Регистрация
Публикувано на 07.12.2018 / 9:33

НЯМА ЛЪЖА – ГОРАНОВ СЕ ФУКА КАТО СЕЛСКИ ЕРГЕН С ЧАСОВНИК ЗА 30 ХИЛЯДИ

ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВСлед като сайтът „Афера” пусна снимка на финансовия министър Горанов със скъп часовник, троловете защитници на ГЕРБ из интернет яростно обясняваха, че това е фалшива новина, фотомонтаж, фалшификат и т. н.

Да, ама не. Оказва се, че Горанов постоянно си показва часовника като селски ерген. Тук са показани още снимки с въпросния часовник. И той безпогрешно може да бъде идентифициран като редкия швейцарски модел „Ulysse Nardin Maxi Marine Chronometer”, който се продава с оферти и за 29 500 долара, а може да се купи напоследък и с 49% намаление (виж тук). Горанов се вижда на снимки с този часовник отпреди офертите с това намаление.

ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВТрябва да се обясни една особеност на този тип часовници. Те не са инструмент, който единствено служи на притежателя да определя времето или да го използват като хронометър да засичат някакви отрязъци от време в секунди и минути. В съвременния свят всеки компютър, таблет, смартфон има часовник с точно време, по-точно и от най-скъпия ръчен хронометър, защото се сверява автоматично с еталонното време през интернет.

Владислав Горанов демонстрира непрекъснато часовника си на публични места. Снимки: Булфото, БГнес, Гети, Клуб Z, от тв екрана

Този тип скъпи швейцарски часовници всъщност са аксесоари, бижута, украшения, които се носят за престиж, като израз на определено благосъстояние.

ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ

И българският финансов министър демонстрира престиж, който не съответства на положението му. Не е нужно да му пресмята човек заплатата, за да си изчисли точно дали може да си позволи такъв часовник. Самият му начин да го демонстрира е парвенющина на новобогаташ. Той буквално показва безпричинно часовника си, с жестове на дясната си ръка, на която го носи.

На десетки снимки го има вдигнал дясната си ръка нагоре към лицето, така че да се вижда часовникът му.

ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ

На снимките отпреди година и повече Горанов се вижда с друг модел часовник с тъмен циферблат. Той по-трудно може да се идентифицира поради тъмния циферблат. Но едва ли е евтина американска или японска марка електронни часовници от този тип. Нито е часовник „Епъл” за около 1000 лева. По-скоро е рядък модел швейцарски „Фосил” или също рядък модел на модната марка за дрехи „Томи Хилфигер”.

Но този часовник се е видял недостатъчно престижен за Горанов и в последния си мандат като финансов министър го е сменил със скъпия хронометър „Ulysse Nardin”. Горанов няма как да го обяви и като подарък, защото като висш държавен служител няма право да получава подарък на такава стойност.

Демонстрацията с такъв парвенюшки аксесоар, освен че не съответства на министър, особено финансов, издава много тежък непукизъм към морал и закон.

Не е случайно, че със същата наглост Горанов обяснява как така живее без наем в луксозно жилище – семейството му се уплашило от земетресението в Перник 2012 г. и тогава се преместил в предложеното от неговия кръстник Иван Сариев. Грубо може да се сметне с колко се облагодетелствал Горанов живеейки 6 години без наем в такова жилище – най-малко 150 хил. лева, а за такъв имот наемът може да е и двойно по-голям. И това не е отразено в имотната му декларация, което е грубо нарушение.

Горанов е и в очевиден конфликт на интереси, поради бизнеса на своя кръстник, и в нарушение на кодекса на държавния служител. И според закона освен глоба от 5 до 10 хил. лева трябва да бъде отстранен от заеманата публична длъжност.

Само за сравнение – например бившият германски президент Кристиян Вулф подаде оставка, защото взел изгоден заем от 500 хил. евро от частно лице, а после взел изгоден кредит от банка, с по-ниска лихва, за да върне заема. Това, разпространено в медиите в Германия, доведе до оставката на президента през 2012 г.

Липсата на реакция от комисии, правителство, данъчни по случая с Горанов, показва, че у нас буквално няма институции и държавата се управлява от някаква хунта на власт, която удря само този, когото си избере.

