Публикувано на 30.10.2020 / 19:48

НЯМА ТАКАВА ОЛИГОФРЕНСКА ДЪРЖАВА! МУТАЙФЧИЙСКИ НАГРАДЕН КАТО НАРОДЕН БУДИТЕЛ!

 

Докато главния Шмекер и Грабител на държавата – кочина Боко Тиквата открито заявява, че „положението било страшно“ и изборите можело да бъдат изместени за … септември догодина, другият дебелак на републиката – военният министър Каракачанов награди ген. Мутафчийски като… народен будител!

Няма такава олигофренска държава!

Няма и такъв олигофренски народ, който да търпи такива тулупи – мародери!

Afera.bg

Коментари 25 за
“НЯМА ТАКАВА ОЛИГОФРЕНСКА ДЪРЖАВА! МУТАЙФЧИЙСКИ НАГРАДЕН КАТО НАРОДЕН БУДИТЕЛ!”

 1. Сульо наградил Пульо и му подарил мАкедонски пашапорт! А утре Буда ша са саБуди по-умен?!

 2. Що да не е будител този офицеродоктор, сигурно е прочел поне една книга в повече от Винету! Следващите будители трябва да са ПКП, Деса, Мента, Главчо, Гърнето, Томчо, Мозъчко…

 3. Това не е правилно !
  Истинските будители са от милицията,която влиза рано рано сабахлям в апартаментите и принуждава обитателите да практикуват физзарядка по пода !

  Бачо ви Кольо също е будител. Всяка сутрин будя ДНК стадото ми от специфични гени и ги паса по брулените хълмове на БГ демокрацията.

 4. Радостната новина за заспалите българи е тази, че Бойко Тиквата от бандитската групировка СИК и Цвета, носителка на званието ПКП, все още не са обявени за народни будители.

 5. Каквато Тиквата, такива и бръснатите глави каза:

  Униформен пуяк !

  Венцислав Мутафчийски, генерал майор, доктор, лекар, началникът на Военномедицинска академия , телевизионен маникен !
  По време на криза по-страшно от самата криза е, генерал в униформа по телевизора, казващ :
  – Това не е достатъчно….

  Този Мутафчийски как се сополяви, уж много загрижен за възрастните хора !
  Без здравеопазване, с ниски пенсии, без всякаква социална подкрепа, „лошия матр’ял“ изведнъж им стана много скъп .
  Гавра !

 6. Приказвайте си и си пишете каквото си искате , а пред блока , на пейката , старците си говорят колко добър бил станал “бат Бойко“ и му били благодарни за 50-то лева-“господ здраве да му дава“ си редят те!!!
  Ако не стане чудо , никой няма да може да го свали от власт!
  Особено като знаем , че и американците го държат , а на европейските лидери им плаща директно с крадените от нас пари, свалянето му е -кауза пердутта!!!
  Браво на Тиквата-със прост народ-по този начин!

 7. Мен лично ме пробуди – вече не гледам никаква телевизия заради него

 8. Гнусен, мазен и противен Якоизмиращ Тулуп Гробокопаещ I

 9. Пародия, гавра, позор! Истинските будители ще се обърнат в гробовете си. От позицията си на какъв продавачът на българско гражданство раздава награди на народни будители? Измислен министър награждава нагласен генерал, дето ни обясняваше как ще се мре яко!? Има ли дъно, което тези смешници да не са стигнали?!…

 10. тоя простак е не лекар, а гробокопач
  а това е подигравка с народа

 11. Kой не се е ошашавил, и най много тия които не си признават. Разправят нямало нищо и се крият от болката , отгоре на всичко крият се на топло и се хилят. Другите в болниците, съдба, няма накъде да мърдат и реват. Все тая, някога, някъде, по незнайни причини, хората се разболяват, оздравяват, живеят и умират, Иначе будители има, лудите на улицата.

 12. А пък Боко Тиквата Бай Хуй си плати такса спокойствие с цена няколко милиарда каза:

  Боко Тиквата от Зайчарника в Банкя плати едни милиарди за допотопни самолети от 1966г., които даже не са и на чертожната дъска.Това се нарича „такса спокойствие“.За да си доопече работата обаче, Мутрагеньо доплати още няколко милиарда за още няколко остарели и бракувани самолети.
  Естествено, иска ли питане – масрафа ще го плаща за 100 години напред не някой друг, а тъпата, проста, малоумна и неописуемо страхлива овча БГ-рая!
  Пита се в задачата: има ли въобще по цялото земно кълбо толкова прост и страхлив народ, който 11 години да търпи безчинствата и золумите на Боко Тиквата & Шайката му???!!!И отговорът е: НЕ, НЯМА ТАКЪВ НАРОД!Не случайно и учиндолския чалгар Славунчо нарече партията си със същото име!
  Вече почти 4 месеца вървят едни бутафорни протести против Тиквоча под формата на пижамени партита, бой с яйца и домати, арт пърформанси с тикви, пъпеши и дини и прочие простотии и лигавщини.
  Де факто народ на протестите няма!Има едно овче стадо наричано столетия от турците рая.Овча рая дето кой мине замине и я ебе като за световно!11 години я ебе, дои, стриже и мори с глад, мизерия и болести Боко Тиквата барабар със своята бандитска хунта, преди това 20 години я ебаха новите „демократи“(лукановци, филипдимитровци, жанвиденовци, костовци, царе, царици, папи, патриарси), преди 1989г пък 45 години раята я ебаха комунягите, а още преди това монархо-фашистите, 500 години турци и 200 години византийци.
  Накратко казано – през по-голямата част от времето все някой ебе и клати тая долна овча БГ-рая!Рая, която за нищо не става!
  Ако се вгледаме внимателно, ще видим че цялата рая от царя до пъдаря се занимава с някакъв вид хайдутлук и далавери – разликата е само в мащабите на хайдутлука и далаверите!Има цели родове, семейства и фамилии, кланове и задруги, които се изхранват с корупция, далавери, кражби, подкупи, рушвети и всякакъв вид хайдутлук!Е как тогава да се случат истинските промени на тази територия???
  Закривай вече този долен гнусен кенеф Мутристан!

 13. Местан бил НЕВИНЕН, а този бил БУДИТЕЛ, НОЩНОТО ШКАФЧЕ било ФОТОШОП !?!?!?!?!?!?!?! Но какво се случва в България, БЪЛГАРИ!!!

 14. Кое не сме осрали, че будителите ни да останат настрана?
  Вече и будител става срамна дума…

 15. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Плазмодият с генералска униформа е будител? Виц?
  Глашатаят МУ на Смъртта, известен още във ВМА като „Плазмодия“, е много калпав като управленец, но Шкембе войводата е благодарен за това, че направи апендиктомия на дъщерята на търговеца на български паспорти на албанските главорези …

  Дали наистина не знаят или са съучастници – лицемери?
  Д-р Панчо Панайотов, бивш кмет на Дупница от СДС, понастоящем лекар в Спешната помощ
  https://19min.bg

 16. Това серизн ли е? Коремен нарден будител? Единственто което буди у мен този плешивец е погнуса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *