Регистрация
Публикувано на 17.05.2018 / 15:12

ОБЕДИНИТЕЛЯТ НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ, АНАДОЛА, ИЗТОЧЕН ТИБЕТ И ФАРЬОРСКИТЕ ОСТРОВИ СЕ ХИЛЕШЕ МАЗНО И ЛУКАВО. „КЪДЕ ПОПАДНАХМЕ“ – МИСЛЕХА СИ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОЛИДЕРИ

бойко борисовБългарският тираджия е сериозна заплаха, която между баницата с трюфели и кюфтетата от пангасиус, говорещият перфектно петнайсе езика български премиер, не можа да адресира към френския си колега, който замечтано се наслаждаваше на сватбарските лед светлини, дискретно прокрадващи се между български шевици- тип балкантурист и бяла драперия, от банкета по случай деня на жената.

„Къде попаднахме“- мислеха си останалите евролидери, начело с Курц, който си поглеждаше припряно часовника на всеки пет минути и се надяваше, да може да псува като сръбски шпакловчик на австрийски строеж, но срамът от насилствената комуникация с домакина го беше сковал.

Обединителят на западните балкани, анадола, източен тибет и фарьорските острови се хилеше мазно и лукаво, и дебнеше да награби някой от останалите си колеги в засада, но обезателно пред камерите…

Казвате, че няма надежда- не сте прави, я вижте Захари какви типчета ви показва по няколко пъти на ден по телевизора, не знаят че са живи…, но търкат, като живите мъртви, ама с талони на националната лотария, зомбита на глупоста и мързела.

Георги Дренчев

Коментар на снимката: Васил Петев: „Табелката VIP е потресаваща – двама ловджии отиват към кенефа по време на запой в тъпа хижа в Стара Планина“

Коментари 16 за
“ОБЕДИНИТЕЛЯТ НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ, АНАДОЛА, ИЗТОЧЕН ТИБЕТ И ФАРЬОРСКИТЕ ОСТРОВИ СЕ ХИЛЕШЕ МАЗНО И ЛУКАВО. „КЪДЕ ПОПАДНАХМЕ“ – МИСЛЕХА СИ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОЛИДЕРИ”

 1. Перверзно е даже да го мисля, но на нашия чреслата са виснали като на дърт пръч /дано да е Саански/, докато на Макрон са скромни като грозденца, все още неклъвнати от мосю Корбо /спомнете си баснята за сиренцето в човката на гаргата на клона и хитрата Кума-Лиса отдолу „Льо Корбо е льо Ренар.“ Побългареният вариант е: „мосю Корбо се качИл на едно дърво“/, т. е. от някое Косе-Босе. Вече стигнах до извода, че на единственото Голямо Нещо на Макрон е неговата мАкро мамАн Бриджит. Или Бриджитката, ако все още помните повелителката на мечките Бриджит Бардо – „Бабет /която/ отива на война“ – голям филм. Само дето тук филмът е тъп в смисъл „Хубав ли е или американски?“

 2. Всички се подигравате на Боко,че говори глупости,но не знаете колко е умен когато мълчи.

 3. Дренчев , аз също не одобрявам търкането на талончета , но за това са виновни всички така наречени “бизнесмени“ , назначени да ограбят страната ни и довели до просешка тояга българския народ!
  Не виждам къде в бедните хорица и пенсионери виждаш-мързел!?
  Сигурно си доста богат и за теб , както за всички новобогаташи , бедните те отегчават и дразнят!?
  За тях , горките , това им се струва единственият щанс да забогатеят.
  По-добре напиши нещо за това , че у нас данъка за хазарта е един от най-ниските в света и по този начин се ощетява бюджета , за което Черепа и сие си плащат на политиците.

 4. Боко Тиквата Бай Хуй-прислужник и момче за всичко на шизофреника с рижавата перука в бялата колиба, на турския султан и цялата останала евр каза:

  Чудите се защо Бай Хуят от Банкя ни в клин, ни в ръкае се сети за Западните Балкани и хукна през глава да ги оправя!
  През последните няколко години Русия утвърждава и най-вече усилва своето влияние на Балканите, най-вече Западните Балкани-Сърбия, Босна, Черна гора и Македония.
  В Сърбия на границата с Косово има голяма руска военна база, в която вече са разположени ракетите от ново поколение „Искандер“.
  Казано накратко на краварите оттатък океана започна да им пари под гъза.РЦУ-то сериозно се изпоти и притесни от случващото се.Появи се остра необходимост някой да тръгва да спасява положението-разбирай империализма!Но кой, кой??Както беше казал навремето Йосиф Висарионович „Кадрите решават всичко“.
  Така че как кой-ами Боко Тиквата Бай Хуй.Той и без друго си е момче за всичко, професионален ибрикчия и угодник на всеки.Я как притичваше при султана и му стана личен пощальон да носи писма и haberler на баба Изперкел!Натиснаха му бутона и го включиха на дистанционно управление.Целта беше Западните Балкани по най-бързия възможен начин набързо да бъдат набутани в НАТО и ЕС.Я какъв хубав и вълнуващ член на НАТО стана Черна гора миналата година!
  Всичко това разбира се да се пресече руското влияние на Балканите!
  Краваро-чифутите вече доволно потриваха потни ръчички, виждаха работата вече свършена от Тиквоча!
  Ама както се казва-ух, язък за барута!Язък за пищните софри и специално подбраната екологично чиста хапка-пийка за скъпите и вълнуващи гости от ЕС!
  Само че ЕС попари жестоко и Бай Хуя и началниците му във Вашингтон-от ЕС в съвсем прав текст казаха, че е доста рано за зелени светлини за Западните Балкани.Демек-кура тате мляко и членство в ЕС и НАТО.
  Как ли се чувства сега и Тиквата и отвъдморските му шефове?

 5. Ей ся вече и дебелогъзите еврогейци усетиха върху себе си лигите, похотта, безпардонността, и наглостта Му, и разбраха как българите се опитват с неистови усилия да се справят и да оцелеят от това…!!!

  Дааа…!!!

 6. По стар болшевишко-комунистически обичай нашият (разбирайте българският) сегашен министър-председател награбва да прегръща и целува (мляска) угоднически всеки високопоставен чужденец.
  Той може би само на това е способен.

 7. А тази съветничка с бялото сако отзад е, твърде слабо казано, умна … Иначе театрото си е театро.

  1. Съветничката с бялото сако беше съветник на Румяна Бъчварова, когато последната се подвизаваше като вътрешен министър. А преди години беше служител на посолството на САЩ в София. Въобще не е случаен човек.

 8. нямам думи.просто ми е беден речника за да изкажа това което ми се иска да кажа.НЕ СЪМ ВЯРВАЩ ,НО………..БОЖЕ АКО ТЕ ИМА ;СЛЕЗ И ПРИБИРАЙ ПРИ ТЕБ ТЕЗИ ИДИОТИ.

 9. Олигофрен, който е решил да прави международна политика без да знае и да говори на НИТО ЕДИН чужд език, е просто чучело.Той обаче е доволен, а и те са доволни от трюфелите и баницата.Нали става дума за едни кинти от европарите,които той ще получи, но ще им върне поне 30%.Що тогава да не го галят по голата тиква?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>