Георги Николов

http://e-vestnik.bg/

Коментари 44 за
“НЯМА ЛЪЖА – ГОРАНОВ СЕ ФУКА КАТО СЕЛСКИ ЕРГЕН С ЧАСОВНИК ЗА 30 ХИЛЯДИ”

 1. Простак, който държи Боко на верижка, а пък Боко му се радва. Извратеняци на власт, скапана власт, докога?!

 2. От силно земетресение по ръцете попадат разни предмети като часовници от такава марка и цена. Само вашето семейство ли люля земята,че тъй сте се уплашили, бре,амеба такава?

 3. Дали това не е часовникът който ще цъкне детонатора на бомбата поставена под дупЕ’нцето на основния АналГербал

 4. В ПО-СТАР КОМЕНТАР БЯХ ПРЕДПОЛОЖИЛ, ЧЕ БЕЛЕГЪТ НА ЧЕЛОТО НА ВЛАДИ ГОРАНЧЕТО Е ОТ ОПЕРАЦИЯ ПО ИНПЛАНТИРАНЕ НА ГЬОНСУРАТЛЪК И ТЪПЕГЬОЗЛЪК, НО СЕГА СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ТОВА Е ПРИЧИНАТА!

 5. ЩРИХИ ЗА ГОРАНОВ

  Личи си, че Горанов се е взел
  едва ли не за двойник на Съдбата -
  наперен и надут като петел
  и с видима ненавист към „тълпата”.
  Дали пък милостта Му – де да знам -
  не е потомствен лорд от Бъкингам?

  От чорбаджийски корен е комай,
  щом порциите след Доган раздава.
  На бедните подхвърля жалък пай,
  а за богатите е дойна крава.

  Презира Владко справедливостта,
  за него тя е класово понятие*.
  О, нагла, о свешена простота,
  проспала факултетските занятия.

  Но е наясно, що е то зулум
  (заслуга на Свищовската Сорбона?).
  Зулум е, ако в сговор с щедър кум
  избегнеш харч от цели 300 бона.
  А е въпрос, дали зад тази щедрост
  не се таят услуги. Хем на едро!

  Горанов не е рядък феномен,
  каквото и да си въобразява.
  Подобни нему всеки божи ден
  се подвизават в клетата държава.

  ____________________________________
  *Крилата „дефиниция” на самия Горанов

 6. Името Влади е достойно за балади.
  Преди години имаше един Владко , той имаше си татко.
  Сега отново Владко, друг големец, той пък има си кумец.

 7. Е обикновен парвеню! /(същ.) новобогаташ ; (същ.) прост, простак, високомерен, надут, презрителен, горд, надменен, нахален;

 8. След като два пъти Бойко подарява часовници на цвъцко, сега е подарил часовник и на Горанов. Апартаментът е от кръсника. Всичко е наред.

 9. Изтънченият му привкус към детайлите подсказва с много висока степен на вероятност и никакво съмнение, че заради по-ефективните му връзки и преживявания с мъже от мъжки пол, без да се двуоми, си е татуирал на гърба красиви женски гърди по които да го целуват, без да се налага да го обръщат.

 10. Изключително тъп и зависим е този Горанов,ако с тиквата управляват още пет години дърпай чертата на България.

 11. Горанов го определяте като арогантно парвеню а Цветанов какъв е с 6 бр. апартамента. И двамата са от едно и също котило.

 12. Горанов щом си любител на ръчни часовници приготвил съм ти два часовника марка ВОСТОК и СЛАВА да си ги носиш в делник и празник.

 13. След кафето с Пеевски финансовото му положение върви само нагоре. Първо апартамент в ЕСТЕ, сега скъп часовник, утре и Майбах ще подкара. Дори вече не е смешно, но на този дебил дали му пука? Това е едно арогантно парвеню.

 14. Много интелигентен и човеколюбив коментар, щастлива съм, че има такива хора като вас и писатели като Лев Толстой (прочела съм го от кора до кора в ранна ученическа и студентска възраст и по-късно, първо, по принуда, след 20 години по желание). Ще ви кажа само, че съм привърженик по-скоро на Кафка, който казва, че простака трябва да се тресне с тояга в главата… Животът е най-голеимят учител!

  Влади Часовникаря не е чел нито единия, нито другия, всъщност не знам дали е чел дори „Винету“!

