провесен от шестия етаж” на сградата на СДС на “Раковски 134″. Причината е, че председателят на партия, която иска да се нарича дясна призова българите да не плащат данъци.

Юруков поиска “хората да спрат да пълнят хазната”. Една година по-рано той покани бившия президент Желев в централата на СДС и подкрепи констатацията му, че “БСП управлява добре“. Днес призовава гражданите да застанат не само срещу правителството, което харесваше година по-рано, но и да нарушават законите на страната. Съвсем често си признавам, че съм ядосан и потресен от тази идея. Тя доказва, че Юруков е глупав и политически неграмотен човек, но освен това е и опасен не просто за СДС, а за политиката и реда в държавата изобщо.

Смятам, че прокуратурата съвсем отговорно трябва да се намеси и да заведе дело срещу него за подронване на правовия ред и за дестабилизация на устоите на правовата държава.

Интересно е как човек, който е бил информатор на българските служби за сигурност и би трябвало да разбира какво е държавата си позволява да призовава за сриване на устоите й.

Ако СДС търпи Юруков дори още месец като председател, десните избирателите на партията ще клонят към нула на следващите избори. защото с такива идеи можеш да печелиш следните категории хора: анархисти, анархо-комунисти, атентатори, терорости, Осама Бин Ладен, врагове на нацията ни или да станеш лидер на “Атака” (която обаче си има лидер, който колкото и да е краен и скандален е много по-умен от Юруков).

И за финал. Не пускайте тъпанари, престъпници и екстремисти в политиката!

– – –
* Що се отнася до, признавам, леко невъзпитания “призив за обесване за краката”, моля съвсем сериозно той да бъде приеман като политическа метафора. През средновековието в редица държави са постъпвали така с хората, които нарушават законите. Не призовавам и за вътрешна реакция в СДС срещу Пламен Юруков. Това не е моя работа, а той в крайна сметка е легитимно избран за председател на партията.

 

Димитър Аврамов

www.avramov.com

 

 

 

Коментари 0 за
“Обесете Пламен Юруков и го провесете от шестия етаж на “Раковска”134!”

  1. Аврамов е завършил Политология в СУ.Негови преподаватели са: Огнян Минчев- идеолога на костовото правителство-провалено.Мария Пиргова-личния политолог на Ахмед Доган и заместник на партия ЛИДЕР.Жаблянов- работи на щат към ВС на БСП. Александър Томов- провалил Кремиковци, ЦСКА и „Третия път на Тони Блеър“. Петър-Емил Митев- личния социолог на сакскобургготски.Горан Горанов- шеф на кабинета на Тодор Живков/Бай Тошо/.Татяна Брайкова-сестра на Александър Томов.Татяна Буруджиева- политологът на БСП.Светослав Малинов- политологът на ДСБ.Иван Начев- политологът на провалилата се „Евролевица“.

  2. Аврамов какво ти стана бе , да не полудя . И не разбрах в крайна сметка за какво призоваваш.

  3. avramov edvam edvam zavqarshi politologia i sega akqal dava tozi nefel e tqap i ogranichen provali petar stoyanov izritahago ot sds i sega hrachi i zashto da se podmazva na sergei-gei avramov spryahati krancheto i zatova plachesh

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *