Регистрация
Публикувано на 06.07.2018 / 16:27

НЯМА НЕ ИСКАМ! С ЦЕЦО ЩА ЗАПОЗНАЯ, НЕ СИ ВИЖДАЛ ТАКОЗ НЯЩО!

БОЙКО БОРИСОВНяма не искам! С Цецо ща запозная – по-тъп е и от мене, не си виждал такоз нящо!

иван ивановИван Иванов

Снимка: Ройтерс

Коментари 14 за
“НЯМА НЕ ИСКАМ! С ЦЕЦО ЩА ЗАПОЗНАЯ, НЕ СИ ВИЖДАЛ ТАКОЗ НЯЩО!”

 1. Казус от герберския наръчник за международна политика: Кой български тъпегьоз е молил китайския премиер да осъществи рискова и скъпа спасителна операция по спасяването на български алпинист и месец след това обяви,че същият този премиер е най-големия враг на България?Позналите ще бъдат отведени на семинар по изучаване успехите на Европредцедалството на остров Бали и молитвена закуска в Белия дом лично от тъпегьоза.

 2. ГОСТУВАЩИЯТ КИТАЙСКИ ПРЕМИЕР ДАЛИ Е ЧУВАЛ ЗА ЗАВЕТНИТЕ ОТКРОВЕНИЯ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ,УЧИЛ В ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ – ТОЙ-ЦЕЦО- БАВНОРАЗВИВАЩИЯТ СЕ С ПЪПЕШОВА ГЛАВА КАЗА НАСКОРО ПРЕД МЕДИИТЕ : – КИТАЙ И РУСИЯ СА ГЛАВНИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!
  КАЗАНО ЦЕЛЕМЪДРЕНО,ЗАЩИТАТВАЙКИ НАТОВСКИТЕ И ЕВРРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ……….АМА ТОЙ ГОРКИЯТ НЕОСВЕДОМЕН КИТАЙСКИ ПРЕМИЕР НЕ ЗНАЕ ЗА ТЕЗИ СТРАШНИ ЗАКЛИНАНИЯ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ОТ УЧИЛИЩЕТО ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ ИДИОТИ ВЪ ВЪРШЕЦ….. QUO VADIS DOMINE ………………………

 3. Цецо ще го запознае с научните трудове изучавани в помощното училище за идиоти във Вършец.

 4. БЕ ТОЯ ОБРАТЕН ЛИ Е ТА ПРЕГРЪЩА ВСЕКИ ЩО СРЕЩНЕ ОТ ГОСПОДАРИТЕ СИ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ КОЛКО Е ПРОСТ.
  АПРОПО. НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ БАЦЕ С МАЦЕ???? СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАВИСИМОСТА МУ.И ОНЯ ДРУГИЯ МЕКОТВОРЕЦ САСАТА. ТОЙ СИ Я ИЗБРА. А ОТ ДЕН ДВА ОЩЕ ЕДНА ЗАМЕСТНИЧКА НА САСАТА.. НА ТОВА СИ МУ ВИКАМ ОТВРАД.

 5. Като покаже Цецо,а той пък се разприказва, в очите на китайска делегация Бойко ще изглежда като един български Кисинджър .

 6. Бо Тик Вун ще срещне Китайската делегация със Цвъ Жив Зян !

 7. Тоя още ли продължава да ни прави за посмешище на целия свят,не го е срам.Хората му дошли на крака,а той ги мъкне като джигЕри,затуй няма да прокопсаме.Вижте каква мафия ни предвожда и не се чудете защо сме на това дередже.

 8. Пак ги запрегръща бащицата. Под мишница ще го носи тая патица по пекински

 9. Средното IQ на китайците е по-високо от това на европейците. Нашето средно IQ е като на негрите в подсахарна Африка…

  1. А средната простотия на българите е константа и при това прогресивно намаляващо население резултатът е видим повсеместно.

 10. ЦЕЦО, ТРЕБВА ОТГОВОРНО ДА СЕ ЗАЯВИ, НЕ Е НЕКОЙ ОБИКНОВЕН ТЪП! ТОЙ Е ЕТАЛОННО ТЪП! НЕКА ПОЯСНЯ: МОЯ ПРИНОС В ДЕФИНИРАНЕТО И ОБЯСНЯВАНЕТО НА ТЪПОТАТА Е, ЧЕ ОТКРИХ ЕДИНИЦА ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ТЪПОТАТА. НАРЕКОХ Я ЦВЪРЦЪЛЯК! ЕДИН ЦВЪРЦЪЛЯК Е РАВЕН ТОЧНО НА ТЪПОТАТА НА ЦВЪКИ ЦВЕТАНОВ! ТЯ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В МЕТРОЛОГИЯТА И КАТО ЕТАЛОН ЗА ТЪПОТА! ДРУГО МНОГО ВАЖНО, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТЯ Е СЪИЗМЕРИМА С ЕДИН ФАРАД – ЕДИНИЦАТА ЗА ЕЛ.КАПАЦИТЕТ. ТРЯБВА ДА ПОЯСНЯ, ЧЕ ЕДИН ФАРАД Е КАПАЦИТЕТЪТ НА ЗЕМЯТА И Е НЕПОСТИЖИМ ЗА ДОСТИГАНЕ ОТ СЪЗДАДЕНО ОТ ЧОВЕКА УСТРОЙСТВО. АНАЛОГИЧНО И ЕДИН ЦВЪРЦЪЛЯК Е ТЪПОТАТА НА ЦВЪКИ И ТЯ Е НЕПОСТИЖИМА ОТ ДРУГО СЪЩЕСТВО НА ЗЕМЯТА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>