 15. ГРЕШИТЕ. Това парвеню нагло демонстрира не престиж, а безочието на крадеца, който плюе в лицето на презрения от него честен човек, за него-глупак. Със смехотворните обяснения за апартамента, за които знае, че никой не вярва, и с навирането на часовника пред камерите той внушава: Аз съм силният на деня, недосегаемият, каквото и да говорите или правите, керванът си върви.

  1. Да, ‘плюе в лицето на обикновения честен човек’, който го и издържа, защото парите от Кръстника, Домусчиев и др. са за екстрите над стола, които е държавен. Но проблемът е КОЙ настани и държи този ‘плюещ’ Горанов и защо? Вината и изявите на вината на Борисов – които са и в назначенията на Горанов, Цачева, Захариева, Габриел- са проблема. Борисов взе от здравото, за да го раздаде на болното, даде в устата на болното изказа на здравото и така направи двойна вина.

   Грехът е нечуван и небивал! А грях пада тежко и по разному. Скандалите с Горанов са малка част от греха на Борисов. Бог поръган не бива. А с Божието борба не бива, ако не чак благодарност и покорство, както и изкушава дяволът, а ако изкуси, отречи се, но не – все повече и по-добре стават изкушенията Борисови вместо покаяние! Горанов е само грим на изкусения Борисов, само малък аспект на грешките му.

 16. Някой, ако не е разбрал, ГЕРБ е българската простотия събрана на едно място. Интересно докога българите ще се харесват такива каквито са.

 17. Според вярванията на наи-многолюдната нация Китаиската ,та според китаиците абсолютно НЕдопостимо е да се ПОДАРЯВА часовник на близьк човек ,по този начин според китаиците ТИ му казващ ВРЕМЕТО ти е ИЗТЕКЛО /СВЬРШЕН си .
  За това китаиците САМИ СИ КУПУВАТ ЧАСОВНИЦИ за да не ги настигне БЬРЗ краи

 18. Този часовник, костюм, обувки, ризи, а и вратовръзки са също на кума, така за временно ползване само.

 19. „Никой няма намерение на налага цензура или да създава някакво „министерство на истината“. За всички, които ме познават, е добре известна моята ангажираност към основните човешки права. Трябва да открием тънкия баланс между свободата на словото, медийния плурализъм и правото на гражданите да получават достоверна информация.“(Мария Габриел)

  Ех,Калинке-Малинке от ГЕРБ,ех,еврокомисарке по цифровата икономика и цифровото общество

  Неделчева-Габриел!

  Как светкавично и безотказно сработва тоталитарният рефлекс на недолюбваните – и силно критикувани-

  от широки обществени кръгове Партия-Държава „ГЕРБ” и Брюкселски еврочиновници – когато чуят нелицеприятната истина за себе си и своето управление.

  Госпожо Комисарке,в момента в който започнете да търсите „тънкия баланс между свободата на словото, медийния плурализъм и правото на гражданите да получават достоверна информация”-

  автоматично се превръщате в зловещото МИНИСТЕРСТВО НА ИСТИНАТА на Оруел!

  „Министерството на истината се занимаваше с информацията…“ (Дж.Оруел – „1984“)

  И Вие – и Вашата върховна,правоверна и меродавна институция – „Министерство на истината“-

  ще ни осигурявате съчинената или редактирана от Вас,пронумерована и прошнурована, „достоверна информация“-

  „Големият брат те наблюдава“ – помните ли!

  Една госпожа тук в мрежата ми препоръчва вместо

  „език на омразата“ да използвам „езика на любовта“.

  Ето какво казва великият руски мислител Лев Николаевич Толстой – радетел за “непротивене на злото с насилие”:

  „Въпрос: Трябва ли думата несъпротивление да се разбира в най-широкия смисъл, т.е. че тя означава, да не се оказва никакво съпротивление на злото?

  Отговор: Не, тя трябва да се разбира в точния смисъл на наставленията на Спасителя, т.е. да не се отплащаме „със зло на злото“. На злото трябва да се противопоставяме с всякакви праведни средства, но не със зло.“

  (Л.Н.Толстой – „Царството Божие е вътре във вас“)

  С всякакви праведни средства:например като назоваваме фактите – такива,каквито са – и наричаме престъпниците престъпници!

  И по този начин се борим за справедливост в обществените отношения и основните човешки права на отделната личност.

  Така че аз използвам ЕЗИКА НА ИСТИНАТА,госпожо – единствената свещена истина – а не „език на омразата“ или „език на любовта“!

