Регистрация
Публикувано на 14.09.2017 / 9:14

НЯМА КАКВО ДА СЕ КАЖЕ ЗА СЛУЖБИТЕ – ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ. МВР Е НАСРАНО, ДА ВИДИМ ДАЛИ ПОСТАНОВКАТА „БОЙКО“ ЩЕ ГО ИЗБЪРШЕ

БОЙКО БОРИСОВБорисов играе двойно за отвличането, вярва си, че успива „Наглите“ 2. Тони Златков врътнал МВР на караминьол с „Бойко“.

Тони Златков, баща на отвлечения Адриан, за който беше платен откуп, отказва да съдейства на полицията с информация, твърдят източници от разследването“, пишат агенции.

Как звучи само? Тони Златков извръткал МВР на караминьол – няма „външно“, няма СРС-та, няма договорки, вервайте. Операция „Успиване“?!

И, о, каква изненадка – Алексей Петров прогърмява в „24 часа“, че щял бил да чака Бойко Найденов, когото привидя като „мозъка на „Наглите“, в съда.

Тони Златков, бащата на отвлечения Адриан, отказал да сътрудничи на МВР и по тази причина не било установено къде бил оставен откупът. При това на два пъти, ти да видиш.

Ако това е факт, няма какво да се каже за службите – пълна порнография. В същото време източници от обкръжението на Бойко Борисов твърдят, че бил бесен – отвличането му развалило пиара с Мануел Макрон.

Ченгета, запознати с отвличанията още от времето на Мето Илиенски, Бай Миле и Венци Стефанов, твърдят, че „Бойко се опитва да успи босовете на отвлеклите Адриан. Боко вярва, че това е под индиго с дърпането на Румен Гунински и че му скачат същите босове“.

Междувременно вътрешният министър Валентин Радев отказва да каже дали МВР е работило заедно със семейството по време на преговорите. Младен Маринов, главен секретар на МВР, отсъства от Картинката. Защо? Да не би да се сеща за Мето?

В същото време Алексей Петров „похвали“ службите също така успиващо – по подразбиране. Защо ли „публиката“ чака поредния мач с договорки в продълженията между него и „Бойко“?!

Ако всичко е, както изглежда на пръв поглед, Тони Златков е извръткал групово цялото МВР. Апропо. Преди години Фатик работеше с НСО за „реализацията на колите“. Сега кой е в тази схема? Да не би да се казва „Тони“?

Историята с „Наглите“ се повтаря под индиго – фарсово, но „мократа поръчка“ срещу боса на високо ниво няма да е етюдно изпълнение – не само за провален пиар.

Поръчката за отвличането, разбира се, е и за пари, но политическата съставляваща е очеизвадна – мишената е редната. В момента МВР е насрано, да видим дали постановката на „Бойко“ ще го избърше.

www.bgsniper.com

Коментари 10 за
“НЯМА КАКВО ДА СЕ КАЖЕ ЗА СЛУЖБИТЕ – ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ. МВР Е НАСРАНО, ДА ВИДИМ ДАЛИ ПОСТАНОВКАТА „БОЙКО“ ЩЕ ГО ИЗБЪРШЕ”

 1. „…В същото време източници от обкръжението на Бойко Борисов твърдят, че бил бесен – отвличането му развалило пиара с Мануел Макрон…“
  Бай Поцелуйко Суджук-Симитлийски е бесен, защото не можаха да свият с Шиши ДУНАРИТ и се задоволиха само с откупа от 2 000 000 лева…

 2. Службите ще проспат и големите пари – БСП/ДПС/ТИМ-аджийските рокади във Варненската митница. Изгонената началничка на гюмрука спешно попълва дупките, останали след корупционния скандал на пристанището. Назначава свои хора на кранчето на хранилката, нищо че трябва да е в немилост и да седи гладна. Парите са прекалено много, за да си седне на задника. Тук таме някой протестира, но новия началник лапа мухите и си сънува Кремиковци. Дори не предполага на каква чурук дъска е стъпил.
  Бизнеса гледат сеир и не предполага какъв чатал му се готви като за последно!

 3. това отвличане не е организирано дори от върхушката на .ЕРБ ! Просто Господарите отвъд океана затягат дисциплината сред петата колона. Усетили са отпускане и забежки в страни . Добре. Организират едно покзна отвличане с хепи енд. Посланието е ясно. Никой не е застрахован от отвличане, правете си сметката и си изпълнявайте задачките за които ви плащаме !!!!

 4. на банкянския му е малка държвната „заплатка“ и затова доработва през другото време- врътка договорки на карти със нефтенския бос,урежда сделки за оръжие с шиши,прекарва мигранти с помощта на динковците,делкат си поръчки от държавния бщджет и др.Абе не се живее с една заплата,всички го виждаме!

 5. Е ми те Му се отчитат прокурорите,Наглите,жертвите! Само „оня горе“ засега гледа безучатно и не ни помага!Абе май си имаме работа със „Създателя“ на света( и мафията)!

 6. В Банкя е щаб квартирата – там се разпределят поръчки, там се кадрува,там в гаража се провеждат особено секретни срещи/Цветан Василев и Гриша Ганчев/, там се привикват прокурори, министри, мутри и т.н. Но сега осветената оперативка „изби рибата“-даде истинската оценка за професионалното ръководство МВР-гл.секретар, ГДБОП, СДВР и т.н. Остава загадка дали е използван капацитете на Цв.Цветанов?

 7. Тони Златков за посещението в Банкя: „Там видях сформиран много сериозен щаб от висши полицаи,…“
  Е ми то главния прокурор Му ходи на крак и при това всяка сряда, та шапкарите ли ще се опъват ! Тони можеш ли да разкажеш малко повече за обстановката в сарая: примерно ТОЙ лежеше гол до кръста,на една страна подложил няколко везани възглавнички с арабски мотиви от Катар, Дубай и СА, пийваше хладен шербет, а висшите полицай стояха мирно, пристегнати в униформите си, мълчаха и пот се стичаше по челата им. Главният секретар имаше привилегията да е приседнал на едно ниско столче до ложето му и с ветрило разхлаждаше височайшата му особа.

 8. Бойко Борисов страда от тежко личностно разстройство – лута се между самооценката си за триумфален политик-международник и между амплоато си на главен секретар. Среднощната сбирка на полицейски шефове в дома му сочи афинитета му към второто. Но в същността си остава еднокнижна мутра – спомнете си как разправяше на Макрон, че щял да си бие охраната, защото изгасили лампите в парка на Евсиноград…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>