  В противен случай – ако си мълчим – се превръщаме в съучастници на престъпниците.

  Цензурата нарича езика на истината „език на омразата”-

  за да смачка свободата на словото-

  и като резултат – да държи човека в робска зависимост от държавата и институциите-

  и да подпира МАФИЯТА!

  „Цензура – по-малката от двете гадни сестри, а на старата името и е Инквизиция.“

  (Йохан Нестрой)

  Цензурата – гадната сестра и маша на Властта!

  НИКОЛАЙ РИЗОВ

  1. Всичко е вярно и точно казано!От къде се извъдиха такива като еврокомисарката.Пълен буклук,продукт на брюкселската бюрокрация и комунистическия манталитет на ГЕРБ! Не мога да си обясня човешкото овчедушие!!!Те го стрижат,дерат ,онождат и са доволни!Не могат да разберат,че ГЕРБ това е сдружението между нереализиралите се комунисти милиционери и мафиотската част от обществото,която е била винаги здраво свързана св тях!

  2. „Никой няма намерение на налага цензура или да създава някакво „министерство на истината“. За всички, които ме познават, е добре известна моята ангажираност към основните човешки права.“-интересно невежество на Г-жа Габриел. В една плоскост са ‘цензурата’ и ‘истината’, и пренебрежието към истината: ‘някакво си ‘министрество на истината’ е израз както на цинизъм на отричането и, така и на инфантилна неспосообност дори да се разсъждава за истината.

   Претенцията за ‘ангажираност с човещките права’ е празна поради отказ от истината. Като се има и пред вид, че постът на Гжа Габриел е повече от незначителен, изказването остава в пропагндата на вината, която макар и неосъзната, е крещяща дори с невежеството си. Защото невежеството не може да се компенсира, още повече-да се скрие. Борисов си мислеше, че постът прави човека годен. Системни грешки и провали не го убедиха, че не е така. Габриел, Захариева, Цачева, Горанов са примери за провал и поради личностни и познавателни дефицити, казано просто-невежество. Изгодно, пласирано невежество, което неминуемо става арогантно поради комплекса на непълноценност: Фабфак, ‘Английски – Пазарджик, номенклатурна периферия от брак и все такива квалификации.

 20. Е нали е в политиката на България, може да краде от там и затова си е купил такъв часовник! Това е повече от ясно! Я да е обикновен, редови счетоводител в някоя българска фирма, да видим дали ще може да си позволи такъв часовник!? Това е живия пример, че този краде, като политик!!!

 21. Мда… Часовника си го е намерил на улицата, бил е паднал в тревата на комплекса, където живее. Огледал се е, нямало е никой, и го е взел. След това е сложил обява, че е изгубен часовник, но никой не се е обадил. И затова сега си го носи.
  Другия вариант е да му е подарък по случай обрязването, от кръстник Сариев.

 22. ГОРАНОВ Е ТИПИЧЕН БЪЛГАРСКИ КОМПЛЕКСАР. БЕДНОТО МОМЧЕ ДЪЛГО Е ТАЯЛО ОМРАЗА КЪМ БОГАТИТЕ ЧИЧКОВЦИ И ТАЙНО Е МЕЧТАЕЛО ДА ДОСТИГНЕ ЛУКСОЗЕН НАЧИН НА ЖИВОТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН. СЛЕД КАТО Е ЗАВЪРШИЛ ПРЕСТИЖНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ В СВИЩОВ, КОЙТО ПРОДАВА ДИПЛОМИТЕ СИ ОТ ПОДВИЖЕН ОФИС, МЛАДЕЖЪТ НАТОЧВА ЗЪБИ И СЕ ПЪХА ПОД ПОЛАТА НА БАТКОВЦИТЕ – МАФИОТИ. СЛЕД КАТО БАТКОВЦИТЕ – МАФИОТИ ПРИДОБИВАТ, ЧРЕЗ КУПЕНИ И КРАДЕНИ ГЛАСОВЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ, ФИНАНСОВОТО ИМ ОТРОЧЕ ПОЕМА КРАТКИЯ ПЪТ НА ДЪРЖАВЕН ФИНАНСИСТ. ТАКА БЕДНОТО И ПОСЛУШНО МОМЧЕ, БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ В ЖИВОТА, СЕ СДОБИВА С ПОСТА НА ВЪНШЕН МИНИСТЪР. И ТОГАВА О-О-О БОЖЕ, МЛАДЕЖКИТЕ МУ КОМПЛЕКСИ ИЗБИВАТ НА ПОВЪРХНОСТТА И ИНДИВИД СЪС СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ, ОГРАНИЧЕНИ МИСЛОВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ И МАФИОТСКО ВЪЗПИТАНИЕ НЕ МОЖЕ ДА УСТОИ. ТАЕНАТА ДЪЛГО ЗЛОБА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПЪРВОБИТЕН СТРЕМЕЖ ЗА ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ЗАВИСТ У ОКОЛНИТЕ, КОЕТО Е ВИД ОТМЪЩЕНИЕ. ИЛИ ПО-ПРОСТО КАЗАНО, ТАЕНИТЕ В МЛАДЕЖКИТЕ МУ ГОДИНИ НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ ЗАВИСТ И ЗЛОБА СЕГА НАМИРАТ ИЗРАЗ НА УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ ТОВА, ЧЕ ДРУГИТЕ СЕГА ЧУВСТВАТ СЪЩОТО КЪМ НЕГО. ТАКА ИНДИВИДА СИ САМОВНУШАВА, ЧЕ СИ Е ОТМЪСТИЛ ЗА САМОВТЪЛПЕНИТЕ СИ В МИНАЛОТО СТРАДАНИЯ. БЕДНОТО И ГЛУПАВО МОМЧЕ НЕ ВИЖДА, ЧЕ МИЛИАРДЕРИТЕ НА ЗАПАД ВЪОБЩЕ НЕ АФИШИРАТ СВОЕТО БОГАТСТВО, КАРАТ СТАРИТЕ СИ ЛЮБИМИ АВТОМОБИЛИ И НАЙ-ВАЖНОТО ТИХО И КРОТКО ПРАВЯТ ДАРЕНИЯ В МИЛИАРДИ ДОЛАРИ И ЕВРО И СПОНСОРИРАТ ТАЛАНТЛИВИ МЛАДЕЖИ И ДЕЦА ОТ БЕДНИТЕ СЛОЕВЕ. ТИХО И КРОТКО! ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ГОРАНОВ ХАПВА САЛАТА, ЧИЯТО ЦЕНА Е 700 ЛЕВА, МРЪЩИ СЕ НА АВТОМОБИЛ НА ВЪЗРАСТ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ГОДИНИ И НЕ ОБЛИЧА КОСТЮМ ОТ НЕИЗВЕСТНА МАРКА. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОДХВЪРЛЯ НА БЕДНИТЕ И БОЛНИ ПЕНСИОНЕРИ ПО 40 ЛЕВА ЕДНОКРАТНА ГОДИШНА ПОМОЩ, КАТО ТОВА ДЕЙСТВИЕ ИЗВЪРШВА С ОТВРАЩЕНИЕ. ТЕЖКО НИ С ТОЗИ БОКЛУК!

  1. По-съгласен не мога да бъда. Наблюденията са ви едно към едно с реалността.

  2. Вярна психологическа експертиза. Комплексът избива с неконтролирана демонстрация на реални липси. Психологическата непълноценност, каквато е и комплексът, в съчетание с невъзпитаност, когато не се овладее със самопознание и воля за поправка, води до поведенчески дефицит на компенсация. В случая с Горанов има обоснован- не въображаем- комплекс за малоценност и поради липса на морални устои той дава наличното поведение от арогнатна и неуместна изява. Проблемът е, че този комплекс е явен от години, той значи забрана за държавна позиция, но бидейки не само пренебрегнат, а и лансиран, комплексът за обоснована малоценност става заплаха и вреда в поведението. Кичът, неуместността изобщо на демонстрацията са естетически дефицити поради психологически комплекс и морална негативност. Борисов беше наясно с негодността на ‘Влади’, но Борисов е зависим от и заради негодни субекти и за това Министри са Горанов, Цачева, Захариева и др. от неговата си партия – ГЕРБ. Следователно, виновен и за длъжностните и поведенчески дефицити и на Горанов е Борисов. Основанията на Горанов за напускане на Парламента бяха явна причина той да бъде изваден от властта изобщо, Борисов направи обратното-отново и с него. Сега Горанов е не само срам за избора на Борисов, но и бездна. Заедно с други.

   И материалът на Г-н Г. Николов е много добър и верен.

  3. Случайно преди години се случи да бъда заедно с Горанов в 5 звездния гарант хотел Велинград!Надправи ми впечатление високомерното и надменно поведие на господина.(да не говорим за поведението на двамата му сина-същото като бащата).
   От къде имаше възможност да пребивава в хотела?Кой му плащаше? Може би кръстникът!(по това време беше напуснал Народното събрание тъй като му бяха малко парите!).Нагло,страшно много нагло!!!!

 23. Ах….що не съм ти аз следовател….Всичко ще си кажеш.Селско момче си-ясно е.Щото цял оивот си нямал и сега като се видя в МНОООГО пари,то те човърка как да не се покажеш,че имаш.Но то в България е така.Показваме се.Запомни едно-има видов ден и рано или късно ще се наложи да обясняваш.

 24. Хунта, и още как! Само това да беше… Но „Влади“ е особено нагъл, не му мигва змийското оченце, плюят го, а той не хили. Защото знае, че има чадър, защото „ти на мене – аз на тебе“. Взаимно се държат с компромати и ако падне един, пада цялата „конструкция“.

 25. Преди години, когато бяха гепили Васко Кръпката с кутийка кока-кола в ръка, вместо бира, той се оправда: „А, даде ми я един да я подържа малко“.

 26. Малцина хора знаят, но сред мутрите и по-специално сред тия от СИК, беше прието шефовете да дават за добре свършена работа като награда, скъп часовник на подчинените си.Спомнете си какво подари публично Тиквата на Ушев през една изборна нощ.Тия часовници на Владко са същата работа – подаръци.Като се има в предвид уникалността на тия часовници, то лесно може да се провери от кого са закупени или поръчани.Не и за нашата Цацаратура разбира се.

  1. Демонстрация с подарен или дори лично купен скъп часовник, както и с други вещи, са израз на непълноценност. Неовладяна суета, която е арсенала на некомпетентността и слабото самочувствие, което като слабо – се демонстрира, защото демонстрацията е част от компенсацията на дефицита. Кич и пошлост в гланц-двоен кич. Лице на некадърност. Зад него е виновният, назначил и държащ некадърника. Така че не се касае за обикновена грозота на демонстрацията, а за значението и с оглед на поста.

   Клети вредни некадърници, тройно повече от необходимите и в Мин. съвет, паразитни и нагли предатели, образци на невежеството или на образована имитация на значимост поради рутината от поста. Какво следва от сравнението между Буров и Горанов – Финансови Министри на България, с извинението към Буров за слагане в изключващо се отношение с Горанов?! Ако Борисов помисли само за секунда за това сравнение, би махнал Горанов от лицето на властта от потрес, но …дали би помислил?! Ако мислеше Борисов, ако вярно мислеше, нямаше да е на този хал с клетите Цачева, Горанов, Захариева за Министри-кич, невежество и наглост! И срив – за него, закономерен срив заради неговото грешно мислене и действие!

 27. Ние пък,от Четвърти километър ,използваме презервативи Мишелин за престиж ,цял ръст, да се виждат отдалече ,има само дупки за очите да гледаме костава .

 28. Е, може ли един министър да не се равнява по простотия с Шефа си Тиква?!
  Нагли парвенюта!

  1. Верно е – тиквата премиер задава нивото. Бацето опростачи цялата държава.

 29. Бедна ви е фантазията за колко евро са часовниците на Владислав Горанов! Каква заплата взима този министър?
  https://xaknewsb.blogspot.com/2018/12/blog-post_4.html
  Финансовият министър Владислав Горанов е любител на скъпите неща, особено часовниците. В последните години той е дефилирал с такива за над 60 000 евро!

  1. Каква заплата, бе, хора! Владко дето Бойко му е кат’ татко не е министърче на заплата. Владко не седи на пост за заплата, малка му е. Сам си каза га’ бе депутат и се махна от депутатстване, че му не стига депутатска заплата. Ам’че заплата на министър е по-малко от на депутат, а Владко седи министър и не бяга. Значи сам си признава, че сега не е на една заплата, щом седи за по-малка заплата от на депутат. Я му сберете заплатите, пък му сберете разходите за къщата, дето я строи, даже и да не слагате пари за часовници. Какво излиза?! Еха какъв Гелосан Кръстников Пеевски РУШВЕТ става, нал’ Бат Бойко? Далавера, далавера му е майката на гелосаното синче Бойково.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>